Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2013.

Mr Lotharin viikko 47/2013

Maanantai meni huvilalla hengaillessa.

Tiistaina sain painosta uuden erän Mr Lothar Production vaatteita ja vietin miestenpäivää hyvän ruuan merkeissä.

Keskiviikkona tein Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja hain terveyskeskuksesta kirjallisen todistuksen että minulla ei ole sukupuolitauteja.

Torstaina kaivoin päivällä moottorikelkkailuvarusteet esille kesäsäilöstä ja illalla yksi tyttö tuli luokseni kylään.

Perjantaina tilasin itselleni uuden sykemittarin että pääsen seurailemaan miten rankka laji moottorikelkkailu esim. crossiradalla onkaan.

Lauantaina kävin ensin kylässä siskoni luona ja sitten menin esiintymiskeikalle ravintola Satulaseppään Vihtiin.

Sunnuntaina suunnittelin Mr Lothar Productionin pikkujouluja, lisäilin kuvia kotisivujeni galleriaan ja katselin televisiota.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 46/2013

Maanantaina suunnittelin joulupukkishowta tulevia pikkujoulukeikkoja varten ja kävin näyttämässä elokuussa satuttamaani peukaloa lääkärille.

Tiistai meni melkein kokonaan shakkia pelaillessa.

Keskiviikkona kävin työterveystarkastuksessa eli sukupuolitautitesteissä ja tein tullille vahingonkorvausvaatimuksen yhden Ferrarini autoverosta kannetun arvonlisäveron palauttamiseksi.

Torstaina postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille jonka jälkeen menin kaatamaan yhden koivun huvilalleni ja tekemään siitä polttopuita.

Perjantainakin päivä meni huvilalla pihahommissa ja illan vietin ihan vaan kotona saunan, television katselun sekä hyvän ruuan merkeissä.

Lauantaina oli vuorossa pari esiintymiskeikkaa Kuopiossa, ensin alkuillasta polttarikeikka Puijonsarven saunatiloissa ja sen jälkeen Pekan Pubin pikkujoulut joissa olin joulupukkina Safyran toimiessa tonttutyttönä.

Sunnuntaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan Mäntyharjua kohti. Matkalla huomasin miten Eino myrsky oli laittanu asioita hiukka sekaisin, Kuopiosta Mäntyharjulle ajaessa yritin ilmoittaa hätäkeskukseen yhdestä aika vaaralliseen paikkaa 5-tielle kaatuneesta puusta mutta eipä päässyt puhelimella läpi hätäkeskukseen. Kotiin tultuani ajattelin tarkistaa netistä mikä sähkönjakelun häiriötilanne oli minun huvilalla kun vuokralaiset soitti jo kymmenen aikaan aamulla että sähköt on poikki, mutta eipä toiminut Suur-Savon Sähkön häiriökarttanettisivut. Niinpä otin moottorisahan mukaan ja läksin katsomaan mikä tilanne oli huvilalla. Vuokralaisten lähdettyä jäin itse vielä joksikin aikaa huvilalle nauttimaan takkatulesta ja kynttilöyden luomasta tunnelmasta sekä kävin ihailemassa todella hienoa kuutamoa rannalla. Sen jälkeen ajelin takaisin kotipaikalleni ja lisäilin kuvia kotisivuilleni sekä katselin televisiota.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 45/2013

Maanantaina lisäilin 1-2.11.2013 järjestetyiltä Helsingin sEXHIBITION messuilta sekä niiden jatkoilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

Tiistaina vietin syntymäpäiviäni ja julkaistiin minun aikuisviihdeuran 175. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Abigail - Elokuvatähdet K18! Kyseisellä videolla olen majoittunut hotelliin jossa huoneet on nimetty filmitähtien mukaan, aikansa ovissa olevia nimiä katseltuani valitsen huoneen jonka ovessa on Marlene Dietrichin nimi ja valinta on loistava. Huoneen sisällä odottaa nimittäin todella kaunis ja hyvänmuotoinen punahiuksinen nainen joka on pukeutunut vain seksikkäisiin alusvaatteisiin. Tyttö ottaa minun kullin heti käsittelyyn, herrasmiehenä minä annan suihinoton vastineeksi naiselle myös huulihoitoa ja sormeilee litisevää pillua oikein huolella. Lämmittelyn jälkeen siirrytään täyteen toimintaan ja huoneessa nussitaan huolella edestä, takaa, sivusta, alta sekä päältä niin että kokovartalomallin kauniit isot tissit heiluu. Tässäkin lajissa olen sen verran herrasmies että tuotan naiselle ensin orgasmin ja ruiskin spermani vasta sen jälkeen komeassa kaaressa naisen selälle. Mr Lothar ja Abigail - Elokuvatähdet video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviiko menikin sitten ihan vain lepäillessä.

Torstaina tuli kuvattua Alastonsiivooja niminen video, kyseisellä videolla minä olen päiväunilla kun alastonsiivooja tulee imurin kanssa makuuhuoneen ovelle ja kysyy tarvitseeko täällä imuroida. Olen hiukka äreä, mutta siirrän peiton sivuun esitellen kullia ja sanon että kyllä täällä jonkinlaista imurointia voisi suorittaa ja näin hyvittää herättämisen. Siivoojatyttö alkaa samantien imuiroida minun kullia suuhunsa ja hetken kuluttua tyttö kääntyy kuusysiin jolloin hän saa itsekin suuseksiä joka taas johtaa siihen että kohta makuuhuoneen täyttää lemmen äänet. Nussin muhkea takapuolista siivoojaa sen verran huolella että tyttö tärisee tällä videolla kaksikin kertaa orgasmin kourissa. Video julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

Perjantaina postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Lauantaina kävin päivällä kelkkacrossiradan kunnostustalkoissa ja sen jälkeen olikin aika suunnata Mikkelin sekä Juvan kautta Iisalmeen ja sieltä vielä illalla Erotic Night keikalle Pub Havannaan Kiuruvedelle.

Sunnuntaina ajelin Varkauden kautta Mäntyharjulle jonne päästyäni otin pienet päiväunet ja lisäilin viikon aikana otettuja kuvia kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 44/2013

Maanantaina viimeistelin Helsingin sEXHIBITION messujen ohjelmaa ja majoituksia sekä kävin rekisteröimässä uuden moottorikelkkakärryn omiin nimiini.

Tiistaina tein mökkitalkkarin hommia huvilallani, postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja sovin että menen 7.12.2013 Jennan, Nican ja Jessican kanssa esiintymiskeikalle ravintola Osmantupaan Euraan.

Keskiviikkona hoidin keikkojen laskutuksia ja sovin että menen 18.1.2014 Ms Nican kanssa esiintymiskeikalle Hotelli Koskenniskaan Forssaan.

Torstaina pakkasin esiintymistavarat autoon ja kurvailin Helsinkiin, jonne päästyäni kävin hoitamassa Helsingin sEXHIBITION messujen Virallisten jatkojen järjestelyjä MilliKlubilla. Sen jälkeen menin tsekkaamaan Kaapelitehtaalle missä vaiheessa messujen järjestelyt oli ja sieltä matka jatkui hotellille jossa tapasin Estrellan jonka kanssa kävin syömässä.

Perjantaina läksin heti aamupalan jälkeen hakemaan yhden Suomalaisen esiintyjän junalta ja pari ulkomaalaista esiintyjää Katajanokan terminaalilta. Sen jälkeen menimme käymään Kaapelitehtaalla ja sitten vielä nopeasti hotellilla ennen messujen alkua. Messujen aluksi minä ehdin katsella hiukka päälavan esiintyjiä joista ensimmäinen esiintyjä oli esiintymishommat tämän vuoden loppuun lopettava Mr New York, toisena esiintyi yksi Maailman tunnetuimmista lyhytkasvuisista aikuisviihdetähdistä eli Estrella, kolmantena päälavalle nousi punk-henkinen Joanna Angel ja hänen jälkeen vuorossa oli Donata Reyes & Goran gay-show jonka jälkeen minun pitikin sitten jo lähteä starttaamaan Puuharavintolan toimintaa. Puuhalavalla ensimmäisenä esiintyi Melany, sen jälkeen kävin vielä katsomassa päälavalla Cheetahin setin ja sitten menin taas juontamaan Puuhalavaa jossa oli vuorossa Jessica jonka jälkeen ehdin taas käydä vilkaisemassa päälavalla Villi-Iran ja kumppaneiden showta. Sen jälkeen keskityinkin ihan vaan Puuhalavan juontoihin kunnes 21.30 oli vuorossa Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy show päälavalla jolloin vedimme mm. strippausta, tulitemppuja, lesboilua, liveakteja ja ryhmäseksiäkin sisältäneen shown päälavalla. Sen jälkeen alkoi Mr Lotharin pelit ja leikit Puuhalavalla eli yleisö pääsi näyttämään taitojaan Puuhalavalle ja siellä nähtiinkin illan aikana monenlaista menoa eli aikalailla samaa settiä mm. strippausta, runkkausta, suihinottoa, pillunnuolentaa, lesboilua, liveakteja ja ryhmäseksiäkin. Valomerkin jälkeen läksimme messujen Virallisille jatkoille MilliKlubille ja sielläkin meno oli aika villiä, Estrella esimerkiksi villiintyi ihan täysin seksikkäiden naisten seurassa. Millin valomerkin jälkeen suuntasimme hotellille jossa minä meinasin mennä nukkumaan mutta juuri kun olin nukahtamassa tuli puhelimeeni viesti yhdeltä tytöltä että voisiko hän tulla minun huoneeseen ja senhän tietää mitä siitä seurasi.

Lauantaina kävin ennen messujen alkua Radio Cityn vieraana ja messujen alettua alku meni taas minun osalta päälavan esityksiä katsellessa. Viiden jälkeen aloimme taas starttailla Puuharavintolaa ja minun ensimmäinen juonto siellä oli 17.15 kun juonsin Susannean esiintymään. Aluksi meininki oli taas hiukka rauhallisempaa mutta loppujen lopuksi Puuhalavallakin alkoi taas kunnon meininki ja osallistuin itsekin hiukka yleisön seksileikkeihin kun kolme yleisöstä lavalle nousutta tyttöä kävi vuorotellen ottamassa minulta suihin josta itse asiassa alkoikin sitten kunnon ryhmäseksi sessiot Puuhalavalla ja ne kesti aina valomerkkiin saakka. Valomerkin jälkeen läksimme taas messujen viralisille jatkoille MilliKlubille jossa meno oli vielä villimpää kuin perjantaina. MilliKlubin valomerkin jälkeen läksimme vielä jatkojen jatkoille hotellille ja voin kertoa että ei varmaan ole ollut ikinä niin paljon pokassa pitelemistä seksin aikana kuin kyseisillä jatkoilla. Minä nimittäin harrastin seksiä yhden tytön kanssa Estrellan huoneessa hänen parisängyssä ja kun pikkumies pani toista naista samalla sängyllä niin he keikahtivat kesken touhun sängyltä sen heiluessa tipahtaen lattialle.

Sunnuntaina läksin yhdentoista aikaan aamupalan syötyäni ajelemaan Mäntyharjulle jonne päästyäni kävin huvilalla moikkaamassa sinne lauantaina saapuneita vuokralaisia ja kun pääsin sieltä kotiin niin meinasin katsella Abu Dhabin F1-kisan, mutta koska Kimi keskeytti heti alkuun niin minäkin keskeytin katselun ja otin pienet päiväunet. Päiväunien jälkeen oli muuten omituista että kun olin tilannut viikonlopun aikana noin 500 annosta alkoholia ja juottanut ne muille niin vaikka en juonu itse yhtään niin minullakin oli sellainen olo kuin olisi ollut krapula, niinpä hainkin itselleni pitsaa ja jäätelöä. Illalla lisäilin vielä hiukka sEXHIBITION messuilta ja niiden jatkoilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan jonka jälkeen olin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari