Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2013.

Mr Lotharin viikko 21/2013  1

Alkuviikko meni Virransalmen mökillä, maanantaina maalasin ulkorakennuksen.

Tiistaina pätkin varaston takana olleet lautatavarat polttopuiksi ja maalasin saunamökin terassin kaiteet. Päivän lopuksi otin reilun tunnin aurinkoa ja kävin uimassa, vesi oli noin 13 asteista. Tiistaina julkaistiin myös minun uran 164. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Nitta - Äänekäs veneen koeajo K18! Kyseisellä videolla olen ostanut todella harvinaisen veneen ja pyytänyt Nittan koeajolle mukaan. Minun kurvaillessa jettiveneellä roiskuu vettä päälleni sen verran reippaasti että vähennän vaatetusta kesken ajelun pelkkiin uimahousuihin. Aikansa ajeltuamme päättämme kurvata pienen saaren kupeeseen testaamaan Shuttle Craftin Sport Deckin soveltuvuutta seksin harrastamiseen. Aluksi Nitta ottaa minulta suihin, jonka jälkeen nussin Nittaa sen verran huolella joka suunnasta että Nitta kirkuu siihen malliin että lähistöllä pesivät lokitkin tulevat katsomaan mikä tytöllä on hätänä. Tämä video sopii erityisesti hienoista maisemista ja eksoottisista seksin harrastamispaikoista pitäville! Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona aloitin mökkitalkkarin hommat ulkorakennuksen katon sammaleenpoistoaine käsittelyllä. Sen jälkeen raappasin ja teräsharjasin sekä valttasin saunamökin pohjoisen ulkoseinän, poltellen siinä sivussa ulkorakennuksen päädyssä olleita rojupuita. Päivän lopuksi lämmitin rantasaunan ja kävin taas uimassa, nyt vesi oli paljon kylmemmän tuntuista kuin edellisenä päivänä ja mittarikin vahvisti tuntemukseni sillä vesi oli enää 10 asteista tuulen myllättyä sitä.

Torstaina oli vuorossa Virransalmen saunamökin itäisen ja eteläisen ulkoseinän valttaus, sen jälkeen läksin vielä käymään Leppäniemen huvilallani.

Perjantaina oli vuorossa ensin melkein 500km ajomatka Mäntyharjulta Siikajoelle, jonne päästyäni otin ensin hiukka aurinkoa tranpoliinilla ja sitten aloin valmistautua illan keikkaan joka oli Erotic Night by Mr Lothar & Miss Nica ravintola Huitsin Nevadassa. Illan ensimmäinen show oli Nican soolosetti, sen jälkeen oli vuorossa minun soolo, kolmantena esityksenä oli Mr Lothar & Miss Nica yhteisshow ja illan viimeisenä ohjelmanumerona yleisöstripteasekilpailu jossa nähtiin taas selaista menoa että huh huh.

Lauantaina heräsin vain muutaman tunnin nukuttuani ja läksin ajelemaan Kuopioon jossa kuvasimme Mr Lothar & Kristiina & Milana - Räjäytyskolmikko nimisen videon. Kyseisellä videolla olen töissä Räjäytysyksikkö Oy:llä, kun yhdellä räjäytysreissulla bongaan kaksi "haarapääskyä" lesboilemasta kalliolta. Tytöillä on vain kuminen "pora" eli strapon ja niinpä he haluavat että poraan molempia omalla teräksen lujalla "porallani", no senhän tietää mitä siitä seuraa kun ammattimies käy hommiin eli aikansa kairattuani annan nallin palaa ja seurauksena on vartaloita ravistelevia räjähdyksiä. Tämä video sisältää lesboilua, ryhmäseksiä, strapon dildolla panemista, yms. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvauksen jälkeen ajelin Kuopiosta Jyväskylän kautta Tampereelle jossa kävin ottamassa pari tuntia aurinkoa Pyynikin uimarannalla ja sitten olikin jo aika kiirehtiä yksityiskeikalle eli esiintymään yhden kaverini naisystävän 30v bileisiin. Synttärikeikan jälkeen ajelin Lahden kautta Mäntyharjulle, jossa kävin vielä juomassa yhden lonkeron paikallisessa baarissa ja sitten olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Sunnuntaina kävin ensin pyörähtämässä Leppäniemen huvilallani ja sen jälkeen kävin valttaamassa Virransalmen saunamökkini läntisen ulkoseinän, sitten tulin kotipaikalleni katselemaan telkkarista Märät Säpikkäät ohjelman jonka vieraana olin itsekin sekä Monacon F1-kisan koosteen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 20/2013  1

Maanantaina julkaistiin minun uran 163. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Helena - Pullonhenki K18! Kyseisellä videolla Helena on yksin mökillä jossa ei ole mitään tekemistä. Nuori nainen on kuitenkin todella kiimainen ja niinpä hän alkaa tyydyttämään itseään jolloin hän omituisen mallista sinistä pulloa apunaan käyttäessä aukaisee pullon josta ilmestyy Mr Lothar niminen pullonhenki. Pullonhenki lupaa täyttää Helenan toiveet ja senhän arvaa mitä tyttö toivoo. Hetken kuluttua pullonhenki nussii Helenaa eikä lopeta vaikka tyttö kiemurtelee orgasmin voimasta, Helena on siis toivonut saavansa kerrankin huolella munaa ja minä teen työtä käskettyä laueten lopulta huolella tyydytetyn tytön rinnoille. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Maanantaina tuli myöskin kaivettua vesiskootterit talvisäilöstä ja tehtyä niihin pientä keväthuoltoa.

Tiistaina kävin ajamassa kevään ensimmäiset ajot vesiskootterilla ja hinaamassa samalla kaislat pois huvilani rannasta, sen jälkeen tyhjensin huvilani uima-altaan ja pesin sen.

Keskiviikkona huvilani pihaan kurvasi paloauto, yksi kaverini toi nimittäin sillä pari kuormaa vettä uima-altaaseeni. Uima-altaan täyttämisen ja PH- sekä CL-arvojen säätämisen lisäksi käsittelin päivällä huvilani laituria puuöljyllä, tosin puuöljy loppui kesken vaikka olin varannut sitä kyseiseen hommaan yli kymmenen litraa. Ilta menikin sitten kotipaikallani grillailun ja kevään ensimmäisen nurmikoiden leikkauksen parissa.

Torstaina olin matkalla huvilalle haravoimaan rantaa, kun toiselta mökiltäni haravoita hakiessa yksi mökin rakentamisen aikana sinne tehty rappunen alkoi häiritä minua ja niinpä teinkin sen tilalle uuden rappusen. Huvilalle päästyäni käsittelin edellisenä päivänä kesken jääneen laiturin loppuun puuöljyllä sekä haravoin rannan sekä vedestäkin suurinpiirtein polven syvyydelle saakka, vesi oli muuten yllättävän lämmintä.

Perjantaina olikin sitten vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jessica NightClub hello:ssa Kotkan Seurahuoneella. Ennen illan keikkaa kävin syömässä Amarillossa sekä moikkaamassa Jonne Aaronia joka esiintyi myös Seurahuoneella samana iltana meidän kanssa.

Lauantaina heräilimme kymmen aikoihin, kävimme aamupalalla ja läksimme ajelemaan kotejamme kohti. Mäntyharjule päästyäni olin ihan valmis menemään päiväunille sillä edellisen yön unet oli jäänyt aika vähiin mutta yksi naisesiintyjämme tuli kyläilemään luonani ja niinpä läksimme hakemaan Ferrarilla hiukka grillattavaa kaupasta sekä kävimme samalla jäätelöllä Mäntyharjun torilla. Grillailun jälkeen katselimme Suomi-Ruotsi lätkämatsin ja sen jälkeen pääsin vihdoin päiväunille, joilta herättyäni jatkoin iltaa Sveitsi-USA matsin sekä Euroviisujen katsomisella. Euroviisujen jälkeen läksin vielä käymään paikallisessa baarissa lonkerolla jonka jälkeen kävin vielä grillillä syömässä hiukka roskaruokaa. Lauantaina tuli myös ilmoittauduttua kilpailemaan parin kaverin kanssa veneellä 2-4.8.2013 Hangossa järjestettävään Poker Runiin sekä täydennettyä meidän paintball joukkuetta yhdellä pelaajalla 10.8.2013 Jämsässä käytävään Suurpeliin.

Sunnuntai meni ihan vaan laiskottelun ja jääkiekkomatsien katselun parissa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 19/2013  1

Maanantaina otin Ferrarin liikenteeseen, hain esiintymishousut ompelimosta sekä vaihdoin Bemariin renkaat ja tulihan tuota grillailtuakin hiukka broilerin rintafileitä alkuillasta.

Tiistaina kävin ensin tekemässä pieniä fiksauksia Virransalmen mökilläni jonka jälkeen menin Leppäniemen huvilalleni haravoimaan pihaa ja käsittelemään laituria puuöljyllä, samalla reissulla tuli kuvailtua eläimiä hämähäkistä rantakäärmeeseen.

Keskiviikkona läksin jo aamupäivällä ajelemaan Loimaan kautta Turkuun jossa kävin hiukka shoppailemassa ja sen jälkeen matka jatkui Kaarinaan jossa oli vuorossa Lahnabileet Hovirinnanranta ravintolassa. Minun lisäksi Lahnabileissä oli esiintymässä mm. Basic Element, E-Rotic, Tauski, Scandinavian Hunksit ja Babesit. Tukiaisten siskostenkin piti esiintyä kyseisissä bileissä, mutta he olivat sen verran sekaisin takahuoneessa että eivät päässeet lavalle. Oman showni jälkeen jäin katselemaan vielä muutaman muun esiintyjän jonka jälkeen ajelin avustajani kanssa Mäntyharjulle.

Torstai menikin sitten huvilalla lähinnä lepäilyn merkeissä.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Weekendin eka ilta ravintola Waild:ssa Vaasassa, illan ohjelmassa oli Paolan ja minun sooloshowt sekä meidän yhteisesitys.

Lauantaina läksimme heti aamupalan jälkeen ajelemaan Veteliä kohti jossa oli Radalle.com kauden avajaiset Kemoran moottoriradalla. Päivä meni autoja ja ajamista katsellessa, mutta 20.30 oli sitten luvassa Erotic Show by Mr Lothar & Paola rataravintolan K18 alueella. Shown jälkeen pakkasimme tavarat taas autoon ja kiirehdimme Vaasaan ravintola Waildiin jossa oli vuorossa Erotic Weekend by Mr Lothar & Paola tapahtuman toinen ilta.

Sunnuntaina ajelimme Jyväskylään, Paolan sinne jätettyäni jatkoin matkaa Mäntyharjulle jonne päästyäni otin parin tunnin päiväunet. Päiväunien jälkeen läksin huvilalleni tyhjentämään uima-allasta ja sitten kotipaikalle katselemaan F1-koostetta jonka jälkeen olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 18/2013  1

Maanantaina vaihdoin Bemariin akun.

Tiistaina läksin kahdentoista aikaan ajelemaan Jyväskylän kautta Euraan, jonne vein Paolan esiintymiskeikalle ja kävin samalla hänen kanssaan syömässä. Illaksi menin Säkylään jossa minulla oli Erotic Night keikka Irinan kanssa ravintola St.Rannassa. Aluksi ravintolassa oli aika hiljaista mutta yhdentoista jälkeen sinne alkoi sitten tulemaan ihmisiä, etenkin naisia jonossa. Aluksi Irina toimi topless-tarjoilijana ja minä fanituotteiden myyjänä, Irinan ensimmäinen show oli suurinpiirtein yhdeltä, minun soolon vuoro oli kahden aikoihin ja Mr Lothar & Irina yhteisshown vedimme kolmen aikoihin. Viimeisen shown jälkeen yksi naisasiakas villiintyi sen verran että tuli esittelemään rintojaan minulle ja muutama muu tivasi että missä jatkot on, minä läksin keikan jälkeen Irinan kanssa Euraan jossa meidän jatkot Paolan kanssa kesti vielä jonkin aikaa ennen kuin menimme nukkumaan.

Keskiviikkona vein Paolan Jyväskylään ja kävin samalla reissulla moikkaamassa yhtä vanhaa tuttuani, kävimme myös syömässä Revolution ravintolassa jossa ruokaa sai ensin odottaa yli tunnin ja siten seuralaiseni sai vielä väärän annoksen.

Torstaina tein aamupäivällä Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion sekä tilasin täydennystä tavarantoimittajalta, sen jälkeen vein yhdet Helsingin sEXHIBITION messuilla hajonneet siviili- sekä esiintymishousut korjattavaksi. Iltapäivällä tein kotipaikkani pihalta kaadetuista koivuista polttopuita, huolsin ja koekäytin perämoottorit kesää varten sekä pesin veneen.

Perjantaina postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille jonka jälkeen läksin viemään torstaina tekemiäni polttopuita huvilalleni. Huvilalle päästyäni huomasin että jäät olivat kääntäneet laiturin ihan mutkalle, niinpä aloitin sen korjaamisen jossa menikin siten koko päivä ilta kahdeksaan asti jolloin siirryin television ääreen katselemaan Suomi-Saksa lätkämatsia.

Lauantaina sovin että järjestämme ravintola Osmantuvan omistajien kanssa 26-27.7.2013 Satakunnan Erotiikkamessut Eurassa. Päivä meni muuten kesämökkieni kevät huollossa ja siivouksissa. Illalla katselin Suomi-Slovakia jääkiekko-ottelun jonka jälkeen kävin saunassa sekä pyörähtämässä paikallisessa baarissa ja sen jälkeen vielä syömässä hiukka roskaruokaa grillillä.

Sunnuntaina lisäilin kuvia kotisivujeni galleriaan ja kävin siirtämässä jäiden väärään paikkaan siirtämät laiturin 200kg ankkurointipainot takaisin sinne missä ne kuuluukin olla, oli muuten aika paska urakka 3 asteisessa vedessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php