Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2013.

Mr Lotharin viikko 25/2013  1

Maanantai meni mökkivuokralaisia vastaanottaessa, päivällä tuli vuokralaiset minun Leppäniemen huvilalle ja Virransalmen mökille sekä illalla Lahnaniemen mökille joiden vuokralaisten kanssa piti sitten jäädä vielä saunomaan ja grillailemaankin.

Tiistaina lähetin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja julkaistiin minun uran 166. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar, Kristiina ja Milana - Räjäytyskolmikko K18! Kyseisellä videolla olen pommimies eli kesätöissä Räjäytysyksikkö Oy:llä tehtävänäni räjäyttää kallio rakennustyömaan tieltä. Räjäytysreissulla bongaan kaksi "haarapääskyä" lesboilemasta kalliolta. Tytöillä on vain kuminen "pora" eli strapon ja niinpä he haluavat että poraan molempia omalla teräksen lujalla "porallani", no senhän tietää mitä siitä seuraa kun ammattimies käy hommiin eli aikansa kairattuani annan nallin palaa ja seurauksena on vartaloita ravistelevia räjähdyksiä. Tämä video sisältää lesboilua, ryhmäseksiä, strapon dildolla panemista ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona vaihdoin vesiskootteriini uuden akun ja ajoin kotipaikkani sekä Lahnaniemen mökin nurmikot.

Torstaina alkoi minun juhannus, kurvailin Ferrarilla käymään Himoksella jossa oli esiintymässä mm. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Raappana & Sound Explosion Band, Cheek, JVG feat. Sini Sabotage.

Perjantaina ajelin taas Himokselle jossa päivä ja alkuilta meni kavereiden kanssa joihin olin tutustunut torstaina, he olivat Himoksella lennättämässä ihmisiä FlyBoardilla ja niinpä minäkin sitten testasin sitä kolme kertaa. Kuvasimme myös alun yhteen uuteen aikuisviihdevideoon jossa minä olen supermies joka lentää veden päällä, yms. Himokselle saapui myös yksi kaverini joka teki näytösajon moottorikelkalla veden päällä. Kahdeksan aikaan illalla ajelin takaisin Mäntyharjulle ja menin käymään perinteisesti paikallisissa juhannusjuhlissa joissa esiintyi Arttu Wiskari sekä Irina ja sen jälkeen oli vielä pienet jatkotkin.

Lauantaina läksin taas jo päivällä Himokselle jossa päivä ja alkuilta meni yhdellä mökillä kavereiden kanssa hengaillessa, jossain vaiheessa kävin yhden tytön kanssa hiukka kurvailemassa Ferrarilla ja kuvaamassa hienoja juhannusotoksia eräällä rannalla. Ilta meni bändejä sekä FlyBoard touhuja katsellessa ja tuli testattua ihmislinkoakin.

Sunnuntaina tein Ferrariin pientä huoltoa, kävin parin kaverini kanssa Orilammen Majalla syömässä ja muuten päivä menikin sitten laiskotellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 24/2013  1

Maanantaina lähetin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja viikonloppuna kuvatun videon leikkaajalle.

Tiistaina asensin Lahnaniemen huvilalleni uuden aurinkosähköjärjestelmän lataussäätimen ja säädin hiukka serkkuni tietokonetta.

Keskiviikkona vaihdoin Lahnaniemen mökkini valojen halogeenipolttimot ledilamppuihin ja kävin tekemässä polttopuita Leppäniemen huvilallani sekä siinä sivussa otin hiukka aurinkoakin.

Torstaina kuvasin päivällä aikuisviihdevideon, video nimeltään Mr Lothar & Jessy - Kissanaiselle kyytiä. Kyseisellä videolla olen ajelemassa Ferrarillani kun huomaan bussipysäkillä liftarin. Liftari on kurvikas tyttö ja niinpä pysähdynkin kysymään minne Jessyksi itsensä esittelevä tyttö on matkalla, johon tyttö vastaa että Kouvolaan. Lupaan antaa tytölle kyydin ja kun Jessy kysyy kuinka hän voisi korvata sen, vastaan että on ollut tapana antaa kyyti kyydistä. Jessy ei isommin aikaile vaan alkaa ottamaan minulta suihin, jossa vaiheessa sanon että pitää kyllä kohta kurvata tien sivuun. Ferrari löytää tiensä eräälle rannalle jossa nussitaan ensin autossa ja sitten sen ulkopuolella Ferraria vasten ja hiukka sen päälläkin. Video julkaistaan heti kun vain ehditään minun kotisivuilla. Torstaina illalla julkaistiin minun uran 165. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Taina - Televisio vs Seksi K18! Kyseisellä videolla olen katselemassa televisiota kun Taina tulee tahallaan seisomaan telkkarin eteen seksikkäisiin alusvaateisiin pukeutuneena, olen kuitenkin päättänyt katsella televisiota ja käsken Tainaa siirtymään pois tieltä. Taina tekee työtä käskettyä ja siirtyy ottamaan minulta suihin kysyen, onko nyt parempi jolloin painan Tainan päätä alemmaksi ja yritän katsella edelleen televisiosta tulevaa Wipeout ohjelmaa Tainan muhkean takamuksen yli samalla huulihoidosta nautiskellen. Kun kulli kovenee, minun keskittyminen telkkarin katseluun herpaantuu ja sen kuinka sitten käy näette videolla joka löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina traktori kävi lanaamassa pihaa ja tein taas polttopuita Leppäniemen huvilallani.

Lauantaina koko päivä menikin sitten Kurkiniemessä kavereiden kanssa vesiskoottereilla ajellessa ja yksi kaveri näytti sitten vielä mallia miten ajetaan moottorikelkalla vedenpäällä. Illalla siirryimme yhdelle mökille Shuttle Craftilla ja saunalautalla. Mökin laiturille oli rakennettu ramppi josta useampikin kaveri hyppi voltteja ja vaikka minkälaisia hyppyjä bmx pyörillä sekä sitten lopuksi vielä aika komean hypyn moottoripyörälläkin. Videoita päivän ja illan tapahtumista osoitteessa http://www.youtube.com/user/AnssiViskari Puolen yön aikoihin läksimme käymään paikallisessa baarissa ja ilta venyikin sitten sen verran että nukkumaan menin joskus aamu viiden aikaan.

Sunnuntaina kävin pyörähtämässä Virransalmen ja Leppäniemen mökeilläni, sen lisäksi irroitin jetistäni akun ja tilasin sen tilalle uuden.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 23/2013  1

Maanantaina lähetin viikonloppuna kuvatun videomateriaalin eteenpäin julkaisemista varten ja paikkasin Bemarin renkaan johon oli mennyt ruuvi. Maanantaina saapui myös uusi erä Mr Lothar Production vaatteita: T-paidoista löytyy nyt mustaa valkoisella, valkoista mustalla ja oranssia mustalla painatuksella S-XXL kokoa 15€/kpl, topeissa mustaa pinkillä ja fuksiaa mustalla painatuksella XS-XL kokoa 15€/kpl, huppareista mustaa (yleismalli) valkoisella ja vaaleanpunaista sekä pinkkiä (naistenmalli) mustalla painatuksella XS-XXL kokoa 35€/kpl. Myynnissä myös rajoitettu erä Mr Lothar Production huppareita, toppeja ja T-paitoja joissa on normaalien painatusten lisäksi selässä teksti "Panee halvalla", "Panee firman piikkiin" tai "Panee varmasti" Vaatteiden kuvia löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/media/set/?set=a.128822580516760.22521.100001670569937&type=1 Osta omasi minun esiintymiskeikoilta tai tilaa tuotteet minulta sähköpostitse osoitteesta Mr.Lothar@pp.inet.fi suoraan kotiin toimitettuna, mutta silloin hintoihin lisätään toimituskulut.

Tiistaina haravoin Leppäniemen huvilani rannan pohjaa noin 500 neliötä.

Keskiviikkona vein päivällä vesiskootterin Mikkeliin huoltoon ja kävin samalla reissulla tutustumassa ravintolalaiva Toivon uuteen ruokalistaan kavereideni kanssa syömisen merkeissä. Illalla kävin lisäämässä toisen akun Lahnaniemen mökkini aurinkosähköjärjestelmään ja sen jälkeen vielä ajelemassa yhden kaverini kanssa seisottavilla jeteillä.

Torstaina vein Bemarin korjaamolle koska siitä oli mennyt laturi ja niinpä jouduin kurvailemaan lopun päivää Ferrarilla, jossain välissä tuli tiputettua puhelinkin asfalttiin sillä seurauksella että piti käydä ostamassa uusi sen tilalle.

Perjantaina kävin ensin Ferrarilla huvilallani vastaanottamassa viikonlopun vuokralaiset, sen jälkeen hain BMW:n korjaamolta ja läksin Kuopioon jonne päästyäni kuvasin aikuisviihdevideon. Kyseinen video on nimeltään Mr Lothar & Kristiina - Rasvausta ja sen juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: Minä ja Kristiina olemme olleet ottamassa aurinkoa ja sopineet että rasvaamme toisemme hotellihuoneessa sen jälkeen. Aluksi rasvaus tapahtuukin ihan vain kosteusvoiteella, mutta sen jälkeen kun isorintainen Kristiina ottaa minulta suihin ja huoneessa nussitaan edestä, takaa, päältä ja sivulta niin ruiskin omat rasvani Kristiinan selälle. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen läksin moikkaamaan yhtä kaveriani ja sen jälkeen menin Safyran kanssa Erotic Weekendin ekan illan keikalle Pekan Pubiin. Ilta meni suht nopeasti ja keikan jälkeen läksin vielä jatkoille yhden tytön luokse.

Lauantaina päivä meni Kallavedellä veneillessä, ajelimme ensin Kuopion satamasta Rauhalahteen jossa söimme lounaan ja sieltä sitten toista reittiä takaisin satamaan jossa muiden keskittyessä juomiseen minä söin hiukka jälkiruokaa Sakari Kuosmasen ravintolassa. Illalla oli vuorossa Erotic Weekendin toinen ilta Pekan Pubissa, ilta meni taas aika äkkiä ja hauskaa oli.

Sunnuntaina läksimme heti aamupalan jälkeen kotejamme kohti ja minä hain matkalla vesiskootterini huollosta. Kotiin päästyäni läksin melkein heti Virransalmen mökilleni ajelemaan nurmikoita ja sen jälkeen vielä pyörähtämään Leppäniemen huvilallani. Leppäniemen huvilalta kotiin palattuani otin pienet päiväunet jonka jälkeen katselin Canadan F1-kisan ja lisäilin hiukka kuvia kotisivujeni galleriaan, jonka jälkeen olinkin taas ihan valmis siirtymään nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 22/2013  1

Maanantaina laitoin Ferraristani myynti-ilmoituksen Nettiauto.com sivustolle ja lisäilin kuvia nettisivujeni kuvagalleriaan.

Tiistaina ajoin kotipaikkani ja kävin vesiskootterilla Lahnaniemen mökilläni korjaamassa laituria, yritin myös ajaa sielläkin nurmikoita mutta ruohonleikkuri ei oikein meinannut toimia talven jäljiltä.

Keskiviikkona korjasin Lahnaniemen mökin ruohonleikkurin ja kävin ajamassa loput nurmikot sieltä, korjasin myös uimatikkaat ja asensin ne paikoilleen.

Torstaina läksin jo aamusta Helsinkiin, josta menin kahden kaverini kanssa Linda Linen kyydillä Tallinnaan hakemaan Formula 29 Fastech venettä. Päivä meni Tallinnassa shoppaillessa, ruokaillessa ja hienosta kelistä nautiskellessa. Illalla ajoimme sitten veneen Helsinkiin, josta minä jatkoin matkaa omalla autolla Mäntyharjulle.

Perjantaina laitoin Shuttle Craft veneeseeni akut paikoillen, jonka jälkeen kävin pyörähtämässä huvilallani ja sitten pitikin jo lähteä Tamperetta kohti jossa minulla oli illalla Ladies Night by Mr Lothar keikka ravintola Mestarin Krouvissa.

Lauantaina kuvasin päivällä Mr Lothar & Abigail - Eksyksissä nimisen videon. Kyseisellä videolla olen ajelulla Abigail nimisen tytön kanssa ja ajelemme tietä jota kumpikaan meistä ei tunne ennalta, tie loppuu keskelle ei mitään ja niinpä ehdotan pikku taukoa ajeluun. No senhän arvaa mitä minulla on mielessä, ei mene kuin hetki kun Bemarin penkit on käännetty makuuasentoon ja vaatteet alkaa vähentyä. Aluksi ollaan ihan vaan suutelulinjalla, mutta myöhemmin annamme molemmat toisillemme hiukka toisenlaista huulihoitoa joka johtaa siihen että lopulta autossa nussitaan oikein kunnolla. Tältä videolta voit todeta miten monessa asennossa autossa voikaan harrastaa seksiä! Kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvauksen jälkeen ajelin Mikkeliin jossa olin yhtenä esiintyjänä Savon Eldorado tapahtumassa Jessican kanssa. Ennen meidän showta katselin muiden esiintyjien settejä ja osallistuin bikereiden kädenvääntökilpailuun jossa tulin jaetulle 3. sijalle. Minun ja Jessican shown jälkeen katselin vielä Francinen keikan ja kävin tyttöjen kanssa syömässä.

Sunnuntaina kävin ensin päivällä pyörähtämässä huvilallani ja sitten läksin ajelemaan veneellä/jetillä, illalla yksi tyttö tuli myös jetteilemään/veneilemään minun kanssa ja sen jälkeen kävimme vielä saunomassa minun ekomökillä

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php