Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2013.

Mr Lotharin viikko 39/2013  1

Maanantaina postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja Lasitusliike Lasi-Saranki kävi vaihtamassa ikkunoita minun Leppäniemen huvilalle.

Tiistaina tein Mr Lothar Production vaatevarastoni inventaarion ja tilasin siihen täydennystä.

Keskiviikkona tuli treenattua pitkästä aikaa kotikuntokeskuksellani sekä sovin muutaman esiintymiskeikan minulle ja tytöille.

Torstai meni taas Leppäniemen huvilallani talonmiehen hommia tehdessä.

Perjantai meni myös huvilalla hengaillessa ja vuokralaisia odotellessa.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jessica Vikin Baarissa Vierumäellä, kyseisessä baarissa oli yksi pienimistä esiintymislavoista ikinä joilla olen esiintynyt mutta meininki oli hyvä. Keikan jälkeen ajelin Mäntyharjulle ja ehdin jopa käymään paikallisessa ravintolasa jonka jälkeen poikkesin vielä ottamaan hiukka iltapalaa sekä katsomaan jonossa tapahtuvaa standup komiikkaa paikalliselle grillille.

Sunnuntaina kävin pyörähtämässä huvilalla, katselin BB24/7 ja lisäilin kuvia viikon seikkailuistani kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 38/2013  1

Maanantai julkaistiin minun uran 172. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Kristiina - Rasvattu peli K18! Kyseisellä videolla minä ja Kristiina olemme olleet ottamassa aurinkoa ja sopineet että rasvaamme toisemme hotellihuoneessa sen jälkeen. Aluksi rasvaus tapahtuukin ihan vain kosteusvoiteella, mutta sen jälkeen kun isorintainen Kristiina ottaa minulta suihin ja huoneessa nussitaan edestä, takaa, päältä ja sivulta niin ruiskin omat rasvansi Kristiinan selälle. Rasvattu peli videon kuvauksissa ei käytetty eläinkokeilla testattuja rasvoja. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina kävin tutkituttamassa jalkaani Mikkelin keskussairaalassa ultraäänellä, sen lisäksi vastailin yhteen seksiä ja naisia käsittelevään haastatteluun jonka löydät nyt osoitteesta http://www.haastattelut.com/mr-lothar

Keskiviikkona postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja ilta päivä menikin Virransalmen mökilläni mökkitalkkarin hommissa: käänsin veneen talvisäilytystä varten ylösalaisin, käsittelin pihakalusteet puuöljyllä ja laitoin terassikalusteisiin vahvikelevyt.

Torstaina kävin lisäeristämässä Leppäniemen huvilani sokkelia.

Perjantaina oli vuorossa Fire & Strip Show by Mr Lothar ravintola Raja-Tuvassa Hollolassa, keikan jälkeen läksin vielä jatkoille ja loppujen lopuksi menin nukkumaan vasta kuuden aikoihin aamulla.

Lauantaina läksin kolmen aikoihin päivällä ajelemaan Mikkelin ja Kuopion kautta Juankoskelle jonne päästyäni majoituin Hotelli-Ravintola Ruukin Kievariin jossa minulla ja Paolalla oli Erotic Night keikka, ennen keikkaa kävin syömässä Agnus-härästä tehdyn pihvin hotellin ravintolassa ja katselin Uuno Turhapuron leffan televisiosta huoneessani. Illa keikalla Paola esiintyi ensin soolona, sen jälkeen oli minun sooloshown vuoro, sitten Mr Lothar & Paola yhteisshown vuoro ja illan päätteeksi juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun josta tuli senioristripteasekilpailu sillä kaikki osallistujat oli varmaan yli 50 vuotiaita vaikka yleisössä olisi kyllä ollut nuorempaakin sakkia.

Sunnuntaina läksin heti aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjulle jonne päästyäni kävin pyörähtämässä huvilallani jonka jälkeen otin pienet päiväunet, lisäilin kuvia kotisivuilleni ja katselin Big Brother Talk Shown sekä F1-kisan televisiosta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 37/2013  1

Maanantaina laitoin vesiskootterit talvisäilöön ja kävin fiksaamassa Virransalmen mökkini terassikalusteita.

Tiistaina siivosin autotallit, laitoin Ferrarin ja terassikalusteet talvisäilöön sekä kävin lasiliikkeen miehen kanssa tsekkaamassa mitkä lasit uusitaan minun Leppäniemen huvilalla.

Keskiviikkona postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja pakkasin loppuvaraston sekä esiintymisvaatteet Bemarin kyytiin Jyväskylän sEXHIBITION messuja varten.

Torstaina läksin jo aamupäivällä Jyväskylään jonne päästyäni kävin ensin hakemassa hiukka esiintymisvaatteita AntiShopista, sen jälkeen menin Radio Cityn haastatteluun ja sitten läksin tsekkaamaan missä vaiheessa sEXHIBITION messujen rakentaminen oli Paviljongilla. Hallilla käymisen jälkeen läksin ohjelmapäällikön ja yhden tuottajan kanssa syömään jonka jälkeen tulin takaisin Paviljongille jossa minun majoitus oli. Illalla yksi tyttö kävi myös moikkaamassa minua hotellilla, mutta menin kuitenkin suht ajoissa nukkumaan sillä tiesin edessä olevan rankan viikonlopun.

Perjantaina alku oli messuilla aika hiljainen, mutta iltaa kohden porukkaa tuli jatkuvasti lisää. Aluksi minä katselin hiukka päälavan esityksiä ja kuuden jälkeen alkoi Puuhalavan juontotyöt ohjelmanmukaisten esiintyjien lavalle juontamisella. 21.30 oli vuorossa Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy päälavalla shown vuoro joka oli taas ainutkertainen show joka sisälsi vaikka minkälaista toimintaa. Päälavan showni jälkeen siirryin juontamaan Puuhalavan toimintaa jossa yleisö oli pääosassa, lavalla nähtiin strippausta, suihinottoa, pillunnuolentaa, liveseksiä ja kaiken huipuksi yksi nainen senkuin tärisi orgasmin kourissa kun häntä pantiin panokoneella sekä sen jälkeen orgasmin saanut nainen otti yhdeltä kundilta sen verran tehokkaasti suihin ja runkkasi sen verran tehokkaasti että nörtin näköinen poika roiski spermansa komeassa kaaressa itsensä päälle selällään maatessaan. Messujen sulkeuduttua lähdin muiden esiintyjien kanssa virallisille jatkoille joiden pitopaikkana oli Bar Bra, sielläkin meno oli hetkittäin aika villiä. Minä läksin jatkoilta hotellille jo kolmen aikaan ja ehdin jo nukahtaakin kun yksi esiintyjätyttö herätti minut viestillään jatkoilta hotellille tultuaan koska halusi seksiä, no tottahan toki minä autan naista hädässä ja niinpä nukkuminen jäikin sitten hiukka vähemmälle.

Lauantaina päivä meni Jyväskylän satamassa FlyBoard SM-kisoissa, illan tullen minä minä siirryin sEXHIBITION messuille Palvinjongille jossa katselin taas aluksi muiden esiintyjien päälavan esityksiä ja viiden jälkeen alkoi minun juontajan hommat Puuhalavalla ohjelman mukaisten esiintyjien lavalle juontamisella. 21.30 oli taas vuorossa Mr Lothar & Co show päälavalla, kyseisessä showssa oli taas monenlaista häröilyä mm. tytöt panivat toisiaan straponilla ja nähtiinpä lavalla panokonekin, yms. Päälavan shown jälkeen siirryin Puuhalavalle juontamaan yleisön edesottamuksia ja loppujen lopuksi huomasin itsekin osallistuvani toimintaan sekä lopulta nussin kahta tyttöä vuorotellen lavalla, kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan mutta ei hätää sillä läksimme taas porukalla virallisille jatkoille. Bar Brassa meno jatkui taas suht villinä ja kun siellä tuli valomerkki niin läksimme jatkojen jatkoille hotellille jossa touhu meni loppujen lopuksi 7 hengen orgioiksi yhdessä huoneessa. Aamun jo sarastaessa minä siirryin yhden tytöistä kanssa omaan huoneeseeni.

Sunnuntaina kävimme aamupalalla jonka jälkeen päädyimme vielä takaisin sänkyyn. Puolen päivän aikaan minä läksin sitten ajelemaan kotia kohti ja kotiin päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn päiväunille jotka kestikin iltaan saakka. Illalla lisäilin vielä viikonlopun reissusta otettuja kuvia kotisivuilleni ja katselin hiukka televisiota.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 36/2013  1

Maanantai meni Virransalmen mökillä mökkitalkkarin hommia tehdessä.

Tiistaina lähettelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille. Iltapäivällä kuvasimme Mr Lothar & Sarah - Terassin testausta videon. Kyseisellä videolla olen ongella mökkini terassilaiturilla kun seksikäs Sarah saapuu paikalle kyselemään tarttuuko kala syöttiin. Minun nostaessa ongen vedestä siiman päässä ei ole edes koukkua madosta puhumattakaan, niinpä päätän kokeilla hiukka toisenlaista syöttiä toisenlaiseen kohteeseen ja kaivan kullini esiin. Sarah nappaa heti kiinni syöttiin ja imuttaa sitä oikein huolella jonka jälkeen alkaa terassilaiturin kestotesti, nussin Sarahia huikeissa maisemissa milloin missäkin asennossa välillä jopa kapean kaiteen päällä. Kuka laukeaa ekana, minä, Sarah vai laituri, se selviää tämä video katsomalla. Mr Lothar & Sarah - Terassin testausta video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Illalla katselin Julkkis BB:n ekan jakson ja täytyy myöntää että osa asukkaista oli pettymyksiä ja osa taas positiivisia yllätyksiä.

Keskiviikkona julkaistiin minun uran 171. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Abigail - Kokovartalomalli K18! Abigail on isorintainen hoikka kaunis pyöreäpyllyinen tyttö, oikea namupala. Kyseisellä videolla olen ajelulla Abigail nimisen tytön kanssa ja ajamme tietä jota kumpikaan meistä ei tunne ennalta, tie loppuu keskelle ei mitään ja niinpä ehdotan pikku taukoa ajeluun. No senhän arvaa mitä minulla on mielessä, ei mene kuin hetki kun Bemarin penkit on käännetty makuuasentoon ja vaatteet alkaa vähentyä. Aluksi ollaan ihan vaan suutelulinjalla, mutta myöhemmin annamme molemmat toisillemme hiukka toisenlaista huulihoitoa joka johtaa siihen että lopulta autossa nussitaan oikein kunnolla. Tältä videolta voit todeta miten monessa asennossa autossa voikaan harrastaa seksiä! Mr Lothar ja Abigail - Kokovartalomalli video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Keskiviikkona hain myös Bemariini parit renkaat sekä yhdet vanteet Mikkelistä, ostin uudet verhot Virransalmen mökilleni ja kävin moikkaamassa Jamoa JS-Motorsilla.

Torstaina viimeistelin 13-14.9.2013 järjestettävien Jyväskylän sEXHIBITION messujen juttuja ja pakkasin tavarat TurkkuSex messureissua varten.

Perjantaina suuntasin jo aamupäivällä Ferrarin keulan Turkua kohti, jonne päästyäni kävin ensin tsekkaamassa minkälainen päälava TurkkuSex messuille oli rakennettu. Messuhallilla käytyäni menin käymään keskustassa ja otin huoneen Holiday Inn hotellista, sen jälkeen kävin yhden kaverin kanssa tekemässä pienen kaupunkikierroksen ja syömässä. Sitten kello olikin jo sen verran että oli aika mennä takaisin messukeskukselle jossa katselin ensin muiden esiintyjien esityksiä ja 20.00 oli minun ensimmäisen oman päälavan shown vuoro, kyseisessä setissä vedin osan 10 vuotta sitten TurkkuSex messuilla aiemmin esiintymästäni showsta ja loppu oli sitten uudempaa. Ensimmäisen showni jälkeen katselin taas muiden esityksiä ja hengailin vaan muuten messuilla, 23.00 oli toisen shown vuoro joka olikin sitten täysin uusi show jota ei ole ikinä aiemmin esitetty misään ja siinä otin yleisön joukosta lavalle 7 avustajaakin. Omien settien jälkeen kävin kirjoittelemassa nimmareita ja poseerasin yhteiskuvissa yleisön kanssa sekä katselin taas muiden esityksiä. Messujen sulkeuduttua ajelin hotellille jonne tavarat jätettyäni läksin jatkoille ravintola Apolloon.

Lauantaina heräilin todella aikaisin, kävin aamupalalla ja läksimme jo yhdeksän aikaan aamulla Mariahin ja yhden muun tytön kanssa harjoittelemaan meidän showta messuhallille. Treenien jälkeen minä kävin yhden kaverini kanssa kurvailemassa Ferrarilla Turun keskustassa ja samalla reissulla syömässä. Lauantaina messut aukesi 14.00 ja minun ensimmäinen show oli 17.00, kyseinen show oli taas osaksi uutta osaksi vanhaa ja siinä otin lavalle kolme kaunista avustajaa. Shown jälkeen hengailin taas yleisön joukossa poseeraamassa yhteiskuvissa ja jakamassa nimmareita. 19.30 oli Mr Lothar & Mariah shown vuoro ja voin kertoa että jännitti aika paljon sillä en ollut esiintynyt Mariahin kanssa moneen vuoteen ja show oli minulle täysin uusi, tosin olimme kyllä harjoitelleet sitä parina päivänä. Show meni hyvin ja minun illan viralliset työt olikin sitten tehty siltä osin. Loppuilta meni kuitenkin messuilla ja puoli yhden jälkeen läksin taas hotellin kautta messujen virallisille jatkoille Apolloon. Apollosta siirryimme muiden esiintyjien kanssa vielä epävirallisille jatkoille hotellille.

Sunnuntaina kävimme vielä yhdessä aamupalalla, sen jälkeen minä lähdin ajelemaan yhden tytsyn kanssa Espoota kohti jonne hänet jätettyä kurvailin vielä Mäntyharjulle jonne päästyäni menin heti päiväunille. Päiväunien menin olohuoneeseen katselemaan televisiosta Big Brotheria ja F1-koostetta joiden aikana nukahdin parikin kertaa sohvalle. Toisen kerran sohvalta herättyäni siirryin tietokoneen ääreen lisäilemään kuvia kotisivuilleni ja nukahdin sitten siihenkin eli oli ilmeisesti ollut aika rankka TurkkuSex reissu.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 35/2013  1

Maanantaina tein päivällä ensin hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökilläni eli ajelin nurmikot, asensin yhden ovistopparin ja putsasin saunan katon sekä rännit, sen jälkeen keskityin kalojen syöttämiseen. Illala tein vielä parin ravintolan Erotic Night keikkojen mainokset ja lähetin ne ravintoloille.

Tiistaina kävimme ensin yhden kaverini kanssa vesiskoottereilla haukkavuorella ja Voikoskella, paluumatkalla kävimme syömässä Vihantasalmella ja takaisin Mäntyharjun keskustaan päästyämme lentelimme vielä jonkin aikaa FlyBoardilla Kurkiniemessä josta Länsi-Savo teki sitten pienen jutunkin http://www.lansi-savo.fi/uutiset/katso-video-mr-lothar-toi-uudet-vesileikit-etelä-savoon-66863 Flyboard lentelyn jälkeen läksimme yhdelle minun mökeistäni saunomaan. Tiistaina julkaistiin myös minun uran 170. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Yllätysvieras - Seksi on suklaan korvike K18! Kyseisellä videolla istuksin loppiaisena mökilläni konvehtirasia käsissä kun ovesta astele sisään nainen joka on pukeutunut vain todella pieniin seksikkäisiin vaatteisiin. Ajattelen tarjota tytölle jotain hyvää, mutta konvehdit ovat juuri loppuneet ja niinpä sovellan vanhaa sanontaa eli seksi on suklaan korvike vai miten se nyt menikään. Tyttö ottaa aluksi minun patukan suuhunsa jonka jälkeen minä maistelen tytön piparia joka taas johtaa siihen että mökissä nussitaan kuin kaikki hyvä tosiaan loppuisi loppiaiseen. Useiden eri asentojen välillä mainitsen että onhan konvehtirasiassakin monenlaisia makuja ja roiskin lopuksi patukan täytteet tytön pakaroille jotka on yhdet Suomen aikuisviihteen parhaista lajissaan. Mr Lothar & Yllätysvieras - Seksi on suklaan korvike video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona treenasin 6-7.9.2013 järjestettävien TurkkuSex messujen Mr Lothar & Mariah showta ja tein 13-14.9.2013 järjestettävien Jyväskylän sEXHIBITION messujen Puuhalavan aikataulun.

Torstaina me Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommia tehdessä ja sorsien touhuja katsellessa sekä uidessa.

Perjantaina kävin vaihtamassa autoa Mikkelissä Karikon Autotalossa jonka jälkeen kävin pyörähtämässä JS-Motorsilla, sitten jatkoin matkaa Juvalle josta otin naisesiintyjän kyytiin ja ajelimme Vaalaan jossa meillä oli Erotic Night keikka Hotelli-Ravintola Siitarissa.

Lauantaina ajelimme päivällä Taivalkoskelle ja majoituimme hotelli Herkkoon eli samaan paikkaan jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka. Ennen illan keikkaa otin pienet päiväunet, kävin kuntosalilla ja hotellin allasostastolla sekä syömässä. Keikan jälkeen jäin vielä hengailemaan hotellin baariin ja nukkumaan menin joskus neljän jälkeen.

Sunnuntaina heräsimme jo kuuden aikaan aamulla ja läksimme ajelemaan etelää kohti, matkalla näimme hienoissa maisemissa poroja, pöllön, haukan, korppeja ja vaikka mitä muita eläimiä. Naisesiintyjä jäi Varkauteen josta minä jatkoin matkaa Mäntyharjulle jossa kävin ensin huvilallani ja sen jälkeen kävin Lahnaniemen mökilläni viemässä toiset avaimet vuokralaiselle. Sen jälkeen kävin kotipaikallani tekemässä yhden vuokrasopimuksen ja illalla kävin vielä pyörähtämässä Virransalmen mökillä ja yhdellä kaverillani kylässä jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari