Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2014.

Mr Lotharin viikko 52/2014  1

Maanantaina tein lauderemonttia kotipaikkani saunaan.

Tiistaina kävin vastaanottamassa Norjalaiset vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni.

Keskiviikkona vein kynttilät vanhempieni haudoille jonka jälkeen läksin Virransalmen mökilleni syömään, saunomaan ja uimaan avannossa. Illalla kävin vielä sankarihaudoilla ja sen jälkeen kävin ottamassa pari glögiä paikallisissa baareissa.

Torstaina saunoimme porukalla yhden kaverini luona ja sen jälkeen kävimme pyörähtämässä paikallisissa ravintoloissa.

Perjantaina kävin hyvästelemässä Leppäniemen huvilan jouluvuokralaiset.

Lauantaina kävin vastaanottamassa Uuden Vuoden vuokralaiset huvilalleni jonka jälkeen tein taas pienen baarikierroksen.

Sunnuntaina kävin Mäntyharjun Moottoriurheilukeskuksessa Ruotimolla katsomassa kun kaverini testasivat ralliautoa sprinttiradalla ja istuimpa sitten muutaman kierroksen kyydissäkin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 51/2014  1

Maanantaina lähettelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja hain samalla minulle tulleen joululahjapaketin postista.

Tiistaina kävin serkullani kylässä.

Keskiviikkona olin päivällä YLE Puheella Noronen & Kivelä ohjelman vieraana keskustelemassa intohimosta, naisista, rakkaudesta, yms. Mikäli et ehtinyt kuunnella ohjelmaa suorana niin se on kuunneltavissa nyt http://ohjelmaopas.yle.fi/1-2504742 osoitteessa. Radiovierailun jälkeen kävin veljeni luona kylässä ja illalla kävin yhden tytön kanssa Cantina Westissä syömässä jonka jälkeen päädyin hänen luokseen yöksi.

Torstaina ajelin Mäntyharjulle jonne päästyäni loppupäivä menikin sitten lepäillessä ja viikonlopun keikkoihin valmistautuessa.

Perjantaina läksin jo aamulla ajelemaan pohjoista kohti, ensimmäinen etappi oli JS-Motors Mikkelissä. Siitä matka jatkui Kuopioon josta otin Nican kyytiii ja jatkoimme matkaa Tahkovuorelle, otimme majoituksen haltuumme sekä kävimme syömässä jonka jälkeen läksimme vielä hoitamaan yhden yksityiskeikan Iisalmeen. Iisalmen keikan jälkeen ajelimme takaisin Tahkolle jossa meillä oli Erotic Night keikka ravintola Syvärin Kunkussa jossa oli todella railakas meininki, Nica esiintyi ensin soolona, sitten oli minun soolon vuoro jonka jälkeen oli vuorossa Mr Lothar & Nica yhteisshow ja sen jälkeen minä juonsin vielä yleisöstrippikisan.

Lauantaina ajelimme Kuopioon ja minä otin huoneen Puijon Sarvesta, päivä meni rankan yön jälkeen lepäillessä mutta illalla oli vuorossa Eroottiset Pikkujoulut Pekan Pubilla jossa minä olin strippaavana joulupukkina ja Sarah minun seksikkäänä tonttutyttönä. Pekan Pubin keikan jälkeen kävin vielä pyörähtämässä Puikkarissa ja sen jälkeen olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 195. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sarah - Joululahja. Videon juoni on seuraavanlainen: Sarah-tonttu on koristelemassa joulukuusta kun Joulupukki saapuu paikalle ja lupaa antaa tontulle lahjan koska hän on ollut niin kiltti. Joulupukki vie seksikkään Sarah-tontun pajaansa jossa on iso sänky johon pukki käy makaamaan ja aukaisee housunsa, aluksi Sarah luulee saavansa pehmoisen paketin mutta kun hän tarttuu siihen kiinni ja hiukka lipaisee niin lahja muuttuukin kovaksi. Sarahin nuoleskellessa lahjaansa Joulupukin alkaa tehdä mieli piparia, sillä onhan nyt joulu ja niinpä Sarah tarjoileekin sitten omaa pipariaan Joulupukille ilomielin. Piparin kanssa pelehtiessä Sarah vetää vahingossa Joulupukkia parrasta ja käy ilmi että kyseessä onkin ympärivuotinen Lothar pukki, no se ei menoa haittaa ja lopulta Lothar näyttää että osaa hänkin piparin kuorruttaa. Mr Lothar ja Sarah - Joululahja video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Sunnuntaina läksin heti aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti, jonne päästyäni kävin laittamassa huvilalla lämmöt päälle jouluvuokralaisia varten ja sen jälkeen lisäilin vielä kuvia viikon seikkailuistani kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 50/2014  1

Maanantaina lähetin lauantaina kuvatun videon eteenpäin julkaisemista varten ja postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Tiistaina kävin kavereideni kanssa hakemassa yhden 3.0 litrasen turbo Saabin Iitistä.

Keskiviikkona tein Leppäniemen huvilani sähkösaunaan selkänojan ja kannoin joulukuusen sisälle.

Torstai meni kavereiden tallilla baarin rakennustalkoissa.

Perjantaina kävin tsekkaamassa Arttu Wiskarin keikan Mäntymotellilla.

Lauantaina ajelin jo päivällä Helsinkiin, kävin ensin syömässä yhden tytön kanssa Sports Academyssa ja sen jälkeen oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Pamela Bar Nightclub Petessä.

Sunnuntaina ajelin aamupäivällä kotiin, voin sanoa että matka oli yhtä tuskaa sillä en nukkunut edellisenä yönä silmäystäkään ja niinpä kotiin päästyäni kömminkin suoraan päiväunille. Päiväunilta herättyäni katselin hiukka telkkaria ja lisäilin kuvia viikon tapahtumista kotisivuilleni jonka jälkeen olinkin taas valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 49/2014  1

Maanantaina postitin sunnuntaina kuvatun videon leikkaajalle, mutta muuten päivä meni Virransalmen ja Leppäniemen mökeilläni hengaillessa.

Tiistaina kävin korjuuttamassa BMW:n peilin Karikon Autotalossa Mikkelissä ja hakemassa yhden Saabin kavereideni kanssa Leppävirralta.

Keskiviikkona ostin aktiivisuusrannekkeen ja postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Torstaina kävin vaihtamassa Leppäniemen huvilani vessojen, kodinhoitohuoneen ja makuuhuoneen kaapistojen vetimet uusiin.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Pamela Night Club Americanossa Kankaanpään Viihdekeskuksessa.

Lauantaina kuvasin päivällä aikuisviihdevideon Nancy nimisen uuden tytön kanssa. Videolla olen majoittunut hotelliin Nancyn kanssa, sillä aikaa kun Nancy on valmistautumassa illan viettoon hotellihuoneen vessassa minä ajattelen ottaa pienet päiväunet ja varmistelen sitä että saisin nukkua rauhassa ripustamalla ei saa häiritä kyltin kulliini. Nancyn saatua seksihepenet päällensä hän tulee käymään huoneessa ja huomaa minun nukkuvan alastomana sängyllä eikä piittaa kiellosta mitään vaan alkaa heti ottamaan minulta suihin, kullini herää välittömästi ja huoneessa alkaa sellaiset päiväpanot että huh huh. Nussin Nancya edestä ja takaa, välillä Nancy ratsastaakin ja lopulta me molemmat laukeamme yhtä aikaa ja minä roiskin spermani Nancyn suurille rinnoille sekä osa taitaa lentää kasvoillekin. Videon kuvauksen jälkeen kävin syömässä hiukka iltapalaa Alan Mestassa jonka jälkeen oli vuorossa Ladies Night by Mr Lothar Järvelän ravintola Bulevardissa. Ekassa showssa tein strippaamisen lisäksi tulitemppuja ja toisessa showssa otin yleisöstä yhden tytön avustajaksi joka osoittautuikin aika tuhmaksi, omien esityksieni jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Sunnuntaina heräsin Lahden Cumuluksesta, kävin aamupalalla jonka jälkeen ajelin kotiin ja menin suoraan päiväunille joiden jälkeen katselin hiukka televisiota ja lisäilin kuvia viikon tapahtumista kotisivujeni kuvagalleriaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 48/2014  1

Maanantai meni 16-18.1.2015 järjestettävien Mr Lothar Productionin pikkujoulujen suunnittelussa.

Tiistaina vein Bemarin huoltoon Mikkelin Rinta-Joupille jonka jälkeen menin tsekkaamaan BRP-tourin JS-Motorsille.

Keskiviikkona tuli kuvattua aikuisviihdevideo yhden uuden tytön kanssa, kyseisen videon juoni on seuraavanlainen: Erika on takkatulen äärellä lämmittelemässä kun minä tulen hänen viereensä ja näytän pullottavaa etumustani mainiten että: "tämäkin saattaisi kaivata pientä lämmittelyä". Erika kaivaa välittömästi kullini esiin ja alkaa imuttamaan sitä. Aikansa suihin otosta nautittuani pyydän Erikaakin vähentämään vaatteita, pillua sormella koitettuani totean Erikan olevan jo ihan lämmin ajoa varten ja nussiminen voi alkaa. Aluksi hommaa hoidellaan takan edessä seisoviltaan, sitten sohvalla edestä ja takaa jonka jälkeen siirrytään paneskelemaan makuuhuoneen sängylle jossa Erikan turpeahuulinen pillu saa minut lopulta laukeamaan. Mr Lothar & Erika - Erilaista lämmittelyä video julkaistaan http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa heti kun vain ehditään.

Torstaina julkaistiin minun uran 194. aikuisviihdevideo, video on nimeltään K18 Suihkuralli - Mr Lothar ja Rinni. Videon juoni on seuraavanlainen: Olen päättänyt tehdä Posse TV-ohjelmasta tutusta suihkurallista K18 version eli menen pimputtamaan ihmisten ovikelloja ja kysyn päästä heille suihkuun, jonne päästyäni pyydän asunnon omistajankin mukaan suihkuun ja senhän arvaa mitä siitä seuraa. Tällä videolla ujohko Rinni päätyy pienen empimisen jälkeen kanssani suihkuun ja kun suihkussa tulee syväpuhdasta jälkeä niin siirrytään makuuhuoneen puolelle jossa sotken muodokkaan Rinnin spermalla nussittuani häntä ensin hiukka joka suunnasta. K18 Suihkuralli - Mr Lothar ja Rinni video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Perjantaina kuvasin taas aikuisviihdevideon yhden uuden tytön kanssa. Tällä videolla etsin sopivaa naista Mr Lothar Production vaatemalliston mainoskuvauksia varten, yksi ehdokkaista on uhkea blondi nimeltä Janet. Janet saapuu hotellihuoneeseeni, ojennan hänelle pinkin topin jonka Janet käy vaihtamassa päälleen vessassa. Janet jättää rintsikat pois topin alta ja kun huomaan se olen heti valmis tutustumaan mallin muotoihin hiukka lähempääkin. Niinpä homma etenee niin kuin mallimaailmassa on aina silloin tällöin tapana eli reittä pitkin sillä seurauksella että minä saan pillua ja Janet munaa, mutta miten käy Janetin vaatemallin hommien saamisen kanssa? Se selviää vain tämä video katsomalla. Mr Lothar & Janet - Vaatemallille munaa video julkaistaan http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa heti kun vain ehditään. Videon kuvaamisen jälkeen pikaisesti suihkussa ja suuntaan Pasilaan YLE TV1 A-studio ohjelmaan keskustelemaan sisäministeri Päivi Räsäsen, kansanedustaja Anna Kontulan sekä Exit ry:n toiminnanjohtaja Tanja Auvisen kanssa seksin oston kriminalisoinnista. Mikäli et ehtinyt katsoa kyseistä A-studiota suorana niin se on katsottavissa nyt http://areena.yle.fi/tv/2226567 osoitteessa. A-studion jälkeen läksin yhden kaverini kanssa Sokos Hotel Vantaalle, jossa kaverini pukeutui joulupukiksi ja minä olin muuten vaan pukkina.

Lauantaina läksin aamupalan jälkeen ajelemaan kotia kohti, jossa ehdin olla vain tunnin verran kun matka jatkui Ilomantsiin jossa minulla oli Erotic Night keikka Nican kanssa ravintola Mendinissä.

Sunnuntaina kuvasin taas aikuisviihdevideon yhden uuden tytön kanssa, kyseisellä videolla olen töissä kiinteistöfirmassa ja minut on hälyytetty tutkimaan Elisa Day:n asunnossa olevaa kosteusongelmaa. Pimputan ovikelloa ja oven tulee avaamaan nainen jolla on päällään silkkinen aamutakki, minun kysyessä kosteusongelmasta nainen kävelee edelläni sängyn luo ja riisuu aamutakkinsa jonka alla hänellä on korsetti, sukkanauhat, stay-up sukat, yms. Seuraavaksi nainen riisuu pikkuhousunsa ja sanoo että se kosteusongelma on siellä, minä innostun välittömästi tutkimaan tilannetta sormineni ja kielelläni jolloin ongelma vain pahenee. Tässä vaiheessa kaivan kosteiden paikkojen työkaluni esiin ja alan nussia naista kuin viimeistä päivää edestä, takaa, sivusta ja jäänpä minä välillä allekin, lopulta laukean Elisa Day:n täyteläisille pakaroille kuorruttaen ne lähes kokonaan spermallani. Minkälaisen raportin teen kosteusongelmasta ja mitkä ovat ohjeet kuinka siitä selvitään jatkossa? Mr Lothar & Elisa Day - Kosteusongelma video julkaistaan http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa heti kun vain ehditään. Kuvauksien jälkeen ajelin kotiin ja loppuilta menikin kuvia viikon seikkailuista kotisivujeni galleriaan lisäillessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari