Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2014.

Mr Lotharin viikko 21/2014

Maanantaina laskin Shuttle Craft Sport Deck veneeni vesille ja kävin yhden kaverini kanssa ajamassa sillä kesän ensimmäisen reissun joka suuntautui Vihantasalmelle.

Tiistaina asensin päivällä kesävesipumpun Virransalmen mökilleni ja sen jälkeen kävin Leppäniemen huvilallani haravoimassa kaisloja rantavedestä, uimassa sekä ottamassa aurinkoa, illalla ajelin vielä kotipaikkani nurmikot.

Keskiviikkona kävin hakemassa superkart autoni omaan talliin Mikkelistä JS-Motorsilta.

Torstaina menin taas huvilalleni kaisloja haravoimaan, mutta kun huomasin rantavedessä uiskentelevan lauman suht isoja kaloja niin päätinkin kokeilla tarttuuko ne mato-onkeen. Lahnoiksi osoittautuneet kalat ei tarttunut syöttiin, mutta minäpä päätinkin olla ovela ja hain varastosta verkot jonka jälkeen saarroin kalat verkolla saaden saaliiksi kolme lahnaa.

Perjantaina kurvailin jo päivällä Ferrarillani Lahden ja Tampereen kautta Poriin, jossa läksin kavereideni kanssa käymään terasseilla ja syömässä. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jenna Cabaret Discothequessa, jossa vedimme esitykset kahdessa nipussa. Ensimmäisessä esityksessäni otin yhden minulle ennestään tutun tytön avustajaksi, mutta toiseen esitykseen otin sellaisen avustajan jota en tuntenut ennalta ja hän osoittautuikin todella villiksi. Keikan jälkeen kävimme vielä porukalla pitsalla, yms.

Lauantaina heräsin jo aika aikaisin, kävin hotellilla aamupalalla ja luovutin huoneen (jossa en edes ehtinyt käymään) pois. Sen jälkeen läksin Tamperetta kohti jonne päästyäni kävin koukkaamassa yhden tytön kyytiini ja kävimme pienellä ajelulla. Tampereelta matka jatkui Hämeenlinnaan, matkalla yksi BMW M5 olisi halunnut kovasti ajaa kilpaa minun Ferrarin kanssa. Hämeenlinnassa kävin moikkaamassa tuttuja Alebaatti M/S Teemulla ja kurvailemassa muutaman ringin kaupungilla, jonka jälkeen ajelin Lahteen jossa kävin pyörähtämässä satamassa. Lahdesta suuntasin Kouvolaan jossa kävin ensin kaupungilla ja sitten testaamassa veden lämpötilan Käyrälammella. Käyrälammelta ajelin Lappeenrantaan jossa kävin ensin tsekkaamassa illan esiintymispaikan, sitten pyörähtämässä satamassa ja sen jälkeen menin hotellille katselemaan Suomi-Tsekki lätkämatsia. Lätkämatsin jälkeen menin vielä hengailemaan parin kaverin kanssa joksikin aikaa satamaan ja sen jälkeen olikin vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica ravintola Happy Nights. Keikan jälkeen läksin vielä jatkoille yhdelle mökille ja sieltä ajelin aamun jo sarastaessa kotiini Mäntyharjulle, loppumatka oli kyl aika tuskaa sillä ajelin Ferrarillani viikonlopun aikana reilu tuhat kilometriä ympäri Suomea ja nukuttua tuli kahtena yönä yhteensä vain pari tuntia.

Sunnuntaina katselin Monacon F1-kisan, kävin vastaanottamassa vuokralaiset Virransalmen mökilleni, pyörähdin Leppäniemen huvilallani, otin pienet päiväunet ja katselin sen jälkeen Suomi-Venäjä lätkän MM-finaalin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 20/2014

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina kävimme kaverini kanssa viemässä superkartin teippaajalle.

Keskiviikko meni huvilalla hengaillessa ja mökkitalkkarin hommia tehdessä.

Torstaina vaihdatin bemariini uudet kesärenkaat ja kävimme kaverini kanssa hakemassa superkartin teipparilta.

Perjantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni jonka jälkeen katselin MM-lätkää telkkarista.

Lauantaina päivä meni Mikkelissä JS-Motorsin Duell Days tapahtumassa jossa oli minun Ferrarin ja superkartin lisäksi näytillä monenlaisia mönkijöitä ja moottoripyöriä, sen lisäksi tapahtumassa oli stuntshow, yms. Tapahtuman lopuksi annoin Ferrari-kyydit parille ihmiselle ja sitten kävin syömässä JS-Motorsin omistajan kanssa yhdessä Mikkelin ravintoloista. Sen jälkeen ajelin Ristiinan kautta Mäntyharjulle ja kävin kylässä parin kaverini luona, jonka jälkeen läksimme pyörähtämään porukalla paikallisissa baareissa.

Sunnuntaina sovin että menen 31.5 Pamelan ja DJ Cranen kanssa ravintola Sulkaan Lahteen pitämään yhdistetyn erotic nightin ja ysäribileet, muuten päivä menikin huvilalla hienosta kelistä nautiskellessa ja ilta Suomen lätkämatsia katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 19/2014

Maanantaina kasasimme parin kaverin kanssa saunan hirsikehikkoa yhdellä mökillä.

Tiistaina tein aikuisviihdevideon yhden uuden mallin kanssa, kyseisen videon juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: Olen ajelemassa Ferrarillani huvilaani kohti kun huomaan linja-autopysäkillä kauniin naisen liftaamassa ja otan hänet tietenkin kyytiini. Kyytiin noustuaan Christiinaksi esittäytyvä nainen alkaa kysellä miksi auton rekisterikilvessä lukee TOY eli lelu ja hän alkaa hieroa minun etumusta jolloin jonkin mallin "lelu" alkaa pullistua eikä mene kuin heti ja liftari ottaa minulta suihin. Huvilan pihassa huomaan että mökin avaimet on jäänyt toiseen autoon ja niinpä käymme ottamaan aurinkoa nurmikolle levittämiemme pyyhkeiden päälle, mutta sehän menee melkein heti seksin harrastamiseksi. Aikansa eri asennoissa nussittuamme laukeamme molemat ja Christiinalle selviää miksi minun vaatteissa lukee Räjäytysyksikkö Oy ja Pommimies. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikko meni Virransalmen mökilläni pihahommia tehdessä.

Torstaina tein antenniasennuksia yhdellä mökeistäni.

Perjantaina kuvasimme Mr Lothar seksiorjana videon yhden uuden mallin kanssa. Kyseisellä videolla olen ollut baarissa ja herään seuraavana aamuna sänkyyn kiinni köytettynä, latex asuun pukeutunut ja hurjilla lävistyksillä varustettu nainen on nimittäin päättänyt ottaa minut seksiorjakseen. Aluksi nainen kuristaa ja läpsii minua tehden selväksi kuka on pomo tässä sängyssä jonka jälkeen hän alkaa ottamaan minulta suihin ja nuolettaa itseään minulla, kun kullini saavuttaa täyden mitan alkaa hän sovitella sitä pieneen pilluunsa. Olen todella pahassa pulassa, tällä videolla näette kuinka selviän valtiattaren kynsistä. Video sisältää seksiä ja väkivaltaa eli se ei sovellu herkimmille ihmisille! Mr Lothar seksiorjana video julkaistaan mahdollisimman pian http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

Lauantaina vein perjantain kuvauksissa olleen mallin junalle jonka jälkeen otin pienet päiväunet ja sitten olikin aika suunnata Helsinkiin jossa esiinnyin kahdeksan aikaan illalla yksissä polttareissa. Poltarikeikan jälkeen menin yhdelle kaverilleni kylään, istuimme iltaa katsellen euroviisuja jonka jälkeen läksimme käymään Namussa, Showroomissa ja Milliklubilla.

Sunnuntaina heräilin kaverini asunnolta kymmenen aikoihin, kävin hakemassa muutaman muistikortin Härskiltä ja ajelin kotipaikalleni Mäntyharjulle jonne päästyäni yritin katsella F1-kisaa telkkarista mutta nukahdin kesken kisan ja heräsin vasta illalla. Illalla katselin sitten F1-kisan koosteen ja Suomen lätkämatsin sekä lisäilin hiukka kuvia kotisivuilleni jonka jälkeen olinkin taas ihan valmis menemään nukkumaan. Sunnuntaina julkaistiin myös minun uran 186. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Aikuinen Nainen - Kovaa ajoa K18! Kyseisellä videolla olen taas kerran keikkareissulla ja koska ajomatkat ovat pitkiä tarvitsee välillä pitää lepotaukoja, tällä kertaa menen lepäilemään 46 vuotiaan naisen luokse. Asunnossa on niin kuuma että siellä on pakko vähentää vaatteita, mikä taas johtaa siihen että nainen alkaa ottamaan minulta suihin. Minä annan naiselle vastineeksi käsikaasua sillä tyylillä että nainen ei meinaa pysyä sohvalla. Sen jälkeen lepääminen vaihtuukin taukojumpaksi, sillä alan nussia naista ja tekeenkin homman sen verran huolella että nainen laukeaa lopuksi sankasti kiroillen. Mr Lothar ja Aikuinen Nainen - Kovaa ajoa video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 18/2014

Maanantaina lisäilin "kevättalkoistani" otettuja kuvia kotisivuilleni ja postitin samaisissa kemuissa kuvatun aikuisviihdevideon leikkaajalle.

Tiistaina huolsin ja koekäytin perämoottorit kesää varten sekä testasin kotipaikkani uutta grilliä.

Keskiviikkona oli vuorossa Eroottiset Vappu-bileet ala Mr Lothar & Ms Nica Hotelli-Ravintola Tiilikassa Rautavaaralla.

Torstaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset huvilallani, mutta muuten päivä menikin lepäilyn merkeissä.

Perjantain vietin Virransalmen mökilläni, ensin kaadoin yhden puun ja se ei mennyt ihan putkeen sillä puu kaatui mökin katolle mutta onneksi se ei tuhonnut muuta kuin antennin. Puusta polttopuita tehtyäni fiksasin hiukka kukkapenkkejä, sen jälkeen haravoin pihaa ja polttelin risuja sekä paistoin siinä samalla makkaraa hienosta kelistä nautiskellen.

Lauantaina päivä meni FPO:n voimanostokisoja Mäntyharjun Kisallassa katsellessa, illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa baareissa.

Sunnuntai meni Leppäniemen huvilallani kun harjasin savusaunan ja grillikatoksen kattot puhtaaksi havunneulasista sekä tein hiukka muitakin pihahommia.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari