Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2014.

Mr Lotharin viikko 34/2014  1

Maanantaina julkaistiin minun uran 190. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Merike - Vikinän paikannus K18! Kyseisellä videolla olen kerrostalon katolla huoltomiehen hommissa etsimässä asukkaiden valittamaa outoa vikinää, aluksi epäilyt kohdistuvat ilmastointilaitteisiin mutta siinä vaiheessa kun huomaan yhdellä kattoparvekkeella aurinkoa ottavan ja dildolla itseään tyydyttävän Meriken alan epäillä vikisiäksi Merikeä. Asian varmistaakseni menen itsekin parvekkeelle ja tyrkkää kullini Meriken huulille, jolloin Merike alkaa nuoleskella sitä kuin tikkaria upottaen sen välillä syvälle nieluunsa. Kullin saavutettua täyden mittansa käännän Meriken kontalleen aurinkotuoliin ja alan nussia Merikeä takaapäin. Aikamme parvekkeella nussittuamme ehdotan Merikelle sisätiloihin siirtymistä koska hän pitää niin kovaa ääntä, naapureiden valituksen kohde on siis selvinnyt mutta meno jatkuu makuuhuoneessa entistä äänekkäämpänä kunnes laukeamme molemmat raivokkaasti. Mr Lothar ja Merike - Vikinän paikannus video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina laitoin Ferrarin jarrupalojen kulumisentunnistusjohdot paikoilleen, sen jälkeen otin Kawasakin jettini imuläpät vielä kertaalleen irti ja laitoin niiden kiinnitysruuveihin lukiteliimaa joka oli unohtunut pois edellisessä kasauksessa.

Keskiviikkona yksi tyttö tuli luokseni kylään ja menimme lomailemaan minun huvilalle, lomailun sivussa tein hiukka mökkitalkkarin hommiakin eli imuroin uima-altaan, pesin tyynyjä ja haravoin rantaa jossa yhteydessä löysin rantavedestä pienimmän ikinä näkemäni hauen. Illalla testasimme saunaan edellisenä perjantaina asennetun uuden kiukaan ja kävimme pariinkin kertaan uimassa.

Torstaina suunnittelin 5-6.9.2014 järjestettävien TurkkuSex messujen juttuja.

Perjantaina kävin päivällä vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni ja sen jälkeen kiilloitin superkartiani kotipaikallani, ilta meni ihan vaan kotona saunoessa, hyvästä ruuasta nautiskellessa ja televisiota katsellessa.

Lauantaina kävin päivällä jetteilemässä/veneilemässä jonka jälkeen nostin Shuttle Craftin ylös vedestä ja pesin sen talvisäilytystä varten.

Sunnuntaina päivä meni taas mökkitalkkarin hommissa, illalla katselin Big Brother 2014 kickoff lähetyksen jossa taloon asteli taas tuttujakin ja niinpä katselin sitten sen jälkeen BB:tä hiukka 24/7 kauttakin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 33/2014  1

Maanantaina rakensin Virransalmen mökilleni kesäkeittiön ja järjestelin ulkovaraston josta löytyikin todella vanha Evinruden perämoottori.

Tiistaina tein vastustamisilmoituksen Sisä-Suomen syyttäjänvirastoon edellisenä perjantaina saamastani ylinopeussakosta.

Keskiviikkona yksi nainen tuli päivällä hieromaan minut Virransalmen mökilleni vetreään kuntoon viikonloppua varten, sen jälkeen kävin hakemassa kaupasta tarvikkeita ja koukkasin yhden kaverini mukaan joka tuli mökille kalastamaan sillä aikaa kun minä viimeistelin kesäkeittiön putkityöt.

Torstaina asensin mökin terassille vielä muutaman tuuli/sadesuojan jonka jälkeen oli kasaus vuorossa Kawasakin jetski ja sen koeajaminen, jonka jälkeen ajelin vielä kotipaikkani nurmikot ja tein pienen kuntotestin jossa meni 17 leukaa sekä 20 toistoa omalla painolla penkistä.

Perjantaina kävin päivällä tekemässä vielä mökkitalkkarin hommia Leppäniemen huvilallani mutta uuden vuokralaiset vastaanotettuani läksin ajelemaan Kuortaneelle jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica ravintola Nokiotassa. Alkuilta meni Mr Lothar Production vaatteita myydessä ja asiakkaiden kanssa yhteiskuvissa poseeratessa mutta puolen yön jälkeen alkoi showt Nican soolosetillä, minun eka show oli vuorossa sen jälkeen ja sitten vedimme yhteysshown sekä sokerina pohjalla minä juonsin vielä illan lopuksi yleisöstripteasekilpailun joka oli taas ihan parasta viihdettä. Ikävä kyllä keikan jälkeen ei tällä kertaa pystynyt pitämään mitään jatkoja koska lauantaina oli aikanen herätys.

Lauantaina heräilimme jo puoli kuuden aikaan aamulla ja läksimme ajelemaan Jämsää kohti jossa minä, Nica, Safyra ja Timo osallistuimme Jämsä Paintball Suurpeliin keltaisessa joukkueessa. Ensimmäinen erä tuntui yllättävän pitkältä ja raskaalta, varmaankin edellisen yön parin tunnin unista johtuen ja sainkin ensimmäiset osumat melkein heti erän alussa ja erän kohokohdakseni muodostui se kun ihan erän lopussa etenin kahta kilpeä yksin liikutellen pelikentän yli juuri ja juuri näköetäisyydelle kuivurista. Toisessa erässä alkoi tetsaaminen luonnistua jo huomattavasti paremmin ja siinä erässä tein yhden todella räväkän rynnäkön vajaan jossa oli yksi lipuista, pääsin jo näköetäisyydelle lipusta mutta sitten joku ilmeisestikin oma pelaaja haavoitti minua ampumalla, lääkintämiehen hoidon jälkeen homma jatkui ja pääsimmekin kuivurille saakka. Kolmannessa erässä oli meidän eli keltaisten vuoro puollustaa ja minä menin yhden ajoneuvon kyytiin ampujaksi, homma toimi kuin junan vessa ja saimme vihollisten pahimman hyökkäyksen torjuttua minun mielestä juurikin ajoneuvojen avulla ihan viime metreillä jonka jälkeen he lannistuivat ilmeisesti hiukka koska eivät päässeet enää loppuerässä kovinkaan lähelle kuivuria. Erän aikana minun aseesta loppui ilma kahdesti, ekalla kerralla kävimme täyttämässä minun aseen ilmasäiliön mutta tokalla kerralla vaihdoin asetta yhden normaalipelaajan kanssa ja ihan erän lopussa teimme vielä hurjan rynnäkön ajoneuvolla vastustajan etulinjaa kohti jolloin saimme sitten itsekin PST-osuman mutta erää oli tuolloin jäljellä noin minuutti ja minä olin jo ampunut lähes kaikki 2500 kuulaa jotka olin varannut kolmanteen erään. Sain suorituksistani palkinnoksi kaikkiaan kolme arvontalipuketta joista yhden annoin asettaan minun kanssa vaihtaneelle henkilölle, sillä hän osoitti että yksi joukkueen puolesta henki oli tallessa. Pelin jälkeen hoidimme vielä Nican, Safyran sekä tulkin kera palkintojen jaon ja arvonnan, sitten olikin jo aika kiirehtiä pesulle sillä minulla oli illalla vielä yksityiskeikka Kouvolan kulmilla. Paintball on sen verran hauskaa että kannattaa teidänkin tutustua http://www.suurpeli.fi ja http://www.jamsanpaintball.fi sekä http://www.paintball.fi jos ette ole jo tutustunut, minä harkitsen vakavasti keväällä Viroon pelaamaan lähtemistäkin sen verran kovan puraisun sain Suurpelistä! Kouvolan yksityiskeikalla olin pukeutunut poliisiksi ja menin keskeyttämään synttäribileet joiden sankari oli 40 vuotta täyttävä nainen, otin hänet kuulusteltavaksi mutta hänet tuoliin saatuani aloinkin stripata hänelle ja tehdä tulitemppuja. Shown jälkeen jäin vielä joksikin aikaa viettämään aikaa bileisiin mutta koska minulla oli sunnuntainakin suht aikainen herätys niin en voinut jäädä loppuun saakka. Kotimatkalla jouduin pysähtymään useammankin kerran jaloittelemaan sillä olin niin väsynyt että muuten olisin voinut ajaa vaikka kolarin.

Sunnuntaina heräilin aikaisin aamulla ja läksin serkkuni kanssa Ferrarillani Jyväskylää kohti jonne oli saapunut 25 muutakin Ferrari Club Finlandin jäsentä autoineen, sieltä matka jatkui Juha Kankkusen luo jossa tutustuimme hänen auto kokoelmaansa. Sen jälkeen kun muut Ferraristit oli jo lähteneet me jäätiin serkkuni sekä yhden 458:n omistajan ja Kankkusen sekä Kumpulaisen kanssa turinoimaan vielä joksikin aikaa iltapäiväkahvien merkeissä. Kankkusen luota ajelin serkkuni kanssa kotipaikalleni, josta hän läksi kotiinsa ja minä vaihdoin vain autoa jonka jälkeen minun piti mennä vielä tekemään hiukka mökkitalkkarin hommia vaikka superviikonloppu olikin vienyt minusta kaiken virran. Videokooste viikonlopusta löytyy https://www.youtube.com/watch?v=v8AF9xEeZVE&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 32/2014  1

Maanantaina palasin vihdoin kotiin rallireissusta, pesin ja imuroin Ferrarin ja Bemarin jonka jälkeen otin päiväunet. Illalla lisäilin Jyväskylän reissulta kuvatun videon http://youtu.be/xBPrtQ4o7pk osoitteeseen ja kuvia http://www.MrLothar.fi/galleria osoitteeseen.

Tiistaina vaihdoin Ferrariin takajarrupalat.

Keskiviikkona suuntasimme Bemarin keulan Kalajokea kohti, jonne päästyämme kävin tyttöjen kanssa syömässä Sandy Kelt:ssä. Minä söin pääruuaksi villisikaa ja jälkiruuaksi whisky-jäätelöä, tyttöjen nautiskellessa ruokaisista salaateista. Illallisen jälkeen kävin Sarahin kanssa kävelemässä särkillä. Iltakävelyn jälkeen olikin sitten työnteon vuoro, illan showt ravintola Dyynissä aloitti Nica ja toisena esiintyjänä oli Safyra, minun vuoro oli kolmantena ja Sarah esiintyi neljäntenä, illan viides ohjelmanumero oli Nican ja Safyran lesboshow jonka jälkeen oli vielä minun ja Sarahin yhteishow.

Torstaina aloitimme päivän Sandy Keltin mainiolla aamiaisella jonka jälkeen suuntasimme Kalajoen hiekkasärkille, päivä menikin siellä joutuisasti auringossa makaillen ja välillä uimassa käyden. Illalla kävimme taas syömässä Sandy Keltissä ja samalla tsekkaamassa yhden bändin keikkaa. Oma keikkamme alkoi taas ravintola Dyynissä puolen yön aikoihin ja se eteni suht samalla kaavalla kuin edellisenäkin iltana, tosin viimeisen shown jälkeen vedin vielä hiukka extrashowta yhden Dyynin työntekijän läksiäisissä.

Perjantaina läksimme jo kuuden aikoihin aamulla ajelemaan Mäntyharjua kohti, minua meinasi nukuttaa ihan hulluna vaikka Sarah hieroi minun niskoja ajon aikana mutta siinä vaiheessa uneliaisuus hävisi totaalisesti kun poliisit pysäyttivät meidät ylinopeuden takia ja he kirjoittivat minulle 966€ sakot. Mäntyharjulle päästyämme Sarah jatkoi matkaa omalla autolla kotiinsa ja minä läksin Safiran kanssa Leppäniemen huvilalle laittamaan paikkoja järjestykseen seuraavia vuokralaisia varten. Huvilan järjestelyn ja uusien vuokralaisten vastaanoton jälkeen vein Safyran junalle ja menin itse kotiin ottamaan pienet päiväunet. Päiväunien jälkeen läksin vielä pyörähtämään Mikkelissä jossa oli Jurassic Rock.

Lauantaina päivä meni Virransalmen mökilläni laiskotellessa ja illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa ravintoloissa sillä seurauksella että pidin pienet jatkot yhden tytön kanssa mökilläni kuutamon katselun, saunomisen ja yöuinnin merkeissä.

Sunnuntaina aamupäivä meni mökillä hengaillessa ja pieniä askareita tehdessä, iltapäivällä yksi kaverini tuli katsomaan minkälainen laajennus hänen mielestään kannattaisi tehdä toiseen mökeistä ja sen jälkeen läksimme syömään Mäntyharjun keskustaan. Ruokailun jälkeen väsymys vei taas voiton ja menin kotiin päiväunille jonka jälkeen lisäilin kuvia ja videoita viikon seikkailuistani nettiin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 31/2014  1

Maanantaina vaihdatin Ferrariini uudet eturenkaat ja lisäilin vesiurheiluviikonlopun videoita http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteeseen.

Tiistaina mittasimme serkkuni kanssa Kawasakin JetSkini puristuspaineet ja huomasimme samalla että toiset imuläpät oli rikki.

Keskiviikkona ajoin kotipaikkani nurmikot, kävin sen jälkeen jetteilemässä/veneilemässä Mäntyharjulla ja sitten suuntasin Ferrarin keulan Jyväskylää kohti, sinne päästyäni kävin hakemassa yhden tytön kyytiini jonka jälkeen kävimme moikkaamassa kavereitani satamassa ja sitten läksimme baarikierrokselle jossa tapasin lisää kavereitani. Kävimme ensin Harry's Pubin terassilla, sitten Club Escapessa ja sen jälkeen vielä tsekkaamassa Teflon Brothersien keikkaa Bar Brassa. Baarikierroksen jälkeen olin jo lähtemässä kotia kohti, mutta päätin kuitenkin laittaa viestiä yhdelle ennestään tutulle tytölle ja niinpä jäinkin hänen luokseen yöksi Jyväskylään.

Torstaina tuli käytyä katselemassa rallin kuhinaa huoltoparkissa jonka jälkeen menin satamaan jossa sain F1-vene kyydin Sami Seliöltä ja täytyy myöntää että en ole ikinä aiemmin ollut minkään laitteen kyydissä jossa olisi niin huikeat G-voimat. Itse nopeus n. 200km/h ei oikeastaan tuntunut edes kovalta, mutta mutkissa tuntui että posket irtoaa. F1-venekyydin jälkeen kävin syömässä yhden parhaista ikinä syömistäni vohveleista Vohvelssonin kioskilla Jyväskylän satamassa, sen jälkeen katselin vielä hetken kaverini FlyBoard lentelyä ja F1-vene kyydityksiä jonka jälkeen läksin Samin ja hänen tiiminsä kanssa grillailemaan sekä saunomaan yhden rallispintkisailu aikaisen kaverini tiluksille. Saunomisen ja uimisen jälkeen läksimme pyörähtämään ravintoloissa, aloitimme taas Harry's Pubista ja päädyimme Giggling Marliniin jossa yksi mies tuli kysymään minulta että voisinko antaa kunnon kyytiä yhdelle hänen seurueessaan olevalle naiselle. Ensin luulin että kyseessä oli vitsi, mutta hiukka tyttöä jututettuani tajusin että ihan tosissaan he olivat ja koska kyseessä oli näpsäkän näköinen tytsy niin läksin hänen luokseen yöksi.

Perjantaina päivä meni taas Jyväskylän Paviljongin kulmilla ja satamassa, illalla kävin lentämässä kolmen tytön kanssa helikopterilla pikku lenkin ja kuskikin oli nainen. Helikopterilennon jälkeen kävimme tyttöjen Neste Rally majoitukseksi vuokratulla asunnolla suihkussa ja valmistauduimme baariin lähtöön. Baarikierros alkoi taas Harry's Pubista josta siirryin kavereideni kanssa Giggling Marliniin ja päädyin valomerkin jälkeen yöksi yhden kaverini mökille.

Lauantai alkoi aamu-uinnilla jonka jälkeen läksin taas Jyväskylän satamaan josta läksin kavereideni kanssa pienelle veneretkelle. Veneilyn jälkeen minun piti lähteä hoitamaan yksi polttarikeikka ja sen jälkeen kävin syömässä yhden kaverini kanssa Stefan's Steakhousessa, siitä matka jatkui Harry's Bariin ja siitä edelleen Giggling Marliniin. Gigglingin jälkeen kävimme pyörähtämässä Escapessa Red Bullin VIP-bileissä ja sitten läksin parin tytön kanssa ajelulle, jonka jälkeen oli vielä pienet jatkot yhdellä hotellilla jonne jäin lopulta yöksikin vai pitäisikö sanoa aamuksi sillä jatkot loppui seiskan jälkeen aamulla.

Sunnuntaina heräilimme puoli yhdentoista aikoihin, kävimme aamupalalla ja läksimme Paviljongille katselemaan rallitouhuja. Sunnuntaina päivän kohokohtia olivat rallin viimeinen erikoiskoe, Jari-Matti Latvalan voitto ja se kun Matti Herlevi käynnisti tractor pulling traktorinsa. Pavinjongilta siirryimme taas vaihteeksi Harry's Pubin terassille ja siinä hetken istuksittuamme läksimme isommalla porukalla syömään hyväksi havaittuun Stefan's Steakhouseen. Pitkän kaavan ruokailun jälkeen päädyimme taas Harry's Pubin terassille ja siitä vielä rallin virallisille jatkoille Bar Brahan. Tällä kertaa emme olleet baarissa ihan tappiin asti vaan läksin yhden kaverin kanssa yhden toisen kaverin luokse yöksi jo hiukka ennen valomerkkiä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari