Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2015.

Mr Lotharin viikko 4/2015  1

Maanantaina lisäilin Mr Lothar Productionin pikkujouluista otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

Tiistaina päivitin uudet esiintymismusiikit muistitikulle.

Keskiviikko meni mökkitalkkarin hommissa Leppäniemen huvilallani.

Torstaina vein firmani veroilmoituspaperit kirjanpitäjälle.

Perjantaina ajelin Sarahin, Nican ja Donnan kanssa Kalajoelle, jonne päästyämme kävimme syömässä Sandy Keltissä. Ruokailun jälkeen ehdimme hengähtää hetken ennen Tattoo & Erotic Nightin alkua Dyynissä. Alkuilta oli aika rauhallinen mutta puolen yön jälkeen alkoi tapahtua, Donna esiintyi ensimmäisenä, Nica toisena ja Sarah kolmantena, minun soolosetin vuoro oli neljäntenä ja Nican sekä Donnan yhteisshown vuoro sen jälkeen. Illan viimeinen show oli minun ja Sarahin yhteisshow.

Lauantaina läksin yhdentoista aikoihin tyttöjen kanssa aamupalalle Sandy Keltiin, jonka jälkeen Sarah lähti takaisin lepäilemään ja me muut läksimme moottorikelkkasafarille. Moottorikelkkasafarin jälkeen joimme vielä vaahtokarkeilla höystetyt kaakaot Safaritalolla jonka jälkeen haimme Sarahin mukaan ja läksimme shoppailemaan. Shoppailuretken jälkeen minä otin pienet päiväunet ja sitten läksimmekin taas Sandy Keltiin syömään. Ruokailun jälkeen ehdimme taas hengähtää hetken ennen illan keikkaa. Esiintymiskaava oli suht samanlainen, mutta keikan jälkeen oli vielä jonkin mallin jatkot ja niinpä nukkumaan tuli mentyä vasta kuuden aikaan aamulla.

Sunnuntaina läksimme ajelemaan etelää kohti kymmen aikoihin aamulla, Nica jäi kyydistä Jyväskylään ja Sarah sekä Donna jatkoivat matkaa Mäntyharjulta eteenpäin muilla kyydeillä. Kotiin päästyäni minä kömmin heti peiton alle ja otin viiden tunnin päiväunet jonka jälkeen lisäilin Kalajoen reissulta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 3/2015  1

Maanantaina vein porealtaan huvilalle ja säädin samalla karaokelaitteiston.

Tiistaina kävin ostamassa kaksitahtiöljyä moottorikelkkaan JS-Motorsilta Mikkelistä.

Keskiviikkona vein päivällä patjoja, peittoja ja tyynyjä Virransalmen mökiltäni Leppäniemen huvilalleni pikkujouluja varten. Ilta meni yhden kaverini kanssa Gillin crossiradalla moottorikelkoilla kurvaillessa. Videomateriaalia crossiradalla kurvailusta löytyy https://www.youtube.com/watch?v=NheUNv4IUjY&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta.

Torstaina kävin ostamassa ruokaa ja juomaa Mr Lothar Productionin pikkujouluja varten.

Perjantaina oli sitten vihdoin pikkujoulujen aika, porukkaa alkoi valua minun huvilalle neljän aikoihin. Ilta ja yö meni mm. syömisen, juomisen, biljardin, karaoken, saunomisen ja uimisen merkeissä.

Lauantaina kemut jatkui suht samalla kaavalla. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 196. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Janet - Vaatemallille munaa. Videon juoni on seuraavanlainen: Mr Lothar Production etsii naista vaatemallistonsa mainoskuvauksia varten, yksi ehdokkaista on uhkea blondi nimeltä Janet. Janet saapuu hotellihuoneeseen, Lothar ojentaa hänelle pinkin topin jonka Janet käy vaihtamassa päälleen vessassa. Janet jättää rintsikat pois topin alta ja Lothar on heti valmis tutustumaan mallin muotoihin hiukka lähempääkin. Niinpä homma etenee niin kuin mallimaailmassa on aina silloin tällöin tapana eli reittä pitkin sillä seurauksella että Lothar saa pillua ja Janet munaa. Mutta miten käy Janetin vaatemallin hommien saamisen kanssa? Se selviää vain tämä video katsomalla. Mr Lothar ja Janet - Vaatemallille munaa video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Sunnuntaina joutui toteamaan että kaikki hyvä loppuu aikanaan niin myös Mr Lothar Productionin pikkujoulut ja niinpä vieraat läksivät kotejaan kohti mutta minä jäin vielä huvilalle järjestelemään hiukka paikkoja sekä lepäilemään.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 2/2015  1

Maanantaina käytin moottorikelkan huollossa JS-Motorsilla Mikkelissä.

Tiistaina kävin harrastamassa luontokuvausta Voikoskella.

Keskiviikkona kävin kavereideni kanssa katsomassa yhtä Saabia Kajaanissa.

Torstaina päivä meni Mäntyharjun Moottoriurheilukeskuksessa Ruotimolla, ensin ajelin moottorikelkalla crossirataa ja sen jälkeen moottoripyörällä jääradalla. Video jäärata-ajosta löytyy https://www.youtube.com/watch?v=jEI7TY786Ps&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta. Illalla kävin vielä huoltamassa Kawasakin JS-Motorsilla Mikkelissä.

Perjantaina kävin tamppaamassa Gillin crossiradan moottorikelkalla ja kurvailemassa pitkäjärven EK:n sekä hiukka reitilläkin. Gillin radan esittelyvideo löytyy https://www.youtube.com/watch?v=h4iv0e-Ol5s&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta ja video hiukka vauhdikkaammasta ajosta Pitkäjärven EK:lla https://www.youtube.com/watch?v=T7imIIi3Z3U&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta.

Lauantaina kävin päivällä asentamassa yhden kaverini kanssa uuden television huvilani biljardihuoneeseen. Illalla oli vuorossa esiintymiskeikka Martin Krouvissa Tammelassa, minun lisäksi siellä oli esiintymässä Heidi ja Tauski jonka kanssa käytiin vielä keikan jälkeen syömässä Lahdessa.

Sunnuntaina päivä meni taas moottorikelkkailun merkeissä, ajelimme kolmen kelkan voimin Mouhulta Kuorttiin ja takaisin jonka jälkeen minä kurvailin vielä muutaman kierroksen Gillin crossiradalla. Kotiin päästyäni otin pienet päiväunet jonka jälkeen lisäilin kuvia viikon tapahtumista kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 1/2015  2

Maanantaina katsastin Bemarin.

Tiistaina kävin Mikkelissä JS-Motorsilla testaamassa miten hyvä mönkijä on pihan auraamisessa.

Keskiviikkona läksin kavereideni kanssa Baltic Queen:lle juhlistamaan vuoden vaihtumista.

Torstaina kävimme Tallinassa syömässä ja loppupäivä menikin laivalla paluumatkassa Suomeen, illalla kävin pyörähtämässä PataÄssässä ja moikkaamassa muutamaa tytsyä jonka jälkeen ajelin vielä kotiini.

Perjantai menikin sitten ihan vaan Uuden Vuoden reissusta palautuessa.

Lauantaina huvilalle sopimani siivooja ilmoitti aamulla että ei pääsekään tulemaan, niinpä siivosin huvilan itse ja hoidin siinä sivussa muutkin mökkitalkkarin hommat.

Sunnuntaina kävin ajamassa vuoden ensimmäisen kerran moottorikelkalla.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari