Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2015.

Mr Lotharin viikko 47/2015  1

Maanantaina kävin Torvilahden mökilläni poistamassa olohuoneen seinien suojaukset ja lämmittämässä uutta Tulikiven takkaa ensimmäistä kertaa sekä tekemässä polttopuita Leppäniemen huvilallani.

Tiistaina ikkunamyyjä kävi ottamassa mittoja Torvilahden mökkini ikkunoista, sen jälkeen asensin yhden pistorasian sekä vedin antenninjohdon mökin olohuoneeseen.

Keskiviikkona aamupäivä meni kotipaikan ulkotallin ylisiä romuista ravaillessa ja sinne aluslaudoitusta tehdessä, iltapäivällä kävin kasaamassa mökille uuden sohvapöydän sekä lämmittelemässä takkaa.

Torstaina järjestelin kotipaikkani liinavaatevarastoa sekä autotallia.

Perjantaina lisäeristin Torvilahden mökkini yläpohjaa.

Lauantaina päivä meni vielä mökin yläpohjaan eristevillaa lisäillessä. Mökille peräkärry BMW:n perässä mennessä yhden ison alamäen alla oli sprintteri jumissa väärällä eli minun kaistalla ja vastaantulijoiden kaistaa tuli henkilöauto, no minä kun polkaisin jarrua niin oma vauhtini ei vähentynyt juuri ollenkaan vaan piti alkaa tähtäillä sinne muiden autojen sekaan ja onneksi mahduin kuin mahduinkin ohittamaan lähes koko tien täyttäneet vastaantulijat kolaroimatta. Illalla oli vuorossa kaveriporukan pikkujoulut yhdellä mökillä ja kotimatka olikin sitten aika haasteellinen kesärenkailla kun esim. mökkitiellä oli noin 20 senttiä lunta ja puut olivat taipuneet tielle niin että ei päässyt ottamaan mäkiin oikein kunnon vauhtia.

Sunnuntaina vaihdoin Bemariin talvirenkaat ja tuli samalla vauhdilla siivottu/järjesteltyä senkin puoli tallista sekä rakennettu perämoottoreille talvisäilytysteline

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 46/2015  1

Maanantaina kotipaikkani remontti eteni siihen pisteeseen että viimeiset seinävinyylit asennettiin paikoilleen.

Tiistaina oli remontissa vuorossa otsalautojen paikoilleen laittoa ja alakerran autotallin ikkunoiden vaihto.

Keskiviikko meni räystään alusien viimeistelyssä ja alakerran ikkunoiden sisäpuolien listoituksessa.

Torstaina oli vuorossa saunan ikkunan vaihto sekä yläkerran ikkunoiden sisäpuolien listoitus.

Perjantaina aamupäivä meni rakennustelineitä purkaessa ja pakkaillessa sekä pihan siivouksessa, iltapäivän vietin Mäntyharjun terveyskeskuksessa jossa lääkäri raaputti silmästäni pois torstaina siihen rälläköidessä lentäneen metallinpalasen.

Lauantaina oli vuorossa Ravintola Hang Out 10 pikkujoulut joissa minä toimin joulupukkina.

Sunnuntaina siivoilin päivällä kotipaikkani autotallit ja pakkasin remontista ylijääneet rakennustarvikkeet peräkärryyn mökille viemistä varten, illalla lisäilin 30-31.10.2015 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetyiltä sEXHIBITION messuilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 45/2015  1

Maanantaina kotipaikkani remontti jatkui eteläisen ulkoseinän vinyylien asennuksella, minun aamupäivä tosin meni keikkojen laskutuksia ja pankkiasioita hoitaessa.

Tiistaina aamupäivä meni kotipaikalla vinyylien asentamisessa ja iltapäivä Torvilahden mökillä takan muurauksessa.

Keskiviikkona aamupäivä meni taas kotipaikan remontissa ja iltapäivällä kävin muurarin kanssa pystyttämässä Tulikiven Harmaja takan Torvilahden mökilleni.

Torstaina oli minun syntymäpäivät joita vietin rakennusmiesten sekä muutaman kaverin kanssa kakkukahvien merkeissä.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah, alkuillasta Alanmestassa Hämeenkoskella ja loppuillasta Ravintola Bulevardissa Järvelässä. Alan Mestan keikalla sain parilta tytöltä syntymäpäivälahjaksi säästöporsaan ja suklaakalenterin, sillä suklaahan on seksin korvike. Sarah ja minä esiinnyimme Alan Mestassa yhteisshown ja Bulevardin keikalla soolosetit joiden lisäksi juonsin yleisöstripteasekilpailun joka oli taas ihan parasta viihdettä.

Lauantaina olikin sitten ihan toinen suunta sillä minä olin Ms Nican kanssa Erotic Night keikalla Ravintola Marinossa Punkaharjulla.

Sunnuntaina lisäilin Helsingin sEXHIBITION messuilta sekä muilta keikkareissuilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan, mutta muuten päivä meni lähinnä laiskottelun merkeissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 44/2015  1

Maanantaina purin peltejä kotipaikkani eteläiseltä ulkoseinältä.

Tiistaina alkoi eteläisen seinän vinyylien laitto ja jatkoin peltien poistoa itäiseltä seinältä, sen jälkeen kävin vielä kantamassa yhden kaverini kanssa Torvilahden mökilleni tulleen Tulikiven takan sisälle.

Keskiviikkona oli vuorossa vinyylien laittoa kotipaikkani itäseinälle jonka lisäksi kävin tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia Leppäniemen huvilallani.

Torstaina alkoi kotipaikallani smyygi- ja vuorilautojen laitto ikkunoihin, minä tosin läksin Nican kanssa Helsinkiin jo puolen päivän aikoihin. Helsinkiin päästyämme kävimme tsekkaamassa missä vaiheessa messujen järjestelyt oli Kaapelitehtaalla ja hoitamassa messujen virallisten jatkojen juttuja MilliKlubilla.

Perjantaina oli vuorossa sEXHIBITION messut Helsingin Kaapelitehtaalla, alkuilta meni vuorotellen päälavan esityksiä katsellessa ja Puuhalavan esiintyjiä lavalle juontaessa mutta Mr Lothar & Co päälavan shown jälkeen keskityinkin sitten vain ja ainoastaa Puuhalan toiminnan juontamiseen. Puuhalavalla nähtiin monanlaista toimintaa yleisönjoukosta sinne nousseiden ihmisten toimesta strippauksesta liveakteihin. Puuharavintolan valomerkin jälkeen läksimme MilliKlubille jatkoille josta matka jatkui neljän aikoihin hotellille.

Lauantaina keskityin aluksi sEXHIBITION messujen päälavan esitysten katseluun, mutta viiden aikoihin alkoi taas Puuhalavan juonnot ja puoli kymmeneltä oli vuorossa Mr Lothar & Co päälavan show jonka yhteydessä kuvattiin taas musavideota Eino Antiwänkin Gloryhole nimiseen biisiin niin kuin teimme perjantainakin. Mr Lothar & Co päälavan shown jälkeen siirryin kokotoimisesti Puuhalavan juontohommiin jossa apujuontajat puhuivat sujuvasti minun nahkamikrofoniin. Lavalla nähtiin taas monenlaista toimintaa sekä yleisön että meidän omien esiintyjien toimesta. Jaoimme myös tunnustuspakinnoksi puolen metrin mittaisen puukullin jonka sai "Ron Jeremyn serkku" joka oli Puuhalavan ahkerin asiakas, hän esim. runkkasi Puuhalavalla perjantaina kolme tuntia putkeen ja kun kerroin että on enää kaksi minuuttia valomerkkiin niin hän laukesi ja lauantaina hän oli Mr New Yorkin esityksessä taustarunkkarina sekä nousi yleisön joukosta mukaan Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy päälavan showhun. Suorituksen arvoa lisää se seikka että hän teki kaiken edellämainitun ja paljon muutakin täysin selvinpäin! Puuharavintolan valomerkin jälkeen läksimme taas messujen virallisille jatkoille MilliKlubille jossa minun aika meni lähinnä muille drinkkejä tilaillessa ja muutaman kaverin kanssa jutellessa muiden vastatessa juhlimisesta sekä showsta.

Sunnuntaina ajelin Nican ja Nanan kanssa Mäntyharjulle, jonne päästyämme tytöt jatkoi matkaa toisella autolla ja minä läksin hyvästelemään huvilallani olleet vuokralaiset jonka jälkeen tulin kotiin ja olin heti valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari