Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2015.

Mr Lotharin viikko 8/2015  1

Maanantaina kävin katselemassa sekä kuvailemassa Mäntyharjun keskustaan rakennettuja lumiveistoksia ja pyörähdin huvilalla.

Tiistaina päivä meni JS-Motorsilla ja samalla reissulla kävin katselemassa sekä kuvailemassa jääveistoksia Mikkelin torilla.

Keskiviikkona kävin yhden kaverin kanssa hakemassa ruumisauton Joensuusta ja viemässä kuorman tiiliä yhdelle mökille.

Torstaina kuvattiin Mr Lothar & Janita - Laatulihaa video. Videon juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: Mr Lothar on päättänyt tehdä vierailleen kunnon ruuat ja tilannut 50kg tuoretta laatulihaa, tässä tapauksessa tavarantoimittaja on kuitenkin käsittänyt väärin ja Lotharin huvilalle saapuu Janita joka sanoo itse olevansa se liha. Lihakirves ja kokkiveitsi saavat jäädä keittiöön kun Lothar lähtee tarkistamaan lihan laatua makuuhuoneeseen. Makuuhuoneen puolella Janitakin tarkistaa talon antimet ja maistaa Lotharin kullia jonka jälkeen alkaa hillitön nussiminen. Janita on kuin grillivartaassa Lotharin käännellessä tyttöä omassa vartaassaan, Lothar panee Janitaa suunnasta jos toisestakin kuorruttaen lopulta tytön takapuolen spermalla. Tämän jälkeen Lothar laittaa oman leimansa Janitan pakaraan, selkeästi laatulihaa. Mr Lothar & Janita - Laatulihaa video julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

Perjantai meni Falunin MM-kisoja televisosta katsellessa.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah & Nana ravintola Osmantuvassa Eurassa. Menimme jo suht ajoissa Euraan, ruokailun jälkeen ehdimme hiukka hengähtää ja katsella Kingin majoituspaikassamme jonka jälkeen siirryimme ravintolan puolelle. Alkuilta oli aika hiljainen mutta puolen yön jälkeen ravintolaan alkoi tulla porukkaa ja loppujen lopuksi tulikin ihan kivasti. Nana esiintyi ensin, sitten oli minun vuoro, minun jälkeen oli Sarahin soolosetin vuoro ja lopuksi vedimme vielä kolmen hengen yhteisshown.

Sunnuntaina läksimme vain muutaman tunnin unien jälkeen kotia kohti, jonne päästyäni lisäilin kuvia viikon tapahtumista kotisivuilleni mutta muuten päivä meni laiskottelun merkeissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 7/2015  1

Maanantaina tein parin esiintymiskeikan mainokset ja lähetin ne ravintoloille.

Tiistaina kävin tilaamassa moottorikelkkaani pieniä päivityksiä JS-Motorsilta ja sen jälkeen kävimme viemässä yhdelle mökille saunan rakennustarvikkeita sekä putsasimme sen mökin terassin lumesta.

Keskiviikko sain tietokoneen huollosta ja päivä menikin sitten siihen ohjelmia uudelleen asennellessa sekä päivitellessä.

Torstaina oli vuorossa yhden taloyhtiön hallituksen kokous.

Perjantaina julkaistiin minun uran 197. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Melissa - Ensikertalaisen koekuvaus. Videon juoni on seuraavanlainen: Melissa haluaa päästä esiintymään aikuisviihdevideoissa ja on saapunut minun haastatteluun. Aluksi kyselen miksi Melissa haluaa tehdä videoita mutta suht äkkiä siirrytään puheista tekoihin. Ensin Melissa ottaa minulta suihin, jonka jälkeen sormetan ja nuolen Melissan märäksi. Seuraavaksi Melissa saa näyttää taitonsa ratsastaen kivikovalla kullillani, jonki aikaa ratsastuksesta nautittuani otan ohjat käsiini ja nussin Melissaa huolella takaapäin. Millaisen nimmarin kirjoitan Melissan työnhakukaavakkeeseen selviää tämä video katsomalla. Mr Lothar ja Melissa - Ensikertalaisen koekuvaus video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Lauantaina läksin heti aamusta Inkooseen jossa päivä meni Finnish Crosskart Challenge sarjan ensimmäistä osakilpailua katsellessa. Videomateriaalia joka sisältää mm. Marcus Grönholmin ja Mika Kallion taidonnäytteet crosskartilla löytyy https://www.youtube.com/watch?v=Jc_bbBCND2U&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta. Inkoosta matka jatkuin illaksi Uuteenkaupunkiin, jonne päästyäni kävin syömässä maittavan illallisen hotellin ravintolassa ja sen jälkeen ehdin katsella hiukka televisiota sekä levätä hotellihuoneessa ennen illan keikkaa. Night Club Reeinan keikalla olin esiintymässä yksin ja tupa oli ihan täynnä.

Sunnuntaina ajelin heti aamusta Tampereelle jossa kuvasin aikuisviihdevideo Sophia nimisen uuden mallin kanssa. Mr Lothar & Sophia - Aamiaiseksi munaa ja piirakkaa videon juoni on seuraavanlainen: Sophia herää aamulla ja huutaa sängystä minulle että onko aamupala valmis jolloin katson jääkaappiin jossa ei ole muuta kuin valo, mutta nokkelana miehenä sanon että puolikova muna löytyisi kyllä ja kaivan kullini esiin. Nälkäinen Sophia käy heti kiinni lihaan ja muna onkin hetkessä kivikova, sen jälkeen kaivetaan esiin Sophian piirakka ja aletaan herkuttelemaan antimista keittiönpöydällä. Aikansa pöydällä nussittuamme siirrymme nauttimaan aamiaista sänkyyn jossa Sophia tärisee orgasmin kourissa useampaankin kertaan ja lopuksi minä roiskin lastini Sophian pakaroille. Kuinka monen minuutin muna pitääkään tilata kokilta että saa tälläisen aamiaisen? Mr Lothar & Sophia - Aamiaiseksi munaa ja piirakkaa video julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa. Kuvauksien jälkeen otin pienet päiväunet hotellilla ja sitten ajelin kotiin, jonne päästyäni lisäilin vielä kuvia viikon tapahtumista kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 6/2015  1

Maanantaina ostin uusia ajovarusteita ja käytin moottorikelkan huollossa JS-motorsilla Mikkelissä, sen jälkeen kävin parin kaverin kanssa yksillä syntymäpäivillä.

Tiistaina kolailin kotipaikkani pihan ja sovin että menen 25.4.2015 Sarahin kanssa esiintymään Vammalan Seurahuoneelle Sastamalaan.

Keskiviikkona tein parin keikan mainosjulisteet.

Torstaina läksin heti aamupalan syömisen jälkeen moottorikelkkailemaan Gillin crossiradalle. Aikani crossiradalla kelkkailtuani tulin kotiin syömään jonka jälkeen läksin vielä käymään yhden kaverini kanssa moottorikelkoilla Rantinhovissa jolla reissulla oli hirvikolari moottorikelkalla enemmin kuin lähellä, mutta onneksi muistin opetuksen että kun tien eli tässä tapauksessa kelkkareitin yli menee yksi hirvi niin perässä saattaa seurata toinen, ensimmäinen hirvi oli keskellä reittiä aika kovavauhtisessa kohdassa ja ehdin jarruttaa ennen sitä jonka jälkeen meinasin jo painaa kaasun pohjaan hirven poistuttua reitiltä mutta samalla hetkellä metsästä jolkotteli toinen hirvi reitille.

Perjantaina kävin taas JS-motorsilla Mikkelissä.

Lauantaina kävin päivällä ajamassa moottorikelkalla puoli tuntia Gillin crossiradalla ja sen lisäksi Mouhu-Kuortti-Pertunmaa-Mäntymotelli-Mouhu lenkin yhden kaverini ja hänen tyttären kanssa. Illalla oli vuorossa synttärikeikka Kouvolassa jonka jälkeen kävin vielä pyörähtämässä Mäntyharjun baareissa.

Sunnuntaina minun oli alunperin tarkoitus lähteä moottorikelkkailemaan kavereiden kanssa Mikkeliin, mutta koska aikataulu ei sopinut kaikille niin siirsimme kelkkailua tuonnemmaksi ja nautin lepopäivästä ihan vaan kotona televisiota katsellen sekä viikon kuvia kotisivuilleni lisäillen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 5/2015  1

Maanantaina sovin että menen 11.4.2015 Ladies Night keikalle Tampereelle Kauneushoitola Diva Nailsiin ja 4.4.2015 Sarahin & Nican kanssa Erotic Night keikalle Cafe-Bar Linkkuriin Muhokselle.

Tiistaina kävin ajamassa moottorikelkallani Gillin crossiradalla, jonka jälkeen oli vuorossa sauna, hieronta ja hyvää ruokaa.

Keskiviikkona kävin aamupäivällä huvilallani ja iltapäivä meni Mikkelissä JS-motorsilla moottorikelkkojen testikuskina.

Torstaina kuvasin aikuisviihdevideon yhden uuden mallin kanssa. Videon juoni on seuraavanlainen: Mija haluaa Mr Lothar Productionille töihin karaoke-emännäksi. Työhönottohaastattelussa selviää että kyse on topless emännän paikasta ja kun Mija paljastaa rintansa, haluan testata Mijan mikrofonin käsittelytaidot välittömästi omalla nahkamikrofonillani. No senhän arvaa mihin se johtaa kun kaunis nainen "laulaa" minun mikkiin eli sen jälkeen nussitaan huolella hiukka joka suunnasta ja lopulta mikrofonikin laukeaa roiskien sävelensä Mijan pakaroille. Mitä mieltä olen ääninäytteestä ja saako Mija karaoke-emännän pestin, se selviää tältä videolta. Mr Lothar & Mija - Karaoke-emäntä laulaa nahkamikkiin video julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

Perjantai meni Leppäniemen huvilalla mökkitalkkarin hommia tehdessä ja vuokralaisia odotellessa.

Lauantai oli pyhitetty moottorikelkkailulle, ajoin ensin hiukka Gillin crossiradalla jonka jälkeen kelkkailin parin kaverin kanssa Rantinhoviin ja sieltä takaisin tullessa pysähdyimme juttelemaan kolmen vastaan tulleen kelkkailijan kanssa joille minä lähdin lopulta oppaaksi. Takaisin kotiin päästyäni kävin vain saunassa ja söin jonka jälken olinkin valmis nukkumatin maailmaan.

Sunnuntaina ajoimme taas yhden kaverini kanssa moottorikelkoilla Gillin crossiradalla, tällä kertaa laitettiin oikein kellotkin käyntiin ja minä ajoin radalle kautta aikojen kovimman ajan, mutta se ennätys ei kauan kestänyt sillä kaverini ajoi hetkeä myöhemmin vielä pari sekuntia kovemman ajan eli minun pitää varmaan trenata vielä hiukka lisää.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari