Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2015.

Mr Lotharin viikko 39/2015

Maanantaina postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille. Mr Lothar Production vaatteita löytyy taas kaikkia kokoja kaikilla teksteillä, mutta vain nopeimmille! T-paidoista löytyy nyt mustaa valkoisella, valkoista mustalla ja oranssia mustalla painatuksella S-XXL kokoa 15€/kpl, topeissa mustaa pinkillä ja fuksiaa mustalla painatuksella XS-XL kokoa 15€/kpl, huppareista mustaa (yleismalli) valkoisella ja vaaleanpunaista & pinkkiä & valkoista (naistenmallia) mustalla painatuksella XS-XXL kokoa 35€/kpl. Lisäksi löytyy rajoitettu erä Mr Lothar Production huppareita, toppeja ja T-paitoja joissa on normaalien painatusten lisäksi selässä teksti "Panee firman piikkiin" tai "Panee varmasti". Kuvia vaatteista löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/anssi.viskari/media_set?set=a.128822580516760.22521.100001670569937&type=3 Osta omasi minun esiintymiskeikoilta tai tilaa tuotteet sähköpostitse osoitteesta Mr.Lothar@pp.inet.fi suoraan kotiin toimitettuna, mutta silloin hintoihin lisätään toimituskulut.
Iltapäivä meni Torvilahden mökilläni polttopuita halkoliiteriin kantaessa ja ulkovaloja asentaessa.

Tiistaina kävin Mikkelissä ostamassa mökille yhden yöpöydän, kaasugrillin ja vuodesohvaan uuden patjan, selkänojatyynyt sekä päiväpeitteen.

Keskiviikko meni yhden kaverin kanssa mökilläni olohuoneen seinien ja lattioiden maalauksessa, vaatekaappien asennuksessa, yöpöydän kasaamisessa sekä taas vaihteeksi polttopuita halkoliiteriin kantaessa.

Torstaina suunnittelimme yhden maansiirtourakoitsijan kanssa Torvilahden mökkini parkkipaikan ja rannan maanmuokkaukset jonka jälkeen vein loput polttopuut Virransalmen mökilleni.

Perjantaina valmistelin Virransalmen mökkini talventuloon eli otin kesävesipumpun pois käytöstä ja tyhjensin puuceen, sen jälkeen kävin asentamassa Torvilahden mökin rantasaunan kattoon palonsuojalevyn.

Lauantaina päivä meni mökillä tulia padassa poltellessa ja siinä sivussa keittiön maalaamista valmistellessa sekä katolta lehtiä ja havunneulasia pois lakaistessa. Illalla oli vuorossa synttärikeikka Hollolassa, keikan jälkeen pyörähdin Lahdessa jossa törmäsin muutamaan aika villiin tyttöön ja senhän arvaa mitä siitä seurasi.

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan tupaukkona, katselin vaan televisiota ja söin hyvää ruokaa sekä laiskottelin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 38/2015

Maanantaina kävin päivällä katsastamassa Ferrarin ja ostamassa Torvilahden mökille uudet peitot, tyynyt sekä pari sänkyä. Illalla siirsin moottorikelkan, jääratamoottoripyörän sekä superkartin kotipaikkani yläautotalliin ja laitoin vesiskootterit sekä Ferrarin niiden tilalle ala-autotalliin talvisäilöön.

Tiistai meni Torvilahden mökillä yhden kaverini kanssa makuuhuoneiden lattioiden lakkaamisen ja muiden pienten askareiden parissa.

Keskiviikona saapui uusi erä Mr Lothar Production vaatteita eli nyt löytyy taas kaikkia kokoja kaikilla teksteillä, mutta vain nopeimmille! T-paidoista löytyy nyt mustaa valkoisella, valkoista mustalla ja oranssia mustalla painatuksella S-XXL kokoa 15€/kpl, topeissa mustaa pinkillä ja fuksiaa mustalla painatuksella XS-XL kokoa 15€/kpl, huppareista mustaa (yleismalli) valkoisella ja vaaleanpunaista & pinkkiä & valkoista (naistenmallia) mustalla painatuksella XS-XXL kokoa 35€/kpl. Lisäksi löytyy rajoitettu erä Mr Lothar Production huppareita, toppeja ja T-paitoja joissa on normaalien painatusten lisäksi selässä teksti "Panee firman piikkiin" tai "Panee varmasti". Osta omasi minun esiintymiskeikoilta tai tilaa tuotteet sähköpostitse osoitteesta Mr.Lothar@pp.inet.fi suoraan kotiin toimitettuna, mutta silloin hintoihin lisätään toimituskulut.

Torstai meni yhden kaverini kanssa mökillä risuja kasaillessa ja poltellessa sekä uusia kalusteita paikoilleen laittaessa.

Perjantaina läksin jo aamulla ajelemaan Ylikiiminkiä kohti, matkalla ensimmäinen pysähdys oli Mikkelissä josta ostin uudet patjat sekä petauspatjan yhteen mökkini makuuhuoneista. Mikkelistä matka jatkui Kuopioon josta kävin ostamassa kuudet uudet pelastusliivit ja otin Nican kyytiin. Nican kanssa ajelimme Kempeleelle josta kävin ostamassa pari ulkovaloa ja sitten jatkoimme matkaa Ylikiiminkiin Ravintola Ykiin jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka.

Lauantaina päivä meni hotellilla lepäilyn merkeissä, illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica Hotelli Siitarissa Vaalassa.

Sunnuntaina läksimme taas aika aikaisin liikenteeseen, Mäntyharjulle päästyäni vaihdoin vain vaatteet ja läksin mökille kavereiden kanssa polttopuiden tekoon.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 37/2015

Maanantaina nostin veneen vedestä ja vein sen talvisäilytykseen 2 asuntoni autotalliin. Sain myös yhdeltä kuvaajalta viime vuoden TurkkuSex messuilta otettuja kuvia itselleni.

Tiistaina päivä meni yhden kaverin kanssa Torvilahden mökilläni makuuhuoneiden kattojen maalauksen ja pihan raivauksen merkeissä, illalla ajelin Helsinkiin erään kaverini luo kylään.

Keskiviikkona veimme Ferrarin huoltoon Vaunula Premiumiin ja sillä aikaa kun auto oli huolossa me kävimme shoppailemassa Ikeasta minun huvilalle uudet astiastot. Ferrarin huollosta saatuani läksin takaisin Mäntyharjulle jossa kävin raivaamassa muutaman puun pois tieltä joka johtaa edellisellä viikolla ostamalleni tontille ja sitten läksinkin kaverin mökille saunomaan sekä kasaamaan hänen uutta ulkoporeallasta.

Torstai meni kaverin kanssa Torvilahden mökilläni makuuhuoneiden maalauksessa ja puuhommissa.

Perjantaina päivä meni taas mökillä kaikenlaisten pienien hommien ja lomailun merkeissä, illalla läksin kaverini mökille testaamaan keskiviikkona sinne asentamaamme ulkoporeallasta.

Lauantain otin ihan vaan lomailun kannalta Torvilahden mökilläni, polttelin tulia poppamiehen padassa ja saunoin sekä uin jonka jälkeen kävin pyörähtämässä paikallisissa baareissa.

Sunnuntaina kävin raivaamassa loputkin aiemmin kaadetut puut ja risut Torvilahden mökkin tontilta sekä siirsin yhden kiven oikeaan paikkaan jonka jälkeen siivosin ulkovaraston ja tein siellä samalla inventaarion. Illalla tuli taas polteltua tulia rannalla ja katseltua joutsenien touhuja.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 36/2015

Maanantaina tein päivällä Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja tilasin lisää vaatteita valmistajalta, ilta meni kavereiden kanssa rannanraivaustalkoissa ja saunoessa Torvilahden mökilläni.

Tiistaina ammattimetsurit kävi kaatamassa pahimmat puut mökkitontilta ja minun loppupäivä menikin sitten niitä pois raivatessa.

Keskiviikkona kävin päivällä katselemassa uusia kalusteita Mikkelissä sekä asentamassa yhden Husqvarna Automowerin JS-Motorsin omistajan kanssa, ilta meni Leppäniemen huvilalla mökkitalkkarin hommissa ja grillaillessa sekä soudellessa.

Torstaina tein kaupat yhdestä rantatontista ja kävin vastaanottamassa vuokralaiset Virransalmen mökilleni.

Perjantaina läksin jo aamusta ajelemaan Turkua kohti, otin Mr New Yorkin matkalla Lahdesta kyytiin ja Turkuun päästyämme kävimme tsekkaamassa ShowTimen esiintymis- ja pukeutumistilat. Sen jälkeen menimme hotellille ja siitä syömään jonka jälkeen ehdimme vielä hengähtää hetken ennen Club TurkuSex tapahtuman alkua. Ilta meni nopeasti juontajan hommia hoitaessa ja kävin myös kertaalleen itsekin esiintymässä ShowTimen lavalla. Valomerkin jälkeen läksimme jatkoille Apolloon ja sieltä vielä tyttölauman kanssa jatkoille erääseen yksityisasuntoon. Perjantaina julkaistiin myös minun uran 206. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sarah - Kevättalkoot! Videon juoni on seuraavanlainen: Päätin järjestää keväällä talkoot huvilallani ja Sarah lupasi tuoda minun vesiskootterin sinne tullessaan. Talkooväkeä odotellessa menin ulkoporealtaaseen ja kun Sarah tuli paikanpäälle pyysin hänetkin altaaseen, siitä alkoikin sitten sellaiset talkoot että oksat pois. Hoikka mutta muodokas Sarah sai sellaista kyytiä että heikompia hirvittää ja minun antaessa Sarahille suuseksiä mökkinaapuritkin varmaan kuulivat että huvilallani on jonkin mallin talkoot menossa. Miten äänekkäät talkoot jatkui näet vain tällä videolla! Mr Lothar ja Sarah - Kevättalkoot video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Lauantaina menetin Ikea neytsyyteni, kävin nimittäin päivällä ostamassa sieltä pinnasängyn, patjan, peiton, tyynyn sekä ruokailuvälineitä. Sen jälkeen tulikin jo melkein kiire ShowTimeen jossa oli vuorossa Club TurkuSex tapahtuman toinen ilta. Minun ja Mr New Yorkin lisäksi siellä oli esiintymässä 8 naisesiintyjää sekä yleisöstripteasekilpailuun osallistuneet henkilöt. ShowTimestä matka jatkui taas valomerkin jälkeen Apolloon jatkoille ja sieltä jatkojen jatkoille kavereideni hotellihuoneeseen.

Sunnuntaina saavuimme suoraan jatkoilta oman hotellin aamupalle ja sen jälkeen läksimme ajelemaan kotia kohti, minä tosin kävin matkalla huvilalla hiukka lepäilemässä sillä silmät ei meinannut pysyä millään auki kotimatkalla.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 35/2015

Maanantaina tein päivällä Ravintola Ykin 18.9 & Hotelli Siitarin 19.9 Erotic Night keikkojen mainokset ja lähetin ne eteenpäin. Ilta menikin sitten kavereiden kanssa veneillessä ja yhdellä mökillä saunoessa, yms.

Tiistaina kävin JS-Motorsin omistajan kanssa asentamassa Husqvarna Automoverin yhden asiakkaan pihalle.

Keskiviikkokin meni robottiruohonleikkureita asennellessa.

Torstaina ostin kesämökin Vuohijärven rannalta, myyjä oli muuten Suomen ensimmäinen radio-dj joka esiintyi vuonna 1970 nimellä Poppamies.

Perjantaina kävin mökillä putsaamassa vesirännejä, pesemässä veneen, rasvaamassa ovien lukot, yms. Sen jälkeen tehtiin yhden ammattilaisen kanssa pieni kartoitus mitä puita pitäisi kaataa sen mökin ja Leppäniemen huvilani tonteilta.

Lauantaina läksin jo aamusta ajelemaan Taivalkoskea kohti, otin Nican matkalta kyytiin ja saavuimme Hotelli Herkkoon neljän aikaan iltapäivällä. Majoittumisen jälkeen kävimme syömässä ja allasosastolla saunomassa, uimassa sekä nauttimassa poreista jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että piti alkaa valmistautua illan Erotic Nightiin.

Sunnuntaina läksimme heti aamupalan jälkeen etelää kohti, Nican kotiinsa vietyäni kurvailin kaverin mökille syömään ja sen jälkeen jatkoin matkaa Mäntyharjulle jonne päästyäni läksin vielä Torvilahden mökilleni kaatamaan puita.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari