Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2016.

Mr Lotharin viikko 2/2016

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina kävin tilaamassa yhdelle mökeistäni uuden isomman television.

Keskiviikkona postittelin Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille ja sen jälkeen tuli kolattua kotipaikkani piha ekaa kertaa tänä talvena.

Torstaina huoltomies kävi lisäämässä kylmäainetta huvilan ilmalämpöpumppuihin.

Perjantaina suuntasin Melanyn, Nican ja Sarhin kanssa Kalajoelle jonne päästyämme kävimme ensin syömässä Sandy Keltissä. Ruokailun jälkeen oli yksi yksityiskeikka ja sen jälkeen alkoikin Tattoo & Erotic Weekend ravintola Dyynissä. Keikan jälkeen oli vielä jatkot jotka loppuivat vasta aamun jo sarastaessa.

Lauantaina päivä meni tyttöjen kanssa kylpylässä ja ilta meni suht samalla kaavalla kuin perjantaikin Dyynissä esiintyessä.

Sunnuntaina päivä meni hienosta kelistä nautiskellessa kotimatkalla ja ilta kotona kuumeessa sängyn pohjalla.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 1/2016  2

Maanantaina tein 30.1.2016 Karkkilan Bar Bomontissa olevan Erotic Night by Mr Lothar & Donna Heart & Sofia keikan mainokset ja kävin hyvästelemässä Leppäniemen huvilani Uuden Vuoden vuokralaiset.

Tiistai oli pyhitetty nuorten MM-lätkän katsomiselle.

Keskiviikkona kävin harrastamassa luontokuvausta Voikoskella.

Torstaina kävimme hakemassa parin kaverini kanssa JS-Motorsille uuden paineilmakompressorin Pieksämäeltä.

Perjantaina tein hiukka mökkitalkkarin hommia ja koska oli niin hieno keli niin kävin kävelemässä hommien jälkeen lenkin jäällä.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany ravintola Cupolassa Tampereella.

Sunnuntaina kuvattiin Mr Lothar & Wanniba - Sporttitytön kuntotesti video. Videolla olen hurahtanut fitness buumiin ja alkanut tekemään personaltrainerin hommia. Yksi valmennettavista on Wanniba niminen nainen ja kun hän tulee kuntotestiin niin katselmuksen jälkeen Wanniba haluaa tarkistaa myös minun kunnon, joka on tunnetusti kova viimeistään pienen imutuksen jälkeen. Sitten siirrytään aerobiseen kestävyystestiin joka tarkoittaa menetelmälläni seksin harrastamista, aluksi Wanniba alkaa ratsastaa minulla ja sen jälkeen on vuorossa takaa-ajo joka saa Wanniban voihkimaan sekä lopulta laukeamaan. Minkälaisen tuomion annan herkkupeppu Wanniban kunnosta, se selviää vain Mr Lothar & Wanniba - Sporttitytön kuntotesti video katsomalla kunhan se julkaistaan http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 53/2015

Maanantaina postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille ja iltapäivällä kävin vastaanottamassa Uuden Vuoden vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni.

Tiistaina kävin katselemassa välipäivätarjouksia JS-Motorsilla Mikkelissä.

Keskiviikko meni yhden kaverin kanssa remonttihommissa.

Torstaina oli vuorossa Uuden Vuoden esiintymiskeikka Donnan ja Sofian kanssa Ravintola Artjärvessä. Tytöt aloittivat illan omilla sooloseteillään ja topless-tarjoilulla, sen jälkeen oli vuorossa ilotulitus joka ei mennyt ihan putkeen. Ilotulituksen suunnitelleet ihmiset oli työntänyt rakettien tikut liian tiukkaan lautojen väliin ja niinpä ensimmäinen raketti laukesi väkijoukon lähellä maassa. Sen jälkeen minä päätin mennä auttamaan ilotulittajia, siirsimme raketit metalliseen telineeseen josta ne pääsivät lähtemään taivaalle vapaasti ja ilotulitus onnistui ilman haavereita. Sen jälkeen oli vuorossa lesboshow ja topless-tarjoilua sekä vielä juuri ennen valomerkkiä minun ja Sofian yhteisshow. Keikan jälkeen läksimme Lahteen jossa juuri ennen kuin olin lähdössä ajelemaan kotiinpäin yksi puolituttu tyttö tuli lupaa kysymättä istumaan autooni eikä hän meinannut lähteä millään pois vaan ehdotteli ihan suoraan ja jopa kysyi paljon minulle pitää maksaa että harrastan seksiä hänen kanssaan. Lopulta hän kuitenkin tajusi että en ole kiinnostunut hänestä ja poistui kyydistä.

Perjantaina sovin että menen Donnan ja Sofian kanssa 30.1.2016 Erotic Night keikalle Bar Bomontiin Karkkilaan.

Lauantaina meinasi käydä kierrätys kalliiksi kun heitin vahingossa mainosnipun mukana paperinkeräyssäiliöön Bemarin huoltokansion jossa oli myös rekisteriote, onneksi huomasin mokan suht äkkiä ja sain pelastettua kansion kaikkine asiapapereineen. Kierrätyskommelluksen lisäksi kävin Torvilahden mökilläni tarkistamassa järven jäiden paksuuden ja ilta menikin sitten kavereiden kanssa Suomi-Kanada jääkiekkomatsia katsellessa.

Sunnuntaina tilasin Torvilahden mökilleni uuden ruokailukaluston jonka jälkeen kävin Mikkelissä kävelemässä kavereideni kanssa Toplasen jäällä ja sen jälkeen syömässä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari