Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Aapeli.

Mr Lotharin viikko 51/2013

Maanantai meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommia tehdessä.

Tiistaina minulla oli tapaaminen sijoitusneuvojan kanssa.

Keskiviikona kuvasimme jouluvideon Sarah-tontun kanssa, videon juoni oli jotakuinkin seuraavanlainen: Sarah-tonttu on koristelemassa joulukuusta kun Joulupukki saapuu paikalle ja lupaa antaa tontulle lahjan koska hän on ollut niin kiltti. Joulupukki vie seksikkään Sarah-tontun pajaansa jossa on iso sänky johon pukki käy makaamaan ja aukaisee housunsa, aluksi Sarah luulee saavansa pehmoisen paketin mutta kun hän tarttuu siihen kiinni ja hiukka lipaisee niin lahja muuttuukin kovaksi. Sarahin nuoleskellessa lahjaansa Joulupukin alkaa tehdä mieli piparia, sillä onhan nyt joulu ja niinpä Sarah tarjoileekin sitten omaa pipariaan Joulupukille ilomielin. Piparin kanssa pelehtiessä Sarah vetää vahingossa Joulupukkia parrasta ja käy ilmi että kyseessä onkin ympärivuotinen Lothar pukki, no se ei menoa haittaa ja lopulta Lothar näyttääkin että osaa hänkin piparin kuorruttaa. Tiistaina julkaistiin myös minun uran 177. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sarah - Mökkitalkkari K18! Kyseisellä videolla Sarah on mökkeilemässä yksin minun mökillä ja sadepäivänä hänellä on tylsää. Niinpä tyttö päättää huijata minut paikanpäälle viihdyttämään itseään väittämällä että televisio ei toimi. Mökille saavuttuani keskityn ensin television toimintaan, mutta siinä vaiheessa kun Sarah konttaa mökin parvella laittamaan antennivahvistimen virtajohtoa seinään ja näen Sarahin paljaan pillun mekon alta niin homma muuttuukin toisenlaiseksi. Aluksi harrastetaan suuseksiä josta molemmat saavat osansa ja sen jälkeen alkaa hurja nussiminen jonka aikana kääntelen pienikokoista Sarahia kuin grillivartaassa asennosta toiseen. Sarah valittaa ja kiljuu kiimassa kun lykin rajusti takaapäin. Lopuksi roiskin spermani Sarahin päälle. Mr Lothar ja Sarah - Mökkitalkkari video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Torstai meni Aapelissa TinyTown peliä pelaillessa.

Perjantaina vein Bemarin Mikkeliin jarrupalojen ja levyjen vaihtoon, samalla reissulla kävin joulupukin hommissa JS-Motorsilla jakamassa lahjoja ja sen jälkeen syömässä kavereideni kanssa. Illalla olikin sitten piparin ja glögin aika, yksi tyttö tuli nimittäin käymään kylässä luonani ja pyörähdimme paikallisissa baareissa.

Lauantai meni samaisen tytön kanssa hengaillessa, kävimme pyörähtämässä minun Leppäniemen huvilalla ja Virransalmen mökillä jonka jälkeen kävimme syömässä, yms. Illalla tyttö läksi esiintymiskeikalle ja minä menin moikkaamaan kavereitani paikalliseen ravintolaan, valomerkin jälkeen kävin vielä syömässä hampurilaisen paikallisella grillillä ja sitten tyttö jo soittikin että olisi minun pihalla odottamassa.

Sunnuntaina heräilimme puolen päivän aikoihin, tyttö läksi ajelemaan kotiaan kohti ja minä läksin saunomaan sekä uimaan Virransalmen mökilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari