Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Arttu Wiskari.

Mr Lotharin viikko 50/2014

Maanantaina lähetin lauantaina kuvatun videon eteenpäin julkaisemista varten ja postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Tiistaina kävin kavereideni kanssa hakemassa yhden 3.0 litrasen turbo Saabin Iitistä.

Keskiviikkona tein Leppäniemen huvilani sähkösaunaan selkänojan ja kannoin joulukuusen sisälle.

Torstai meni kavereiden tallilla baarin rakennustalkoissa.

Perjantaina kävin tsekkaamassa Arttu Wiskarin keikan Mäntymotellilla.

Lauantaina ajelin jo päivällä Helsinkiin, kävin ensin syömässä yhden tytön kanssa Sports Academyssa ja sen jälkeen oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Pamela Bar Nightclub Petessä.

Sunnuntaina ajelin aamupäivällä kotiin, voin sanoa että matka oli yhtä tuskaa sillä en nukkunut edellisenä yönä silmäystäkään ja niinpä kotiin päästyäni kömminkin suoraan päiväunille. Päiväunilta herättyäni katselin hiukka telkkaria ja lisäilin kuvia viikon tapahtumista kotisivuilleni jonka jälkeen olinkin taas valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari