Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on burleski.

Mr Lotharin viikko 10/2016

Maanantai meni viikonlopusta palautuessa.

Tiistai meni JS-Motorsilla lumilingon huollossa ja Trapper mönkijöihin tutustuessa.

Keskiviikkona sovin pari esiintymiskeikkaa ja neuvottelin yksien erotiikkamessujen järjestämisestä.

Torstaina julkaistiin minun uran 209. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Jasmine - Hyväksikäytetty! Videolla olen kahleissa sängyssä kun naamioitunut nainen saapuu paikalle ja kaivaa penispumpun esiin, Jasmine laittaa kullini pumppuun ja pumppaa niin kauan alipainetta että kulli täyttää koko pumpun putken. Jasmine imuttaa vielä itsekin kulliani ennen kuin alkaa ratsastaa sillä. Hetken kuluttua Jasmin avaa kahleet ja pääsen määräämään tahdin. Muhkea perseinen Jasmine voihkii kilpaa sängyn nitinän kanssa ja aikani Jasminea eri suunnista nussittuani roiskin lastini Jasminen pakaroille. Mr Lothar ja Jasmine - Hyväksikäytetty video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Perjantaina suuntasin Sarahin kanssa Ouluun jonne päästyämme menimme Hotelli Apolloon jonka tiskillä huonettamme kysellessä sain hyvät naurut, illan keikan tilaaja oli nimittäin varannut meille huoneen Arttu Wiskarin nimellä. No sekaannus kuitenkin selvisi ja saimmekin sitten oikein saunallisen huoneen jossa ehdimme levätä hetken ennen illan Cafe & Bar Kellon keikkaa.

Lauantaina läksimme jo hyvissä ajoin ajelemaan Oulusta Jyväskylään jonne päästyämme kävimme katsomassa Snowcrossin MM-finaalit. Sen jälkeen meni pari tuntia Suomen suurimman erotiikkatavaratalon eli AntiShopin valikoimaan tutustuessa. Illalla oli vuorossa Erotic Night ravintola Rosetissa Vaajakoskella, meidän lisäksi siellä oli esiintymässä tankotanssija Hely Wood ja burleski pari Mr. Suzanne Satin & Georgina CatMint.

Sunnuntaina tein hiukka mökkitalkkarin hommia ja lisäilin moottorikelkkailu videoita http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteeseen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari