Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Carneval.

Mr Lotharin viikko 17/2012  1

Maanantaina vaihdoin yhden kotipaikkani ikkunoista uuteen, kävin hoitamassa pankki asioita ja sovin yhden tytön kanssa että hän tulee tiistaina kuvauksiin.

Tiistaina kuvasin Eva nimisen uuden tytön kanssa videon jonka juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: Mr Lothar sivelee videon aluksi Evaan nestemäistä mustaa lateksia pensselillä, mutta Evan pyllistellessä Lothar haluaa ottaa käyttöön myös valkoisen maalin jota varten otetaan esiin hänen oma ruiskunsa. No panemiseksihan se menee. Eva ei selkeästikään ole ensimmäistä kertaa ruiskunvarressa kiinni vaikkakin loppujen lopuksi ruiskun lasti tyhjentyy hänen suuhun sekä kasvoille. Kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona kävin juontamassa Carneval Feastin jonka esiintyjänä oli Jenna Mikkelin Kharmassa.

Torstaina vaihdoin parin kaverini kanssa Bemariin kesärenkaan.

Perjantaina oli sitten vuorossa BB Janica & Mr Lothar Erotic Tourin keikka Kajaanin Onnelassa.

Lauantaina kävin Janican ja Christan kanssa syömässä päivällä Puijon Tornissa sijaitsevassa ravintolassa ja illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & BB Janica keikka Kuopion Armas ravintolassa.

Sunnuntaina kotiin päästyäni otin pienet päiväunet jonka jälkeen grillailin, söin jäätelöä ja katselin telkkaria.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php