Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on erotic night.

Mr Lotharin viikko 13/2016  1

Maanantai meni Leppäniemen huvilallani metsurin hommissa, kaadoin rannalta yhden aika ison puun ja totesin kesken sen pienimisen että pitää hakea uusi isompi moottorisaha JS-Motorsilta Mikkelistä.

Tiistaina jatkoin metsurin hommia uuden moottorisahan kanssa ja sain sen ison sekä yhden hiukka pienemmän puun karsittua ja pätkittyä sekä siirrettyä pöllit varastoon, jonka jälkeen loppupäivä menikin sitten risuja poltellessa sekä makkaraa paistellessa.

Keskiviikkona tein 30.4 Elimäen Ravintola Pepperonen ja 7.5 Mäntsälän Club Ladyn keikkojen mainokset ja lähetin ne ravintoloille.

Torstaina aamupäivä meni yhden kiinteistöosakeyhtiön hallituksen kokouksessa ja iltapäivällä lähettelin laskuja mökkejä kesäksi vuokraaville.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Ravintola Redtower Piippola ja keikan jälkeen ajelimme vielä yöllä takaisin Mäntyharjulle.

Lauantaina päivä meni nukkuessa mutta illalla suuntasin Ladies Night keikalle TV Pubiin Valkealaan.

Sunnuntain vietin ihan vaan kotona televisiota katsellen sekä viikon aikana otettuja kuvia kotisivuilleni lisäillen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 11/2016  1

Maanantai meni Mikkelissä veneen pesussa ja putsauksessa.

Tiistaina kävin ajamassa moottorikelkalla noin 30 minuuttia Gillin crossiradalla ja ajovarusteet oli sen jälkeen hiestä niin märät että ne voi laittaa suoraan pesukoneeseen.

Keskiviikkona tuli käytyä Mikkelin Maalaismarkkinoilla.

Torstaina lisäilin moottorikelkkailuvideoita nettiin, ne löytyy nyt http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteesta.

Perjantai meni mökkitalkkarin hommissa Vuohijärven mökilläni.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Bar & Cafe Perätuvassa Peräseinäjoella. Ilta alkoi Sarahin soolosetillä, sen jälkeen oli vuorossa minun sooloshow jonka jälkeen vedimme yhteisshown ja sen jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Tupa oli täynnä ja osa yleisöstä oli todella villiä, niinpä illan ohjelmastakin tuli sitten sen mukaista :-)

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan televisiota katsellessa ja kuvia viikon tapahtumista kotisivujeni galleriaan lisäillessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 1/2016  3

Maanantaina tein 30.1.2016 Karkkilan Bar Bomontissa olevan Erotic Night by Mr Lothar & Donna Heart & Sofia keikan mainokset ja kävin hyvästelemässä Leppäniemen huvilani Uuden Vuoden vuokralaiset.

Tiistai oli pyhitetty nuorten MM-lätkän katsomiselle.

Keskiviikkona kävin harrastamassa luontokuvausta Voikoskella.

Torstaina kävimme hakemassa parin kaverini kanssa JS-Motorsille uuden paineilmakompressorin Pieksämäeltä.

Perjantaina tein hiukka mökkitalkkarin hommia ja koska oli niin hieno keli niin kävin kävelemässä hommien jälkeen lenkin jäällä.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany ravintola Cupolassa Tampereella.

Sunnuntaina kuvattiin Mr Lothar & Wanniba - Sporttitytön kuntotesti video. Videolla olen hurahtanut fitness buumiin ja alkanut tekemään personaltrainerin hommia. Yksi valmennettavista on Wanniba niminen nainen ja kun hän tulee kuntotestiin niin katselmuksen jälkeen Wanniba haluaa tarkistaa myös minun kunnon, joka on tunnetusti kova viimeistään pienen imutuksen jälkeen. Sitten siirrytään aerobiseen kestävyystestiin joka tarkoittaa menetelmälläni seksin harrastamista, aluksi Wanniba alkaa ratsastaa minulla ja sen jälkeen on vuorossa takaa-ajo joka saa Wanniban voihkimaan sekä lopulta laukeamaan. Minkälaisen tuomion annan herkkupeppu Wanniban kunnosta, se selviää vain Mr Lothar & Wanniba - Sporttitytön kuntotesti video katsomalla kunhan se julkaistaan http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 9/2015  1

Maanantai meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommissa.

Tiistaina sovin että menen 28.3.2015 Nican kanssa Erotic Night keikalle Bar Neroon Tikkakoskelle.

Keskiviikkona tein aamupäivällä Tikkakosken keikan mainokset ja lähetin ne ravintolalle, loppupäivä menikin JS-Motorsilla Mikkelissä.

Torstaina kävin hiekoittamassa huvilan pihan ja katselin MM-hiihtoja.

Perjantaina vastaanotin huvilan vuokralaiset ja pakkasin keikkakamat viikonloppua varten.

Lauantaina olin Nican kanssa esiintymässä Saturday Orgy tapahtuma Porissa, menomatkalla vein Sarahin Erotic Night keikalle Kokemäelle. Ennen illan keikkaa kävimme syömässä hotellin ravintolassa ja ehdimme vielä levätä hetken huoneessa. Illan keikalla Nica esiintyi ensin soolona, sitten minä soolona, sen jälkeen oli vuorossa meidän yhteisshow ja illan lopuksi minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Sunnuntaina kotiin päästyäni lisäilin keikkakuvia kotisivuilleni ja loppuilta menikin television katselun parissa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 50/2014  1

Maanantaina lähetin lauantaina kuvatun videon eteenpäin julkaisemista varten ja postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Tiistaina kävin kavereideni kanssa hakemassa yhden 3.0 litrasen turbo Saabin Iitistä.

Keskiviikkona tein Leppäniemen huvilani sähkösaunaan selkänojan ja kannoin joulukuusen sisälle.

Torstai meni kavereiden tallilla baarin rakennustalkoissa.

Perjantaina kävin tsekkaamassa Arttu Wiskarin keikan Mäntymotellilla.

Lauantaina ajelin jo päivällä Helsinkiin, kävin ensin syömässä yhden tytön kanssa Sports Academyssa ja sen jälkeen oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Pamela Bar Nightclub Petessä.

Sunnuntaina ajelin aamupäivällä kotiin, voin sanoa että matka oli yhtä tuskaa sillä en nukkunut edellisenä yönä silmäystäkään ja niinpä kotiin päästyäni kömminkin suoraan päiväunille. Päiväunilta herättyäni katselin hiukka telkkaria ja lisäilin kuvia viikon tapahtumista kotisivuilleni jonka jälkeen olinkin taas valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 23/2014  1

Maanantaina kävin Virransalmen mökilläni leikkaamassa nurmikot ja käsittelemässä terassi-laiturin puuöljyllä.

Tiistaina kävin pyörähtämässä Mikkelissä ja samalla reissulla autoin JS-Motorsin omistajaa muutamassa jutussa.

Keskiviikkona kävin Leppäniemen huvilallani käsittelemässä pihakaluston puuöljyllä, fiksaamassa hiukka kukkapenkkiä ja ottamassa hiukka rajatonta rusketusta laiturilla. Iltapäivällä kävin postittelemassa Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille ja illalla kävin tsekkaamassa ravintola Kurkiniemen uuden terassin sekä talven aikana kunnostetun uimarannan.

Torstaina päivä meni yhden kaverini kanssa jetteillessä ja veneillessä, illalla kävin taas pyörähtämässä ravintola Kurkiniemessä ja sen jälkeen kävin Blaze Bayleyn keikalla ravintola Krouvissa.

Perjantaina kävin päivällä fiksailemassa hiukka venettäni jonka jälkeen menin Virransalmen mökilleni vastaanottamaan vuokralaiset ja sen jälkeen vielä samoihin hommiin Leppäniemen huvilalleni. Leppäniemen huvilan vuokralaiset vastaanotettuani ajelin kotipaikalleni grillailemaan hiukka iltapalaa itselleni jonka jälkeen läksin tekemään pienen terassikierroksen jonka lopuksi menin katsomaan Tony Montanan keikan ravintola Old Iiwariin ja sen jälkeen päädyin vielä yksille jatkoillekin.

Lauantaina kävin syömässä aamupalan kahvio Kaneliässän terassilla jonka jälkeen olikin aika lähteä ajelemaan Espoota kohti jossa minulla oli polttarikeikka jo päivällä. Espoon keikan jälkeen ajelin yhdelle mökille Mäntyharjulla jossa oli toinen polttarikeikka ja sen jälkeen kävin kotona suihkussa, vaihdoin autoa ja suuntasin Sarahin kanssa Erotic Night keikalle ravintola Hummeripoikaan Haukivuorelle. Keikan jälkeen oli vielä pienet jatkot ja nukkumaan pääsin taas vaihteeksi vasta aamun jo sarastaessa.

Sunnuntaina oli ohjelmassa pari vuokralaisten vaihtoa mökeillä sekä ihan pieniä mökkitalkkarin hommia, mutta muuten päivä meni lähinnä auringossa laiskotellessa, grillaillessa ja hyvästä kelistä nautiskellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 38/2013  1

Maanantai julkaistiin minun uran 172. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Kristiina - Rasvattu peli K18! Kyseisellä videolla minä ja Kristiina olemme olleet ottamassa aurinkoa ja sopineet että rasvaamme toisemme hotellihuoneessa sen jälkeen. Aluksi rasvaus tapahtuukin ihan vain kosteusvoiteella, mutta sen jälkeen kun isorintainen Kristiina ottaa minulta suihin ja huoneessa nussitaan edestä, takaa, päältä ja sivulta niin ruiskin omat rasvansi Kristiinan selälle. Rasvattu peli videon kuvauksissa ei käytetty eläinkokeilla testattuja rasvoja. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina kävin tutkituttamassa jalkaani Mikkelin keskussairaalassa ultraäänellä, sen lisäksi vastailin yhteen seksiä ja naisia käsittelevään haastatteluun jonka löydät nyt osoitteesta http://www.haastattelut.com/mr-lothar

Keskiviikkona postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja ilta päivä menikin Virransalmen mökilläni mökkitalkkarin hommissa: käänsin veneen talvisäilytystä varten ylösalaisin, käsittelin pihakalusteet puuöljyllä ja laitoin terassikalusteisiin vahvikelevyt.

Torstaina kävin lisäeristämässä Leppäniemen huvilani sokkelia.

Perjantaina oli vuorossa Fire & Strip Show by Mr Lothar ravintola Raja-Tuvassa Hollolassa, keikan jälkeen läksin vielä jatkoille ja loppujen lopuksi menin nukkumaan vasta kuuden aikoihin aamulla.

Lauantaina läksin kolmen aikoihin päivällä ajelemaan Mikkelin ja Kuopion kautta Juankoskelle jonne päästyäni majoituin Hotelli-Ravintola Ruukin Kievariin jossa minulla ja Paolalla oli Erotic Night keikka, ennen keikkaa kävin syömässä Agnus-härästä tehdyn pihvin hotellin ravintolassa ja katselin Uuno Turhapuron leffan televisiosta huoneessani. Illa keikalla Paola esiintyi ensin soolona, sen jälkeen oli minun sooloshown vuoro, sitten Mr Lothar & Paola yhteisshown vuoro ja illan päätteeksi juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun josta tuli senioristripteasekilpailu sillä kaikki osallistujat oli varmaan yli 50 vuotiaita vaikka yleisössä olisi kyllä ollut nuorempaakin sakkia.

Sunnuntaina läksin heti aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjulle jonne päästyäni kävin pyörähtämässä huvilallani jonka jälkeen otin pienet päiväunet, lisäilin kuvia kotisivuilleni ja katselin Big Brother Talk Shown sekä F1-kisan televisiosta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 33/2013  1

Maanantaina tuli kuvattua pari aikuisviihdevideota yhden uuden mallin kanssa: Mr Lothar & Sarah - Mökkitalkkari videolla Sarah on mökkeilemässä yksin yhdellä minun mökeistä ja sadepäivänä hänellä on tylsää, niinpä hän päättää huijata minut paikanpäälle viihdyttämään itseään väittämällä että televisio ei toimi. Aluksi keskityn television toimintaan, mutta siinä vaiheessa kun Sarah konttaa mökin parvella laittamaan antennivahvistimen virtajohtoa seinään ja näen Sarahin paljaan pillun mekon alta niin homma muuttuukin toisenlaiseksi. Aluksi harrastetaan suuseksiä josta molemmat saavat osansa ja sen jälkeen alkaa hurja nussiminen jonka aikana kääntelen pienikokoista Sarahia kuin grillivartaassa asennosta toiseen ja roiskin lopuksi spermani Sarahin päälle.
Mr Lothar & Sarah - Liian iso maila videolla olemme pelaamassa biljardia minun huvilalla, vaatteiden vähyydestä johtuen molemmat häiriköi toistensa lyöntejä seksuaalisesti mikä johtaa siihen että hetkeä myöhemmin otetaan käyttöön minun oma keppi. Pienikokoinen Sarah voihkii kuin viimeistä päivää käsittelyssäni ja kun upotan kullini juurta myöten pieneen pilluun Sarah sanoo että se on liian iso. Tällä videolla selviää kuka voittaa tämän pelin ja miten.
Videot julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina treenasin päivällä parin tytön kanssa uutta esitystä 6-7.9.2013 järjestettäviä TurkkuSex messuja varten minun Leppäniemen huvilalla. Illalla kävimme saunomassa ja grillailemassa Virransalmen mökilläni ja tytöt jäivät sitten yöksikin minun mökille.

Keskiviikkona treenasimme vielä hiukka lisää esitystä.

Torstai meni mökkitalkkarin hommissa ja Mr Lothar Production vaatepaketteja postitellessa niitä tilanneille, sen lisäksi sovin itselleni ja tytöile muutaman esiintymiskeikan syksylle.

Perjantaina hain uuden tietokoneen itselleni, päivä menikin sitä asennellessa ja auringossa makaillessa sekä vuokralaisia huvilalle odotellessa.

Lauantaina kuvasin Mr Lothar & Abigail - Elokuvatähdet videon, kyseisellä videolla olen majoittunut hotelliin jossa huoneet on nimetty filmitähtien mukaan, aikansa ovissa olevia nimiä katseltuani valitsen huoneen jonka ovessa on Marlene Dietrichin nimi ja valinta on loistava. Huoneen sisällä odottaa nimittäin todella porno punahiuksinen nainen joka on pukeutunut vain seksikkäisiin alusvaatteisiin ja hän ottaa minun kullin heti käsittelyyn. Herrasmiehenä annan suihinoton vastineeksi naiselle myös huulihoitoa ja sormeilen litisevää pillua oikein huolella. Lämmittelyn jälkeen siirrytään täyteen toimintaan ja huoneessa nussitaan huolella edestä, takaa, sivusta, alta sekä päältä, tässäkin lajissa olen sen verran herrasmies että tuotan naiselle ensin orgasmin ja ruiskin spermani vasta sen jälkeen komeassa kaaressa naisen selälle. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php
Videon kuvauksen jälkeen kävin suihkussa ja läksin poltarikeikalle Seinäjoelle. Seinäjoelta matka jatkui Ikaalisiin jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Paola Hotelli-Ravintola Ikaalisten Onni. Illan ensimmäinen show oli Paolan soolosetti, toisena oli vuorossa minun sooloshow jossa otin avustajaksi yhden ravintolan todella seksikkään tarjoilijan, kolmas show oli minun & Paolan yhteissetti ja illan viimeinen viihdenumero oli yleisöstripteasekilpailu.

Sunnuntaina heräilin jo kahdeksan aikaan vain parin tunnin unien jälkeen, söin aamupalaa ja läksin ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyäni kävin ensin huvilalla tsekkaamassa että paikat on kondiksessa iltaa varten jonka jälkeen läksin hakemaan vesiskootterin kotipaikaltani. Illalla olikin sitten vuorossa kemut minun huvilalla joihin tuli parin ravintolan omistajat, tarjoilijoita, portsareita, yms. Ohjelmassa oli pari esiintyjää, jetteilyä, uimista, saunomista, biljardia, grillailua ja juomista. Ilta venyi aina aamuun saakka ja minä taisin päästä nukkumaan vasta joskus kuuden aikoihin aamulla.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari