Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on erotiikkamessut.

Mr Lotharin viikko 36/2014  1

Maanantaina annoin haastattelun Radio Auran Aalloille.

Tiistaina järjestelin ja siivosin autotallit.

Keskiviikko meni Leppäniemen huvilalla ja Virransalmen mökillä kaikenlaista pientä puuhastellessa.

Torstaina läksin puolen päivän aikoihin ajelemaan Turkua kohti ja sinne päästyäni kävin ostamassa esiintymisvaatteita sekä muuta rekvisiittaa, jonka jälkeen kävin tsekkaamassa missä vaihessa TurkkuSex messujen valmistelut olivat. Messukeskukselta läksin edellisen Ferrarini ostaneen henkilön kanssa käymään Naantalissa syömässä ja sen jälkeen katsomaan Raisioon hänen muita autojaan. Illalla kävin muutaman muun TurkkuSex messujen esiintyjän kanssa Apollo Night Clubissa.

Perjantaina TurkkuSex messut alkoi 12.00 ammattilaisten osuudella, neljän aikoihin oli mediashown vuoro ja 17.00 avautui ovet kaikille asiakkaille. Aluksi minä juonsin Show Time Stagella sen esiintyjät lavalle sekä privaattityttöjen esittäytymiset ja välillä ehdin käydä katselemassa Dante's Sinferno Stagen esityksiä. Myöhemmin illalla juonsin Show Time Stagella myös yleisön esiintymisiä ja 23.30 oli vuorossa minun oma merirosvoshow jossa otin lavalle yleisön joukosta tytön joka osoitteutui niin tuhmaksi että otti minulta suihin, esityksen jälkeen kun menin lavan laidalle istumaan ja kysyin yleisöltä että haluaisiko joku muu tyttö pientä suolaista suuhunpantavaa niin siihen alkoi muodostua jono. Perjantain viimeisen shown jälkeen läksin yhden tytön kanssa hotellille ja siitä vielä jatkoille Apollo Night Clubiin.

Lauantaina messut avautuivat 14.00 ja alku oli taas minun osalta suht samanlainen kuin edellisenäkin päivänä eli juonsin Show Time Stagen tapahtumia ja kävin välillä katselemassa mitä muuta messuilla tapahtui. Jossain vaiheessa iltaa innostui yleisökin sitten esiintymään juontamallani lavalla ja loppujen lopuksi siellä nähtiin sitten liveaktikin. Minun omassa esityksessäni otin taas lavalle avustajan joka oli tällä kertaa hiukka ujompi kuin edellisenä iltana esitykseeni ottamani avustaja, mutta esityksen jälkeen otin lavalle toisen minulle jo ennestään tutun tytön joka sitten ottikin minulta ihan kunnolla suihin ja hänen jälkeensä pyysin vielä TurkkuSex messujen päätähden Jesse Janen lavalle. Hetken aikaa Jesse Janen kanssa juteltuani, hänkin alkoi ottaa minulta suihin ja koska tiesin hänen tykkäävän kovista otteista niin lopuksi nussin Jesse Janea ihan huolella nieluun saakka. Video minun lauantain merirosvoshowsta löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari Oman esitykseni jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailua sekä hiukka härskempääkin menoa Show Time Stagella ja jaoin parhaille yleisön seasta lavalle nousseille VIP-passeja. Illan viimeinen show oli taas Rude Boys ja heidän esiintymisen jälkeen läksin taas Apolloon jatkoille. Apollon jatkojen jälkeen järjestin vielä pienet jatkot omassa hotellihuoneessani ja nussimiseksihan sekin meni.

Sunnuntaina olo olikin sitten aika rapea kun en ehtinyt nukkua koko viikonloppuna kuin muutaman tunnin, läksin aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti ja onneksi keli oli hyvä sillä Ferrarilla avona ajaessa pysyy selkeästi paremmin hereillä kuin katto ylhäällä ajaessa. Kotiin päästyäni vaihdoin vain autoa ja läksin Virransalmen mökilleni hyvästelemään siellä viikonlopun olleet vuokralaiset jonka jälkeen jäin itse lomailemaan sinne. Illalla lisäilin vielä TurkkuSex messuilta otettuja kuvia http://www.MrLothar.fi/galleria osoitteeseen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 44/2013  1

Maanantaina viimeistelin Helsingin sEXHIBITION messujen ohjelmaa ja majoituksia sekä kävin rekisteröimässä uuden moottorikelkkakärryn omiin nimiini.

Tiistaina tein mökkitalkkarin hommia huvilallani, postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja sovin että menen 7.12.2013 Jennan, Nican ja Jessican kanssa esiintymiskeikalle ravintola Osmantupaan Euraan.

Keskiviikkona hoidin keikkojen laskutuksia ja sovin että menen 18.1.2014 Ms Nican kanssa esiintymiskeikalle Hotelli Koskenniskaan Forssaan.

Torstaina pakkasin esiintymistavarat autoon ja kurvailin Helsinkiin, jonne päästyäni kävin hoitamassa Helsingin sEXHIBITION messujen Virallisten jatkojen järjestelyjä MilliKlubilla. Sen jälkeen menin tsekkaamaan Kaapelitehtaalle missä vaiheessa messujen järjestelyt oli ja sieltä matka jatkui hotellille jossa tapasin Estrellan jonka kanssa kävin syömässä.

Perjantaina läksin heti aamupalan jälkeen hakemaan yhden Suomalaisen esiintyjän junalta ja pari ulkomaalaista esiintyjää Katajanokan terminaalilta. Sen jälkeen menimme käymään Kaapelitehtaalla ja sitten vielä nopeasti hotellilla ennen messujen alkua. Messujen aluksi minä ehdin katsella hiukka päälavan esiintyjiä joista ensimmäinen esiintyjä oli esiintymishommat tämän vuoden loppuun lopettava Mr New York, toisena esiintyi yksi Maailman tunnetuimmista lyhytkasvuisista aikuisviihdetähdistä eli Estrella, kolmantena päälavalle nousi punk-henkinen Joanna Angel ja hänen jälkeen vuorossa oli Donata Reyes & Goran gay-show jonka jälkeen minun pitikin sitten jo lähteä starttaamaan Puuharavintolan toimintaa. Puuhalavalla ensimmäisenä esiintyi Melany, sen jälkeen kävin vielä katsomassa päälavalla Cheetahin setin ja sitten menin taas juontamaan Puuhalavaa jossa oli vuorossa Jessica jonka jälkeen ehdin taas käydä vilkaisemassa päälavalla Villi-Iran ja kumppaneiden showta. Sen jälkeen keskityinkin ihan vaan Puuhalavan juontoihin kunnes 21.30 oli vuorossa Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy show päälavalla jolloin vedimme mm. strippausta, tulitemppuja, lesboilua, liveakteja ja ryhmäseksiäkin sisältäneen shown päälavalla. Sen jälkeen alkoi Mr Lotharin pelit ja leikit Puuhalavalla eli yleisö pääsi näyttämään taitojaan Puuhalavalle ja siellä nähtiinkin illan aikana monenlaista menoa eli aikalailla samaa settiä mm. strippausta, runkkausta, suihinottoa, pillunnuolentaa, lesboilua, liveakteja ja ryhmäseksiäkin. Valomerkin jälkeen läksimme messujen Virallisille jatkoille MilliKlubille ja sielläkin meno oli aika villiä, Estrella esimerkiksi villiintyi ihan täysin seksikkäiden naisten seurassa. Millin valomerkin jälkeen suuntasimme hotellille jossa minä meinasin mennä nukkumaan mutta juuri kun olin nukahtamassa tuli puhelimeeni viesti yhdeltä tytöltä että voisiko hän tulla minun huoneeseen ja senhän tietää mitä siitä seurasi.

Lauantaina kävin ennen messujen alkua Radio Cityn vieraana ja messujen alettua alku meni taas minun osalta päälavan esityksiä katsellessa. Viiden jälkeen aloimme taas starttailla Puuharavintolaa ja minun ensimmäinen juonto siellä oli 17.15 kun juonsin Susannean esiintymään. Aluksi meininki oli taas hiukka rauhallisempaa mutta loppujen lopuksi Puuhalavallakin alkoi taas kunnon meininki ja osallistuin itsekin hiukka yleisön seksileikkeihin kun kolme yleisöstä lavalle nousutta tyttöä kävi vuorotellen ottamassa minulta suihin josta itse asiassa alkoikin sitten kunnon ryhmäseksi sessiot Puuhalavalla ja ne kesti aina valomerkkiin saakka. Valomerkin jälkeen läksimme taas messujen viralisille jatkoille MilliKlubille jossa meno oli vielä villimpää kuin perjantaina. MilliKlubin valomerkin jälkeen läksimme vielä jatkojen jatkoille hotellille ja voin kertoa että ei varmaan ole ollut ikinä niin paljon pokassa pitelemistä seksin aikana kuin kyseisillä jatkoilla. Minä nimittäin harrastin seksiä yhden tytön kanssa Estrellan huoneessa hänen parisängyssä ja kun pikkumies pani toista naista samalla sängyllä niin he keikahtivat kesken touhun sängyltä sen heiluessa tipahtaen lattialle.

Sunnuntaina läksin yhdentoista aikaan aamupalan syötyäni ajelemaan Mäntyharjulle jonne päästyäni kävin huvilalla moikkaamassa sinne lauantaina saapuneita vuokralaisia ja kun pääsin sieltä kotiin niin meinasin katsella Abu Dhabin F1-kisan, mutta koska Kimi keskeytti heti alkuun niin minäkin keskeytin katselun ja otin pienet päiväunet. Päiväunien jälkeen oli muuten omituista että kun olin tilannut viikonlopun aikana noin 500 annosta alkoholia ja juottanut ne muille niin vaikka en juonu itse yhtään niin minullakin oli sellainen olo kuin olisi ollut krapula, niinpä hainkin itselleni pitsaa ja jäätelöä. Illalla lisäilin vielä hiukka sEXHIBITION messuilta ja niiden jatkoilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan jonka jälkeen olin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 18/2012  1

Maanantaina ajelin jo päivällä Kihniöön jossa minulla oli illalla Erotic Night keikka BB-Janican kanssa Holiday Club Pyhäniemessä. Keikan jälkeen jäimme yöksi yhteen Holiday Clubin mökeistä.

Tiistaina ajelin Jyväskylään jossa otin pienet "päiväunet" yhden tytön luona, sen jälkeen ajelin Mäntyharjulle ja kaivoin Ferrarin esiin talvisäilöstä.

Keskiviikkona sovin että menen parin viikon päästä Tuomas Enbuske Talk Shown vieraaksi, sen lisäksi vaihdoin Ferrariin pakosarjojen ja katalysaattoreiden väliset tiivisteet sekä tein hiukka muutakin keväthuoltoa.

Torstaina pakkasin esiintymisvaattet ja Mr Lothar Production vaatteet autoon viikonlopun Oulun reissua varten.

Perjantaina läksin aamulla ajelemaan Oulua kohti. Ouluun päästyäni majoituin ensin hotelliin ja otin hiukka lepoa, sen jälkeen kävin muiden esiintyjien kanssa syömässä ja sitten läksimmekin Teatrialle jossa minä olin sekä juontajana että esiintyjänä SEXtreme Erotiikkamessuilla. Ilta meni suht nopeasti sillä olin aika kiireinen koko illan ja silloin kun ei ollut kiire katselin muiden esiintyjien esityksiä joista Sophie Evansin ja Potron liveaktishowt oli kyllä ehdottomasti parhaita.

Lauantaina päivä meni laiskotellessa, messujen auettua neljältä kävinkin heti tositoimiin ja kuvasin aikuisviihdevideon yhden uuden tytön kanssa Teatrian takahuoneessa. Ilta meni taas messuilla suht sukkelasti ja illan ehdottomasti hauskin ohjelmanumero oli yleisöstripteasekilpailu jossa yksi tyttö yritti lahjoa minua suihinotolla päästäkseen voittoon.

Sunnuntai kotiin ajeltuani loppu päivä menikin sitten MM-lätkää ja Idols finaalia televisiosta katsellessa. Sunnuntaina julkaistiin myös minun uran 128. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Alice - Hierontaa ja seksiä K18!

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php