Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Hämeenlinna.

Mr Lotharin viikko 18/2016  1

Maanantaina kävin Mikkelissä JS-Motorsin omistajan kanssa asentamassa Husqvarna Automower robottiruohonleikkurin yhdelle tutulleni ja sen jälkeen tehtiin Autoasennus T. Savolaisella pientä huoltoa Ferrariin torstain ratapäiviä varten.

Tiistaina ostin Poppis-mökilleni uuden laiturin ja asensin sen kavereideni kanssa paikoilleenkin.

Keskiviikkona oli vuorossa Ladies Night by Mr Lothar Bar Tasossa Hämeenlinnassa. Ekassa setissä otin avustajaksi yhden yleisön joukossa olleen polttarisankarin ja toisessa showssa yhden sinkkutytön joka osoittautui todella rohkeaksi, keikan jälkeen oli sitten vielä pienet jatkot hotellihuoneessani.

Torstaina päivä meni RADALLE.com kaudenavauksessa Ahveniston moottoriradalla, olin pyytänyt muutaman kaverinikin sinne Ferrareilla ja kävimme sitten kurvailemassa radallakin.

Perjantaina möin ja vein 97cm nurmikonleikkuulaitteella varustetun Husqvarnan puutarhatraktorin yhdelle mökkiläiselle Jurvansaareen, sen jälkeen kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni. Illalla kävin vielä Ferrarilla Mikkelissä kaverini mökillä saunomassa.

Lauantaina päivä meni aurinkoa ottaessa, mutta illan tullen suuntasin Porvooseen jossa minulla oli alkuillasta polttarikeikka jossa juhlijat tykkäsi niin paljon showstani että halusivat vielä toisenkin shown samantien. Porvoon esiintymisten jälkeen jatkoin matkaa Mäntsälään jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sofia keikka Bar Club Ladyssa ja keikan jälkeen päädyin vielä jatkoille Lahteen.

Sunnuntaina pesin veneen ja vein sen Rinssinrannan mökilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 21/2014  1

Maanantaina laskin Shuttle Craft Sport Deck veneeni vesille ja kävin yhden kaverini kanssa ajamassa sillä kesän ensimmäisen reissun joka suuntautui Vihantasalmelle.

Tiistaina asensin päivällä kesävesipumpun Virransalmen mökilleni ja sen jälkeen kävin Leppäniemen huvilallani haravoimassa kaisloja rantavedestä, uimassa sekä ottamassa aurinkoa, illalla ajelin vielä kotipaikkani nurmikot.

Keskiviikkona kävin hakemassa superkart autoni omaan talliin Mikkelistä JS-Motorsilta.

Torstaina menin taas huvilalleni kaisloja haravoimaan, mutta kun huomasin rantavedessä uiskentelevan lauman suht isoja kaloja niin päätinkin kokeilla tarttuuko ne mato-onkeen. Lahnoiksi osoittautuneet kalat ei tarttunut syöttiin, mutta minäpä päätinkin olla ovela ja hain varastosta verkot jonka jälkeen saarroin kalat verkolla saaden saaliiksi kolme lahnaa.

Perjantaina kurvailin jo päivällä Ferrarillani Lahden ja Tampereen kautta Poriin, jossa läksin kavereideni kanssa käymään terasseilla ja syömässä. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jenna Cabaret Discothequessa, jossa vedimme esitykset kahdessa nipussa. Ensimmäisessä esityksessäni otin yhden minulle ennestään tutun tytön avustajaksi, mutta toiseen esitykseen otin sellaisen avustajan jota en tuntenut ennalta ja hän osoittautuikin todella villiksi. Keikan jälkeen kävimme vielä porukalla pitsalla, yms.

Lauantaina heräsin jo aika aikaisin, kävin hotellilla aamupalalla ja luovutin huoneen (jossa en edes ehtinyt käymään) pois. Sen jälkeen läksin Tamperetta kohti jonne päästyäni kävin koukkaamassa yhden tytön kyytiini ja kävimme pienellä ajelulla. Tampereelta matka jatkui Hämeenlinnaan, matkalla yksi BMW M5 olisi halunnut kovasti ajaa kilpaa minun Ferrarin kanssa. Hämeenlinnassa kävin moikkaamassa tuttuja Alebaatti M/S Teemulla ja kurvailemassa muutaman ringin kaupungilla, jonka jälkeen ajelin Lahteen jossa kävin pyörähtämässä satamassa. Lahdesta suuntasin Kouvolaan jossa kävin ensin kaupungilla ja sitten testaamassa veden lämpötilan Käyrälammella. Käyrälammelta ajelin Lappeenrantaan jossa kävin ensin tsekkaamassa illan esiintymispaikan, sitten pyörähtämässä satamassa ja sen jälkeen menin hotellille katselemaan Suomi-Tsekki lätkämatsia. Lätkämatsin jälkeen menin vielä hengailemaan parin kaverin kanssa joksikin aikaa satamaan ja sen jälkeen olikin vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica ravintola Happy Nights. Keikan jälkeen läksin vielä jatkoille yhdelle mökille ja sieltä ajelin aamun jo sarastaessa kotiini Mäntyharjulle, loppumatka oli kyl aika tuskaa sillä ajelin Ferrarillani viikonlopun aikana reilu tuhat kilometriä ympäri Suomea ja nukuttua tuli kahtena yönä yhteensä vain pari tuntia.

Sunnuntaina katselin Monacon F1-kisan, kävin vastaanottamassa vuokralaiset Virransalmen mökilleni, pyörähdin Leppäniemen huvilallani, otin pienet päiväunet ja katselin sen jälkeen Suomi-Venäjä lätkän MM-finaalin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 2/2013  1

Maanantaina kävin ajamassa Gillin crossiradalla moottorikelkalla, nyt radan uusi pohja-aika on 1.14,9 ja toiseen suuntaan ajettuna 1.16,5. Moottorikelkkailun jälkeen otin hieronnan hierovassa tuolissa, söin ja kävin saunomassa.

Tiistaina sain vihdoin viime vuoden puolella tilaamani GoPro Hero 3 Black Edition kameran, jota tullaan hyödyntämään sekä aikuisviihde- että kelkkailuvideoiden tekemisessä.

Keskiviikkona kävin Mikkelissä JS-Motorsilla ostamassa uuden kypärän, rintapanssarin, öljyä, yms.

Torstaina yksi tuottaja kysyi minulta eilen ihan tosissaan että kiinnostaisiko minua tehdä aikuisviihdevideo Johanna Tukiaisen kanssa, vastaus:"EI KIINNOSTA". Torstaina kävin myös ajamassa moottorikelkalla crossirataa Ruotimolla Mäntyharjun moottoriurheilukeskuksessa ja testasimme samalla yhden kaverini kanssa uutta kameraani. Kotimatkalla sanoin kaverilleni parikin kertaa että BMW meinaa puskea ulos tieltä, johon kaverini sanoi että olisikohan liikaa nopeutta, johon minä vastasin että tällä tiellähän on 80km/h rajoitus ja me ajamme alinopeutta sillä meillä oli vauhtia vain 50-60km/h. Tuosta keskustelusta ei mennyt kuin mutka tai pari eteenpäin ja sitten penkka pölisi sillä seurauksella että Bemari meni kaikkine kärryineen ja kelkkoineen ojaan, onni onnettomuudessa sillä kalusto ja miehistö pysyi ehjänä. Melkein heti ojaan päädyttyämme paikalle pysähtyi autoilija joka osasi neuvoa että lähellä olevassa talossa on sellainen traktori että Bemari nousee sillä kyllä ylös ja niinpä soitimme traktorin hinaamaan meidät ylös ojasta.

Perjantaina kävin ensin huvilalla, sitten kavereiden kanssa moottorikelkoilla Rantissa ja sen jälkeen läksin esiintymiskeikalle Hotelli Koskenniskaan Forssaan jossa esiintyi minun lisäkseni Irina, Matti Nykänen ja Nicekone. Perjantaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 151, video, video on nimeltään Mr Lothar ja Tuhmatyttö - Kova vai pehmeä paketti K18! Kyseisellä videolla on joulu ja sinkkutyttö unelmoi kotonaan romantiikasta ja hiukka muustakin joulupukin kanssa, tyttö kuitenkin huomaa aika äkkiä että pukki josta hän unelmoi ei olekaan oikea joulupukki vaan pukki nimeltä Lothar. Kiihkeän suutelemisen jälkeen Lothar haluaa maistaa tuhman tytön piparia, mutta aikansa piparia nuoltuaan Lothar antaa sille sellaista kyytiä että jossain vaiheessa tyttö pelkää piparinsa menevän rikki!
Tällä videolla näette miten tuhmankin tytön haaveista voi tulla totta ja hänkin pääsee viettämään unelmiensa valkoista joulua sillä lopuksi Lothar roiskii säkkiensa sisällön tytön muhkeille rinnoille. Vieläkö sinä uskot pukkiin? Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina päivä meni yhden tytön kanssa huvilalla talonmiehen hommissa ja siivotessa. Illalla menin esiintymiskeikalle yhden kaverini tupaantuliaisiin Turenkiin ja sen jälkeen lähdimme vielä käymään ravintola Sirkuksessa Hämeenlinnassa.

Sunnuntaina olikin sitten taas moottorikelkkailupäivä, aukaisimme kavereideni kanssa reitin Gillin luota minun huvilalle ja siitä edelleen Vuohijäven yli Pohjois-Kymenlaakson Moottorikelkkailijoiden reitille jota pitkin ajelimme käymään Tuohikotissa. Matkalla valittelin että jarrut tuntuu hiukka omituisilta ja arvelin että toinen jarrupala olisi loppu, mutta myöhemmässä tarkastelussa kävi ilmi että molemmat jarrupalat oli ihan loppu. Kelkkailun jälkeen kävin syömässä, saunassa ja hieronnassa eli oli ihan huippu päivä. Illalla lisäilin vielä kelkkailuvideoitani osoitteeseen http://www.youtube.com/AnssiViskari

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php