Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Haukivuori.

Mr Lotharin viikko 37/2012

Maanantaina aamu alkoi Radio SuomiPopin paikallisreportterin hommilla.

Tiistaina kuvasin aikuisviihdevideon Johannan nimisen taskuvenuksen kanssa, videon juoni oli seuraavanlainen: Tein huvilani pihalla tulitemppuja Johannalle, kuten kaikki tietää tuli on kuumaa ja niin oli Johannakin, niinpä päätin jatkaa showta huvilan sisällä. Sisälle päästyämme aloimme harrastaa seksiä biljardipöydällä, aluksi Johanna otti minulta suihin jonka jälkeen nussin todella pienikokoista Johannaa sekä edestä että takaa siihen malliin että Johanna huusi suoraa huutoa. Lopuksi panin Johannaa pöydällä ja roiskii lastini Johannan rinnoille.

Keskiviikkona huolsin ensin kotipaikkani öljypolttimen ja nuohosin lämmityskattilan, sen jälkeen ruuvasin yhden lumien kevällä irroittaman seinäpellin paikoilleen ja kävin kiinnittämässä autotallin kattopeltejä paremmin.

Torstaina tilasin Bemariin uuden umpion, muuten päivä menikin lähinnä laiskotellessa.

Perjantaina päivä meni huvilalla hengaillessa ja illalla olin Erotic Night keikalla Ravintola Hummeripojassa Haukivuorella Tina nimisen tytön kanssa.

Lauantaina kävin päivällä saunomassa yhdellä kesämökilläni, illalla oli vuorossa yksityiskeikka Kouvolassa ja koska oli jo yhdeksän aikaan illalla niin ehdin vielä pyörähtämään Mäntyharjulle ajeltuani paikallisissa baareissa kavereita moikkaamassa.

Sunnuntaina tein Mr Lothar Production vaate inventaarion ja imuroin sekä pesin BMW:n, muuten päivä meni Big Brotheria katsellessa ja laiskotellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php