Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Haukkavuori.

Mr Lotharin viikko 24/2014  1

Maanantaina ajelin yhden tytön kanssa veneellä kauniista säästä nautiskellen Mäntyharjun keskustasta Virransalmen mökilleni ja kävimme siitä vesiskootterilla Haukkavuorella grillailemassa makkaraa sekä ihailemassa maisemia. Sen jälkeen ajelimme takaisin mökilleni saunomaan sekä uimaan ja jäimme lopulta yöksikin mökilleni.

Tiistaina keli olikin sitten kaikkea muuta kuin kaunis ja hyvä veneilyyn, kotimatka oli nimittäin todella märkä ja kylmä.

Keskiviikkona oli taas vaihteeksi hyvä keli ja niinpä kävin Leppäniemen huvilallani ajelemassa nurmikot sekä haravoimassa hiukka rantaa jonka jälkeen pidin ruokatunnin laiturilla. Kotimatkalla kävin Virransalmen mökillänikin ajamassa nurmikot ja tyhjensin saunan räystäskourut havunneulasista, jonka jälkeen kävin uimassa ja laiskottelin jonkin aikaa terassilla auringosta nautiskellen.

Torstaina ajoin päivällä kotipaikkani nurmikot ja ilta menikin sitten Äijä-kerhon saunaillassa Jaalassa.

Perjantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni ja sen jälkeen keskityin MM-futiksen katseluun.

Lauantaina kävin päivällä pelaamassa pari matsia kuntofutista, alkuilta meni taas MM-jalkapalloa televisiosta katsellessa ja sen jälkeen kävin vielä moikkaamassa kavereita paikallisissa baareissa.

Sunnuntaina kävin päivällä Virransalmen mökilläni tekemässä ulkohuussin kuiviketta metsästä keräämistäni oksista ja vastaanottamassa juhannusvuokralaiset, sen jälkeen läksin Leppäniemen huvilalleni hyvästelemään siellä olleet vuokralaiset sekä tekemään hiukka mökkitalkkarin hommia ja ottamaan aurinkoa. Illalla katselin taas muutaman matsin MM-futista ja lisäilin kuvia kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 28/2013  1

Maanantaina hoidin päivällä keikkojen laskutuksia, tein pari sähkösopimusta ja pesin Ferrarin sekä Bemarin. Illalla minulle tulikin sitten yksi tyttö kylään, ensin kävimme ajelemassa vesiskootterilla, sen jälkeen Ferrarilla ja sitten kävimme pyörähtämässä paikallisen ravintolan terassilla josta kurvailimme valomerkin jälkeen minun kotipaikalle yöksi.

Tiistaina minulle tuli sitten pari muuta vierasta joiden kanssa kävimme vesiskoottereilla Haukkavuorella picknickillä, jonka jälkeen käytiin vielä veneilemässä ja vedettiin hiukka vetorengasta. Vesileikkien jälkeen kävimme syömässä porukalla paikallisessa ravintolassa ja vieraani ottivat muutaman janojuomankin, niinpä ilta venyi taas valomerkkiin saakka ja loppujen lopuksi vieraat jäivät sitten yöksi minun luo.

Keskiviikkona postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Torstaina päivä meni Mr Lothar & Marine - Veneretki nimisen videon kuvauksissa. Kyseisellä videolla minä olen lähtenyt veneilemään Marine nimisen naisen kanssa ja etsimme paikkaa jossa olisi hyvä ottaa aurinkoa, vihdoin viimein kun paikka löytyy Marine riisuu itsensä yläosattomaksi ja ehdottaa minulle että ottaisin rajatonta rusketusta. Minun riisuttua uimahousuni, tarraa Marine heti kulliin kiinni ja alkaa ottaa suihin mikä taas johtaa siihen että kohta veneen kannella nussitaan kuin viimeistä päivää. Minä annan Marinelle munaa oikein huolella ja on enemmin kuin ihme ettei kukaan tule katsomaan mikä naisella on hätänä kun hän pitää sellaista ääntä vaikka yrittääkin itse peittää suutaan omilla käsillään. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Illalla kävin katsomassa Kake Randelinin keikan paikallisessa ravintolassa. Torstaina julkaistiin myös minun uran 167. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Jessy - Kissanaiselle kyytiä K18! Kyseisellä videolla olen ajelemassa Ferrarillani kun huomaan bussipysäkillä liftarin. Liftari on kurvikas tyttö ja niinpä pysähdynkin kysymään minne Jessyksi itsensä esittelevä tyttö on matkalla, johon tyttö vastaa että Kouvolaan. Lupaan antaa tytölle kyydin ja kun Jessy kysyy kuinka hän voisi korvata sen, vastaan että on ollut tapana antaa kyyti kyydistä. Jessy ei isommin aikaile vaan alkaa ottamaan minulta suihin, jolloin sanon että pitää kyllä kohta kurvata tien sivuun. Ferrari löytää tiensä eräälle rannalle jossa nussitaan ensin autossa ja sitten sen ulkopuolella Ferraria vasten ja hiukka sen päälläkin. Minkä kyydin sinä valitsisit: Ferrarin, Lotharin vai Jessyn?
Mr Lothar & Jessy - Kissanaiselle kyytiä video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina päivä meni huvilalla hengaillessa ja illalla läksin pyörähtämään yhden kaverini kanssa paikallisissa baareissa.

Lauantaina kävin päivällä Old Iiwarin terassilla, jossa menikin useampi tunti ja illalla oli ohjelmassa Fire & Strip Show by Mr Lothar & Paola H-DCF 33rd International Rally Kylpylähotelli Kuntoranta Varkaus.

Sunnuntaina päivä meni mökkitalkkarin hommissa ja joutsenien touhuja katsellessa Virransalmen mökilläni, joiden hommien jälkeen ajelin kotipaikalleni, söin ja otin päiväunet eli viikonloppu oli taas vaatinut veronsa. Illalla katselin hiukka televisiota ja lisäilin viikon kuvat kotisivujen kuvagalleriaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 26/2013  1

Maanantaina kävin aamupäivällä Ferrarilla Mikkelissä jossa Lasi-Saranki teki uuden lasin yhden mökkini takan luukkuun sillä aikaa kun minä kävin moikkaamassa Jamoa JS-Motorsilla. Mikkelin reissun jälkeen menin käymään Mäntyharjun markkinoilla josta ostin ison kassin karkkia ja uuden puutarhakaluston Virransalmen mökilleni. Sain takan luukun ja pihakalusteet juuri sopivasti paikoilleen kun Virransalmen mökilleni tulikin jo vuokralaisia, sen jälkeen läksin muutaman kaverin sekä parin vesiskootterin kera Leppäniemen huvilalleni lomailemaan.

Tiistaina joukkoomme liittyi vielä yksi kaveri jolla on myös mökki Vuohijärvellä ja niinpä läksimme kolmen vesiskootterin voimin käymään Repovedellä, jossa kävimme ensin grillailemassa makkaraa Lapinsalmella. Lapinsalmelta matka jatkui Kuutinkanavalle ja sieltä takaisin tullessa minä kävin parin kaverin kanssa kiipeämässä Mustalamminvuoren näkötorniin parin muun kaverin jäädessä alas odottelemaan. Näkötornilla käynnin jälkeen oli niin kuuma että kävimme uimassa ja sitten läksimmekin ajelemaan takaisin minun huvilalle. Illalla oli ohjelmassa vielä grillailua, yms.

Keskiviikkona läksimme ajelemaan Shuttle Craft veneelläni Pyhävedeltä Pyhäkosken sulun kautta Lahnavedelle ja siitä Miekan kosken kautta Tarhavedelle. Tarhavedeltä matka jatkui Naulasalmen kautta Juolasvedelle jossa kävimme moikkaamassa Virransalmen mökin vuokralaisiani ja jatkoimme sitten matkaa Sarkaveden puolelle Haukkavuorelle. Haukkavuoren juurella kävimme ensin uimassa ja sitten osa porukasta läksi käymään Haukkavuoren huipulla, yhden kavereistani jäädessä makkaranpaistoon nuotiopaikalle. Haukkavuorelta ajelimme jonkin matkaa Voikoskea kohti, mutta Gillin mökin jälkeen käännyimme ympäri ja läksimme ajelemaan Mäntyharjun keskustaa kohti. Matkalla pysähdyimme vielä syömään Vihantasalmelle ja Mäntyharjulta jatkoimme matkaa autolla minun Virransalmen mökilleni jossa kävimme kääntämässä yhden ison kiven rautakangilla laiturin alle ja saunomassa, jonka jälkeen jatkoimme matkaa Leppäniemen huvilalleni.

Torstaina kävin päivällä kotona hoitamassa hiukka paperihommia ja lähettämässä muutaman keikan mainosmateriaalit eteenpäin.

Perjantaina kävin vastaanottamassa uudet vuokralaiset Virransalmen mökilleni jonka jälkeen jatkui taas vesileikit kavereideni kanssa Leppäniemen huvilallani parin vesiskootterin, vetorenkaan ja vesisuksien kera.

Lauantainakin päivä meni vesileikeissä, jossain vaiheessa kävimme vesiskootterilla Orilammen Majalla syömässä ja Voikoskella katselemassa maisemia, sen jälkeen pitikin sitten ottaa ruokaperäiset laiturilla. Illalla läksimme pyörähtämään Mäntyharjun ravintoloissa.

Sunnuntaina veimme vesiskootterit minun kotipaikalleni ja kaverit läksivät Helsinkiä kohden, minä menin vielä Viransalmen mökille ja Leppäniemen huvilalle tekemään hiukka talonmiehen hommia ja sen jälkeen ajelin takaisin kotipaikalleni katselemaan F1-kisaa televisiosta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 33/2012  1

Maanantaina purin yhden kesämökkini saunan lattian ja rakensin sinne uuden lattian, jonka jälkeen olikin vuorossa saunan uuden lattian koeponnistaminen.

Tiistaina ajoin päivällä yhden kesämökkini pihan nurmikot ja täytyy vaan ihmetellä miten paljon näin sammakoita, niitä oli kymmeniä jos ei peräti satoja! Nurmikoitten ajon jälkeen huolsin mökkiruohonleikkurini ja tein pieniä säätöjä yhteen moottorisahaani, jonka jälkeen läksin käymään serkkujeni kanssa yhdellä kesämökilläni.

Keskiviikkona päivä meni Mäntyharjun Kallavedellä veneillessä ja luonnossa samoillessa, kävin katsomassa hiidenkirnua ja kalliomaalauksia Itkonlahdella, kiipesin Puukonvuorelle katselemaan maisemia ja söin eväät Puukonvuoren laavulla jonka jälkeen kävin juomassa vettä Keisarinlähteestä. Illalla suunnittelin mitä videoita laitetaan Mr Lothar Collection DVD:lle.

Torstaina läksin veneilemään Pyhävedelle, ensimmäinen etappi oli Nuotioniemen laavu josta jatkoin matkaa Pyhäkosken sulun kautta Vihantasalmelle ja siitä edelleen Lahnavedelle, mutta melkein heti sinne päästyäni alkoi satamaan ja niinpä ajelinkin Miekankosken Kahvilaan juustotortulle ja mehulle. Sateen tauottua jatkoin matkaa Tarhaveden kautta Juolasvedelle jossa kävin tsekkaamassa Pienen Linnasaareen nuotiopaikan ja sen jälkeen veneilin Sarkavedelle Haukkavuoren nuotiopaikalle, josta kiipesin Haukkavuoren huipulle ja jonkin aikaa maisemia ihailtuani sekä kuvailtuani laskeuduin takaisin nuotiopaikalle syömään eväitä. Eväiden syömisen jälkeen läksin veneilemään kotia kohti hiukka reippaampaa vauhtia, mutta Juolasvedelle saavuttuani alkoi sataa rakeita niin rankasti että oli pakko hiljentää vauhti melkein nollaan sillä reittimerkkien ja rantojen erottaminen oli lähes mahdotonta, eikä nuo rakeet olleet kovin kivan tuntuisiakaan kun ne paiskautuivat naamaan. Lopulta selvisin kuitenkin Tarhavedelle jossa aurinko alkoikin sitten jo paistaa ja loppumatkan oli taas todella hieno keli.

Perjantaina päivä meni ihan vaan huvilalla hengaillessa, mutta illalla läksin pyörähtämään paikallisissa baareissa ja tuli juotua pari lonkeroakin. Perjantaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 140. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Johanna - Sängynjalkojen kestotesti K18!

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany Bar Agavessa Kastulassa. Menimme Kastulaan suht ajoissa ja kävimme ensin syömässä paikallisessa pizzeriassa, jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että baari aukesi. Illan ensimmäinen show oli Melanyn soolo setti, sen jälkeen oli vuorossa minun soolo, sitten meidän yhteisshow ja lopuksi juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Nukkumatin maailmaan pääsin vasta joskus viiden aikaan aamulla.

Sunnuntaina heräilimme jo kahdeksan aikaan aamulla, söimme aamupalaa ja läksimme ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyämme Melany jatkoi matkaa omalla autolla kotiinsa ja minä läksin huvilalle tekemään astianpesukoneremonttia. Astianpesukoneen korjauksen jälkeen läksin yhden kaverini kanssa viemään rapumerrat mökilleni ja siinä samalla tuli sitten fiksattua siellä yhden oven sarana kuntoon. Loppupäivä menikin sitten muutamaan keikkakyselyyn vastaillessa ja laiskotellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php