Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Himos.

Mr Lotharin viikko 25/2015  1

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina ajelin kotipaikkani nurmikot jonka jälkeen kävin imuroimassa Leppäniemen huvilan uima-altaan ja haravoimassa rannan.

Keskiviikkona ajelin 2. asuntoni nurmikot ja kävin tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia Kallaveden mökilläni.

Torstaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Torvilanden huvilalleni.

Perjantaina kävin Ferrarilla perinteisellä juhannusajelulla Himoksella jossa tuli katseltua Nopsajalan, Sannin, Kasmirin, Jenni Vartiaisen, Jari Sillanpään, Apulannan, Italo Brothersin ja Popedan keikat sekä osallistuttua Cageridersin surmanajonäytökseen josta löytyy videomateriaalia https://www.youtube.com/watch?v=Vdf2BTdJtgo osoitteesta.

Lauantaina suuntasin Sarahin ja Nican kanssa Veteliin Kemoran moottoriradalle jossa olimme esiintymässä RADALLE.com juhannus 2015 festareilla. Keikan jälkeen oli vielä aamuun saakka kestäneet jatkot Huhtaniemen lomakeskuksessa.

Sunnuntaina kotimatka oli sitten aika rankka univelasta johtuen ja niinpä Mäntyharjulle päästyäni meninkin Virransalmen mökilleni lepäilemään.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 25/2012  1

Maanantaina kävin päivällä ostamassa uuden ruohonleikkurin ja ajamassa nurmikot kesämökiltäni, tein sinne myös jätehuoltosopimuksen ja vein roska-astian paikoilleen. Illalla tein pieniä säätöjä veneeseeni ja kävin ajamassa hiukka testiajoa, lisäilin myös kuvia nettiin. Maanantaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 132. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Angelica - Asuntoesittely K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina vaihdoin yhden kaverini kanssa huvilalleni uuden porakaivon pumpun.

Keskiviikkona tein taas veneeseeni pieniä parannuksia ja ajoin testiajoa.

Torstaina pesin päivällä molemmat autoni, grillailin, kävin saunassa ja illalla läksin pyörähtämään Himoksella. Himoksella tuli katseltua Kotiteollisuus, Poets of the Fall, Michael Monroe, Happoradio ja Herra Ylppö & Ihmiset, sekä sen lisäksi tavattua tuttuja ja solmittua uusia tuttavuuksia.

Perjantaina kävin päivällä huvilallani jonka jälkeen läksin veneilemään sekä hengailemaan kavereiden kanssa heidän saunalautalle. Päivä ja alkuilta meni siis vesillä mutta illalla suuntasimme porukalla Kurkiniemen juhannusjuhliin joissa esiintyi jotain paikallisia bändejä ja Frederik. Kurkiniemen juhannusjuhlien jälkeen kävin vielä pyörähtämärrä ravintola Old Iiwarissa yhden tytön kanssa ja menimme sen jälkeen minun kotipaikalle.

Lauantaina vein luonani yöpyneen naisen junalle ja läksin jo 12 aikaan päivällä kurvailemaan Ferrarilla Jämsää kohti. Himokselle päästyäni kävin ensin moikkaamassa tuttuja yhdellä mökillä jonka jälkeen menin katselemaan bändejä festarialueelle. Lauantaina tuli katseltua mm. Freeman, Haloo Helsinki, Erin, Kaija Koo, Popeda, Jukka Poika, Petri Nygård, Eppu Normali ja Lauri Tähkä. Lauantaina tuli myös hiukka tahattomasti järjestettyä pari showta muulle juhlakansalle sillä kävin harrastamassa seksiä yhden tytön kanssa järven rannalla enkä huomannut kuin vasta täydessä touhussa että ohikulkevalta tieltä näki suoraan kyseiseen paikkaan, toinen tahaton show tuli kun yksi tyttö otti minulta suihin festarialueella ja miten ollakaan kyseisen homman näki aika moni festariasiakas. Yöllä ajelin vielä takaisin Mäntyharjulle ja kävin pyörähtämässä paikallisessa ravintolassa jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Sunnuntaina kävin päivällä huvilalla jonka jälkeen tulin takaisin keskustan asunnolleni katselemaan F1-kisaa josta osa meni tosin sohvalla nukkuen. Illalla lisäilin vielä kuvia nettiin ja katselin jalkapallon EM-kisojen puolivälieriä televisiosta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php