Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on husky.

Mr Lotharin viikko 8/2012

Maanantaina päivä meni Janican ja kumppaneiden kanssa Rukalla moottorikelkkaillessa ja ilta Kuusamon Tropiikin kylpylässä. Maanantaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 121. video, Mr Lothar & Jenna - Kyyti kyydistä K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina päivä meni kavereiden kanssa Islannin hevosilla maastossa ratsastaessa ja Rukan rinteillä laskettelemalla, illalla kävimme vielä keilaamassa.

Keskiviikkona koko päivä meni laskettelun merkeissä.

Torstaina kävin päivällä moottorikelkkailemassa sekä Janican, hänen ystävänsä ja heidän lastensa kanssa huskyajelulla jonka jälkeen kävimme syömässä Riipisen riistaravintolassa. Illalla kävin myös pyörähtämässä ravintola Zonessa jossa törmäsin muutamiin kavereihinikin.

Perjantaina Rukan loma loppui ja ajelin Iisalmeen jossa minulla oli Erotic Night keikka Safyran kanssa ravintola BePopissa. Perjantaina julkaistiin minun uran 122. aikuisviihdevideo, Mr Lothar & Sarika - Klooni vs aito K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina läksin heti aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti ja sinne päästyäni läksin ajelemaan kavereideni kanssa moottorikelkoilla, ajoimme sekä reitillä että crossiradalla ja hauskaa oli. Illalla minä läksin Orimattilaan jonne tuli minun lisäkseni esiintymään Janica Erotic Night by Mr Lothar & Jade keikalle ravintola Wanhaan Mestariin.

Sunnuntaina pääsin vihdoin kotiin reilun viikon yhdistetyltä keikka/lomareissultani ja päivä menikin sitten lähinnä univelkojen kuittaamisen merkeissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php