Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Husu.

Mr Lotharin viikko 40/2013  1

Maanantaina julkaistiin minun uran 173. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Olivia - Laiturin pesu K18! Kyseisellä videolla olen Olivian kanssa mökkeilemässä kauniina kesäisenä päivänä. Olivian pestessä laituria kontallaan pylly pystyssä minä ihailen näkyä rannalta ja kun Olivia huomauttaa minulle laiskotelusta sanon naureskellen että minulla on seisomatyö. Minun käydessä laiturin penkille istumaan laiskottelu loppuu välittömästi kun Olivia imuttaa minun kullin pystyyn, sen jälkeen alan nimittäin nussii Oliviaa sen verran reippain ottein laiturilla että Olivian polvistakin lähtee nahat. Lopulta roiskin lastini Olivian päälle ja niinpä lopuksi mennäänkin uimaan. Mr Lothar ja Olivia - Laiturin pesu video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina tein kaksi videota Vienna nimisen uuden tytön kanssa. Mr Lothar & Vienna - Kovat treenit videolla Vienna on saapunut Mr Lotharin luokse koska haluaa oppia treenaamaan oikein kuntokeskuksella. Ihan ensimmäisenä Lothar käskee Viennan riisua farkut ja paidan koska ne ovat liian kiristäviä treenatessa. Vaatteiden riisumisen jälkeen Vienna alkaa treenata Lotharin opastuksessa pelkkiin stringeihin ja rintsikoihin pukeutuneena. Aikansa Viennan treenaamista sivusta neuvottuaan Lothar haluaa myös osallistua treeneihin, mutta kyse onkin hiukka erilaisista treeneistä sillä niissä kuntokeskus toimii nussimistelineenä. Treenit on sen verran kovat että välillä Viennan jalat vain tärisee ja tyttö huutaa suoraa huutoa, mutta Lothar ei anna armoa vaan jatkaa treenejä kunnes roiskii lastinsa Viennan muodokkaalle takapuolelle. Mr Lothar & Vienna - Nopea lämmitys videolla Mr Lothar ja Vienna menevät syksyllä kolealle mökille ja Lothar alkaa heti laittaa tulia takkaan johon Vienna sanoo että on nopeampikin tapa lämmitellä. Lotharia ei tarvitse kauan houkutella vaan hän on heti valmis menemään alasti peiton alle Viennan kanssa, tosin ei mene kuin hetki ja peittokin joutaa pois kun lämmin hankitaan seksiä harrastamalla. Tällä videolla Vienna saa sellaista kyytiä että heikkohermoisimpia alkaa hirvittää, vaikka tyttö tärisee orgasmin kourissa niin Lothar vain jatkaa ja jatkaa kunnes laukeaa itse. Videot julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikko meni huvilalla mökkitalkkarin hommissa ja muuten vaan hengaillessa.

Torstaina olin Ali ja Husu ohjelman vieraana Yle Puheella, kyseinen vierailu on kuunneltavissa http://areena.yle.fi/radio/2031233/#/play osoitteessa.

Perjantaina päivä meni taas huvilalla hienosta kelistä nautiskellessa ja ilta Julkkis Big Brotheria netistä katsellessa.

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan Lahden kautta Tampereelle, matkalla annoin myöskin puhelinhaastattelun radio SuomiPOP:lle. Tampereelle päästyäni majoituin Rautatienkadun Cumulukseen, kävin suihkussa ja otin vaan rennosti. Illalla oli vuorossa Erotic Night keikka Ravintola Palowoudissa Ylöjärvellä, keikan jälkeen ajelin takaisin Tampereelle ja nukkumaan pääsin joskus viiden jälkeen yöllä.

Sunnuntaina ajelin aamupalan jälkeen Lahden kautta Mäntyharjulle jonne päästyäni menin heti päiväunille, muuten päivä meni televisiota katsellessa ja huvilalla käydessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari