Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Iisalmi.

Mr Lotharin viikko 51/2014

Maanantaina lähettelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja hain samalla minulle tulleen joululahjapaketin postista.

Tiistaina kävin serkullani kylässä.

Keskiviikkona olin päivällä YLE Puheella Noronen & Kivelä ohjelman vieraana keskustelemassa intohimosta, naisista, rakkaudesta, yms. Mikäli et ehtinyt kuunnella ohjelmaa suorana niin se on kuunneltavissa nyt http://ohjelmaopas.yle.fi/1-2504742 osoitteessa. Radiovierailun jälkeen kävin veljeni luona kylässä ja illalla kävin yhden tytön kanssa Cantina Westissä syömässä jonka jälkeen päädyin hänen luokseen yöksi.

Torstaina ajelin Mäntyharjulle jonne päästyäni loppupäivä menikin sitten lepäillessä ja viikonlopun keikkoihin valmistautuessa.

Perjantaina läksin jo aamulla ajelemaan pohjoista kohti, ensimmäinen etappi oli JS-Motors Mikkelissä. Siitä matka jatkui Kuopioon josta otin Nican kyytiii ja jatkoimme matkaa Tahkovuorelle, otimme majoituksen haltuumme sekä kävimme syömässä jonka jälkeen läksimme vielä hoitamaan yhden yksityiskeikan Iisalmeen. Iisalmen keikan jälkeen ajelimme takaisin Tahkolle jossa meillä oli Erotic Night keikka ravintola Syvärin Kunkussa jossa oli todella railakas meininki, Nica esiintyi ensin soolona, sitten oli minun soolon vuoro jonka jälkeen oli vuorossa Mr Lothar & Nica yhteisshow ja sen jälkeen minä juonsin vielä yleisöstrippikisan.

Lauantaina ajelimme Kuopioon ja minä otin huoneen Puijon Sarvesta, päivä meni rankan yön jälkeen lepäillessä mutta illalla oli vuorossa Eroottiset Pikkujoulut Pekan Pubilla jossa minä olin strippaavana joulupukkina ja Sarah minun seksikkäänä tonttutyttönä. Pekan Pubin keikan jälkeen kävin vielä pyörähtämässä Puikkarissa ja sen jälkeen olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 195. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sarah - Joululahja. Videon juoni on seuraavanlainen: Sarah-tonttu on koristelemassa joulukuusta kun Joulupukki saapuu paikalle ja lupaa antaa tontulle lahjan koska hän on ollut niin kiltti. Joulupukki vie seksikkään Sarah-tontun pajaansa jossa on iso sänky johon pukki käy makaamaan ja aukaisee housunsa, aluksi Sarah luulee saavansa pehmoisen paketin mutta kun hän tarttuu siihen kiinni ja hiukka lipaisee niin lahja muuttuukin kovaksi. Sarahin nuoleskellessa lahjaansa Joulupukin alkaa tehdä mieli piparia, sillä onhan nyt joulu ja niinpä Sarah tarjoileekin sitten omaa pipariaan Joulupukille ilomielin. Piparin kanssa pelehtiessä Sarah vetää vahingossa Joulupukkia parrasta ja käy ilmi että kyseessä onkin ympärivuotinen Lothar pukki, no se ei menoa haittaa ja lopulta Lothar näyttää että osaa hänkin piparin kuorruttaa. Mr Lothar ja Sarah - Joululahja video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Sunnuntaina läksin heti aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti, jonne päästyäni kävin laittamassa huvilalla lämmöt päälle jouluvuokralaisia varten ja sen jälkeen lisäilin vielä kuvia viikon seikkailuistani kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 34/2013

Maanantaina heräilin jo kahdeksan aikoihin aamulla vain parin tunnin yöunien jälkeen sillä sunnuntain prokemut oli jatkuneet aamu kuuteen. Päivä menikin sitten huvilaa kondikseen laittaessa ja sen jälkeen siellä lepäillessä. Illalla huvilalle tuli vuokralaisia Dubaista ja heidän kanssaan meni vielä sen verran aikaa että pääsin nukkumaan vasta puolen yön aikoihin.

Tiistaina veneilin Mäntyharjun keskustasta Lahnaniemen mökilleni, ajoin siellä nurmikot ja fiksasin hiukka toista laitureista jonka jälkeen ajelin veneellä takaisin kotiin.

Keskiiikona ajelin päivällä kotipaikkani nurmikot, pesin Ferrarin ja postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille. Illala kiipesin huvikseni kotipaikkani talon katolle katsomaan missä kunnossa piippu on ja huomasin että savukaasut on syövyttänyt laasti pois ihan huolella eli pitänee vissiin asentaa piippuun haponkestävä saneerausputki.

Torstaina kävin läpi 6-7.9.2013 TurkkuSex messujen uutta showta ja suunnittelin 13-14.9.2013 Jyväskylän Paviljongissa järjestettävien sEXHIBITION messujen ohjelmaa.

Perjantaina läksin jo päivällä Mikkeliin jossa minun oli määrä vaihtaa BMW uusikoppaiseen Bemariin, mutta uuteen autooni ei ollut vielä ehditty laittaa kaikkia lisävarusteita jotka halusin siihen ja niinpä meninkin sitten hengailemaan JS-Motorsille. Viiden jälkeen läksin ajelemaan Juvaa kohti josta naisesiintyjän kyytiin otettuani ajelimme Iisalmeen Ravintola Istuvaan Härkään. Illan ohjelmisto koostui Safyran soolo setistä, minun soolo showsta, Nican ja Safyran lesbosetistä sekä minun ja Nican yhteisshowsta. Valomerkin jälkeen pakkasimme tavarat autoon ja päädyimme Nican luokse yöksi koko porukka.

Lauantaina läksin aamu yhdeksän jälkeen ajelemaan kohti Mäntyharjua, otin matkalta kyytiin yhden tytön joka halusi esiintyä minun videoissa. Mäntyharjulle päästyämme kuvasimme Mr Lothar & Olivia - Laiturin pesu nimisen videon. Kyseisellä videolla olemme mökkeilemässä kauniina kesäisenä päivänä minun mökillä. Olivian pestessä laituria kontallaan pylly pystyssä minä ihailen näkyä rannalta ja kun Olivia huomauttaa minule laiskotelusta sanon naureskellen että minulla on seisomatyö. Käydessäni laiturin penkille istumaan laiskottelu loppuu välittömästi kun Olivia imuttaa kullini pystyyn, sen jälkeen alan nimittäin nussia Oliviaa sen verran reippain ottein laiturilla että Olivian polvistakin lähtee nahat. Lopulta roiskin lastini Olivian päälle ja niinpä lopuksi mennäänkin uimaan. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen jäimme mökille muutamaksi tunniksi ottamaan aurinkoa ja nauttimaan kesäisestä päivästä kunnes minun oli aika viedä Olivia junalle ja läksin itse kotipaikalleni syömään jonka jälkeen ajelin takaisin mökille. Illalla kävin vielä moikkaamassa kavereitani paikallisissa baareissa.

Sunnuntai meni Virransalmen mökilläni, aluksi tein hiukka mökkitalkkarin hommia jonka jälkeen makailin vaan terassilaiturilla ja syötin kaloja. Kolmen jälkeen katselin F1-kisaa joka oli niin tylsä että nukuin osan siitä, sen jälkeen tein hiukka toimistohommia, kävin uimassa ja läksin kotipaikalleni syömään.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 8/2012

Maanantaina päivä meni Janican ja kumppaneiden kanssa Rukalla moottorikelkkaillessa ja ilta Kuusamon Tropiikin kylpylässä. Maanantaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 121. video, Mr Lothar & Jenna - Kyyti kyydistä K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina päivä meni kavereiden kanssa Islannin hevosilla maastossa ratsastaessa ja Rukan rinteillä laskettelemalla, illalla kävimme vielä keilaamassa.

Keskiviikkona koko päivä meni laskettelun merkeissä.

Torstaina kävin päivällä moottorikelkkailemassa sekä Janican, hänen ystävänsä ja heidän lastensa kanssa huskyajelulla jonka jälkeen kävimme syömässä Riipisen riistaravintolassa. Illalla kävin myös pyörähtämässä ravintola Zonessa jossa törmäsin muutamiin kavereihinikin.

Perjantaina Rukan loma loppui ja ajelin Iisalmeen jossa minulla oli Erotic Night keikka Safyran kanssa ravintola BePopissa. Perjantaina julkaistiin minun uran 122. aikuisviihdevideo, Mr Lothar & Sarika - Klooni vs aito K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina läksin heti aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti ja sinne päästyäni läksin ajelemaan kavereideni kanssa moottorikelkoilla, ajoimme sekä reitillä että crossiradalla ja hauskaa oli. Illalla minä läksin Orimattilaan jonne tuli minun lisäkseni esiintymään Janica Erotic Night by Mr Lothar & Jade keikalle ravintola Wanhaan Mestariin.

Sunnuntaina pääsin vihdoin kotiin reilun viikon yhdistetyltä keikka/lomareissultani ja päivä menikin sitten lähinnä univelkojen kuittaamisen merkeissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php