Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Imatra.

Mr Lotharin viikko 16/2012

Maanantaina NRJ:ltä soitettiin minulle että keskiviikon vierailuni on peruttu koska kanavan johto on kieltänyt seksin harrastamisen suorassa lähetyksessä, sen lisäksi täydensin veroilmoitukseeni puuttuvat tulot sekä vähennykset ja hain erän Mr Lothar Production vaatteita matkahuollosta.

Tiistaina kävin sijoitusneuvojani juttusilla ja tilasin Bemariin uudet kesärenkaat.

Keskiviikkona kävin vihdoin ja viimein päivällä näyttämässä lääkärille reilu kuukausi sitten moottorikelkkaillessa satuttamaani polvea, lääkäri suositteli lepoa mutta enhän minä ehdi lepäämään kun keikkoja on myyty joka viikonlopuksi ja hiukka viikollekin. Illalla olikin sitten vuorossa Mr Lothar & BB Janica Erotic Tour 2012 keikka Lahden Tivolissa.

Torstaina minua kysyttiin yhteen TV-ohjelmaan ja koska vastasin myöntävästi niin kuvaukset tullaan suorittamaan kuukauden sisällä.

Perjantaina menin pitkästä aikaan esiintymiskeikalle Imatralle, kyseessä oli Erotic Night by Mr Lothar & Melany ravintola Teatterissa ja keikan jälkeen oli sitten vielä pikku jatkotkin.

Lauantaina läksin ajelemaan puolen päivän jälkeen Mäntyharjua kohti. Kotiin päästyäni menin suoraan päiväunille ja kuuden aikaan pitikin sitten lähteä Kouvolaa kohti. Kouvolassa minulla oli Janican kanssa yksityiskeikka yhden kaverini kaverin 40 vuotis synttäreillä ja sen jälkeen ajelimmekin Jaalaan jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka ravintola Vanhassa Kelossa. Jaalasta ajelin vielä yöllä Mäntyharjulle.

Sunnuntaina tuli aloitettua grillikausi ja nautittua muutenkin loistavasta säästä, katseltua F1 kisoja sekä Idolsia telkkarista ja käytyä saunomassa hyvässä seurassa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php