Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Jämsä.

Mr Lotharin viikko 32/2015

Maanantai meni ralli- ja esiintymisreissuista toipuessa.

Tiistaina ajoin päivällä 2. asuntoni nurmikot, illalla läksin käymään Jamon ja Amin kanssa Lappeenrannassa.

Keskiviikkona tein hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökilläni ja loppupäivä menikin sitten Leppäniemen huvilalla aurinkoa otaessa sekä uidessa.

Torstaina hain JS-Motorsin omistajan kanssa yhden toisen Husqvarna kauppiaan loppuvaraston Lappeenrannasta Mikkeliin.

Perjantaina kävin ensin vastaanottamassa vuokralaiset huvilalleni ja sen jälkeen läksin jetteilemään/veneilemään Pyhävedelle, illalla kävin vielä kavereiden kanssa lonkerolla Old Iiwarin terassilla.

Lauantaina oli vuorossa Jämsän Paintball Suurpeli. Suuntasin Ferrarin keulan Jämsää kohti jo kuuden aikaan aamulla ja Jämsään päästyäni jouduinkin odottelemaan hetken Nicaa ja Jessicaa jotka tulivat myös edustamaan Mr Lothar Productionia Suurpeliin. Tyttöjen saavuttua paikanpäälle kävimme ilmoittautumassa peliin ja hakemassa itsellemme vuokravarusteet eli paintball aseet, maskit, haalarit, bulkkivyöt sekä pari laatikkoa värikuulia. Seuraavana oli vuorossa varusteiden vaihto ja aseiden sekä bulkkien täyttäminen värikuulilla jonka jälkeen menimme keltaisten leiriin tapaamaan joukkueen johtajaa sekä kuuntelemaan ensimmäisen erän hyökkäyssuunnitelmaa. Ensimmäisessä erässä hyökkäsimme vihreiden kanssa punaisia vastaan, aluksi eteneminen tuntui todella vaikealta mutta kun vain jaksoimme yrittää sinnikkäästi niin lopulta onnistuimme hyökkäyksessä kohtuullisesti. Ensimmäisen ja toisen erän välissä pelattiin kolme erää kuivurissa pumppupyssyillä, minä osallistuin niistä kahteen jälkimmäiseen erään. Ruokailun jälkeen oli vuorossa Suurpelin 2. erä jossa keltaiset hyökkäsi punaisten kanssa vihreitä vastaan, tässä erässä näytin hiukka kilven kanssa etenemisen mallia muille pelaajille ja lensin yhdessä kohtaa voltilla ojaankin kun rynnin yhdestä pusikosta läpi, samalla maskini lipassa kiinni ollut GoPro-kamera irtosi ja tippui ojaan mutta onneksi löysin sen myöhemmin ja niinpä tekin pääsette http://www.youtube.com/user/AnssiViskari osoitteeseen lisäämistäni videoista katselemaan miltä pelaaminen näytti minun näkökulmasta. Onneksi toisen ja kolmannen erän välissä oli hiukka pidempi tauko sillä kuuma keli yhdistettynä reilun kolme kilometriä per erä tetsaamiseen otti ainakin minun voimille. Kolmannessa erässä keltaiset puollusti punaisia ja vihreitä vastaan, alku meni varsin hyvin ja tuntui siltä että hyökkäävät joukkueet eivät pääse millään puollustuslinjamme ohi, lopulta linja kuitenkin murtui ja sitten olimmekin aika pahassa pulassa mutta taistelimme urheasti loppuminuuteille saakka. Pelin jälkeen toimimme vielä palkintojen jakajina ja arvonnan onnettarina. Palkintojen jaon jälkeen ajelin kotiin, kävin saunassa ja olin ihan valmis nukkumatin maailmaan. OLi kyllä taas kerran niin huikea Suurpeli-reissu että päätin osalistua ensi vuonnakin Suurpeliin.

Sunnuntai menikin sitten vuorotellen Leppäniemen huvilalla ja Virransalmen mökillä auringossa makailun ja uimisen merkeissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 32/2013

Maanantaina vaihdoin Bemariini renkaat, ajelin kotipaikkani sekä Lahnaniemen mökkini nurmikot ja tein polttopuita jonka jälkeen kävin iltauinnilla. Maanantaina saapui myös uusi erä Mr Lothar Production vaatteita, nyt valikoimassa on myös naisten valkoinen vetoketjuhuppari! Mr Lothar Production tuotteita voit ostaa minun keikoilta: T-paidoista löytyy nyt mustaa, valkoista ja oranssia valkoisella/mustalla painatuksella S-XXL kokoa 15€/kpl, topeissa mustaa/fuksiaa pinkillä/mustalla painatuksella XS-XL kokoa 15€/kpl, huppareista mustaa (yleismalli) ja vaaleanpunaista, pinkkiä sekä valkoista (naistenmalli) valkoisella/mustalla painatuksella XS-XXL kokoa 35€/kpl. Myynnissä myös rajoitettu erä Mr Lothar Production huppareita, toppeja ja T-paitoja joissa on normaalien painatusten lisäksi selässä teksti "Panee varmasti", "Panee halvalla" tai "Panee firman piikkiin"! Voit tilata tuotteita myös sähköpostitse osoitteesta Mr.Lothar@pp.inet.fi suoraan kotiin toimitettuna, mutta silloin hintoihin lisätään toimituskulut.

Tiistai menikin sitten Pyhävedellä veneen kannella aurinkoa ottaessa ja Jet Ski:llä kavereiden kanssa ajellessa. Tiistaina julkaistiin myös minun uran 169. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sara - Yllätys oven takana K18! Kyseisellä videolla olen keikkamatkalla Tampereella lepäilemässä hotellihuoneessaan ja ennen keikkaa oveen koputetaan, kun aukaisen oven on siellä Sara jota olen kysynyt videoihini monta vuotta aikaisemmin. Sara ilmoittaa että tuli nyt tekemään sen videon johon häntä on pyydetty, minun sanoessa että tämä tuli hiukka äkkiä Sara työntää minut selälleen sänkyyn ja alkaa ottaa minulta suihin. Kullin jäykistyttyä lepääminen unohtuu ja hotellihuoneessa nussitaan suunnasta jos toisestakin siihen malliin että naapuritkin varmaan kuulee sen. Mr Lothar & Sara - Yllätys oven takana video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille. Iltapäivällä läksin testaamaan kaverini venettä Vuohijärvelle ja sen jälkeen läksimme ajelemaan jeteillä pienen maisema-ajelun jonka lopuksi päädyimme Orilammen Majalle syömään. Ruokailun jälkeen ajelimme takaisin kaverini mökille josta nostin oman vesiskootterini traileriin ja läksin mökkitalkkarin hommiin Leppäniemen huvilalleni. Mökkitalkkarin hommien sivussa tuli harrastettua hiukka luontokuvaustakin kun huomasin hiiriemon siirtelevän lähimetsässä poikasiaan kolosta toiseen.

Torstaina oli sadepäivä ja niinpä läksin hieromaan autokauppoja Mikkelin autoliikkeisiin, ensin kävin koeajamassa paria BMW X3:sta Rinta-Joupilla ja sen jälkeen tsekkaamassa pari X5:sta Karikon Autotalossa. Autokaupoista suuntasin JS-Motorsille katselemaan muita kesäleluja, jonka jälkeen läksin Jamon kanssa syömään. Torstaina tuli illalla sovittua muutama esiintymiskeikka ja merkattua ne keikkakalenteriini osoitteeseen http://www.MrLothar.fi/keikkakalenteri.php

Perjantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilallani, sovin puhelimitse että vaihdan Bemarini ja pakkasin laukun lauantaita varten.

Lauantaina heräsin jo viideltä aamulla, sillä minun oli määrä lähteä kahden esiintyjätyttöni kanssa Suurpeliin Jämsään. Aluksi olimme aika turistin näköisiä kun kaikki muut oli pukeutuneet jo pelivarusteisiin mutta me liikuimme ns. siviilit päällä, mutta sen jälkeen kun saimme ilmoittauduttua ja haettua vuokravarusteet itsellemme sekä laitettua täyden pelivarustuksen päälle sulauduimme joukkoon todella hyvin. Onneksi paikalla oli myös henkilöitä jotka kertoivat meille pelin ideasta ja siitä minne meidän piti mennä milloinkin, tosin ensimmäisen erän alussa me olimme silti aika varovaisia mutta pelin edetessä pääsimme siihen kokoajan paremmin sisään ja taistelimme ihan eturintamassakin. Peli kesti koko päivän, erien välisillä tauoilla kävimme vain syömässä ja minä pääsin testaamaan liekinheitintäkin. Jämsä Paintball http://www.jamsanpaintball.fi oli kyllä järjestänyt hienon tapahtuman ja pelialue oli todella iso eli siellä pelaamassa käymistä voi suositella muillekin, kuvia ja videoita tapahtumasta tulee osoitteeseen http://www.suurpeli.fi sekä tietty minun kotisivuille.

Sunnuntaina päivä meni taas mökkitalkkarin hommissa, ensin kävin Virransalmen mökilläni ja sen jälkeen menin tsekkaamaan Leppäniemen huvilalleni että paikat on kunnossa. Illalla ajelin takaisin kotipaikalleni, katselin televisiosta yleisurheilun MM-kisoja ja sen jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan. Sunnuntaina kaivettiin 6-7.9.2013 järjestettävien TurkkuSex messujen kunniaksi esiin arkistojen kätköistä Mr Lothar ja Lilly - TurkkuSex jatkot video. Kyseisellä videolla pokaan TurkkuSex messuilta shottimyyjän Lillyn ja suunnistan jatkoille hänen kanssaan. Yllättäen jatkot ovatkin minun hotellihuoneessa!!! Kuvankaunis blondi, mahtava notkea ja hoikka runko. Pyöreä kiinteä pylly, pitkät jalat, pitkä vaalea kikkara tukka, olen myyty mies. Suorastaan hellää leikkiä hotellihuoneen sängyllä, ennenkuin tositoimet alkavat. Lämmittelen tyttöä pitkään ja puhun mukavia. Esileikki vaihe on pitkä ja herkkä, minkä jälkeen alkaa suuseksi ja sitten pääsemmekin jo panoon. Panen kaunotarta päältä ja takaapäin. Uskomatoman kaunis runko ja seksikäs takapuoli pystyssä tyttö odottaa lisää munaa. Monet asennot kokeillaan läpi ja kamera hyppii minun kädessä kun tyttö ratsastaa ahnaasti minun päällä. Mr Lothar ja Lilly - TurkkuSex jatkot video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 3/2013

Maanantaina käytin päivällä moottorikelkkani jarrupalojen ja nesteiden vaihdossa JS-Motorsilla Mikkelissä, sovin myös että lähden 21-24.1 kavereiden kanssa Rukalle moottorikelkkailemaan. Illalla lisäilin kelkkailuvideoitani osoitteeseen http://www.youtube.com/AnssiViskari

Tiistaina kävin aamupäivällä tilitoimistossa ja iltapäivä menikin taas vaihteeksi Gillin crossiradalla moottorikelkalla kurvaillessa sekä kameraa testaillessa, tuli muuten ajettua taas uusi pohja-aikakin kyseiselle radalle. Illalla kävin urheiluhierojalla ja sen jälkeen minulle tuli vielä vieraita.

Keskiviikko meni Mikkelissä peräkärryn hakureissussa.

Torstaina kuvasimme Mr Lothar & Hannele - Saunassa hiki riehumalla nimisen videon. Kyseisellä videolla menen saunomaan mökilleni Hannele nimisen naisen kanssa, sauna ei kuitenkaan ole vielä lämmin ja niinpä kysynkin Hannelelta kuinka saataisiin viisari nousemaan. Hannele ymmärtää kysymyksen ilmeisesti hiukka väärin ja käy minun viisarin kimppuun eikä mene kuin hetki ja se on pystyssä, joka taas johtaa siihen että saunassa nussittiin niin että hiki kyllä irtoaa ja lauteetkin meinaa hajota. Välillä siirrytään vilvottelemaan pukuhuoneen puolelle mutta sielläkin tulee kuuma ja sen jälkeen Hannele vasta saunan tarpeessa onkin kun roiskin lastini hänen rinnoille. Mutta miten kävikään saunan kanssa, ehtikö se ikinä lämmetä? Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra Bar & Nightclub Joccarissa Jämsässä. Menin Jämsään jo suht hyvissä ajoin, majoituin Cityhotelli Jämsänukkoon ja kävin syömässä ravintola Valentinossa jonka jälkeen lepäilin hetken hotellihuoneessa ennen keikkaa. Kymmenen aikaan meinin ravintolaan ja illan ensimmäinen show oli Safyran soolo 01.00, minun eka show oli 01.30, Safyran toinen show 2.00 ja minun toinen show 2.30. Valomerkin jälkeen suuntasimme porukalla hotellin puolelle ja miten ollakaan nukkumaan pääsin vasta joskus viiden aikaan aamulla. Perjantaina julkaistiin minun aikuisviihdeuran 152. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Pahotar - Poliisi pamputtaa K18! Tällä videolla Pahotar on harrastamassa itsetyydytystä kotonaan kun poliisi tulee ovelle kertomaan että naapurista on tullut valitus, huomautuksen jälkeen poliisi laittaa Pahotaren rautoihin ja käskee sängylle jonka jälkeen kaivetaankin pamppu esiin. Lopuksi Lothariksi paljastuva poliisi nussii Pahotarta hiki päästä tippuen siihen malliin että Pahotar tulee varmasti kunnolla rangaistuksi. Pahotar oli hyvin kiltti ja raukea tyttö tämän videon kuvaamisen jälkeen. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina heräsin jo kahdeksalta jonka jälkeen oli vuorossa aamiainen ja sitten pitikin jo lähteä ajelemaan Mäntyharjua kohti sillä minun piti ehtiä kahdeksitoista huvilalleni hyvästelemään Venäläiset vieraani. Sen jälkeen kun vieraani olivat lähteneet, laitoimme Safyran kanssa minun huvilan tip top kuntoon. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra ravintola Onnenpäivissä Kuusankoskella. Kuusankoskella Safyra esiintyi ensimmäisen kerran jo 23.30, minä 24.00, Safyra toisen kerran 00.30 ja minä toisen kerran 01.00. Esityksemme sisälsi taas tulta ja paljasta pintaa, otimme molemmat avustajia todella mahtavan yleisön joukosta, yms. Keikan jälkeen ajelimme Mäntyharjulle jonne pääsimme vielä suht inhimilliseen aikaan.

Sunnuntaina vein aamulla Safyran junalle ja sitten vaihdoin oman moottorikelkkani kärrystä toiseen, sen jälkeen minulle tuli vieraita ja vieraiden lähdettyä läksin Gillin luokse jossa lastasimme perävaunuun vielä kaksi kelkkaa Rukan reissuamme varten.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 25/2012

Maanantaina kävin päivällä ostamassa uuden ruohonleikkurin ja ajamassa nurmikot kesämökiltäni, tein sinne myös jätehuoltosopimuksen ja vein roska-astian paikoilleen. Illalla tein pieniä säätöjä veneeseeni ja kävin ajamassa hiukka testiajoa, lisäilin myös kuvia nettiin. Maanantaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 132. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Angelica - Asuntoesittely K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina vaihdoin yhden kaverini kanssa huvilalleni uuden porakaivon pumpun.

Keskiviikkona tein taas veneeseeni pieniä parannuksia ja ajoin testiajoa.

Torstaina pesin päivällä molemmat autoni, grillailin, kävin saunassa ja illalla läksin pyörähtämään Himoksella. Himoksella tuli katseltua Kotiteollisuus, Poets of the Fall, Michael Monroe, Happoradio ja Herra Ylppö & Ihmiset, sekä sen lisäksi tavattua tuttuja ja solmittua uusia tuttavuuksia.

Perjantaina kävin päivällä huvilallani jonka jälkeen läksin veneilemään sekä hengailemaan kavereiden kanssa heidän saunalautalle. Päivä ja alkuilta meni siis vesillä mutta illalla suuntasimme porukalla Kurkiniemen juhannusjuhliin joissa esiintyi jotain paikallisia bändejä ja Frederik. Kurkiniemen juhannusjuhlien jälkeen kävin vielä pyörähtämärrä ravintola Old Iiwarissa yhden tytön kanssa ja menimme sen jälkeen minun kotipaikalle.

Lauantaina vein luonani yöpyneen naisen junalle ja läksin jo 12 aikaan päivällä kurvailemaan Ferrarilla Jämsää kohti. Himokselle päästyäni kävin ensin moikkaamassa tuttuja yhdellä mökillä jonka jälkeen menin katselemaan bändejä festarialueelle. Lauantaina tuli katseltua mm. Freeman, Haloo Helsinki, Erin, Kaija Koo, Popeda, Jukka Poika, Petri Nygård, Eppu Normali ja Lauri Tähkä. Lauantaina tuli myös hiukka tahattomasti järjestettyä pari showta muulle juhlakansalle sillä kävin harrastamassa seksiä yhden tytön kanssa järven rannalla enkä huomannut kuin vasta täydessä touhussa että ohikulkevalta tieltä näki suoraan kyseiseen paikkaan, toinen tahaton show tuli kun yksi tyttö otti minulta suihin festarialueella ja miten ollakaan kyseisen homman näki aika moni festariasiakas. Yöllä ajelin vielä takaisin Mäntyharjulle ja kävin pyörähtämässä paikallisessa ravintolassa jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Sunnuntaina kävin päivällä huvilalla jonka jälkeen tulin takaisin keskustan asunnolleni katselemaan F1-kisaa josta osa meni tosin sohvalla nukkuen. Illalla lisäilin vielä kuvia nettiin ja katselin jalkapallon EM-kisojen puolivälieriä televisiosta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php