Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Järvelä.

Mr Lotharin viikko 45/2015  1

Maanantaina kotipaikkani remontti jatkui eteläisen ulkoseinän vinyylien asennuksella, minun aamupäivä tosin meni keikkojen laskutuksia ja pankkiasioita hoitaessa.

Tiistaina aamupäivä meni kotipaikalla vinyylien asentamisessa ja iltapäivä Torvilahden mökillä takan muurauksessa.

Keskiviikkona aamupäivä meni taas kotipaikan remontissa ja iltapäivällä kävin muurarin kanssa pystyttämässä Tulikiven Harmaja takan Torvilahden mökilleni.

Torstaina oli minun syntymäpäivät joita vietin rakennusmiesten sekä muutaman kaverin kanssa kakkukahvien merkeissä.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah, alkuillasta Alanmestassa Hämeenkoskella ja loppuillasta Ravintola Bulevardissa Järvelässä. Alan Mestan keikalla sain parilta tytöltä syntymäpäivälahjaksi säästöporsaan ja suklaakalenterin, sillä suklaahan on seksin korvike. Sarah ja minä esiinnyimme Alan Mestassa yhteisshown ja Bulevardin keikalla soolosetit joiden lisäksi juonsin yleisöstripteasekilpailun joka oli taas ihan parasta viihdettä.

Lauantaina olikin sitten ihan toinen suunta sillä minä olin Ms Nican kanssa Erotic Night keikalla Ravintola Marinossa Punkaharjulla.

Sunnuntaina lisäilin Helsingin sEXHIBITION messuilta sekä muilta keikkareissuilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan, mutta muuten päivä meni lähinnä laiskottelun merkeissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 49/2014  1

Maanantaina postitin sunnuntaina kuvatun videon leikkaajalle, mutta muuten päivä meni Virransalmen ja Leppäniemen mökeilläni hengaillessa.

Tiistaina kävin korjuuttamassa BMW:n peilin Karikon Autotalossa Mikkelissä ja hakemassa yhden Saabin kavereideni kanssa Leppävirralta.

Keskiviikkona ostin aktiivisuusrannekkeen ja postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Torstaina kävin vaihtamassa Leppäniemen huvilani vessojen, kodinhoitohuoneen ja makuuhuoneen kaapistojen vetimet uusiin.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Pamela Night Club Americanossa Kankaanpään Viihdekeskuksessa.

Lauantaina kuvasin päivällä aikuisviihdevideon Nancy nimisen uuden tytön kanssa. Videolla olen majoittunut hotelliin Nancyn kanssa, sillä aikaa kun Nancy on valmistautumassa illan viettoon hotellihuoneen vessassa minä ajattelen ottaa pienet päiväunet ja varmistelen sitä että saisin nukkua rauhassa ripustamalla ei saa häiritä kyltin kulliini. Nancyn saatua seksihepenet päällensä hän tulee käymään huoneessa ja huomaa minun nukkuvan alastomana sängyllä eikä piittaa kiellosta mitään vaan alkaa heti ottamaan minulta suihin, kullini herää välittömästi ja huoneessa alkaa sellaiset päiväpanot että huh huh. Nussin Nancya edestä ja takaa, välillä Nancy ratsastaakin ja lopulta me molemmat laukeamme yhtä aikaa ja minä roiskin spermani Nancyn suurille rinnoille sekä osa taitaa lentää kasvoillekin. Videon kuvauksen jälkeen kävin syömässä hiukka iltapalaa Alan Mestassa jonka jälkeen oli vuorossa Ladies Night by Mr Lothar Järvelän ravintola Bulevardissa. Ekassa showssa tein strippaamisen lisäksi tulitemppuja ja toisessa showssa otin yleisöstä yhden tytön avustajaksi joka osoittautuikin aika tuhmaksi, omien esityksieni jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Sunnuntaina heräsin Lahden Cumuluksesta, kävin aamupalalla jonka jälkeen ajelin kotiin ja menin suoraan päiväunille joiden jälkeen katselin hiukka televisiota ja lisäilin kuvia viikon tapahtumista kotisivujeni kuvagalleriaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari