Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Jaala.

Mr Lotharin viikko 16/2016

Maanantaina asensin Husqvarna Automower robottiruohonleikkurin talven jälkeen takaisin kotipaikkani pihalle.

Tiistaina suunnittelin ensi vuoden keväälle keski-Suomeen järjestettävien erotiikkamessujen ohjelmaa.

Keskiviikkona tein Mr Lothar Productionin Kevätkemujen valmisteluja, nuohooja kävi myös nuohoamassa Leppäniemen huvilani takat ja hormit.

Torstaina oli vuorossa kotipaikkani hormien nuohous ja sen jälkeen yhden taloyhtiön yhtiökokous.

Perjantaina yksi kaverini tuli päivällä katsomaan minulla myynnissä olevaa tonttia ja sanoi ostavansa sen. Illalla oli vuorossa Mr Lothar Productionin Kevätkemut minun huvilalla, itse jaksoin bilettää aamu kahdeksaan saakka.

Lauantaina heräsin jo yhdeksän aikaan eli nukuin vain tunnin verran ja bileet jatkui taas. Illalla minä läksin Sofian ja muutaman muun tytön kanssa Erotic Night keikalle Ravintola Vanhaan Keloon Jaalaan, myös Mr New York tuli myöhemmin yhden kaverinsa kanssa Jaalan keikalle yllätysesiintyjäksi ja sieltä läksimme esiintymisten jälkeen hiukka isommalla porukalla jatkoille minun huvilalle. Jatkot kesti aamun saakka ja senhän arvaa millaista meno oli.

Sunnuntaina porukka heräili kuka mistäkin ja vieraat läksivät kolmeen mennessä jonka jälkeen minä aloin siivoilemaan huvilaa. Illalla kun ajelin huvilalta kotiin meinasin nukahtaa auton rattiin vaikka huvilalta on kotiini vain 27km, kotiin päästyäni meinasin katsoa telkkaria mutta nukahdin nojatuoliin jo seiskan aikaan illalla.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 16/2015

Maanantaina otin Ferrarin liikenteeseen ja kävin katsastamassa sen.

Tiistai meni huvilallani yhden dokumentin kuvauksissa.

Keskiviikkona keskityin shakin pelaamiseen.

Torstaina lastasimme pari mersua rekan kyytiin jolla ne vietiin Latviaan entisöitäväksi ja käytin moottorikelkan keväthuollossa JS-Motorsilla Mikkelissä, samalla reissulla kävin auttamassa kaveriani hänen rakennusprojektissa.

Perjantaina olin aamulla yhden taloyhtiön hallituksen kokouksessa ja iltapäivällä kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni sekä asentamassa siellä laiturin paikoilleen.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Pamela Ravintola Vanha Kelo Jaala. Menin paikanpäälle jo kasin aikoihin, söin todella maukkaan sisäfilepihvin aurajuustoperunoilla ja pippurikastikkeella jonka jälkeen keskesin lepäilemään hyvin ennen keikkaa. Pamela aloitti toplesstarjoilijan hommat kymmenen aikoihin ja itse showt alkoi puolen yön jälkeen. Esiinnyimme ensin molemmat soolona ja sen jälkeen vedimme vielä yhteisshown.

Sunnuntai menikin sitten huvilahommissa sekä Bahrainin F1-kisaa ja vaaliohjelmia katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 15/2014

Maanantaina kävin huvilallani katsomassa miten jäät oli runnellut laituria ja tekemässä hiukka polttopuita.

Tiistaina vietin aamupäivän serkkujen kanssa Myllykoskella erään kaverini luona hienoja autoja ihastellen, sen jälkeen hain Bemarin takuukorjauksesta Mikkelistä ja illalla autoin vielä yhtä kaveriani hänen mökkiauton renkaiden vaihdossa.

Keskiviikko meni serkkuni tietokonetta fiksatessa.

Torstaina asensin päivällä uuden jäähdyttäjän superkart autooni ja testasin sitä omalla pihallani, ilta meni yhdellä mökillä kavereiden kanssa hiukka tuulenkaatoja kasaillessa ja mönkijällä ajellessa jonka jälkeen kävimme vielä saunomassa.

Perjantaina sovin että menen parin tytön kanssa esiintymään 20-22.6.2014 Radalle.com Midsummer Festivaliin Kemoraan.

Lauantaina läksin jo ennen seitsemää aamulla kaverini kanssa viemään yhtä Honda Zoomeria Turkuun, josta matka jatkuin Kirkkonummelle ja sieltä edelleen Helsinkiin Uniq Car Centeriin Ferraria hakemaan. Kotimatkalla kävin moikkaamassa yhtä kaveriani Lahdessa ja Mäntyharjulle päästyäni kello olikin jo sen verran että vaihdoin vain autoa ja läksin esiintymiskeikalle ravintola Vanhaan Keloon Jaalaan. Jaalan päästyäni söin huippu hyvän pippuripihvin aurajuustoperunoilla jonka jälkeen ehdin hengähtää hetken ennen kuin itse Erotic Night alkoi. Illan aluksi Ms Nica toimi topless-tarjoilijana ja sitten puolen yön aikaan alkoi meidän showt. Ensin vedimme soososetit ja niiden jälkeen yhteisesityksen jonka jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Valomerkin jälkeen läksimme Mäntyharjulle jossa pidin vielä sen malliset jatkot että nukkumaan pääsin vasta aamun jo sarastaessa. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 185. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Suusan - Huikea herätys K18! Kyseisellä videolla nukun vielä kun Suusan on jo herännyt ja niinpä Suusan päättää herättää minut suihinotolla, tähän pätee kuitenkin vanha sanonta eli "ei pidä herättää nukkuvaa karhua" jos ei sitten halua kunnon kyytiä. Minä herään nimittäin suht samalla vauhdilla kuin minun kullikin ja sen jälkeen annan sellaisen suuseksi vastineen Suusanille että tyttö ei tiedä miten päin kiemurtelisi sängyssä. Minä en kuitenkaan tyydy pelkkään suuseksiin vaan alan nussia Suusania monessa eri asennossa kunnes Suusan huokaa ja kiljuu kiimasta. Lopuksi ruiskin spermani Suusanin päälle komeassa kaaressa. Itseppä Suusan tätä halusi... Mr Lothar ja Suusan - Huikea herätys video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina kävin vielä viemässä yhden jatkoilla olleen ihmisen Jaalaan ja oli auto-onnettomuuskin aika lähellä. Ajelin Bemarilla mutkaista asfalttitietä ja ihmettelin mitä rohinaa se pitää kun ajaa suoraan tai etenkin kun kääntyy vasemmalle mutta oikealle käännyttäessä auto oli ihan normaalin hiljainen. Pysähdyin ja potkin renkaita kokeillen näin onko renkaat kiinni ja laakerit kunnossa, mutta en huomannut autossa mitään vikaa koska auton paino esti vian huomaamisen. Ajoin vielä loppumatkankin eli kaikkiaan noin sata kilometriä rohisevalla autolla, mutta kotiin päästyäni nostin auton vasemman etukulman ilmaan hallitunkilla jolloin vasta huomasin että vasen eturengas heiluu ihan kunnolla. Aluksi luulin että vika on etupyörän laakerissa mutta tarkemmin katsottuani huomasin että pyöränpultit olivat löystyneet eli tiukkasin ne jonka jälkeen auto on taas ihan kunnossa. Kannattaa siis tarkistaa etenkin alumiinivanteisessa autossa pyörien kiinnitys jonkin ajan päästä renkaiden vaihdosta!

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 16/2013

Maanantaina tilasin yhdelle kesämökilleni yhden uuden television ja muuten päivä menikin sitten shakkia pelatessa.

Tiistaina kävin taas päivällä katselemassa kesäleluja JS-Motorsilla Mikkelissä ja auttamassa kaveriani hänen mökkiprojektissa, samalla reissulla tuli käytyä ajamassa noin miljoonan euron hintaisella rekkasimulaattorilla Etelä-Savon ammattiopistolla. Illalla kävin fysioterapeutilla selkäni takia.

Keskiviikkona postittelin Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille, muuten päivä menikin huvilalla hengaillessa.

Torstaina kävin aamulla näyttämässä selkääni lääkärille ja loppupäivän lepäilin sekä suunnittelin hiukka 26-27.4.2013 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävien sEXHIBITION messujen ohjelmaa.

Perjantaina läksin jo ajoissa Tampereelle ja sinne päästyäni kuvasin Mr Lothar & Sara - Yllätys oven takana videon. Kyseisen videon juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: Olen keikkamatkalla Tampereella lepäilemässä hotellihuoneessaan ennen keikkaa kun oveen koputetaan ja kun aukaisen oven onkin siellä Sara jota olen kysynyt videoihini monta vuotta aikaisemmin. Sara ilmoittaa että tuli nyt tekemään sen videon johon häntä on pyydetty, sanoessani että tämä tuli hiukka äkkiä Sara työntää minut selälleen sänkyyn ja alkaa ottaa minulta suihin. Kullin jäykistyttyä lepääminen unohtuu ja hotellihuoneessa nussitaan suunnasta jos toisestakin siihen malliin että naapuritkin varmaan kuulee sen. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen kävin hakemassa Paolan sekä hänen kaverinsa Paulan junalta ja menimme syömään ravintola Villisikaan. Ruokailun jälkeen menimme hotellille jonne saapuivat myös Susannea ja Teemu, jonka jälkeen läksimme ravintola Senssiin jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Susannea & Paola. Illan ensimmäisen shown veti Susannea, toisen minä, kolmantena oli vuorossa Paolan & Susannean lesboshow ja neljäntenä Mr Lothar & Paola show sekä illan lopuksi juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun joka oli taas hulvatonta menoa. Keikan jälkeen läksimme muutaman ekstratytön kanssa syömään ABC:lle ja siitä vielä jatkoille hotellille. Viiden aikoihin yöllä hotellihuoneeni oveen koputti joku ja kun yksi tytöistä meni aukaisemaan niin sillä oli kaksi alastonta naista jotka kyseli että täälläkö ne jatkot on.

Lauantaina söin hotellissa tukevan aamiaisen jonka jälkeen läksin ajelemaan Jyväskylän kautta Mäntyharjulle, jonne päästyäni otin pienet päiväunet. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Irina ravintola Vanhassa Kelossa Jaalassa. Mäntyharjulta Jaalaan ajellessa, Hartolan kohdalla autoni eteen hyppäsi pari hirveä mutta onneksi ehdin väistää ne. Jaalaan päästyäni söin yhden parhaista pihveistä ikinä ja sen jälkeen olikin enää vajaa tunti siihen kun vedin ensimmäisen shown Vanhan Kelon yläkerrassa paikalla saapuneille naisille, Irinan toimiessa samaan aikaan alakerrassa topless tarjoilijana. Yhdentoista aikoihin bändi aloitti soittamaan ja Irinan ensimmäinen show oli kahdeltatoista, minun ensimmäinen alakerran show oli yhdeltä ja Mr Lothar & Irina show aika tasan kahdelta.

Sunnuntaina yritin katsella Bahrainin F1-kisaa televisiosta mutta nukahdin kesken lähetyksen, mutta onneksi näin alun ja sen kun Kimi tuli toisena maaliin. Formuloitten jälkeen kävin siirtämässä Ferrarini talvisäilöstä kesätalliin, hakemassa grillattavaa kaupasta ja siirsin kotipaikkani puutarhakalusteet + grillin ulos sekä avasin grillikauden. Illalla lisäilin vielä hiukka kuvia http://www.MrLothar.fi/galleria osoitteeseen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 16/2012

Maanantaina NRJ:ltä soitettiin minulle että keskiviikon vierailuni on peruttu koska kanavan johto on kieltänyt seksin harrastamisen suorassa lähetyksessä, sen lisäksi täydensin veroilmoitukseeni puuttuvat tulot sekä vähennykset ja hain erän Mr Lothar Production vaatteita matkahuollosta.

Tiistaina kävin sijoitusneuvojani juttusilla ja tilasin Bemariin uudet kesärenkaat.

Keskiviikkona kävin vihdoin ja viimein päivällä näyttämässä lääkärille reilu kuukausi sitten moottorikelkkaillessa satuttamaani polvea, lääkäri suositteli lepoa mutta enhän minä ehdi lepäämään kun keikkoja on myyty joka viikonlopuksi ja hiukka viikollekin. Illalla olikin sitten vuorossa Mr Lothar & BB Janica Erotic Tour 2012 keikka Lahden Tivolissa.

Torstaina minua kysyttiin yhteen TV-ohjelmaan ja koska vastasin myöntävästi niin kuvaukset tullaan suorittamaan kuukauden sisällä.

Perjantaina menin pitkästä aikaan esiintymiskeikalle Imatralle, kyseessä oli Erotic Night by Mr Lothar & Melany ravintola Teatterissa ja keikan jälkeen oli sitten vielä pikku jatkotkin.

Lauantaina läksin ajelemaan puolen päivän jälkeen Mäntyharjua kohti. Kotiin päästyäni menin suoraan päiväunille ja kuuden aikaan pitikin sitten lähteä Kouvolaa kohti. Kouvolassa minulla oli Janican kanssa yksityiskeikka yhden kaverini kaverin 40 vuotis synttäreillä ja sen jälkeen ajelimmekin Jaalaan jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka ravintola Vanhassa Kelossa. Jaalasta ajelin vielä yöllä Mäntyharjulle.

Sunnuntaina tuli aloitettua grillikausi ja nautittua muutenkin loistavasta säästä, katseltua F1 kisoja sekä Idolsia telkkarista ja käytyä saunomassa hyvässä seurassa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php