Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on jalkapallo.

Mr Lotharin viikko 27/2014

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina läksin parin kaverini kanssa hakemaan yhtä venettä Tallinnasta, menimme Viroon Linda Linen ilta aluksella jonka jälkeen vietimme iltaa veneellä ja paikallisissa baareissa sen verran reippaasti että ei ehditty nukkumaan koko yönä.

Keskiviikkona aamupäivä meni Piritan satamassa veneellä hengaillessa, puolenpäivän aikoihin läksimme ajelemaan Suomea kohti vaikka parikin ammattilaista sanoi että merellä on niin kova tuuli ja korkeat aallot että he suosittelisivat paremman kelin odottomista. Aurinko kuitenkin paistoi ja se riitti meille, vene oli myös todella merikelpoinen ja sillä pystyi ajelemaan merellä mitä vauhtia vaan vaikka pieniä vesiroiskeita tuli välillä tuulilasin ylikin. Helsinkiin päästyämme otimme pienet päiväunet jonka jälkeen kutsuin muutaman kaverinikin käymään veneellä ja niinpä juhliminen jatkuikin pitkälle yöhön.

Torstaina päivä meni veneellä aurinkoa ottaen, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan ja illalla minun piti lähteä kotikulmille hoitamaan työasioita.

Perjantaina päivä meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommissa ja uusia vuokralaisia odotellessa. Vuokralaisten saavuttua menin kotiin katselemaan MM-futista, Ranska-Saksa matsin jälkeen kävin pyörähtämässä Old Iiwarin terassilla ja sen jälkeen ilta jatkui Brasilia-Kolumbia ottelun katselulla.

Lauantaina kävin päivällä kurvailemassa hiukka Ferrarilla ja ilta meni taas MM-jalkapalloa katsellessa sekä paikallisen baarin terassilla kavereiden kanssa virvokkeita nautiskellessa.

Sunnuntaina kävin tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökeilläni ja vastaanottamassa uudet vuokralaiset niille, kotiin päästyäni lisäilin vielä kuvia nettisivuilleni ja sen jälkeen olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 26/2014

Maanantaina kävin Mäntyharjun markkinoilla ja ostin perinteisen Viipurin rinkelin sekä karkkisäkin.

Tiistaina tilasin Ferrariini uudet renkaat.

Keskiviikkona pesin ja imuroin Ferrarin.

Torstaina vaihdoin serkkuni kanssa aamupäivällä Ferrariin jarrunesteet, iltapäivä meni Leppäniemen huvilallani venettä pestessä ja aurinkoa ottaessa.

Perjantaina ajoin päivällä kotipaikkani nurmikot ja illalla kävin tsekkaamassa Petri Nygårdin keikan ravintola Kurkiniemessä.

Lauantaina päivä meni jalkapallokentällä, ensin katselin muiden pelejä ja sitten pelasin Fc Kurkipotkun joukkueessa yhden matsin jonka jälkeen olikin jo kiire valmistautumaan polttarikeikkaan. Polttarikeikka oli Järvenpäässä ja sen heitettyäni ajelin huvilan kautta takaisin Mäntyharjulle katsomaan Mamban keikkaa Kurkiniemeen.

Sunnuntaina kävin tekemässä mökkitalkkarin hommia ja suorittamassa vuokralaisten vaihdon Virransalmen mökilläni, ilta menikin sitten ihan vaan MM-futiksen katselun sekä laiskottelun merkeissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 24/2014

Maanantaina ajelin yhden tytön kanssa veneellä kauniista säästä nautiskellen Mäntyharjun keskustasta Virransalmen mökilleni ja kävimme siitä vesiskootterilla Haukkavuorella grillailemassa makkaraa sekä ihailemassa maisemia. Sen jälkeen ajelimme takaisin mökilleni saunomaan sekä uimaan ja jäimme lopulta yöksikin mökilleni.

Tiistaina keli olikin sitten kaikkea muuta kuin kaunis ja hyvä veneilyyn, kotimatka oli nimittäin todella märkä ja kylmä.

Keskiviikkona oli taas vaihteeksi hyvä keli ja niinpä kävin Leppäniemen huvilallani ajelemassa nurmikot sekä haravoimassa hiukka rantaa jonka jälkeen pidin ruokatunnin laiturilla. Kotimatkalla kävin Virransalmen mökillänikin ajamassa nurmikot ja tyhjensin saunan räystäskourut havunneulasista, jonka jälkeen kävin uimassa ja laiskottelin jonkin aikaa terassilla auringosta nautiskellen.

Torstaina ajoin päivällä kotipaikkani nurmikot ja ilta menikin sitten Äijä-kerhon saunaillassa Jaalassa.

Perjantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni ja sen jälkeen keskityin MM-futiksen katseluun.

Lauantaina kävin päivällä pelaamassa pari matsia kuntofutista, alkuilta meni taas MM-jalkapalloa televisiosta katsellessa ja sen jälkeen kävin vielä moikkaamassa kavereita paikallisissa baareissa.

Sunnuntaina kävin päivällä Virransalmen mökilläni tekemässä ulkohuussin kuiviketta metsästä keräämistäni oksista ja vastaanottamassa juhannusvuokralaiset, sen jälkeen läksin Leppäniemen huvilalleni hyvästelemään siellä olleet vuokralaiset sekä tekemään hiukka mökkitalkkarin hommia ja ottamaan aurinkoa. Illalla katselin taas muutaman matsin MM-futista ja lisäilin kuvia kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari