Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Jetski.

Mr Lotharin viikko 34/2014

Maanantaina julkaistiin minun uran 190. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Merike - Vikinän paikannus K18! Kyseisellä videolla olen kerrostalon katolla huoltomiehen hommissa etsimässä asukkaiden valittamaa outoa vikinää, aluksi epäilyt kohdistuvat ilmastointilaitteisiin mutta siinä vaiheessa kun huomaan yhdellä kattoparvekkeella aurinkoa ottavan ja dildolla itseään tyydyttävän Meriken alan epäillä vikisiäksi Merikeä. Asian varmistaakseni menen itsekin parvekkeelle ja tyrkkää kullini Meriken huulille, jolloin Merike alkaa nuoleskella sitä kuin tikkaria upottaen sen välillä syvälle nieluunsa. Kullin saavutettua täyden mittansa käännän Meriken kontalleen aurinkotuoliin ja alan nussia Merikeä takaapäin. Aikamme parvekkeella nussittuamme ehdotan Merikelle sisätiloihin siirtymistä koska hän pitää niin kovaa ääntä, naapureiden valituksen kohde on siis selvinnyt mutta meno jatkuu makuuhuoneessa entistä äänekkäämpänä kunnes laukeamme molemmat raivokkaasti. Mr Lothar ja Merike - Vikinän paikannus video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina laitoin Ferrarin jarrupalojen kulumisentunnistusjohdot paikoilleen, sen jälkeen otin Kawasakin jettini imuläpät vielä kertaalleen irti ja laitoin niiden kiinnitysruuveihin lukiteliimaa joka oli unohtunut pois edellisessä kasauksessa.

Keskiviikkona yksi tyttö tuli luokseni kylään ja menimme lomailemaan minun huvilalle, lomailun sivussa tein hiukka mökkitalkkarin hommiakin eli imuroin uima-altaan, pesin tyynyjä ja haravoin rantaa jossa yhteydessä löysin rantavedestä pienimmän ikinä näkemäni hauen. Illalla testasimme saunaan edellisenä perjantaina asennetun uuden kiukaan ja kävimme pariinkin kertaan uimassa.

Torstaina suunnittelin 5-6.9.2014 järjestettävien TurkkuSex messujen juttuja.

Perjantaina kävin päivällä vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni ja sen jälkeen kiilloitin superkartiani kotipaikallani, ilta meni ihan vaan kotona saunoessa, hyvästä ruuasta nautiskellessa ja televisiota katsellessa.

Lauantaina kävin päivällä jetteilemässä/veneilemässä jonka jälkeen nostin Shuttle Craftin ylös vedestä ja pesin sen talvisäilytystä varten.

Sunnuntaina päivä meni taas mökkitalkkarin hommissa, illalla katselin Big Brother 2014 kickoff lähetyksen jossa taloon asteli taas tuttujakin ja niinpä katselin sitten sen jälkeen BB:tä hiukka 24/7 kauttakin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 30/2014

Maanantaina jatkoin lomailua huvilalla siskon ja veljen sekä heidän perheidensä kanssa uinnin, jetteilyn, grillailun merkeissä. Maanantaina julkaistiin myös minun uran 189. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sarah - Liian iso maila K18 Kyseisellä videolla olen pelaamassa biljardia Sarahin kanssa, vaatteiden vähyydestä johtuen häiriköimme molemmat toistemme lyöntejä seksuaalisesti mikä johtaa siihen että hetkeä myöhemmin otetaan käyttöön minun oma keppi. Pienikokoinen Sarah voihkii kuin viimeistä päivää käsittelyssäni ja kun upotan kullini juurta myöten pieneen pilluun Sarah sanoo että se on liian iso. Tällä videolla selviää kuka voittaa tämän pelin ja miten. Mr Lothar ja Sarah - Liian iso maila video löytyy nyt osoitteesta http://www.aikuisvideo.com/video/index.php?p=video&id=816

Tiistaina tein veneretken siskon ja hänen kahden lapsensa kanssa huvilaltani Voikoskelle ja sieltä Orilammen Majalle jossa syötyämme läksimme ajelemaan takaisin huvilalleni. Paluumatkalla teimme soutuveneestä hybridin sillä koska vastatuuli oli niin voimaksa niin jouduimme soutamaan sähkömoottorin avuksi että pääsimme kovempaa.

Keskiviikkona pyysimme mukaamme yhden kaverinikin ja teimme vesiskootteriretken Repovedelle, ensimmäinen etappi oli Lapinsalmi jossa kävimme ottamassa muutaman kuvan riippusillalla ja grillasimme hiukka makkaraa, maissia ja halloumijuustoa välipalaksi. Lapinsalmelta matka jatkui Mustalammenvuoren juurelle josta patikoimme käymään vuoren huipulla sijaitsevalla näköalatornilla josta on huikeat näkymät Repovedelle. Vuoren huipulta takaisin veden äärelle laskeuduttua olikin niin kuuma että kävimme uimassa ja sitten jatkoimme matkaan vesiskoottereilla Kuutin kanavalle jossa olimme samaan aikaan Tuuletar 2 kanssa ja niinpä kävimmekin ostamassa sieltä jäätelöt. Kuutin kanavalta ajelimme Löppösenluolan kautta Karhulahdelle ja sieltä kaverini mökille jossa testasin elämäni ensimmäistä kertaa SUP-lautaa. SUP-lautailun jälkeen joimme vielä limsat terassilla ja sitten minä läksin siskon sekä hänen lastensa kanssa takaisin minun huvilalle.

Torstaina yksi siskon tyttöni kaverikin tuli kylään huvilalleni ja hänen hakureissulla minä kävin kurvailemassa hiukka Ferrarillakin siskon poikani kanssa, mutta huvilalle takaisin päästyämme siirryimme taas vesileikkien pariin eli uimaan, jetteilemään ja vetämään vetorengasta. Illallalla naiset valmisti salaatin, minä grillasin lihaa ja makkaraa minun siskon tytön grillatessa täytettyjä herkkusieniä ja halloumijuustoa. Pääruuan jälkeen grillasimme vielä vaahtokarkkeja jälkiruuaksi.

Perjantaina siivosin siskon kanssa huvilan vuokralaisia varten ja heidän saavuttuaan minä läksin postittelemaan Mr Lothar Production vaatetilauksia jonka jälkeen läksin yhden tytön kanssa jetteilemään Pyhävedelle. Pyhävedelle saapui myös muita kavereitani saunalautalla, jetteillessä ja saunoessa aika meni niin sukkelasti että päivä vaihtui illaksi ja kävimme vain välillä Kurkiniemessä syömässä sekä vaahtobileissä. Auringonlaskun aikoihin nostin vesiskootterit ylös järvestä ja suuntasin vielä kavereideni kanssa käymään paikallisissa baareissa joista toisessa tsekkasimme tankotanssijan shown.

Lauantaina oli vuorossa vesiurheiluviikonlopun pääpäivä eli Kurkiniemeen saapui enemminkin jetteilystä, vesihiihdosta ja muista vesiurheilulajeista kiinnostuneita ihmisiä. Päivään mahtui monenlaista toimintaa uimahypyistä, jetteilystä, vesihiihdosta, vetorenkaan vedosta ja saunomisesta stigalla vedenpäällä ajamiseen, pieni koostevideo päivän tapahtumista löytyy http://youtu.be/fDw9hVmpiwQ?list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta. Päivän vaihtuessa iltaan oli minun aika siirtyä Kurkiniemestä Orilammen Lomakeskukseen jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra.

Sunnuntaina heräsin jo aika aikaisin sillä jetski oli sukeltanut lauantaina sen verran että jouduin purkamaan siitä kaasuttimet pöydälle poistaakseni sieltä sinne joutuneet vedet. Pienien huoltohommien jälkeen läksimme taas kavereideni kanssa vesille ja jossain vaiheessa saunalauttakaverinikin saapuivat kellumaan Pyhävedelle. Päivä meni leppoisasti Kurkiniemen edustalla kelluen ja välillä vesiskootterilla kurvaillen sekä vetorengasta vetäen, illalla meinasin vielä lisätä kuvia kotisivuilleni mutta nukkumatti vei voiton ja päätin lisätä kuvat seuraavana päivänä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 28/2014

Maanantaina ajelin aamupäivällä kotipaikkani nurmikoita, sen jälkeen läksin yhden kaverini kanssa veneilemään ja ajelemaan vesiskootterilla. Välillä kävimme syömässä ravintola Kurkiniemen terassilla ja jatkoimme taas jetteilyä sen jälkeen.

Tiistaina päivä meni taas kavereiden kanssa veneilyn ja jetteilyn merkeissä, tällä kertaa otin mukaan seisottavan jetskiin, illalla vesileikkien jälkeen kävin pyörähtämässä ravintola Krouvin terassilla ja antamassa yhdelle tytölle hiukka Ferrari kyytiä.

Keskiviikkonakin vietin päivän vesillä kavereiden kanssa veneillen ja jetteillen, sen verran tuli käytyä välillä rannalla että kävin syömässä mummon lihapullat ravintola Kurkiniemen terassilla. Päivän aikana opettelin mm. ajamaan jetski:llä takaperin päälläni seisoen, illalla kävin pyörähtämässä Old Iiwarin terassilla jonka jälkeen katselin MM-futista telkkarista.

Torstaina oli vuorossa hiukka erilaista urheilua, pyysin pari kaveria mukaani ja läksin testaamaan superkart autoani Lahteen Pippon radalle. Aluksi auto puski aika pahasti, mutta pienien säätöjen jälkeen se vaiva poistui mutta auton välitykset olivat hiukka liian pitkät pienelle radalle. Ajoin kuitenkin yhtensä noin 80 kierrosta neljässä osassa ja voin sanoa että olin sen jälkeen aika loppu, G-voimat esimerkiksi vei niskasta voimat niin perusteellisesti että viimeisillä kierroksilla ei pää enää pysynyt suorassa. Videoita ajelusta löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari Kartingin ajamisen jälkeen kävimme syömässä, kotiin päästyäni lepäsin hetken ja kävin suihkussa jonka jälkeen läksin yhden kaverini kanssa katselemaan Kake Randelin keikan ravintola Krouviin.

Perjantaina päivä meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommia tehdessä ja auringossa makaillessa sekä sorsia syöttäessä, uusien vuokralaisten saavuttua ajelin kotiini ja otin pienet päiväunet jonka jälkeen läksin yhden kaverini kanssa käymään Ferrarilla Mikkelissä. Mikkelissä teimme pienen ravintola kierroksen jonka jälkeen ajelimme Mäntyharjulle ja kävimme vielä pyörähtämässä paikallisessa baarissa sekä syömässä grillillä.

Lauantaina otin jetskiin kärryyn Bemarin perään ja suuntasin jo aamupäivällä Jyväskylän satamaan jossa yksi kaverini oli flyboardin kanssa lentämässä itse sekä lennättämässä asiakkaita. Päivä meni aika nopeasti flyboardilla lennellessä ja jetillä temppuillessa, ajoimme jopa kahdestaankin seisottavalla jetillä yhden tytön kanssa. Illalla läksin parin kaverin kanssa käymään SuomiPop Festareilla ja sen jälkeen vielä baarissa, jonka jälkeen jäin vielä yhden tytön luokse yöksi Jyväskylään.

Aamulla läksin jo todella aikaisin ajelemaan Mäntyharjua kohti, sillä minun piti tehdä päivällä hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökilläni jonka jälkeen ehdin vielä uida ja nautiskella hiukka muutenkin loistavasta kelistä mökilläni ennen kuin seuraavat vuokralaiset saapuivat. Sen jälkeen ajelin vesiskootterilla ravintola Kurkiniemeen syömään ja sitten otin pienet ruokalevot Pyhävedellä veneen kannella. Illalla lisäilin kuvia ja videoita viikon seikkailuistani nettiin sekä katselin Argentiina-Saksa futiksen MM-finaalin jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 30/2013

Maanantaina kirjoitin blogia ja lisäilin Motoparkin Radalle.com festareilta otettuja kuvia sekä videoita nettiin.

Tiistaina järjestelin ja siivosin kotipaikkani yläkerran.

Keskiviikkona päivä meni huvilalla savusaunaa vuokralaisille lämmitellessä.

Torstaina testasin kuinka minun Shuttle Craft vene kulkee ekologisesti sähköperämoottorilla eli kaikki toimi aurinkosähköllä: veneen perämoottori sekä musiikit toimi veneen kannella olevalla aurinkokennolla ja latasin kännykänkin aurinkosähköllä.

Perjantaina kävin päivällä tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia huvilallani, jonka jälkeen ajelin Jyväskylään josta otin kolme esiintyjätyttöä kyytiin ja sitten matka jatkui Euraan. Euraan päästyämme kävimme ensin syömässä ja sitten aloimme valmistautua Osmantuvan Pornomessuihin. Minun lisäksi messuilla esiintyi Jessica, Paola ja Susannea sekä muutama tyttö privatestripparina.

Lauantaina läksin heti aamusta muutaman muun kanssa Sierravuoreen jossa oli vesijettien SM-osakilpailu ja päivä menikin sitten siellä. Takaisin Euraan tultuamme kävimme syömässä ja sen jälkeen otin pienet päiväunet. Ilta meni suht samalla kaavalla kuin perjantainakin, tosin lauantaina Osmantuvassa oli myös vaahtobileet ja voitte vain kuvitella millaista meno oli Pornobileissä vaahdon seassa.

Sunnuntaina läksimme jo suht ajoissa ajelemaan Jyväskylää kohti, jonne päästyämme minä läksin moikkaamaan kaveria satamaan ja jäin sitten sinne koko päiväksi auttamaan kaveriani ja lentelemään siinä sivussa FlyBoardilla. Illalla kävimme pyörähtämässä ravintolalaivan terassilla ja loppujen lopuksi minä jäin sitten yöksikin Jyväskylään yhden tutun luokse.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 29/2013

Maanantaina pari tyttöä tuli luokseni kylään ja päivä menikin sitten vesillä, ensin ajelimme Shuttle Craft veneellä, Sea-Doo RXP-X 255 vesijetillä ja Kawasaki 800 SX-R jetskiillä jonka jälkeen kävimme syömässä hiukka välipalaa ravintola Kurkiniemessä. Ruokailun jälkeen vedin tyttöjä vielä jetillä vetorenkaassa jonka jälkeen läksimme minun kotipaikalle saunomaan ja grillailemaan. Vesileikkivideoita löytyy nyt osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Tiistaina olikin sitten hiukka kylmempi ja tuulisempi keli, läksimme kuitenkin vesille märkäpukujen kera sillä Pyhäselällä oli kivaa aallokkoa ja siellä jetillä leikkimisen jälkeen toinen tytöistä halusi vielä vesihiihtääkin. Vesileikkien jälkeen kävimme syömässä paikallisessa pitseriassa ja sen jälkeen lämmitimme taas saunan minun kotipaikalla. Tytöt läksivät alkuillasta kotiaan kohti ja minun ilta meni naisten EM-futista televisiosta katsellessa.

Keskiviikkona postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja sovin pari esiintymiskeikkaa, mutta muuten päivä meni ihan vain netissä shakkia pelaillessa ja laiskotellessa.

Torstaina tein Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja tilasin sen mukaan hiukka täydennystä. Mr Lothar Production vaatteiden kuvia ja tilausohjeet löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/anssi.viskari/media_set?set=a.128822580516760.22521.100001670569937&type=1

Perjantaina päivä meni yhden naisen kanssa Leppäniemen huvilallani hengaillessa ja tulihan siinä sivussa tehtyä hiukka huolto- sekä siivoushommiakin. Illalla kävin vielä pyörähtämässä Lahnaniemen mökilläni, katselin kotipaikalla yhden leffan ja sitten olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Lauantaina läksin jo aamupäivällä Motoparkiin jossa päivä meni Ferrarilla radalla kurvaillessa ja illalla vedimme Motomajojen puolella pari showta Jessican, Paolan sekä Susannean kanssa. Meidän lisäksi kyseisissä kemuissa oli esiintymässä mm. Daco Junior, Flowboysfam, Movetron ja Gunther joista viimeksi mainitun porukka sanoi meidän lavashown nähtyään että eivät ole nähneet ikinä vastaavaa ja että meidän pitäisi ehdottomasti tulla esiintymään Ruotsiinkin. Videomateriaalia tapahtumasta löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Sunnuntai meni Virransalmen ja Lahnaniemen mökeilläni hengaillessa ja niillä huvilatalkkarin hommia tehdessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 26/2013

Maanantaina kävin aamupäivällä Ferrarilla Mikkelissä jossa Lasi-Saranki teki uuden lasin yhden mökkini takan luukkuun sillä aikaa kun minä kävin moikkaamassa Jamoa JS-Motorsilla. Mikkelin reissun jälkeen menin käymään Mäntyharjun markkinoilla josta ostin ison kassin karkkia ja uuden puutarhakaluston Virransalmen mökilleni. Sain takan luukun ja pihakalusteet juuri sopivasti paikoilleen kun Virransalmen mökilleni tulikin jo vuokralaisia, sen jälkeen läksin muutaman kaverin sekä parin vesiskootterin kera Leppäniemen huvilalleni lomailemaan.

Tiistaina joukkoomme liittyi vielä yksi kaveri jolla on myös mökki Vuohijärvellä ja niinpä läksimme kolmen vesiskootterin voimin käymään Repovedellä, jossa kävimme ensin grillailemassa makkaraa Lapinsalmella. Lapinsalmelta matka jatkui Kuutinkanavalle ja sieltä takaisin tullessa minä kävin parin kaverin kanssa kiipeämässä Mustalamminvuoren näkötorniin parin muun kaverin jäädessä alas odottelemaan. Näkötornilla käynnin jälkeen oli niin kuuma että kävimme uimassa ja sitten läksimmekin ajelemaan takaisin minun huvilalle. Illalla oli ohjelmassa vielä grillailua, yms.

Keskiviikkona läksimme ajelemaan Shuttle Craft veneelläni Pyhävedeltä Pyhäkosken sulun kautta Lahnavedelle ja siitä Miekan kosken kautta Tarhavedelle. Tarhavedeltä matka jatkui Naulasalmen kautta Juolasvedelle jossa kävimme moikkaamassa Virransalmen mökin vuokralaisiani ja jatkoimme sitten matkaa Sarkaveden puolelle Haukkavuorelle. Haukkavuoren juurella kävimme ensin uimassa ja sitten osa porukasta läksi käymään Haukkavuoren huipulla, yhden kavereistani jäädessä makkaranpaistoon nuotiopaikalle. Haukkavuorelta ajelimme jonkin matkaa Voikoskea kohti, mutta Gillin mökin jälkeen käännyimme ympäri ja läksimme ajelemaan Mäntyharjun keskustaa kohti. Matkalla pysähdyimme vielä syömään Vihantasalmelle ja Mäntyharjulta jatkoimme matkaa autolla minun Virransalmen mökilleni jossa kävimme kääntämässä yhden ison kiven rautakangilla laiturin alle ja saunomassa, jonka jälkeen jatkoimme matkaa Leppäniemen huvilalleni.

Torstaina kävin päivällä kotona hoitamassa hiukka paperihommia ja lähettämässä muutaman keikan mainosmateriaalit eteenpäin.

Perjantaina kävin vastaanottamassa uudet vuokralaiset Virransalmen mökilleni jonka jälkeen jatkui taas vesileikit kavereideni kanssa Leppäniemen huvilallani parin vesiskootterin, vetorenkaan ja vesisuksien kera.

Lauantainakin päivä meni vesileikeissä, jossain vaiheessa kävimme vesiskootterilla Orilammen Majalla syömässä ja Voikoskella katselemassa maisemia, sen jälkeen pitikin sitten ottaa ruokaperäiset laiturilla. Illalla läksimme pyörähtämään Mäntyharjun ravintoloissa.

Sunnuntaina veimme vesiskootterit minun kotipaikalleni ja kaverit läksivät Helsinkiä kohden, minä menin vielä Viransalmen mökille ja Leppäniemen huvilalle tekemään hiukka talonmiehen hommia ja sen jälkeen ajelin takaisin kotipaikalleni katselemaan F1-kisaa televisiosta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 24/2013

Maanantaina lähetin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja viikonloppuna kuvatun videon leikkaajalle.

Tiistaina asensin Lahnaniemen huvilalleni uuden aurinkosähköjärjestelmän lataussäätimen ja säädin hiukka serkkuni tietokonetta.

Keskiviikkona vaihdoin Lahnaniemen mökkini valojen halogeenipolttimot ledilamppuihin ja kävin tekemässä polttopuita Leppäniemen huvilallani sekä siinä sivussa otin hiukka aurinkoakin.

Torstaina kuvasin päivällä aikuisviihdevideon, video nimeltään Mr Lothar & Jessy - Kissanaiselle kyytiä. Kyseisellä videolla olen ajelemassa Ferrarillani kun huomaan bussipysäkillä liftarin. Liftari on kurvikas tyttö ja niinpä pysähdynkin kysymään minne Jessyksi itsensä esittelevä tyttö on matkalla, johon tyttö vastaa että Kouvolaan. Lupaan antaa tytölle kyydin ja kun Jessy kysyy kuinka hän voisi korvata sen, vastaan että on ollut tapana antaa kyyti kyydistä. Jessy ei isommin aikaile vaan alkaa ottamaan minulta suihin, jossa vaiheessa sanon että pitää kyllä kohta kurvata tien sivuun. Ferrari löytää tiensä eräälle rannalle jossa nussitaan ensin autossa ja sitten sen ulkopuolella Ferraria vasten ja hiukka sen päälläkin. Video julkaistaan heti kun vain ehditään minun kotisivuilla. Torstaina illalla julkaistiin minun uran 165. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Taina - Televisio vs Seksi K18! Kyseisellä videolla olen katselemassa televisiota kun Taina tulee tahallaan seisomaan telkkarin eteen seksikkäisiin alusvaateisiin pukeutuneena, olen kuitenkin päättänyt katsella televisiota ja käsken Tainaa siirtymään pois tieltä. Taina tekee työtä käskettyä ja siirtyy ottamaan minulta suihin kysyen, onko nyt parempi jolloin painan Tainan päätä alemmaksi ja yritän katsella edelleen televisiosta tulevaa Wipeout ohjelmaa Tainan muhkean takamuksen yli samalla huulihoidosta nautiskellen. Kun kulli kovenee, minun keskittyminen telkkarin katseluun herpaantuu ja sen kuinka sitten käy näette videolla joka löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina traktori kävi lanaamassa pihaa ja tein taas polttopuita Leppäniemen huvilallani.

Lauantaina koko päivä menikin sitten Kurkiniemessä kavereiden kanssa vesiskoottereilla ajellessa ja yksi kaveri näytti sitten vielä mallia miten ajetaan moottorikelkalla vedenpäällä. Illalla siirryimme yhdelle mökille Shuttle Craftilla ja saunalautalla. Mökin laiturille oli rakennettu ramppi josta useampikin kaveri hyppi voltteja ja vaikka minkälaisia hyppyjä bmx pyörillä sekä sitten lopuksi vielä aika komean hypyn moottoripyörälläkin. Videoita päivän ja illan tapahtumista osoitteessa http://www.youtube.com/user/AnssiViskari Puolen yön aikoihin läksimme käymään paikallisessa baarissa ja ilta venyikin sitten sen verran että nukkumaan menin joskus aamu viiden aikaan.

Sunnuntaina kävin pyörähtämässä Virransalmen ja Leppäniemen mökeilläni, sen lisäksi irroitin jetistäni akun ja tilasin sen tilalle uuden.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 23/2013

Maanantaina lähetin viikonloppuna kuvatun videomateriaalin eteenpäin julkaisemista varten ja paikkasin Bemarin renkaan johon oli mennyt ruuvi. Maanantaina saapui myös uusi erä Mr Lothar Production vaatteita: T-paidoista löytyy nyt mustaa valkoisella, valkoista mustalla ja oranssia mustalla painatuksella S-XXL kokoa 15€/kpl, topeissa mustaa pinkillä ja fuksiaa mustalla painatuksella XS-XL kokoa 15€/kpl, huppareista mustaa (yleismalli) valkoisella ja vaaleanpunaista sekä pinkkiä (naistenmalli) mustalla painatuksella XS-XXL kokoa 35€/kpl. Myynnissä myös rajoitettu erä Mr Lothar Production huppareita, toppeja ja T-paitoja joissa on normaalien painatusten lisäksi selässä teksti "Panee halvalla", "Panee firman piikkiin" tai "Panee varmasti" Vaatteiden kuvia löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/media/set/?set=a.128822580516760.22521.100001670569937&type=1 Osta omasi minun esiintymiskeikoilta tai tilaa tuotteet minulta sähköpostitse osoitteesta Mr.Lothar@pp.inet.fi suoraan kotiin toimitettuna, mutta silloin hintoihin lisätään toimituskulut.

Tiistaina haravoin Leppäniemen huvilani rannan pohjaa noin 500 neliötä.

Keskiviikkona vein päivällä vesiskootterin Mikkeliin huoltoon ja kävin samalla reissulla tutustumassa ravintolalaiva Toivon uuteen ruokalistaan kavereideni kanssa syömisen merkeissä. Illalla kävin lisäämässä toisen akun Lahnaniemen mökkini aurinkosähköjärjestelmään ja sen jälkeen vielä ajelemassa yhden kaverini kanssa seisottavilla jeteillä.

Torstaina vein Bemarin korjaamolle koska siitä oli mennyt laturi ja niinpä jouduin kurvailemaan lopun päivää Ferrarilla, jossain välissä tuli tiputettua puhelinkin asfalttiin sillä seurauksella että piti käydä ostamassa uusi sen tilalle.

Perjantaina kävin ensin Ferrarilla huvilallani vastaanottamassa viikonlopun vuokralaiset, sen jälkeen hain BMW:n korjaamolta ja läksin Kuopioon jonne päästyäni kuvasin aikuisviihdevideon. Kyseinen video on nimeltään Mr Lothar & Kristiina - Rasvausta ja sen juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: Minä ja Kristiina olemme olleet ottamassa aurinkoa ja sopineet että rasvaamme toisemme hotellihuoneessa sen jälkeen. Aluksi rasvaus tapahtuukin ihan vain kosteusvoiteella, mutta sen jälkeen kun isorintainen Kristiina ottaa minulta suihin ja huoneessa nussitaan edestä, takaa, päältä ja sivulta niin ruiskin omat rasvani Kristiinan selälle. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen läksin moikkaamaan yhtä kaveriani ja sen jälkeen menin Safyran kanssa Erotic Weekendin ekan illan keikalle Pekan Pubiin. Ilta meni suht nopeasti ja keikan jälkeen läksin vielä jatkoille yhden tytön luokse.

Lauantaina päivä meni Kallavedellä veneillessä, ajelimme ensin Kuopion satamasta Rauhalahteen jossa söimme lounaan ja sieltä sitten toista reittiä takaisin satamaan jossa muiden keskittyessä juomiseen minä söin hiukka jälkiruokaa Sakari Kuosmasen ravintolassa. Illalla oli vuorossa Erotic Weekendin toinen ilta Pekan Pubissa, ilta meni taas aika äkkiä ja hauskaa oli.

Sunnuntaina läksimme heti aamupalan jälkeen kotejamme kohti ja minä hain matkalla vesiskootterini huollosta. Kotiin päästyäni läksin melkein heti Virransalmen mökilleni ajelemaan nurmikoita ja sen jälkeen vielä pyörähtämään Leppäniemen huvilallani. Leppäniemen huvilalta kotiin palattuani otin pienet päiväunet jonka jälkeen katselin Canadan F1-kisan ja lisäilin hiukka kuvia kotisivujeni galleriaan, jonka jälkeen olinkin taas ihan valmis siirtymään nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 30/2012  1

Maanantaina kävin maksamassa varainsiirtoverot viimeksi ostamastani kiinteistöstä, sen jälkeen kävin Mikkelin maanmittaustoimistossa viemässä kyseisen kiinteistön lainhuutohakemuksen sinne ja selvittelin samalla kiinteistöjeni rasitteita ja osuuksia vesialueisiin sekä saariin, sen jälkeen kävin vielä rakennusvalvonnassa selvittämässä eri tonttieni rantarakennusoikeuksia. Maanataina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 136. video, Mr Lothar ja Johanna - Kuka eka maalissa. Videon esittelyteksti on seuraavanlainen: Kuka eka maalissa - Mr Lothar ja Johanna. Erikoiskokeella haastavat olosuhteet... Mr Lothar on saanut rallilegenda Juha Kankkuselta lahjaksi ajopuvun. Lothar on päättänyt testata auttaako moninkertaisen maailmanmestarin ajopuku antamaan entistä kovemmat kyydit tytöille. Niinpä Mr Lothar on ottanut Johannan kartanlukijakseen suljetulle hiekkatielle jossa kyyti tarjoillaan. Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen siirrytään parkkipaikalle jossa Lothar testaa ajopukua ajaessaan Johannaa edestä ja takaa. Kumpi saavuttaa ensin maalin Johanna vai Lothar ja kestääkö laitteet rallin loppuun vai laukeaako ne kesken leikin. Erikoiskoe osoittautuu varsin haastavaksi - pääseekö Mr Lothar maaliin maailmanmestarin ajopuvussa? Kaikki selviää vain katsomalla video joka löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina läksin ensin ajelemaan yhden kaverin kanssa seisottavilla jeteillä, sen jälkeen vaihdettiin alle minun jettivene ja otettiin yksi tyttökin kyytiin kun lähdettiin käymään Vihantasalmella syömässä.

Keskiviikkona minun veli tuli perheineen käymään luonani kylässä, päivä meni aika perinteisellä kaavalla eli käytiin kävellen jäätelökioskilla ja kaupassa, sen jälkeen grillailtiin, sitten käytiin veneilemässä ja leikkipuistossa.

Torstaina hoidin päivällä pankkiasioita ja tein mökkiruohonleikkuriini pikku huoltoa jonka jälkeen testasin sitä ajamalla kotipaikkani nurmikot, illalla kävin paikallisessa ravintolassa Kake Randelinin keikalla.

Perjantaina sain päivällä erän Mr Lothar Production vaatteita painosta ja niinpä tein inventaarion jossa totesin että nyt varastosta pitäisi löytyä kaikkia malleja ja kokoja. Inventaarion jälkeen läksin kavereiden kanssa vesille, tällä kertaa kalustona toimi saunalautta, jettivene ja seisottava jetti. Ajoimme saunalautan ja jettiveneen ulapalle ankkuriin jonka jälkeen aloimme kurvailla seisottavalla jetillä miestä vaihtaen, lopuksi kävimme vielä saunomassa ja uimassa, kun olin kotona yhdentoista aikaan yöllä niin olin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Lauantaina läksin jo aamupäivällä Ferrarilla Kotkan Meripäiville. Kotkaan päästyäni tein ensin pienen kiertoajelun jonka jälkeen menin vierasvenesatamaan moikkaamaan tuttujani jotka olivat saapuneet Kotkaan veneillään. Päivä meni kivasti veneen kannella auringosta ja hyvästä seurasta nautiskellen, mutta illan tullen minun piti lähteä parille yksityiskeikalle ja niinpä saunomisen jälkeen suuntasinkin Ferrarin keulan Helsinkiä kohti. Eka keikka oli polttarit yksissä saunatiloissa ja toinen keikka oli yhden kaverini synttärit jonne jäin sitten vielä esiintymiseni jälkeenkin viettämään aikaa. Kaverini synttäreiltä lähdettäessä poliisit pysäyttivät minut, puhalluttivat ja ottivat huumetestinkin joista molemmista selvisin puhtain paperein vaikka olin juuri ollut ilmaisen viinan bileissä. Kotimatka olikin sitten aika hieno sillä salamat valaisivat välillä koko taivaan ja ukkonen jyrisi oikein huolella.

Sunnuntaina kävin ajamassa Lahnaniemen mökkini nurmikot ja laittamassa laiturin paremmin kiinni sekä testaamassa millainen pohja mökin rannassa on, sen jälkeen siirryin Hirviniemen mökilleni tekemään polttopuita ja tulipa sielläkin käytyä uimassakin kun polttopuiden tekemisessä tuli niin kuuma. Illalla olin suunnitellut grillailevani, mutta loppujen lopuksi päädyinkin paikallisen pitserian terassille syömään pizzaa.

PS. Lisää kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php