Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on joulu.

Mr Lotharin viikko 52/2013  1

Maanantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilallani ja tekemässä jouluvalmisteluja Virransalmen mökeilläni.

Tiistaina kuvasimme Mr Lothar & Merike - JouluPUKKI ja Tuhma-Tonttu videon. Sen juoni oli jotakuinkin seuraavanlainen: On jouluaatto ja Joulupukki on lähdössä jakamaan lahjoja mutta pukin apulainen Tuhma-Tonttu on ollut jo vaikka kuinka kauan saunassa ja niinpä pukki päättää mennä katsomaan mikä tontulla oikein kestää. Saunan oven avattuaan pukki näkee tontun ratsastamassa puhallettavassa jakkarassa pystyssä olevalla dildolla, jolloin hän tajuaa että saunan ovi olikin joulukalenterin 24 luukku. Hetken tontun touhuja katseltuaa pukki heittää itsekin vaatteet pois ja menee saunaan tontun seuraksi jolloin tonttu alkaa ottamaan pukilta suihin, mikä taas johtaa siihen että kohta saunassa nussitaan oikein huolella. Pukki on kuitenkin vanha mies ja saunassa kuuma, niinpä hommaa jatketaan tuvan nurkassa olevassa sängyssä ja lopulta pukki roiskiikin spermansa tontun muhkealle takapuolelle jonka jälkeen on taas syytä mennä saunaan. Tämän videon katsottuanne tiedätte miksi pukki ei aina ehdi tulla joka paikkaan. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona oli vuorossa jo perinteeksi muodostunut joulusauna yhden kaverini luona, josta menimme porukalla paikalliseen baariin.

Torstai meni Virransalmen mökeilläni takkoja lämmitellessä.

Perjantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Virransalmen mökeilleni ja tekemässä samalla reissulla hiukka polttopuita.

Lauantaina sovin muutaman esiintymiskeikan 2014 vuodelle.

Sunnuntaina kävin pyörähtämässä yhdellä mökeistäni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 51/2011  1

Maanantaina kävin sukupuolitautitesteissä, joissa minulla on tapana käydä noin kerran kuukaudessa.

Tiistaina sovin muutaman esiintymiskeikan minulle ja Jadelle eli BB-Janicalle.

Keskiviikkona käytin BMW:n huollossa, sillä siihen oli tullut sellainen vika että kun laittoi pakin päälle niin takaluukku aukesi. Keskiviikkona laitoin myös loputkin huvilani myyntiin, ne löytyy nyt osoitteista http://www.nettiasunto.com/mantyharju/48253 ja http://www.nettiasunto.com/mantyharju/48251 sekä se ensimmäisenä myyntiin laittama huvilani osoitteesta http://www.nettiasunto.com/mantyharju/48205

Torstai menikin sitten huvilalla luonnon rauhasta nautiskellessa ja takkatulen äärellä laiskotellessa.

Perjantaina kävin aamulla hakemassa sukupuolitautitestitulokset jotka olivat taas kerran puhtaat. Terveyskeskus visiitin jälkeen läksin hyvän ystävättäreni luokse joulukylään eli luvassa oli hiukka erilainen joulu kuin mihin olen tottunut viime vuosina. Matkalla hain kaupasta ystävättäreni hänen tyttärelle ostaman parvisängyn ja itse asiassa perjantai-ilta menikin sitten aika pitkälti siinä kun kasasin parvisängyn pikkuapulaisen kanssa, ystävättäreni tehdessä sillä aikaa viimeisiä joulu valmisteluja. Yöllä lasten jo nukkuessa, me paistoimme vielä kinkkua ja pystytimme kuusen olohuoneeseen sekä laitoimme lahjat kuusen juurelle.

Lauantaina lapset olivat heti aamusta innoissaan kun huomasivat että kuusen juurella oli iso kasa lahjoja vaikka kuusta ei ollut ehditty vielä edes koristella, niinpä se olikin sitten seuraava projekti heille minun keskittyessä riisipuuron keittoon jolla aikaa ystävättäreni haki veljensä, äitinsä sekä hänen yhden ystävän jouluaaton viettoon luoksensa. Lopulta lasten odotus palkittiin ja alkoi joululahjojen jako sekä availu, minäkin olin ilmeisesti ollut kiltti sillä sain muutaman lahjan vaikka en ollut edes kirjoittanut joulupukille kirjettä. Lahjojen availun jälkeen oli vuorossa erilaisten pelien pelailua ja syömistä jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että ystävättäreni vein veljensä, äitinsä sekä hänen ystävänsä koteihinsa. Hänen palattuaan sauna olikin jo lämmin ja pääsimme joulusaunaan, jonka jälkeen pelasimme vielä yhden erän Playstation Movella ja sitten olikin jo nukkumaan menon aika.

Sunnuntaina minä aloitin aamun lasten kanssa leikkimällä sekä erilaisia pelejä pelailemalla ja annoin ystävättäreni nukkua niin pitkään kun hän vain halusi, sillä se oli yksi lahja mitä hän oli toivonut joulupukilta. Joulupäivän iltana läksin ajelemaan takaisin Mäntyharjulle, kävin matkalla moikkaamassa yhtä kaveriani ja perille päästyäni pyörähdin vielä paikallisessa baarissa moikkaamassa tuttujani.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=865857