Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on juhannus.

Mr Lotharin viikko 25/2015

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina ajelin kotipaikkani nurmikot jonka jälkeen kävin imuroimassa Leppäniemen huvilan uima-altaan ja haravoimassa rannan.

Keskiviikkona ajelin 2. asuntoni nurmikot ja kävin tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia Kallaveden mökilläni.

Torstaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Torvilanden huvilalleni.

Perjantaina kävin Ferrarilla perinteisellä juhannusajelulla Himoksella jossa tuli katseltua Nopsajalan, Sannin, Kasmirin, Jenni Vartiaisen, Jari Sillanpään, Apulannan, Italo Brothersin ja Popedan keikat sekä osallistuttua Cageridersin surmanajonäytökseen josta löytyy videomateriaalia https://www.youtube.com/watch?v=Vdf2BTdJtgo osoitteesta.

Lauantaina suuntasin Sarahin ja Nican kanssa Veteliin Kemoran moottoriradalle jossa olimme esiintymässä RADALLE.com juhannus 2015 festareilla. Keikan jälkeen oli vielä aamuun saakka kestäneet jatkot Huhtaniemen lomakeskuksessa.

Sunnuntaina kotimatka oli sitten aika rankka univelasta johtuen ja niinpä Mäntyharjulle päästyäni meninkin Virransalmen mökilleni lepäilemään.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 25/2014

Maanantai meni ihan vaan viikonlopusta toipuessa ja MM-futista katsellessa.

Tiistaina sain kuulla että olen päätynyt taas yhteen räppibiisiin, Aito Mäkin tekemän kappaleen voi käydä kuuntelemassa osoitteessa http://youtu.be/Lo3xi9PN2ak

Keskiviikkona oli vuorossa Bassoradion haastattelu jossa vastailin kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin.

Torstaina kävin päivällä vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni ja sen jälkeen läksin moikkaamaan kavereita ja katsomaan millainen meininki Himos-festareilla oli.

Perjantaina suuntasin Ferrarin keulan Veteliä kohti jossa minun oli määrä esiintyä Sarahin ja Ms Nican kanssa Radalle.com Midsummer Race Festareilla. Veteliin päästyäni kävin ensin ajamassa Ferrarillani hiukka Kemoran rataa, sen jälkeen kävin tsekkaamassa majoituksen jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että bändit alkoi soittaa ja minunkin työt alkoi naisstrippareiden lavalle juontamisella. Illan aikana esiintyjinä nähtiin mm. Chorale, Waldo´s People, K-System, Solid Base ja Happoradio sekä illan viimeisenä Erotic Show by Mr Lothar & Sarah & Ms Nica

Lauantaina päivä meni Radalle.com Midsummer Race Festareilla Kemoran radalla autourheilun katselun merkeissä ja kävin taas itsekin kurvailemassa Ferrarilla radalla, mutta illan tullen oli jälleen aika siirtyä radan keskelle lava-alueelle jossa oli lauantaina esiintyjinä mm. Dj.Gustavito, Spekti, Stig, Elastinen ja Klamydia. Illan viimeinen ohjelmanumero oli taas minun, Sarahin ja Ms Nican yhteisshow.

Sunnuntaina läksin jo aika aikaisin Mäntyharjua kohti, sillä minun piti tehdä päivällä hiukka mökkitalkkarin hommia ja hoitaa yksi vuokralaisten vaihto. Sen jälkeen kävin katselemassa ravintola Kurkiniemen pihalla hiekkaveistoskilpailun teoksia joita oli ollut tekemässä mm. yksi hiekanveiston Maailmanmestari ja yksi Suomenmestari sekä joukko muita taiteilijoita. Illalla lisäilin vielä juhannuksena otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan ja sunnuntaina julkaistiin myös minun uran 188. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Christiina - Räjähtävää auringonottoa K18! Kyseisellä videolla olen ajelemassa Ferrarillani huvilaani kohti kun huomaan linja-autopysäkillä Christiina nimisen kauniin naisen liftaamassa ja otan hänet tietenkin kyytiin. Kyytiin noustuaan Christiina alkaa kysellä miksi auton rekisterikilvessä lukee TOY eli lelu ja hän alkaa hieroa minun etumusta jolloin jonkin mallin "lelu" alkaa pullistua eikä mene kuin heti ja liftari ottaa minulta suihin. Huvilan pihassa huomaan että mökin avaimet on jäänyt toiseen autoon ja niinpä käymmekin ottamaan aurinkoa nurmikolle levittämäni pyyhkeen päälle, mutta se menee melkein heti seksin harrastamiseksi. Aikansa eri asennoissa nussittuamme laukeamme molemmat ja Christiinalle selviää miksi minun vaatteissa lukee Räjäytysyksikkö Oy ja Pommimies. Kaunis ja jäntevä Christiina huokailee orgasmin kourissa kun hän saa takaapäinpanossa ja minustakin tuntuu juuri samaan aikaan siltä että en voi muuta kuin roiskia isot lastit Christiinan selälle. Mr Lothar ja Christiina - Räjähtävää auringonottoa video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 25/2012

Maanantaina kävin päivällä ostamassa uuden ruohonleikkurin ja ajamassa nurmikot kesämökiltäni, tein sinne myös jätehuoltosopimuksen ja vein roska-astian paikoilleen. Illalla tein pieniä säätöjä veneeseeni ja kävin ajamassa hiukka testiajoa, lisäilin myös kuvia nettiin. Maanantaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 132. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Angelica - Asuntoesittely K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina vaihdoin yhden kaverini kanssa huvilalleni uuden porakaivon pumpun.

Keskiviikkona tein taas veneeseeni pieniä parannuksia ja ajoin testiajoa.

Torstaina pesin päivällä molemmat autoni, grillailin, kävin saunassa ja illalla läksin pyörähtämään Himoksella. Himoksella tuli katseltua Kotiteollisuus, Poets of the Fall, Michael Monroe, Happoradio ja Herra Ylppö & Ihmiset, sekä sen lisäksi tavattua tuttuja ja solmittua uusia tuttavuuksia.

Perjantaina kävin päivällä huvilallani jonka jälkeen läksin veneilemään sekä hengailemaan kavereiden kanssa heidän saunalautalle. Päivä ja alkuilta meni siis vesillä mutta illalla suuntasimme porukalla Kurkiniemen juhannusjuhliin joissa esiintyi jotain paikallisia bändejä ja Frederik. Kurkiniemen juhannusjuhlien jälkeen kävin vielä pyörähtämärrä ravintola Old Iiwarissa yhden tytön kanssa ja menimme sen jälkeen minun kotipaikalle.

Lauantaina vein luonani yöpyneen naisen junalle ja läksin jo 12 aikaan päivällä kurvailemaan Ferrarilla Jämsää kohti. Himokselle päästyäni kävin ensin moikkaamassa tuttuja yhdellä mökillä jonka jälkeen menin katselemaan bändejä festarialueelle. Lauantaina tuli katseltua mm. Freeman, Haloo Helsinki, Erin, Kaija Koo, Popeda, Jukka Poika, Petri Nygård, Eppu Normali ja Lauri Tähkä. Lauantaina tuli myös hiukka tahattomasti järjestettyä pari showta muulle juhlakansalle sillä kävin harrastamassa seksiä yhden tytön kanssa järven rannalla enkä huomannut kuin vasta täydessä touhussa että ohikulkevalta tieltä näki suoraan kyseiseen paikkaan, toinen tahaton show tuli kun yksi tyttö otti minulta suihin festarialueella ja miten ollakaan kyseisen homman näki aika moni festariasiakas. Yöllä ajelin vielä takaisin Mäntyharjulle ja kävin pyörähtämässä paikallisessa ravintolassa jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Sunnuntaina kävin päivällä huvilalla jonka jälkeen tulin takaisin keskustan asunnolleni katselemaan F1-kisaa josta osa meni tosin sohvalla nukkuen. Illalla lisäilin vielä kuvia nettiin ja katselin jalkapallon EM-kisojen puolivälieriä televisiosta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php