Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Jyväskylä.

Mr Lotharin viikko 31/2015  1

Maanantaina kävin JS-Motorsin omistajan kanssa asentamassa Husqvarna Automowerin yhdelle asiakkaalle jonka jälkeen läksimme muutaman muun tyypin kanssa kaverin mökille saunomaan.

Tiistaina kävimme päivällä katsomassa yhtä liikekiinteistöä Mäntyharjulla ja illalla kävimme asentamassa valot Hirvensalmelle myytyyn robottiruohonleikkuriin.

Keskiviikko meni 30-31.10.2015 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävien sEXHIBITION messujen ohjelman alustavassa suunnittelussa.

Torstaina suuntasin Ferrarin keulan Jyväskylää kohti jonne päästyäni kävin ostamassa uusia esiintymisvaatteita AntiShopista. Sen jälkeen menin satamaan moikkaamaan kavereitani heidän veneelle, sieltä matka jatkui Harjulle jossa ruokailimme ensin Neste Oil Rallyn Golden VIP:ssä ja sen jälkeen katselimme hiukka rallia. Harjun jälkeen seuraava etappi oli Jyväskylän satamassa ollut Rally Zone, jossa tuli katseltua Samuli Edelmanin ja Popedan keikkoja. Popedan keikan jälkeen suuntasimme keskustaan Harry's Pubin terassille ja siitä vielä ESC:n kautta Londoniin.

Perjantaina kävin päivällä hoitamassa vuokralaisten vaihdon huvilallani, mutta illaksi suuntasin takaisin Jyväskylään. Alkuilta meni kavereiden kanssa sataman kulmilla ja myöhemmin läksimme taas keskustaan jossa kaava oli sama eli ensin Harry's Pubin terassille ja siitä ESC:n kautta Londoniin josta läksin vielä parin tytön kanssa jatkoille. Tilanne karkasi jo matkalla käsistä ja minä kurvasin Ferrarin yhdelle parkkipaikalle jossa päädyimme harrastamaan ryhmäseksiä, niinpä minä pääsinkin sitten nukkumaan vasta kuuden aikoihin aamulla.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica Night Club Reeina Uusikaupunki.

Sunnuntaina läksimme ajelemaan takaisin Mäntyharjua kohti heti aamupalan jälkeen sillä minulla oli taas vuokralaisten vaihtoja ja mökkitalkkarin hommia.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 28/2015  1

Maanantaina kävin JS-Motorsin omistajan kanssa asentamassa Husqvarna Automowerin yhdelle asiakkaalle Mikkeliin.

Tiistaina lähettelin päivällä Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille ja kävin katsomassa paria myynnissä olevaa mökkiä, illalla asensimme robottiruohonleikkurin minun kotipaikkani pihalle.

Keskiviikkona kävin tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökeilläni.

Torstaina touhusin kaikenlaista pientä kotipaikallani: leikkasin sireenipensaat, vein rautaromut kierrätykseen, tasoitin räystäistä tippuneen veden tekemät urat nurmikolta että automower pääsee kulkemaan helpommin, yms.

Perjantaina kävin säätämässä Leppäniemen huvilan uima-altaan Ph ja Cl-arvot kohdalleen ja vastaanottamassa vuokralaiset.

Lauantaina kurvailimme kavereiden kanssa päivällä avoautoilla Mäntyharjulla ja illalla suuntasin Ferrarin keulan Jyväskylää kohti jossa kävin pyörähtämässä ravintola Punaisessa Lyhdyssä ja Londonissa.

Sunnuntaina päivä meni Virransalmen mökeilläni ruohonleikkauksen sekä vuokralaisten vaihdon merkeissä ja illalla poistimme vielä kavereiden kanssa muutaman kiven kyseisille mökeille vievältä tieltä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 31/2014  1

Maanantaina vaihdatin Ferrariini uudet eturenkaat ja lisäilin vesiurheiluviikonlopun videoita http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteeseen.

Tiistaina mittasimme serkkuni kanssa Kawasakin JetSkini puristuspaineet ja huomasimme samalla että toiset imuläpät oli rikki.

Keskiviikkona ajoin kotipaikkani nurmikot, kävin sen jälkeen jetteilemässä/veneilemässä Mäntyharjulla ja sitten suuntasin Ferrarin keulan Jyväskylää kohti, sinne päästyäni kävin hakemassa yhden tytön kyytiini jonka jälkeen kävimme moikkaamassa kavereitani satamassa ja sitten läksimme baarikierrokselle jossa tapasin lisää kavereitani. Kävimme ensin Harry's Pubin terassilla, sitten Club Escapessa ja sen jälkeen vielä tsekkaamassa Teflon Brothersien keikkaa Bar Brassa. Baarikierroksen jälkeen olin jo lähtemässä kotia kohti, mutta päätin kuitenkin laittaa viestiä yhdelle ennestään tutulle tytölle ja niinpä jäinkin hänen luokseen yöksi Jyväskylään.

Torstaina tuli käytyä katselemassa rallin kuhinaa huoltoparkissa jonka jälkeen menin satamaan jossa sain F1-vene kyydin Sami Seliöltä ja täytyy myöntää että en ole ikinä aiemmin ollut minkään laitteen kyydissä jossa olisi niin huikeat G-voimat. Itse nopeus n. 200km/h ei oikeastaan tuntunut edes kovalta, mutta mutkissa tuntui että posket irtoaa. F1-venekyydin jälkeen kävin syömässä yhden parhaista ikinä syömistäni vohveleista Vohvelssonin kioskilla Jyväskylän satamassa, sen jälkeen katselin vielä hetken kaverini FlyBoard lentelyä ja F1-vene kyydityksiä jonka jälkeen läksin Samin ja hänen tiiminsä kanssa grillailemaan sekä saunomaan yhden rallispintkisailu aikaisen kaverini tiluksille. Saunomisen ja uimisen jälkeen läksimme pyörähtämään ravintoloissa, aloitimme taas Harry's Pubista ja päädyimme Giggling Marliniin jossa yksi mies tuli kysymään minulta että voisinko antaa kunnon kyytiä yhdelle hänen seurueessaan olevalle naiselle. Ensin luulin että kyseessä oli vitsi, mutta hiukka tyttöä jututettuani tajusin että ihan tosissaan he olivat ja koska kyseessä oli näpsäkän näköinen tytsy niin läksin hänen luokseen yöksi.

Perjantaina päivä meni taas Jyväskylän Paviljongin kulmilla ja satamassa, illalla kävin lentämässä kolmen tytön kanssa helikopterilla pikku lenkin ja kuskikin oli nainen. Helikopterilennon jälkeen kävimme tyttöjen Neste Rally majoitukseksi vuokratulla asunnolla suihkussa ja valmistauduimme baariin lähtöön. Baarikierros alkoi taas Harry's Pubista josta siirryin kavereideni kanssa Giggling Marliniin ja päädyin valomerkin jälkeen yöksi yhden kaverini mökille.

Lauantai alkoi aamu-uinnilla jonka jälkeen läksin taas Jyväskylän satamaan josta läksin kavereideni kanssa pienelle veneretkelle. Veneilyn jälkeen minun piti lähteä hoitamaan yksi polttarikeikka ja sen jälkeen kävin syömässä yhden kaverini kanssa Stefan's Steakhousessa, siitä matka jatkui Harry's Bariin ja siitä edelleen Giggling Marliniin. Gigglingin jälkeen kävimme pyörähtämässä Escapessa Red Bullin VIP-bileissä ja sitten läksin parin tytön kanssa ajelulle, jonka jälkeen oli vielä pienet jatkot yhdellä hotellilla jonne jäin lopulta yöksikin vai pitäisikö sanoa aamuksi sillä jatkot loppui seiskan jälkeen aamulla.

Sunnuntaina heräilimme puoli yhdentoista aikoihin, kävimme aamupalalla ja läksimme Paviljongille katselemaan rallitouhuja. Sunnuntaina päivän kohokohtia olivat rallin viimeinen erikoiskoe, Jari-Matti Latvalan voitto ja se kun Matti Herlevi käynnisti tractor pulling traktorinsa. Pavinjongilta siirryimme taas vaihteeksi Harry's Pubin terassille ja siinä hetken istuksittuamme läksimme isommalla porukalla syömään hyväksi havaittuun Stefan's Steakhouseen. Pitkän kaavan ruokailun jälkeen päädyimme taas Harry's Pubin terassille ja siitä vielä rallin virallisille jatkoille Bar Brahan. Tällä kertaa emme olleet baarissa ihan tappiin asti vaan läksin yhden kaverin kanssa yhden toisen kaverin luokse yöksi jo hiukka ennen valomerkkiä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 28/2014  1

Maanantaina ajelin aamupäivällä kotipaikkani nurmikoita, sen jälkeen läksin yhden kaverini kanssa veneilemään ja ajelemaan vesiskootterilla. Välillä kävimme syömässä ravintola Kurkiniemen terassilla ja jatkoimme taas jetteilyä sen jälkeen.

Tiistaina päivä meni taas kavereiden kanssa veneilyn ja jetteilyn merkeissä, tällä kertaa otin mukaan seisottavan jetskiin, illalla vesileikkien jälkeen kävin pyörähtämässä ravintola Krouvin terassilla ja antamassa yhdelle tytölle hiukka Ferrari kyytiä.

Keskiviikkonakin vietin päivän vesillä kavereiden kanssa veneillen ja jetteillen, sen verran tuli käytyä välillä rannalla että kävin syömässä mummon lihapullat ravintola Kurkiniemen terassilla. Päivän aikana opettelin mm. ajamaan jetski:llä takaperin päälläni seisoen, illalla kävin pyörähtämässä Old Iiwarin terassilla jonka jälkeen katselin MM-futista telkkarista.

Torstaina oli vuorossa hiukka erilaista urheilua, pyysin pari kaveria mukaani ja läksin testaamaan superkart autoani Lahteen Pippon radalle. Aluksi auto puski aika pahasti, mutta pienien säätöjen jälkeen se vaiva poistui mutta auton välitykset olivat hiukka liian pitkät pienelle radalle. Ajoin kuitenkin yhtensä noin 80 kierrosta neljässä osassa ja voin sanoa että olin sen jälkeen aika loppu, G-voimat esimerkiksi vei niskasta voimat niin perusteellisesti että viimeisillä kierroksilla ei pää enää pysynyt suorassa. Videoita ajelusta löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari Kartingin ajamisen jälkeen kävimme syömässä, kotiin päästyäni lepäsin hetken ja kävin suihkussa jonka jälkeen läksin yhden kaverini kanssa katselemaan Kake Randelin keikan ravintola Krouviin.

Perjantaina päivä meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommia tehdessä ja auringossa makaillessa sekä sorsia syöttäessä, uusien vuokralaisten saavuttua ajelin kotiini ja otin pienet päiväunet jonka jälkeen läksin yhden kaverini kanssa käymään Ferrarilla Mikkelissä. Mikkelissä teimme pienen ravintola kierroksen jonka jälkeen ajelimme Mäntyharjulle ja kävimme vielä pyörähtämässä paikallisessa baarissa sekä syömässä grillillä.

Lauantaina otin jetskiin kärryyn Bemarin perään ja suuntasin jo aamupäivällä Jyväskylän satamaan jossa yksi kaverini oli flyboardin kanssa lentämässä itse sekä lennättämässä asiakkaita. Päivä meni aika nopeasti flyboardilla lennellessä ja jetillä temppuillessa, ajoimme jopa kahdestaankin seisottavalla jetillä yhden tytön kanssa. Illalla läksin parin kaverin kanssa käymään SuomiPop Festareilla ja sen jälkeen vielä baarissa, jonka jälkeen jäin vielä yhden tytön luokse yöksi Jyväskylään.

Aamulla läksin jo todella aikaisin ajelemaan Mäntyharjua kohti, sillä minun piti tehdä päivällä hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökilläni jonka jälkeen ehdin vielä uida ja nautiskella hiukka muutenkin loistavasta kelistä mökilläni ennen kuin seuraavat vuokralaiset saapuivat. Sen jälkeen ajelin vesiskootterilla ravintola Kurkiniemeen syömään ja sitten otin pienet ruokalevot Pyhävedellä veneen kannella. Illalla lisäilin kuvia ja videoita viikon seikkailuistani nettiin sekä katselin Argentiina-Saksa futiksen MM-finaalin jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 4/2014  1

Maanantaina kävin katsastamassa Bemarin ja sovin että menen 15.2.2014 Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica keikalle Kankaanpäähän, esiintymispaikkana toimii NightClub Americanos.

Tiistaina ostin Juuankoskelta itselleni Kawasaki KX450F crossipyörän joka on muutettu jäärata-ajoa varten, samalla reissulla kävin ostamassa hiukka uusia ajovarusteita JS-Motorsista Mikkelistä.

Keskiviikkona kävin testaamassa Kawasakia jäällä ja sen jälkeen vaihdettiin pyörään uudet öljyt sekä suodattimet JS-Motorsissa että tiedetään varmasti milloin ne on vaihdettu.

Torstaina kävin JS-Motorsin omistajan kanssa hakemassa kaksi mönkijän perään tarkoitettua tukkikärryä Jyväskylän nurkilta Mikkeliin.

Perjantaina kävin ensin tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia ja sen jälkeen laitoin Kawasakin pakoputkeen lämpösuojan ettei ajopuku pala.

Lauantaina päivä meni kavereiden kanssa jääradalla kurvaillessa ja välillä nuotiolla makkaraa paistellessa, illalla lisäilin ajelu videota http://www.youtube.com/user/AnssiViskari osoitteeseen.

Sunnuntaina kävin ajamassa Ruotimon radalla, pyörällä ajelut tosin loppui aika lyhyeen sillä Kawasta puhkesi takarengas mutta sen jälkeen pääsin vielä kurvailemaan jäällä yhden kaverini Yamaha Raptor 700 mönkijällä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 31/2013  1

Maanantaina heräilin erään tytön luota Jyväskylän kulmilta ja läksin käymään yhden toisen tytön kanssa aamuajelulla mutta BMW hajosi kesken ajelun. No ei muuta kuin soitto vakuutusyhtiöön ja hinausauto tuli noutamaan meidät, minä sain Bemarin tilalle auton Hertziltä ja X5 vietiin yhdelle korjaamolle joka ei sitten saanut sitä korjattua vaan se siirrettiin vielä samana päivänä Autotalo Laakkoselle. Mäntyharjulle päästyäni jätin vain tavarat sinne ja jatkoin matkaa Mikkeliin jonne palautin vuokra-auton ja otin tilalle kaveriltani yhden Mersun jolla ajelin takaisin kotipaikalleni.

Tiistaina julkaistiin minun uran 168. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Marine - Veneretki K18! Kyseisellä videolla lähden veneilemään Marine nimisen naisen kanssa ja etsimme paikkaa jossa olisi hyvä ottaa aurinkoa, vihdoin viimein kun paikka löytyy Marine riisuu itsensä yläosattomaksi ja ehdottaa minulle että ottaisin rajatonta rusketusta. Heti kun minä riisun uimahousuni, tarraa Marine kulliin kiinni ja alkaa ottaa suihin mikä taas johtaa siihen että kohta veneen kannella nussitaan kuin viimeistä päivää. Annan Marinelle munaa oikein huolella ja on enemmin kuin ihme ettei kukaan tule katsomaan mikä naisella on hätänä kun hän pitää sellaista ääntä vaikka yrittääkin itse peittää suutaan omilla käsillään. Mr Lothar & Marine - Veneretki video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona kävin tsekkaamassa kaverini ostamaa venettä ja pari tyttöä kävi ostamassa Mr Lothar Production hupparit minulta kun olivat matkalla Kuopio Rockiin, sovin myös pari esiintymiskeikkaa syksylle mutta muuten päivä menikin ihan vaan laiskotellessa.

Torstaina ajelin aamulla Mikkeliin JS-Motorsille, josta kaverini nappasivat minut kyytiin ja jatkoimme matkaa Jyväskylään jossa hain Bemarini pois korjauksesta Laakkoselta. Auton takaisin saatuani läksin satamaan ja siitä Paviljongille jossa tapasin ystäviäni joiden kanssa aika meni pääasiassa Tahkon varikkotiloissa sadetta pidellessä. Autojen käytyä huollossa läksimme yhden kaverini kanssa kävelykadulle jossa kävimme ensin Bricksissä ja sen jälkeen Harrys Pubissa, jossa menikin sitten aika paljon aikaa kun rallimiehillä oli niin paljon "asiaa". Myöhemmin yöllä pyörähdin vielä kavereideni kanssa Giggling Marlinissa ja Londonissa, nappasin yhden tytsyn mukaani sekä vein hänet kotiinsa ja niinpä pääsin nukkumaan vasta joskus kuuden aikaan aamulla.

Perjantaina kävin päivällä hoitamassa hiukka mökkitalkkarin hommia Leppäniemen huvilallani jonka jälkeen suuntasin Ferrarin keulan Jyväskylää kohti. Jyväskylään päästyäni menin moikkaamaan kavereitani jotka oli lennättämässä ihmisiä FlyBoardilla satamassa ja tulihan tuota käytyä itsekin taas kerran lentelemässä. Satamasta matka jatkui Paviljongille jossa kävin istumassa iltaa ja syömässä Tahkolla. Paviljongilta siirryin taas yhden kaverini kanssa Jyväskylän keskustaan kävelykadulle ja siellä Old English Pubiin. Pubin terassilla ollessamme tapasin kolmen tytön joukon joka halusivat lähteä tanssimaan ja niinpä siirryimme Giggling Marliniin. Ilta venähti taas aika pitkäksi ja aamu alkoi jo sarastaa ennen kuin pääsin ummistamaan silmäni.

Lauantaina otin suunnaksi Hangon ja Poker Runin, kävi myös jotain todella harvinaista sillä myöhästyin varmaan elämäni ekan kerran jostain eli en ehtinyt veneen kyytiin jossa minun piti olla mutta osallistuin kuitenkin miehistön toimintaan ottamalla viimeisen kortin maalissa. Päivä meni veneillä hengaillessa, illalla kävimme Mr Lothar tiimin kanssa saunomassa kaverini kesäasunnolla ja sen jälkeen menimme syömään HSF ravintolaan. Ruokailimme sen verran pitkän kaavan mukaan että meidän koko miehistö oli vielä syömässä HSF:llä kun meidän olisi pitänyt olla pelaamassa pokeria finaalipöydässä johon pääsi 6 parasta venettä Hangon kaupungintalolla. Ruokailun jälken läksimme veneille, jossa kävimme moikkaamassa muutamia tuttuja jonka jälkeen läksimme takaisin HSF:lle Poker Run bileisiin. Minä läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan kotia kohti, mutta olin sen verran väsynyt että jouduin kurvaamaan Ferrarin useampaankin otteeseen levähdysalueelle ja jaloittelemaan sekä ottamaan pienet unet ratin takana.

Sunnuntaina päivä meni Virransalmen mökilläni mökkitalkkarin hommissa, lepäillessä ja vuokralaisia odotellessa. Illalla lisäilin vielä Jyväskylän ja Hangon reissun kuvia kotisivuilleni, jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 30/2013  1

Maanantaina kirjoitin blogia ja lisäilin Motoparkin Radalle.com festareilta otettuja kuvia sekä videoita nettiin.

Tiistaina järjestelin ja siivosin kotipaikkani yläkerran.

Keskiviikkona päivä meni huvilalla savusaunaa vuokralaisille lämmitellessä.

Torstaina testasin kuinka minun Shuttle Craft vene kulkee ekologisesti sähköperämoottorilla eli kaikki toimi aurinkosähköllä: veneen perämoottori sekä musiikit toimi veneen kannella olevalla aurinkokennolla ja latasin kännykänkin aurinkosähköllä.

Perjantaina kävin päivällä tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia huvilallani, jonka jälkeen ajelin Jyväskylään josta otin kolme esiintyjätyttöä kyytiin ja sitten matka jatkui Euraan. Euraan päästyämme kävimme ensin syömässä ja sitten aloimme valmistautua Osmantuvan Pornomessuihin. Minun lisäksi messuilla esiintyi Jessica, Paola ja Susannea sekä muutama tyttö privatestripparina.

Lauantaina läksin heti aamusta muutaman muun kanssa Sierravuoreen jossa oli vesijettien SM-osakilpailu ja päivä menikin sitten siellä. Takaisin Euraan tultuamme kävimme syömässä ja sen jälkeen otin pienet päiväunet. Ilta meni suht samalla kaavalla kuin perjantainakin, tosin lauantaina Osmantuvassa oli myös vaahtobileet ja voitte vain kuvitella millaista meno oli Pornobileissä vaahdon seassa.

Sunnuntaina läksimme jo suht ajoissa ajelemaan Jyväskylää kohti, jonne päästyämme minä läksin moikkaamaan kaveria satamaan ja jäin sitten sinne koko päiväksi auttamaan kaveriani ja lentelemään siinä sivussa FlyBoardilla. Illalla kävimme pyörähtämässä ravintolalaivan terassilla ja loppujen lopuksi minä jäin sitten yöksikin Jyväskylään yhden tutun luokse.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 4/2013  1

Maanantaina läksin kolmen kaverini kanssa ajelemaan yhden aikaan päivällä Mäntyharjulta Rukaa kohti, ensimmäinen pysähdys oli Mikkelissä jossa kävin hakemassa GoPro Hero3 kamerani säädöstä valokuvaamosta ja sen jälken kävimme hakemassa parille kaverille hiukka ajovarusteita JS-Motorsilta. Mikkelistä matka jatkui Iisalmeen jossa kävimme syömässä ja tankkaamassa auton, loppumatka Rukalle menikin ihan vain yhdellä pikaisella linja-autopysäkki stopilla ja niinpä olimme perillä yhdentoista aikaan illalla ja samoihin aikoihin Rukalle saapui yksi Joensuulainenkin kaverimme, majoittautumisen ja pienen iltapalan jälkeen olimme valmiita nukkumatin maailmaan.

Tiistaina kävimme heti aamupalan syötyämme vuokraamassa moottorikelkan yhdelle kavereistani, jonka jälkeen läksimme viiden kelkan voimin ajelemaan Rukalta Venäjän rajaa kohti. Matkalla Rukalta Kuntivaaralle reitti oli todella monipuolista ja nautinnollista ajella välillä hienoja maisemia katsellen ja välillä taas suht vauhdikkaasti ajaen, eräässä paannejäisessä kohdassa jopa niin vauhdikkaasti että suistuin ulos reitiltä. Kuntivaaralle päästyämme sytytimme tulet kotaan, paistoimme makkaraa ja nautimme maisemista. Ruokatunnin jälkeen läksimme ajelemaan pikkuhiljaa takaisin Rukaa kohti. Matkalla ajoin yhteen nyppylään sen verran reippaasti että otin oikein kunnon ilmalennot, harmi että kyseinen suoritus ei näytä kypäräkameralla kuvattuna juurikaan miltään. Takaisin Rukalle päästyämme, kävimme yhdessä kahviossa ja ajoimme vielä niin ylös Rukan huipulle kuin virallisia reittejä pitkin pääsee. Sitten kello olikin jo niin paljon että läksimme palauttamaan vuokrakelkan, saunomaan huvilalle ja sen jälkeen syömään ravintola Coloradoon. Huvilalle palattuamme valvoimme vielä jonkin aikaa ja nukkumatti taisi tulla kylään joskus puolen yön aikoihin.

Keskiviikkona minä heräsin taas hiukka aikaisemmin kuin muut, söin aamupalaa ja surffailin netissä kunnes muut heräsi. Ulkona olisuht kipakka keli eli noin 20 asteen pakkanen, mutta päätimme kuitenkin lähteä käymään moottorikelkoilla Kuusamossa. Alkumatkasta sormet meinasi jäätyä, mutta muuten oli ihan lämpöinen sillä reitti oli suht patikkoista jopa siinä määrin että yksi kavereistani meinasi jo kääntyä kesken matkan takaisin mutta sain puhuttua hänetkin jatkamaan matkaa. Kuusamoon päästyämme pidimme kunnon tauon, tankkasimme kelkat ja kävimme syömässä. Paluumatkan ajoimme eri reittiä, siinä oli aluksi jonkin verran jäällä ajoa ja sen verran patikkoa että yhdestä Polariksesta katkesi hakasjousi ja niinpä kyseinen kelkkailija jatkoi matkaa taksilla. Sikäli koomista että siinä vaiheessa kun Polarismiehen kelkka hajosi muuttui reitti todella tasaiseksi. Kuusamosta Rukalle paluumatkalla ajoin yhden mutkan pitkäksi ja meinasin ajaa pieneen jokeen, muutan matka meni ilman ongelmia. Mökille päästyämme kävimme taas saunomassa ja sen jälkeen läksimme syömään ravintolaan, jonka jälken porukka olikin jo aika valmista nukkumaan.

Torstaina söimme aamupalan, pakkasimme kelkat kärryyn ja läksimme ajelemaan Mäntyharjua kohti kymmenen aikaan aamulla. Ensimmäinen pysähdys oli Kajaanissa jossa tankkasimme auton ja kävimme syömässä pienen välipalan paikallisella ABC:llä. Kajaanin jälken seuraava pysähdys oli Varkaudessa jossa oli vuorossa ruokatunti, jonka jälken ajelimmekin suoraan Mäntyharjulle jossa purimme samalla vauhdilla kelkat kärrystä.

Perjantaina päivä meni huvilalla vuokralaisia odotellessa ja illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra & Paola Jyväskylän Giggling Marlinissa. Ennen illan keikkaa kävimme porukalla syömässä ravintola Huviretkessä. Esiintymiset aloitti Safyra vartin yli kaksitoista omalla soolollaan, yhdeltä oli minun sooloshown vuoro, varttia vaille kaksi oli vuorossa Safyran & Paolan lesboshow ja puoli kolmelta minun & Paolan yhteisshow. Valomerkin jälkeen neljän tytön lauma yritti houkutella meitä kanssaan jatkoille, mutta koska minulla oli rankka viikko takana ja lauantainakin esiintymiskeikka niin kävin vain Paolan kanssa hakemassa hiukka syömistä ja menimme sen jälkeen suoraan hotellille.

Lauantaina kävimme aamupalan jälkeen pyörähtämässä Antishopissa ja sitten läksimmekin ajelemaan Kihniötä kohti. Perille päästyämme majoituimme kelohuvilaan ja vaikka olin jättänyt edellisiltana jatkotkin väliin olin edelleen niin väsynyt että nukuin päiväunet. Päiväunien jälkeen läksin Paolan kanssa syömään ravintola Pyhäniemeen ja sen jälkeen katsomaan Putousta sekä saunomaan huvilalle, sitten kello olikin jo sen verran että oli aika mennä starttaamaan Erotic Night by Mr Lothar & Paola ravintola Pyhäniemeen. Minun ensimmäinen show oli private show puoli kahdentoista aikaan yhdelle naiselle, varsinaiset showt alkoi yhdeltä Paolan soololla ja sen jälkeen oli vuorossa minun sooloshow jonka jälkeen minun ja Paolan yhteisshow. Valomerkin jälkeen saimme taas useammankin kutsun jatkoille, mutta tälläkin kertaa pieni yöpala ja omat jatkot nukkumatin kanssa vei voiton.

Sunnuntaina vein Paolan Jyväskylään ja jatkoin itse siitä matkaa Mäntyharjulle jossa kävin pyörähtämässä huvilallani. Sunnuntaina julkaistiin myös minun uran 153. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Saryanna - Takahuoneessa tapahtuu K18! Tällä videolla olen esiintymiskeikalla Ravintola Old Foxissa Siilinjärvellä ja esiintymisen jälkeen lepäilen sekä syön pientä iltapalaa takahuoneessa kun sinne kävelee yksi ravintolan asiakkaista. Huomauttaessani Saryannalle että takahuone on vain henkilökuntaa varten, hän sanoi että hänen mielestä ravintolan esiintymislattialla nähty show jäi hiukka kesken ja niinpä hän imaisikin minun kullin huuliensa väliin. Lopputuloksen saatattekin arvata, nussin Saryannaa huolella suunnasta jos toisestakin ja roiskin lastini lopuksi hänen selälle ja löysipä osa satsista tiensä Saryannan suuhunkin. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 31/2012  2

Maanantaina kävimme yhden kaverin kanssa vesiskoottereilla Pyhävedeltä Kallaveden Keisarin Lähteellä, Ala-Kuhasella, Ylä-Kuhasella sekä Puukonvuoren laavulla ja lopuksi kävimme täysin toisessa suunnassa eli sulun kautta Vihantasalmella syömässä.

Tiistaina fiksasin paikallisen autokorjaamon omistajan kanssa hiukka minun Ferraria ja vesiskootterin vara-impelleriä, sen lisäksi kävin katsastamassa Bemarin.

Keskiviikko menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Torstaina kävin Lahden satamassa katselemassa JVG:n, Karri Koiran ja Ruudolfin keikan sekä sen jälkeen hiukka ralliautoja, jonka jälkeen läksin Jokimaan raviradalle katsomaan Neste Rally Finlandin yleisöerikoiskoetta. Jokimaalta suuntasin Ferrarin keulan Jyväskylää kohti, matkalla vauhtia oli kuitenkin hiukka liikaa yhden ohituskaistan kohdalla ja niinpä poliisit antoivat minulle siitä sakot samoin kuin aika monille muillekin samassa kohdassa liian raskaalla kaasujalalla ajaneille. Jyväskylään päästyäni menin moikkaamaan paria tuttuani Palviljonkiin jossa oli Neste Rallin huoltoparkki. Paviljongista matka jatkui kavereiden kanssa Jyväskylän keskustaan jossa käytiin ensin Punaisessa Lyhdyssä, sieltä jatkoimme matkaa Giggling Marliniin ja sieltä edelleen Escapeen jossa tapasin lisää kavereitani joiden kanssa menimme jatkamaan juhlimista heidän karaokekoppiinsa. Yleensä en juurikaan tykkää karaokesta, mutta kavereideni meininki oli sen verta railakasta että se oli hauskaa eikä meininkiä yhtään huonontanut laumallinen naisia samassa seurueessa. Loppujen lopuksi pääsin nukkumaan vasta hiukka ennen kuutta aamulla.

Perjantaina heräsin kymmenen aikaan, jonka jälkeen läksin huvilalleni hiukka lepäilemään ja ottamaan vastaan venäläisiä vieraitani. Illalla suuntasinkin sitten taas Ferrarin keulan Jyväskylää kohti ja sinne päästyäni menin taas Paviljonkiin syömään ja nauttimaan rallitunnelmasta, Suvi Teräsniskan esiintymisen jälkeen läksin Jyväskylän keskustaan ja siellä suuntasin taas Giggling Marlinin terassille jossa tapasin aika joukon vanhoja tuttuja. Valomerkin aikaan minulla olikin sitten pikku ongelma sillä seurassani oli neljä tyttöä ja Ferrarihan on kaksipaikkainen, päätin kuitenkin lähteä koko lauman kanssa ulos ja ongelmasta selvittiin sillä että ajoin pari lenkkiä että saatiin kaikki tytöt jatkoille. Yhden tytöistä kanssa pysähdyin tosin matkalla hiukka toisenlaisellekin ajelulle yhdelle syrjäiselle tielle jonne Ferrari sitten meinasi jäädä jumiinkin sen jälkeen kun olimme testanneet sen ominaisuuksia hiukka toisenlaistenkin kyytejen alustana. No onneksi pääsimme pois pikkutieltä ja kyseisen tytön jatkoille heitettyäni päädynkin sitten yhden toisen Giggling Marlinista mukaan lähteneen tytön viereen yöksi.

Lauantaina heräilin taas aika aikaisin todella lyhyiden unien jälkeen ja läksin taas katselemaan rallia, mutta kesken päivän alkoi väsyttää niin paljon että menin lepäilemään Lutakon uimarannalle ja sieltä päädyin yhden tytön asunnolle päiväunille. Päiväunien jälkeen menin taas Paviljongille jossa törmäsin taas muutamaan tuttuun ja palkintojen jaon jälkeen läksin taas Jyväskylän keskustaan jossa tapasin kolmen tytön porukan joiden kanssa päädyin Giggling Marliniin. Ilta meni sujuvasti terassilla tuttujen ja tuntemattomien kanssa hengaillessa ja täytyy myöntää että VIP-tilojen unisex vessat ovat myös ihan hyvä juttu sillä siellä tuli myös tehtyä hiukka lähempääkin tuttavuutta yhteen tyttöön. Lauantaina läksin tavoistani poiketen baarista jo ennen valomerkkiä, sillä läksin jo kolmen aikaan yhden tytön luokse yöksi vaikkakin nukkumaan pääsimme vasta kuuden aikaan aamulla jostain kumman syystä.

Sunnuntaina heräsin yhdentoista aikaan ja ehdinkin juuri sopivasti hakemaan kaverini hotellilta jonka jälkeen läksimme syömään aamupalaa Memphisin terassille. Aamupalan jälkeen kävimme vielä pyörähtämässä satamassa mutta tuttuni olivat jo lähteneet veneilemään Lahtea kohti ja niinpä vein kaverini junalle jonka jälkeen läksin itse ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyäni kävin uimassa yhdellä kesämökilläni jonka jälkeen menin kotipaikalleni katselemaan olympialaisia televisiosta, tosin nukahdin telkkarin ääreen mutta heräsin juuri sopivasti katsomaan 100 metrin miesten finaalin jonka jälkeen siirryinkin sitten sänkyyn nukkumaan.

PS. Lisää kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 13/2012  1

Maanantai meni viikonlopun keikkareissuista toipuessa.

Tiistaina kävin ostamassa moottorisahaan uuden ketjun ja säädin 11-12.5.2012 järjestettävien Jyväskylän sEXHIBITION messujen sekä 18-19.5.2012 Helsingin sEXHIBITION messujen esiintyjä hommia.

Keskiviikkona kävin tekemässä huvilallani polttopuita tuulenkaatamista puista sekä huoltamassa uima-altaan, kotimatkalla kävin tsekkaamassa piilopirtillänikin että paikat on talven jäljiltä kunnossa.

Torstaina käytin Bemarin huollossa ja siihen vaihdettiin samalla uudet jarrulevyt sekä palat.

Perjantaina lähdin jo hyvissä ajoin ajelemaan Seinäjokea kohti ja sinne päästyäni kävin syömässä Gringos Locosissa. Ruokailun jälkeen lepäilin muutaman tunnin jonka jälkeen olikin aika siirtyä yökerho Komiaan Mr Lothar & BB Janica Erotic Tour 2012 keikalle, itse esiintymiset alkoi puolen yön jälkeen Janican sooloesityksellä, sen jälkeen oli vuorossa minun soolo, sitten meidän yhteisesitys ja illan viimeisenä numerona yleisöstripteasekilpailu. Valomerkin jälkeen läksin jatkoille hotellille ja loppujen lopuksi päädyin kahden tytön kanssa samaan sänkyyn.

Lauantaina läksimme Janican ja Marianan kanssa aamupalan jälkeen Kokkolaa kohti, jonne päästyämme tytöt läksi kaupungille shoppailemaan ja minä menin hotellihuoneeseemme nukkumaan päiväunet. Tyttöjen tultua shoppailemasta minä läksin syömään, tällä kertaa ruokapaikkana toimi Tex Mex Ravintola Pedrina´s ja voin hyvällä omallatunnolla suositella kyseistä ruokapaikkaa muillekin. Ruokailun jälkeen menin takaisin hotellille vielä hiukka lepäilemään ja kymmenen aikaan siirryimme Kokkolan Komiaan jossa meillä oli BB Janica & Mr Lothar Erotic Tour 2012 keikka. Illan kulku oli suht samanlainen kuin edelisenä iltana Seinäjoellakin, tosin sillä erotuksella että jatkoille lähti muutama tyyppi enemmin kuin Seinäjoella.

Sunnuntaina kävimme taas porukalla aamupalalla jonka jälkeen Janica ja Mariana läksivät ajelemaan Vaasa kautta Kirkkonummea kohti, minun suunnatessa Jyväskylän kautta Mäntyharjulle. Jyväskylässä kävin moikkaamassa yhtä tyttöä ja loppujen lopuksi saavuin Mäntyharjulle vasta seiskan aikaan illalla. Ilta menikin sitten ihan vaan Idolsia ja muutamia muita TV-ohjelmia katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php