Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Jyväskylä sEXHIBITION.

Mr Lotharin viikko 37/2013  1

Maanantaina laitoin vesiskootterit talvisäilöön ja kävin fiksaamassa Virransalmen mökkini terassikalusteita.

Tiistaina siivosin autotallit, laitoin Ferrarin ja terassikalusteet talvisäilöön sekä kävin lasiliikkeen miehen kanssa tsekkaamassa mitkä lasit uusitaan minun Leppäniemen huvilalla.

Keskiviikkona postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja pakkasin loppuvaraston sekä esiintymisvaatteet Bemarin kyytiin Jyväskylän sEXHIBITION messuja varten.

Torstaina läksin jo aamupäivällä Jyväskylään jonne päästyäni kävin ensin hakemassa hiukka esiintymisvaatteita AntiShopista, sen jälkeen menin Radio Cityn haastatteluun ja sitten läksin tsekkaamaan missä vaiheessa sEXHIBITION messujen rakentaminen oli Paviljongilla. Hallilla käymisen jälkeen läksin ohjelmapäällikön ja yhden tuottajan kanssa syömään jonka jälkeen tulin takaisin Paviljongille jossa minun majoitus oli. Illalla yksi tyttö kävi myös moikkaamassa minua hotellilla, mutta menin kuitenkin suht ajoissa nukkumaan sillä tiesin edessä olevan rankan viikonlopun.

Perjantaina alku oli messuilla aika hiljainen, mutta iltaa kohden porukkaa tuli jatkuvasti lisää. Aluksi minä katselin hiukka päälavan esityksiä ja kuuden jälkeen alkoi Puuhalavan juontotyöt ohjelmanmukaisten esiintyjien lavalle juontamisella. 21.30 oli vuorossa Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy päälavalla shown vuoro joka oli taas ainutkertainen show joka sisälsi vaikka minkälaista toimintaa. Päälavan showni jälkeen siirryin juontamaan Puuhalavan toimintaa jossa yleisö oli pääosassa, lavalla nähtiin strippausta, suihinottoa, pillunnuolentaa, liveseksiä ja kaiken huipuksi yksi nainen senkuin tärisi orgasmin kourissa kun häntä pantiin panokoneella sekä sen jälkeen orgasmin saanut nainen otti yhdeltä kundilta sen verran tehokkaasti suihin ja runkkasi sen verran tehokkaasti että nörtin näköinen poika roiski spermansa komeassa kaaressa itsensä päälle selällään maatessaan. Messujen sulkeuduttua lähdin muiden esiintyjien kanssa virallisille jatkoille joiden pitopaikkana oli Bar Bra, sielläkin meno oli hetkittäin aika villiä. Minä läksin jatkoilta hotellille jo kolmen aikaan ja ehdin jo nukahtaakin kun yksi esiintyjätyttö herätti minut viestillään jatkoilta hotellille tultuaan koska halusi seksiä, no tottahan toki minä autan naista hädässä ja niinpä nukkuminen jäikin sitten hiukka vähemmälle.

Lauantaina päivä meni Jyväskylän satamassa FlyBoard SM-kisoissa, illan tullen minä minä siirryin sEXHIBITION messuille Palvinjongille jossa katselin taas aluksi muiden esiintyjien päälavan esityksiä ja viiden jälkeen alkoi minun juontajan hommat Puuhalavalla ohjelman mukaisten esiintyjien lavalle juontamisella. 21.30 oli taas vuorossa Mr Lothar & Co show päälavalla, kyseisessä showssa oli taas monenlaista häröilyä mm. tytöt panivat toisiaan straponilla ja nähtiinpä lavalla panokonekin, yms. Päälavan shown jälkeen siirryin Puuhalavalle juontamaan yleisön edesottamuksia ja loppujen lopuksi huomasin itsekin osallistuvani toimintaan sekä lopulta nussin kahta tyttöä vuorotellen lavalla, kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan mutta ei hätää sillä läksimme taas porukalla virallisille jatkoille. Bar Brassa meno jatkui taas suht villinä ja kun siellä tuli valomerkki niin läksimme jatkojen jatkoille hotellille jossa touhu meni loppujen lopuksi 7 hengen orgioiksi yhdessä huoneessa. Aamun jo sarastaessa minä siirryin yhden tytöistä kanssa omaan huoneeseeni.

Sunnuntaina kävimme aamupalalla jonka jälkeen päädyimme vielä takaisin sänkyyn. Puolen päivän aikaan minä läksin sitten ajelemaan kotia kohti ja kotiin päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn päiväunille jotka kestikin iltaan saakka. Illalla lisäilin vielä viikonlopun reissusta otettuja kuvia kotisivuilleni ja katselin hiukka televisiota.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 35/2013  1

Maanantaina tein päivällä ensin hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökilläni eli ajelin nurmikot, asensin yhden ovistopparin ja putsasin saunan katon sekä rännit, sen jälkeen keskityin kalojen syöttämiseen. Illala tein vielä parin ravintolan Erotic Night keikkojen mainokset ja lähetin ne ravintoloille.

Tiistaina kävimme ensin yhden kaverini kanssa vesiskoottereilla haukkavuorella ja Voikoskella, paluumatkalla kävimme syömässä Vihantasalmella ja takaisin Mäntyharjun keskustaan päästyämme lentelimme vielä jonkin aikaa FlyBoardilla Kurkiniemessä josta Länsi-Savo teki sitten pienen jutunkin http://www.lansi-savo.fi/uutiset/katso-video-mr-lothar-toi-uudet-vesileikit-etelä-savoon-66863 Flyboard lentelyn jälkeen läksimme yhdelle minun mökeistäni saunomaan. Tiistaina julkaistiin myös minun uran 170. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Yllätysvieras - Seksi on suklaan korvike K18! Kyseisellä videolla istuksin loppiaisena mökilläni konvehtirasia käsissä kun ovesta astele sisään nainen joka on pukeutunut vain todella pieniin seksikkäisiin vaatteisiin. Ajattelen tarjota tytölle jotain hyvää, mutta konvehdit ovat juuri loppuneet ja niinpä sovellan vanhaa sanontaa eli seksi on suklaan korvike vai miten se nyt menikään. Tyttö ottaa aluksi minun patukan suuhunsa jonka jälkeen minä maistelen tytön piparia joka taas johtaa siihen että mökissä nussitaan kuin kaikki hyvä tosiaan loppuisi loppiaiseen. Useiden eri asentojen välillä mainitsen että onhan konvehtirasiassakin monenlaisia makuja ja roiskin lopuksi patukan täytteet tytön pakaroille jotka on yhdet Suomen aikuisviihteen parhaista lajissaan. Mr Lothar & Yllätysvieras - Seksi on suklaan korvike video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona treenasin 6-7.9.2013 järjestettävien TurkkuSex messujen Mr Lothar & Mariah showta ja tein 13-14.9.2013 järjestettävien Jyväskylän sEXHIBITION messujen Puuhalavan aikataulun.

Torstaina me Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommia tehdessä ja sorsien touhuja katsellessa sekä uidessa.

Perjantaina kävin vaihtamassa autoa Mikkelissä Karikon Autotalossa jonka jälkeen kävin pyörähtämässä JS-Motorsilla, sitten jatkoin matkaa Juvalle josta otin naisesiintyjän kyytiin ja ajelimme Vaalaan jossa meillä oli Erotic Night keikka Hotelli-Ravintola Siitarissa.

Lauantaina ajelimme päivällä Taivalkoskelle ja majoituimme hotelli Herkkoon eli samaan paikkaan jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka. Ennen illan keikkaa otin pienet päiväunet, kävin kuntosalilla ja hotellin allasostastolla sekä syömässä. Keikan jälkeen jäin vielä hengailemaan hotellin baariin ja nukkumaan menin joskus neljän jälkeen.

Sunnuntaina heräsimme jo kuuden aikaan aamulla ja läksimme ajelemaan etelää kohti, matkalla näimme hienoissa maisemissa poroja, pöllön, haukan, korppeja ja vaikka mitä muita eläimiä. Naisesiintyjä jäi Varkauteen josta minä jatkoin matkaa Mäntyharjulle jossa kävin ensin huvilallani ja sen jälkeen kävin Lahnaniemen mökilläni viemässä toiset avaimet vuokralaiselle. Sen jälkeen kävin kotipaikallani tekemässä yhden vuokrasopimuksen ja illalla kävin vielä pyörähtämässä Virransalmen mökillä ja yhdellä kaverillani kylässä jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari