Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Kaapelitehdas.

Mr Lotharin viikko 44/2013  1

Maanantaina viimeistelin Helsingin sEXHIBITION messujen ohjelmaa ja majoituksia sekä kävin rekisteröimässä uuden moottorikelkkakärryn omiin nimiini.

Tiistaina tein mökkitalkkarin hommia huvilallani, postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja sovin että menen 7.12.2013 Jennan, Nican ja Jessican kanssa esiintymiskeikalle ravintola Osmantupaan Euraan.

Keskiviikkona hoidin keikkojen laskutuksia ja sovin että menen 18.1.2014 Ms Nican kanssa esiintymiskeikalle Hotelli Koskenniskaan Forssaan.

Torstaina pakkasin esiintymistavarat autoon ja kurvailin Helsinkiin, jonne päästyäni kävin hoitamassa Helsingin sEXHIBITION messujen Virallisten jatkojen järjestelyjä MilliKlubilla. Sen jälkeen menin tsekkaamaan Kaapelitehtaalle missä vaiheessa messujen järjestelyt oli ja sieltä matka jatkui hotellille jossa tapasin Estrellan jonka kanssa kävin syömässä.

Perjantaina läksin heti aamupalan jälkeen hakemaan yhden Suomalaisen esiintyjän junalta ja pari ulkomaalaista esiintyjää Katajanokan terminaalilta. Sen jälkeen menimme käymään Kaapelitehtaalla ja sitten vielä nopeasti hotellilla ennen messujen alkua. Messujen aluksi minä ehdin katsella hiukka päälavan esiintyjiä joista ensimmäinen esiintyjä oli esiintymishommat tämän vuoden loppuun lopettava Mr New York, toisena esiintyi yksi Maailman tunnetuimmista lyhytkasvuisista aikuisviihdetähdistä eli Estrella, kolmantena päälavalle nousi punk-henkinen Joanna Angel ja hänen jälkeen vuorossa oli Donata Reyes & Goran gay-show jonka jälkeen minun pitikin sitten jo lähteä starttaamaan Puuharavintolan toimintaa. Puuhalavalla ensimmäisenä esiintyi Melany, sen jälkeen kävin vielä katsomassa päälavalla Cheetahin setin ja sitten menin taas juontamaan Puuhalavaa jossa oli vuorossa Jessica jonka jälkeen ehdin taas käydä vilkaisemassa päälavalla Villi-Iran ja kumppaneiden showta. Sen jälkeen keskityinkin ihan vaan Puuhalavan juontoihin kunnes 21.30 oli vuorossa Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy show päälavalla jolloin vedimme mm. strippausta, tulitemppuja, lesboilua, liveakteja ja ryhmäseksiäkin sisältäneen shown päälavalla. Sen jälkeen alkoi Mr Lotharin pelit ja leikit Puuhalavalla eli yleisö pääsi näyttämään taitojaan Puuhalavalle ja siellä nähtiinkin illan aikana monenlaista menoa eli aikalailla samaa settiä mm. strippausta, runkkausta, suihinottoa, pillunnuolentaa, lesboilua, liveakteja ja ryhmäseksiäkin. Valomerkin jälkeen läksimme messujen Virallisille jatkoille MilliKlubille ja sielläkin meno oli aika villiä, Estrella esimerkiksi villiintyi ihan täysin seksikkäiden naisten seurassa. Millin valomerkin jälkeen suuntasimme hotellille jossa minä meinasin mennä nukkumaan mutta juuri kun olin nukahtamassa tuli puhelimeeni viesti yhdeltä tytöltä että voisiko hän tulla minun huoneeseen ja senhän tietää mitä siitä seurasi.

Lauantaina kävin ennen messujen alkua Radio Cityn vieraana ja messujen alettua alku meni taas minun osalta päälavan esityksiä katsellessa. Viiden jälkeen aloimme taas starttailla Puuharavintolaa ja minun ensimmäinen juonto siellä oli 17.15 kun juonsin Susannean esiintymään. Aluksi meininki oli taas hiukka rauhallisempaa mutta loppujen lopuksi Puuhalavallakin alkoi taas kunnon meininki ja osallistuin itsekin hiukka yleisön seksileikkeihin kun kolme yleisöstä lavalle nousutta tyttöä kävi vuorotellen ottamassa minulta suihin josta itse asiassa alkoikin sitten kunnon ryhmäseksi sessiot Puuhalavalla ja ne kesti aina valomerkkiin saakka. Valomerkin jälkeen läksimme taas messujen viralisille jatkoille MilliKlubille jossa meno oli vielä villimpää kuin perjantaina. MilliKlubin valomerkin jälkeen läksimme vielä jatkojen jatkoille hotellille ja voin kertoa että ei varmaan ole ollut ikinä niin paljon pokassa pitelemistä seksin aikana kuin kyseisillä jatkoilla. Minä nimittäin harrastin seksiä yhden tytön kanssa Estrellan huoneessa hänen parisängyssä ja kun pikkumies pani toista naista samalla sängyllä niin he keikahtivat kesken touhun sängyltä sen heiluessa tipahtaen lattialle.

Sunnuntaina läksin yhdentoista aikaan aamupalan syötyäni ajelemaan Mäntyharjulle jonne päästyäni kävin huvilalla moikkaamassa sinne lauantaina saapuneita vuokralaisia ja kun pääsin sieltä kotiin niin meinasin katsella Abu Dhabin F1-kisan, mutta koska Kimi keskeytti heti alkuun niin minäkin keskeytin katselun ja otin pienet päiväunet. Päiväunien jälkeen oli muuten omituista että kun olin tilannut viikonlopun aikana noin 500 annosta alkoholia ja juottanut ne muille niin vaikka en juonu itse yhtään niin minullakin oli sellainen olo kuin olisi ollut krapula, niinpä hainkin itselleni pitsaa ja jäätelöä. Illalla lisäilin vielä hiukka sEXHIBITION messuilta ja niiden jatkoilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan jonka jälkeen olin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 20/2012  1

Maanantaina päivä meni Jenny Hardin, Rob Dieselin ja Gustavon kanssa minun huvilalla hengaillessa, illalla läksimme käymään Mäntyharjun keskustassa syömässä, kaupassa ja punttisalilla.

Tiistaina julkaistiin minun aikuisviihdeuran 129. video, Mr Lothar & Aada - Kuka määrää tahdin osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona heräsin siihen kun Radio SuomiPOP:lta soitettiin minulle ja kyseltiin kuulumisia. Haastattelun jälkeen söin aamupalaa ja läksin ajelemaan Helsinkiä kohti jonne saavuttuani koukkasin Susan Silverin kyytiini, sitten menimme MTV3 studioille Tuomas Enbuske Talk Shown kuvauksiin. Kuvauksien jälkeen ajelin takasin huvilalleni, otin Jenny Hardin sekä Rob Dieselin kyytiini ja läksimme ajelemaan Savonlinnaa kohti. Savonlinnaan saavuttuamme kävimme katsomassa Olavin linnaa ja otimme muutamia kuvia sen luona, sitten olikin aika mennä Baari & Yökerho Poltteeseen jossa me kaikki esiinnyimme illan aikana. Keikan jälkeen ajelimme vielä takaisin minun huvilalle.

Torstaina siirryimme koko porukka Helsinkiin jossa kävimme ensin tsekkaamassa Helsingin sEXHIBITION messujen järjestelyt Kaapelitehtaalla ja sitten majoituimme Holiday Inn Ruoholahteen jossa minä katsoin Suomi-USA lätkä matsin jonka jälkeen olinkin valmis nukkumatin maailmaan.

Perjantaina meni suht ajoissa Kaapelitehtaalle tekemään viimeisiä valmisteluja messuja varten, sen jälkeen kävin hoitamassa virallisten jatkobileiden viimeiset järjestelyt MilliKlubilla jonka jälkeen kiirehdin takaisin Kaapelitehtaalle Märät Säpikkäät TV-ohjelman kuvauksiin. Kuvauksien jälkeen alkoikin sitten jo Puuhalavan esiintyjien lavalle juonnot ja 21.30 oli vuorossa Mr Lothar & Puuhalava shown vuoro päälavalla jonka jälkeen alkoi Puuhalavalla yleisöstriptease joka muuttui loppujen lopuksi ryhmäseksishow:si johon itsekin osallistuin. Puoli yhden aikaan tuli Kaapelitehtaalla valomerkki ja sitten siirryimme messujen virallisille jatkoille MilliKlubille josta minä siirryin vielä hiukka ennen puoli neljää epävirallisille jatkoille omaan hotellihuoneeseeni.

Lauantaina heräsin parin kivan näköisen tytön välistä, kävin toisen heistä kanssa aamupalalla toisen jäädessä vielä nukkumaan. Aamupalan jälkeen toinen tytöistä läksi kotiinsa ja minä lähdin toisen kanssa Kaapelitehtaalle jossa oli taas vuorossa yhdet TV-kuvaukset, tällä kertaa YLE FEM:lle. Kuvauksien jälkeen kävin hakemassa Jennyn ja Robin hotellilta jonka jälkeen alkoikin sitten taas Puuhalavan hommat juontajana. 20.00 oli vuorossa Mr Lothar ja Puuhalava show päälavalla jonka jälkeen siirryin takaisin Puuhalavalle. Puolen yön jälkeen läksin neljän tytön kanssa MilliKlubille messujen virallisille jatkoille ja sieltä sitten puoli neljän jälkeen hotellille.

Sunnuntaina hyvästelin aamupalan jälkeen Jennyn, Robin ja Gustavon jonka jälkeen vein yhden tytön linja-autoasemalle ja jatkoin itse matkaa huvilalleni jossa laitoin paikkoja kondikseen pari tuntia jonka jälkeen läksin katsomaan Suomi-Tsekki peliä kotipaikalleni. Lätkämatsin jälkeen olinkin sitten jo ihan valmis menemään nukkumaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php