Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Kalajoki.

Mr Lotharin viikko 15/2016

Maanantaina julkaistiin minun uran 210. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Tara - Eyes Wide Shut bileiden jatkot! Videolla olen ollut Eyes Wide Shut bileissä ja saavun hotellille rastapäisen Taran kanssa. Hotellihuoneessa vaatteet riisutaan samantien ja Tara alkaa ottaa minulta suihin mutta en kuitenkaan luovu maskistani. Annan hippitytölle "käsikaasua" ja sen jälkeen alan nussia Taraa kuin viimeistä päivää. Tara kuulostaa siltä että on ollut ilman lihaa pidemmänkin aikaa, mutta nyt hän saa sitä oikein huolella... Mr Lothar ja Tara - Eyes Wide Shut bileiden jatkot video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Tiistaina YLE:ltä otettiin minuun yhteyttä ja kerrottiin että he haluaisivat tehdä aikuisviihdevideokuvauksistani dokumentin televisioon. Muuten päivä meni mökkitalkkarin hommissa.

Keskiviikkona kävin katsomassa yhtä kiinteistöä, jonka jälkeen kaivoin Ferrarin esiin talvisäilöstä ja ajoin sillä pienen ringin.

Torstaipäivä meni huvilalla halkoja hakatessa, illalla tein tarjouksen edellisenä päivänä katsomastani kiinteistöstä ja myyjät hyväksyivät tarjoukseni.

Perjantaina läksin Tinan, Xenan ja Sarahin kanssa jo 12 aikoihin ajelemaan Kalajokea kohti jonne päästyämme kävimme syömässä Sandy Keltissä ja sen jälkeen ehdimme vielä hengähtää hetken ennen Dyynin Erotic Weekendin alkua. Illan esitykset sisälsi strippausta, tulta, tankotanssia, yms.

Lauantaina päivä meni aamupalaa lukuun ottamatta sängyn pohjalla, mutta illallisen jälkeen kävin Tinan kanssa dyyneillä kävelemässä jonka jälkeen olikin aika valmistautua illan esityksiin. Lauantaina oli hiukka erilaiset showt kuin perjantaina ja illan viimeinen virallinen ohjelmanumero oli yleisö vs henkilökunta strippauskisa, tosin sen jälkeen meillä oli vielä pienet jatkot jotka loppui kuuden jälkeen aamulla.

Sunnuntai menikin sitten kotimatkassa ja kotiin päästyäni lisäilin keikkakuvia kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 2/2016

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina kävin tilaamassa yhdelle mökeistäni uuden isomman television.

Keskiviikkona postittelin Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille ja sen jälkeen tuli kolattua kotipaikkani piha ekaa kertaa tänä talvena.

Torstaina huoltomies kävi lisäämässä kylmäainetta huvilan ilmalämpöpumppuihin.

Perjantaina suuntasin Melanyn, Nican ja Sarhin kanssa Kalajoelle jonne päästyämme kävimme ensin syömässä Sandy Keltissä. Ruokailun jälkeen oli yksi yksityiskeikka ja sen jälkeen alkoikin Tattoo & Erotic Weekend ravintola Dyynissä. Keikan jälkeen oli vielä jatkot jotka loppuivat vasta aamun jo sarastaessa.

Lauantaina päivä meni tyttöjen kanssa kylpylässä ja ilta meni suht samalla kaavalla kuin perjantaikin Dyynissä esiintyessä.

Sunnuntaina päivä meni hienosta kelistä nautiskellessa kotimatkalla ja ilta kotona kuumeessa sängyn pohjalla.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 4/2015

Maanantaina lisäilin Mr Lothar Productionin pikkujouluista otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

Tiistaina päivitin uudet esiintymismusiikit muistitikulle.

Keskiviikko meni mökkitalkkarin hommissa Leppäniemen huvilallani.

Torstaina vein firmani veroilmoituspaperit kirjanpitäjälle.

Perjantaina ajelin Sarahin, Nican ja Donnan kanssa Kalajoelle, jonne päästyämme kävimme syömässä Sandy Keltissä. Ruokailun jälkeen ehdimme hengähtää hetken ennen Tattoo & Erotic Nightin alkua Dyynissä. Alkuilta oli aika rauhallinen mutta puolen yön jälkeen alkoi tapahtua, Donna esiintyi ensimmäisenä, Nica toisena ja Sarah kolmantena, minun soolosetin vuoro oli neljäntenä ja Nican sekä Donnan yhteisshown vuoro sen jälkeen. Illan viimeinen show oli minun ja Sarahin yhteisshow.

Lauantaina läksin yhdentoista aikoihin tyttöjen kanssa aamupalalle Sandy Keltiin, jonka jälkeen Sarah lähti takaisin lepäilemään ja me muut läksimme moottorikelkkasafarille. Moottorikelkkasafarin jälkeen joimme vielä vaahtokarkeilla höystetyt kaakaot Safaritalolla jonka jälkeen haimme Sarahin mukaan ja läksimme shoppailemaan. Shoppailuretken jälkeen minä otin pienet päiväunet ja sitten läksimmekin taas Sandy Keltiin syömään. Ruokailun jälkeen ehdimme taas hengähtää hetken ennen illan keikkaa. Esiintymiskaava oli suht samanlainen, mutta keikan jälkeen oli vielä jonkin mallin jatkot ja niinpä nukkumaan tuli mentyä vasta kuuden aikaan aamulla.

Sunnuntaina läksimme ajelemaan etelää kohti kymmen aikoihin aamulla, Nica jäi kyydistä Jyväskylään ja Sarah sekä Donna jatkoivat matkaa Mäntyharjulta eteenpäin muilla kyydeillä. Kotiin päästyäni minä kömmin heti peiton alle ja otin viiden tunnin päiväunet jonka jälkeen lisäilin Kalajoen reissulta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 32/2014

Maanantaina palasin vihdoin kotiin rallireissusta, pesin ja imuroin Ferrarin ja Bemarin jonka jälkeen otin päiväunet. Illalla lisäilin Jyväskylän reissulta kuvatun videon http://youtu.be/xBPrtQ4o7pk osoitteeseen ja kuvia http://www.MrLothar.fi/galleria osoitteeseen.

Tiistaina vaihdoin Ferrariin takajarrupalat.

Keskiviikkona suuntasimme Bemarin keulan Kalajokea kohti, jonne päästyämme kävin tyttöjen kanssa syömässä Sandy Kelt:ssä. Minä söin pääruuaksi villisikaa ja jälkiruuaksi whisky-jäätelöä, tyttöjen nautiskellessa ruokaisista salaateista. Illallisen jälkeen kävin Sarahin kanssa kävelemässä särkillä. Iltakävelyn jälkeen olikin sitten työnteon vuoro, illan showt ravintola Dyynissä aloitti Nica ja toisena esiintyjänä oli Safyra, minun vuoro oli kolmantena ja Sarah esiintyi neljäntenä, illan viides ohjelmanumero oli Nican ja Safyran lesboshow jonka jälkeen oli vielä minun ja Sarahin yhteishow.

Torstaina aloitimme päivän Sandy Keltin mainiolla aamiaisella jonka jälkeen suuntasimme Kalajoen hiekkasärkille, päivä menikin siellä joutuisasti auringossa makaillen ja välillä uimassa käyden. Illalla kävimme taas syömässä Sandy Keltissä ja samalla tsekkaamassa yhden bändin keikkaa. Oma keikkamme alkoi taas ravintola Dyynissä puolen yön aikoihin ja se eteni suht samalla kaavalla kuin edellisenäkin iltana, tosin viimeisen shown jälkeen vedin vielä hiukka extrashowta yhden Dyynin työntekijän läksiäisissä.

Perjantaina läksimme jo kuuden aikoihin aamulla ajelemaan Mäntyharjua kohti, minua meinasi nukuttaa ihan hulluna vaikka Sarah hieroi minun niskoja ajon aikana mutta siinä vaiheessa uneliaisuus hävisi totaalisesti kun poliisit pysäyttivät meidät ylinopeuden takia ja he kirjoittivat minulle 966€ sakot. Mäntyharjulle päästyämme Sarah jatkoi matkaa omalla autolla kotiinsa ja minä läksin Safiran kanssa Leppäniemen huvilalle laittamaan paikkoja järjestykseen seuraavia vuokralaisia varten. Huvilan järjestelyn ja uusien vuokralaisten vastaanoton jälkeen vein Safyran junalle ja menin itse kotiin ottamaan pienet päiväunet. Päiväunien jälkeen läksin vielä pyörähtämään Mikkelissä jossa oli Jurassic Rock.

Lauantaina päivä meni Virransalmen mökilläni laiskotellessa ja illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa ravintoloissa sillä seurauksella että pidin pienet jatkot yhden tytön kanssa mökilläni kuutamon katselun, saunomisen ja yöuinnin merkeissä.

Sunnuntaina aamupäivä meni mökillä hengaillessa ja pieniä askareita tehdessä, iltapäivällä yksi kaverini tuli katsomaan minkälainen laajennus hänen mielestään kannattaisi tehdä toiseen mökeistä ja sen jälkeen läksimme syömään Mäntyharjun keskustaan. Ruokailun jälkeen väsymys vei taas voiton ja menin kotiin päiväunille jonka jälkeen lisäilin kuvia ja videoita viikon seikkailuistani nettiin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 2/2014

Maanantaina lisäilin uusia kuvia kotisivuileni, mutta muuten päivä meni vielä kuumeesta toipuessa.

Tiistaina sovin pari esiintymiskeikkaa keväälle.

Keskiviikkona pyörähdin Mikkelissä JS-Motorsilla ja uuden Bemari kaupan avajaisissa, täytyykin myöntää että Rinta-Jouppi oli järjestänyt hyvät avajaiset.

Torstaina haimme yhdelle kaverilleni skootterin Valkealasta.

Perjantaina julkaistiin minun uran 178. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Merike - Miksi joulupukki ei ehtinyt luoksesi K18! Kyseisellä videolla on jouluaatto ja Joulupukki on lähdössä jakamaan lahjoja mutta pukin apulainen Tuhma-Tonttu on ollut jo vaikka kuinka kauan saunassa ja niinpä pukki päättää mennä katsomaan mikä tontulla oikein kestää. Saunan oven avattuaan pukki näkee tontun ratsastamassa puhallettavassa jakkarassa pystyssä olevalla dildolla, jolloin hän tajuaa että saunan ovi olikin joulukalenterin 24 luukku. Hetken tontun touhuja katseltuaa pukki heittää itsekin vaatteet pois ja menee saunaan tontun seuraksi jolloin tonttu alkaa ottamaan pukilta suihin. Pukki innostuu kun tonttu kiljuu pukin sauvan käsittelyssä. Pukki on kuitenkin vanha mies ja saunassa kuuma, niinpä hommaa jatketaan tuvan nurkassa olevassa sängyssä. Tonttu on niin kiimainen ja äänekäs että pukki roiskii spermansa tontun muhkealle takapuolelle jonka jälkeen on taas syytä mennä saunaan. Tämän videon katsottuanne tiedätte miksi pukki ei aina ehdi tulla joka paikkaan.
Mr Lothar ja Merike - Miksi joulupukki ei ehtinyt luoksesi video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina olikin sitten vuorossa 2014 vuoden ensimmäinen ravintolakeikka eli Erotic & Tattoo Night by Mr Lothar & Jenna & Nica & Safyra ravintola Dyynissä Kalajoella. Läksimme Kalajoelle jo ajoissa ja sinne päästyämme kävimme syömässä Sandy Kelt:ssä. Illan aikana esiinyimme jokainen yhdet omat soolo setit ja sen lisäksi Jenna & Safyra veti yhden lesbosetin ja minä & Nica yhden yhteissetin.

Sunnuntaina lisäilin kotisivuilleni Kalajoen reissun kuvia.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari