Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Keisarinlähde.

Mr Lotharin viikko 33/2012

Maanantaina purin yhden kesämökkini saunan lattian ja rakensin sinne uuden lattian, jonka jälkeen olikin vuorossa saunan uuden lattian koeponnistaminen.

Tiistaina ajoin päivällä yhden kesämökkini pihan nurmikot ja täytyy vaan ihmetellä miten paljon näin sammakoita, niitä oli kymmeniä jos ei peräti satoja! Nurmikoitten ajon jälkeen huolsin mökkiruohonleikkurini ja tein pieniä säätöjä yhteen moottorisahaani, jonka jälkeen läksin käymään serkkujeni kanssa yhdellä kesämökilläni.

Keskiviikkona päivä meni Mäntyharjun Kallavedellä veneillessä ja luonnossa samoillessa, kävin katsomassa hiidenkirnua ja kalliomaalauksia Itkonlahdella, kiipesin Puukonvuorelle katselemaan maisemia ja söin eväät Puukonvuoren laavulla jonka jälkeen kävin juomassa vettä Keisarinlähteestä. Illalla suunnittelin mitä videoita laitetaan Mr Lothar Collection DVD:lle.

Torstaina läksin veneilemään Pyhävedelle, ensimmäinen etappi oli Nuotioniemen laavu josta jatkoin matkaa Pyhäkosken sulun kautta Vihantasalmelle ja siitä edelleen Lahnavedelle, mutta melkein heti sinne päästyäni alkoi satamaan ja niinpä ajelinkin Miekankosken Kahvilaan juustotortulle ja mehulle. Sateen tauottua jatkoin matkaa Tarhaveden kautta Juolasvedelle jossa kävin tsekkaamassa Pienen Linnasaareen nuotiopaikan ja sen jälkeen veneilin Sarkavedelle Haukkavuoren nuotiopaikalle, josta kiipesin Haukkavuoren huipulle ja jonkin aikaa maisemia ihailtuani sekä kuvailtuani laskeuduin takaisin nuotiopaikalle syömään eväitä. Eväiden syömisen jälkeen läksin veneilemään kotia kohti hiukka reippaampaa vauhtia, mutta Juolasvedelle saavuttuani alkoi sataa rakeita niin rankasti että oli pakko hiljentää vauhti melkein nollaan sillä reittimerkkien ja rantojen erottaminen oli lähes mahdotonta, eikä nuo rakeet olleet kovin kivan tuntuisiakaan kun ne paiskautuivat naamaan. Lopulta selvisin kuitenkin Tarhavedelle jossa aurinko alkoikin sitten jo paistaa ja loppumatkan oli taas todella hieno keli.

Perjantaina päivä meni ihan vaan huvilalla hengaillessa, mutta illalla läksin pyörähtämään paikallisissa baareissa ja tuli juotua pari lonkeroakin. Perjantaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 140. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Johanna - Sängynjalkojen kestotesti K18!

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany Bar Agavessa Kastulassa. Menimme Kastulaan suht ajoissa ja kävimme ensin syömässä paikallisessa pizzeriassa, jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että baari aukesi. Illan ensimmäinen show oli Melanyn soolo setti, sen jälkeen oli vuorossa minun soolo, sitten meidän yhteisshow ja lopuksi juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Nukkumatin maailmaan pääsin vasta joskus viiden aikaan aamulla.

Sunnuntaina heräilimme jo kahdeksan aikaan aamulla, söimme aamupalaa ja läksimme ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyämme Melany jatkoi matkaa omalla autolla kotiinsa ja minä läksin huvilalle tekemään astianpesukoneremonttia. Astianpesukoneen korjauksen jälkeen läksin yhden kaverini kanssa viemään rapumerrat mökilleni ja siinä samalla tuli sitten fiksattua siellä yhden oven sarana kuntoon. Loppupäivä menikin sitten muutamaan keikkakyselyyn vastaillessa ja laiskotellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php