Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Kelkkakunkku.

Mr Lotharin viikko 9/2013  1

Maanantaina olin päivällä auttamassa yhtä kaveriani hänen kesämökin kelohirsikehikon kasaamisessa Mikkelissä ja illalla kävin saunomassa yhden vanhan koulukaverini luona. Maanantaina julkaistiin myös urani 156. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Marine - Kelkan tankkaus ja kuskin tyhjennys K18! Kyseisellä videolla olen lähdössä ajamaan kilpaa Kelkkakunkkuun ja minulla on Marine niminen kaunis mekaanikko joka on juuri tankkaamassa moottorikelkkaa kuljetuskärryssä kun menen tsekkaamaan että kaikki on kunnossa. Kysyn Marinelta miten saataisiin kuskikin siihen kuntoon että ajo kulkisi Kelkkakunkussa, johon hän vastaa että kuskin tarvis varmaan ottaa housut pois. Minä teen työtä käskettyä ja Marine ottaakin minun letkun välittömästi käsittelyynsä. Pienen virityksen jälkeen testataan miten Lynx toimii nussimisalustana, kieltämättä kyyti on kovaa ja alusta valittaa kuin pahemmassakin patikossa kunnes kuski laukeaa. Mitä luulette, kulkeeko kelkka kovempaa näillä keinoilla? Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina postittelin Mr Lothar Production tuotepaketteja niitä tilanneille.

Keskiviikkona kävin huvilallani sekä kesämökilläni ja hain Powder Pro sukset lainaan kaveriltani.

Torstaina kävin hakemassa moottorikelkkani huollosta JS-Motorsilta Mikkelistä ja ajoin samalla reissulla suksitestejä.

Perjantaina menin jo päivällä Lahteen ja kävin syömässä yhden kaverini luona jonka jälkeen läksimme Messilään rakentamaan varikkosysteemeitämme Kelkkakunkkua varten.

Lauantai meni Kelkkakunkussa kilpailijana, tässä pieni yhteenveto minun kilpailusta:
EK1:llä oli ihan sika liukasta ja tuli sitten ajettu pihallekin viimeisessä mutkassa.
EK2:lla ajoin ulos eka mutkasta ja suorilla loppui kulut kelkasta, ajotietokone rekisteröi huippunopeudeksi 158km/h.
EK3:lla kelkka jäi lähdössä viivalle, siitä sisuuntuneena järjestin yleisölle hupia hyppäämällä yhdestä nypystä sen verran nokalleen että lensin sarvien yli ja jotta yhdellä EK:lla olisi riittävästi ohjelmaa niin ajoin yhden risteyksen sen verran pitkäksi että piti kokeilla toimiiko kelkan pakki.
EK4:lla tuli myös ajettua yhdestä mutkasta pihalle, mutta tavoite tuli kuitenkin saavutettua sillä kuski ja kelkka tulivat molemmat ehjänä maaliin. Ai niin sijoitus oli 19.
Kisan jälkeen katselimme vielä kelkkacrossikisan finaalin ja sen jälkeen alkoi afterpartyt joissa tanssimme, saunoimme ja kävimme pulikoimassa paljussa sekä jotkut hiukka joikin.

Sunnuntaina heräsin jo suht ajoissa, ajelin Mäntyharjulle ja läksin kavereiden kanssa treenaamaan moottorikelkalla ajamista. Ensin treenasimme enduroa ja sen jälkeen ajoimme muutamat ajat Gillin crossiradalla, sillä seurauksella että Haverinen ajoi rataennätykseksi 1.05,6 ja minä ajoin omaksi ennätyksekseni 1.08. Illalla lisäilin vielä moottorikelkkailu videoita http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteeseen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.mrlothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 8/2013  1

Maanantaina postitin edellisenä sunnuntaina kuvatun aikuisviihdevideon eteenpäin julkaisemista varten ja lisäilin kuvia kotisivujeni uuteen kuvagalleriaan http://www.mrlothar.fi/galleria osoitteeseen.

Tiistaina kävin kavereiden kanssa moottorikelkoilla Matkoslammen laavulla makkaranpaistossa.

Keskiviikko meni huvilalla hengaillessa ja kelkkailuvideoita http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteeseen lisäillessä.

Torstaina olin vieraana YLE TV1 Puoli seitsemän ohjelmassa, kyseinen ohjelma on katsottavissa http://areena.yle.fi/tv/1803349 osoitteessa. Ohjelman tekemisen jälkeen kävin tapaamassa yhtä uutta leffaehdokasta, jonka jälkeen ajelin kotiin.

Perjantaina kävin aamupäivällä tekemässä avannon mökkini rantaan. Iltapäivällä lanasimme kavereideni kanssa Pitkäjärven EK:n ja Gillin crossiradan johon ajoinkin sitten oman pohja-aikani 1.11,5. Illalla läksimme vielä kolmen kelkan voimin käymään Rantissa, mutta koska Rantinhovi oli jo kiinni ajoimme takaisin Mäntyharjun keskustan ja Vihantasalmen kautta.

Lauantai alkoi pienellä kelkkaremontilla jonka jälkeen pääsin ajamaan kavereiden kanssa taas ensin hiukka crossiradalla ja sen jälkeen Pitkäjärven EK:lla, mutta siinä vaiheessa kun olimme lähdössä käymään rantissa alkoi kelkasta jos toisestakin löytyä vikoja ja niinpä läksimmekin saunomaan minun mökille. Saunomisen, avannossa käymisen sekä makkaran paiston jälkeen kello olikin jo sen verran että minun piti lähteä ajelemaan Vesantoa kohti jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Paola Bar Wankkurissa.

Sunnuntai menikin sitten kotimatkassa ja kotiin päästyäni sängyn pohjalla laiskotellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.mrlothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php