Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Kemora.

Mr Lotharin viikko 25/2015

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina ajelin kotipaikkani nurmikot jonka jälkeen kävin imuroimassa Leppäniemen huvilan uima-altaan ja haravoimassa rannan.

Keskiviikkona ajelin 2. asuntoni nurmikot ja kävin tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia Kallaveden mökilläni.

Torstaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Torvilanden huvilalleni.

Perjantaina kävin Ferrarilla perinteisellä juhannusajelulla Himoksella jossa tuli katseltua Nopsajalan, Sannin, Kasmirin, Jenni Vartiaisen, Jari Sillanpään, Apulannan, Italo Brothersin ja Popedan keikat sekä osallistuttua Cageridersin surmanajonäytökseen josta löytyy videomateriaalia https://www.youtube.com/watch?v=Vdf2BTdJtgo osoitteesta.

Lauantaina suuntasin Sarahin ja Nican kanssa Veteliin Kemoran moottoriradalle jossa olimme esiintymässä RADALLE.com juhannus 2015 festareilla. Keikan jälkeen oli vielä aamuun saakka kestäneet jatkot Huhtaniemen lomakeskuksessa.

Sunnuntaina kotimatka oli sitten aika rankka univelasta johtuen ja niinpä Mäntyharjulle päästyäni meninkin Virransalmen mökilleni lepäilemään.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 25/2014

Maanantai meni ihan vaan viikonlopusta toipuessa ja MM-futista katsellessa.

Tiistaina sain kuulla että olen päätynyt taas yhteen räppibiisiin, Aito Mäkin tekemän kappaleen voi käydä kuuntelemassa osoitteessa http://youtu.be/Lo3xi9PN2ak

Keskiviikkona oli vuorossa Bassoradion haastattelu jossa vastailin kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin.

Torstaina kävin päivällä vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni ja sen jälkeen läksin moikkaamaan kavereita ja katsomaan millainen meininki Himos-festareilla oli.

Perjantaina suuntasin Ferrarin keulan Veteliä kohti jossa minun oli määrä esiintyä Sarahin ja Ms Nican kanssa Radalle.com Midsummer Race Festareilla. Veteliin päästyäni kävin ensin ajamassa Ferrarillani hiukka Kemoran rataa, sen jälkeen kävin tsekkaamassa majoituksen jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että bändit alkoi soittaa ja minunkin työt alkoi naisstrippareiden lavalle juontamisella. Illan aikana esiintyjinä nähtiin mm. Chorale, Waldo´s People, K-System, Solid Base ja Happoradio sekä illan viimeisenä Erotic Show by Mr Lothar & Sarah & Ms Nica

Lauantaina päivä meni Radalle.com Midsummer Race Festareilla Kemoran radalla autourheilun katselun merkeissä ja kävin taas itsekin kurvailemassa Ferrarilla radalla, mutta illan tullen oli jälleen aika siirtyä radan keskelle lava-alueelle jossa oli lauantaina esiintyjinä mm. Dj.Gustavito, Spekti, Stig, Elastinen ja Klamydia. Illan viimeinen ohjelmanumero oli taas minun, Sarahin ja Ms Nican yhteisshow.

Sunnuntaina läksin jo aika aikaisin Mäntyharjua kohti, sillä minun piti tehdä päivällä hiukka mökkitalkkarin hommia ja hoitaa yksi vuokralaisten vaihto. Sen jälkeen kävin katselemassa ravintola Kurkiniemen pihalla hiekkaveistoskilpailun teoksia joita oli ollut tekemässä mm. yksi hiekanveiston Maailmanmestari ja yksi Suomenmestari sekä joukko muita taiteilijoita. Illalla lisäilin vielä juhannuksena otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan ja sunnuntaina julkaistiin myös minun uran 188. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Christiina - Räjähtävää auringonottoa K18! Kyseisellä videolla olen ajelemassa Ferrarillani huvilaani kohti kun huomaan linja-autopysäkillä Christiina nimisen kauniin naisen liftaamassa ja otan hänet tietenkin kyytiin. Kyytiin noustuaan Christiina alkaa kysellä miksi auton rekisterikilvessä lukee TOY eli lelu ja hän alkaa hieroa minun etumusta jolloin jonkin mallin "lelu" alkaa pullistua eikä mene kuin heti ja liftari ottaa minulta suihin. Huvilan pihassa huomaan että mökin avaimet on jäänyt toiseen autoon ja niinpä käymmekin ottamaan aurinkoa nurmikolle levittämäni pyyhkeen päälle, mutta se menee melkein heti seksin harrastamiseksi. Aikansa eri asennoissa nussittuamme laukeamme molemmat ja Christiinalle selviää miksi minun vaatteissa lukee Räjäytysyksikkö Oy ja Pommimies. Kaunis ja jäntevä Christiina huokailee orgasmin kourissa kun hän saa takaapäinpanossa ja minustakin tuntuu juuri samaan aikaan siltä että en voi muuta kuin roiskia isot lastit Christiinan selälle. Mr Lothar ja Christiina - Räjähtävää auringonottoa video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 15/2014

Maanantaina kävin huvilallani katsomassa miten jäät oli runnellut laituria ja tekemässä hiukka polttopuita.

Tiistaina vietin aamupäivän serkkujen kanssa Myllykoskella erään kaverini luona hienoja autoja ihastellen, sen jälkeen hain Bemarin takuukorjauksesta Mikkelistä ja illalla autoin vielä yhtä kaveriani hänen mökkiauton renkaiden vaihdossa.

Keskiviikko meni serkkuni tietokonetta fiksatessa.

Torstaina asensin päivällä uuden jäähdyttäjän superkart autooni ja testasin sitä omalla pihallani, ilta meni yhdellä mökillä kavereiden kanssa hiukka tuulenkaatoja kasaillessa ja mönkijällä ajellessa jonka jälkeen kävimme vielä saunomassa.

Perjantaina sovin että menen parin tytön kanssa esiintymään 20-22.6.2014 Radalle.com Midsummer Festivaliin Kemoraan.

Lauantaina läksin jo ennen seitsemää aamulla kaverini kanssa viemään yhtä Honda Zoomeria Turkuun, josta matka jatkuin Kirkkonummelle ja sieltä edelleen Helsinkiin Uniq Car Centeriin Ferraria hakemaan. Kotimatkalla kävin moikkaamassa yhtä kaveriani Lahdessa ja Mäntyharjulle päästyäni kello olikin jo sen verran että vaihdoin vain autoa ja läksin esiintymiskeikalle ravintola Vanhaan Keloon Jaalaan. Jaalan päästyäni söin huippu hyvän pippuripihvin aurajuustoperunoilla jonka jälkeen ehdin hengähtää hetken ennen kuin itse Erotic Night alkoi. Illan aluksi Ms Nica toimi topless-tarjoilijana ja sitten puolen yön aikaan alkoi meidän showt. Ensin vedimme soososetit ja niiden jälkeen yhteisesityksen jonka jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Valomerkin jälkeen läksimme Mäntyharjulle jossa pidin vielä sen malliset jatkot että nukkumaan pääsin vasta aamun jo sarastaessa. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 185. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Suusan - Huikea herätys K18! Kyseisellä videolla nukun vielä kun Suusan on jo herännyt ja niinpä Suusan päättää herättää minut suihinotolla, tähän pätee kuitenkin vanha sanonta eli "ei pidä herättää nukkuvaa karhua" jos ei sitten halua kunnon kyytiä. Minä herään nimittäin suht samalla vauhdilla kuin minun kullikin ja sen jälkeen annan sellaisen suuseksi vastineen Suusanille että tyttö ei tiedä miten päin kiemurtelisi sängyssä. Minä en kuitenkaan tyydy pelkkään suuseksiin vaan alan nussia Suusania monessa eri asennossa kunnes Suusan huokaa ja kiljuu kiimasta. Lopuksi ruiskin spermani Suusanin päälle komeassa kaaressa. Itseppä Suusan tätä halusi... Mr Lothar ja Suusan - Huikea herätys video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina kävin vielä viemässä yhden jatkoilla olleen ihmisen Jaalaan ja oli auto-onnettomuuskin aika lähellä. Ajelin Bemarilla mutkaista asfalttitietä ja ihmettelin mitä rohinaa se pitää kun ajaa suoraan tai etenkin kun kääntyy vasemmalle mutta oikealle käännyttäessä auto oli ihan normaalin hiljainen. Pysähdyin ja potkin renkaita kokeillen näin onko renkaat kiinni ja laakerit kunnossa, mutta en huomannut autossa mitään vikaa koska auton paino esti vian huomaamisen. Ajoin vielä loppumatkankin eli kaikkiaan noin sata kilometriä rohisevalla autolla, mutta kotiin päästyäni nostin auton vasemman etukulman ilmaan hallitunkilla jolloin vasta huomasin että vasen eturengas heiluu ihan kunnolla. Aluksi luulin että vika on etupyörän laakerissa mutta tarkemmin katsottuani huomasin että pyöränpultit olivat löystyneet eli tiukkasin ne jonka jälkeen auto on taas ihan kunnossa. Kannattaa siis tarkistaa etenkin alumiinivanteisessa autossa pyörien kiinnitys jonkin ajan päästä renkaiden vaihdosta!

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 19/2013

Maanantaina otin Ferrarin liikenteeseen, hain esiintymishousut ompelimosta sekä vaihdoin Bemariin renkaat ja tulihan tuota grillailtuakin hiukka broilerin rintafileitä alkuillasta.

Tiistaina kävin ensin tekemässä pieniä fiksauksia Virransalmen mökilläni jonka jälkeen menin Leppäniemen huvilalleni haravoimaan pihaa ja käsittelemään laituria puuöljyllä, samalla reissulla tuli kuvailtua eläimiä hämähäkistä rantakäärmeeseen.

Keskiviikkona läksin jo aamupäivällä ajelemaan Loimaan kautta Turkuun jossa kävin hiukka shoppailemassa ja sen jälkeen matka jatkui Kaarinaan jossa oli vuorossa Lahnabileet Hovirinnanranta ravintolassa. Minun lisäksi Lahnabileissä oli esiintymässä mm. Basic Element, E-Rotic, Tauski, Scandinavian Hunksit ja Babesit. Tukiaisten siskostenkin piti esiintyä kyseisissä bileissä, mutta he olivat sen verran sekaisin takahuoneessa että eivät päässeet lavalle. Oman showni jälkeen jäin katselemaan vielä muutaman muun esiintyjän jonka jälkeen ajelin avustajani kanssa Mäntyharjulle.

Torstai menikin sitten huvilalla lähinnä lepäilyn merkeissä.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Weekendin eka ilta ravintola Waild:ssa Vaasassa, illan ohjelmassa oli Paolan ja minun sooloshowt sekä meidän yhteisesitys.

Lauantaina läksimme heti aamupalan jälkeen ajelemaan Veteliä kohti jossa oli Radalle.com kauden avajaiset Kemoran moottoriradalla. Päivä meni autoja ja ajamista katsellessa, mutta 20.30 oli sitten luvassa Erotic Show by Mr Lothar & Paola rataravintolan K18 alueella. Shown jälkeen pakkasimme tavarat taas autoon ja kiirehdimme Vaasaan ravintola Waildiin jossa oli vuorossa Erotic Weekend by Mr Lothar & Paola tapahtuman toinen ilta.

Sunnuntaina ajelimme Jyväskylään, Paolan sinne jätettyäni jatkoin matkaa Mäntyharjulle jonne päästyäni otin parin tunnin päiväunet. Päiväunien jälkeen läksin huvilalleni tyhjentämään uima-allasta ja sitten kotipaikalle katselemaan F1-koostetta jonka jälkeen olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 23/2011

Maanantaina saapuivat Ferrariin tilaamani uudet eturenkaat. Maanantaina hoidin myös keikkojen laskutuksia ja sovin että Melany & Pia menee vetämään 9.7.2011 Erotic Beach Partyn Piitterin Lomakylään Juukaan.

Tiistaina kävin päivällä vaihdattamassa Ferrariin öljyt ja samalla sihen vaihdettiin alle uudet eturenkaat. Ferrarin huollon jälkeen läksin ajelemaan sillä Itä-Suomeen, jonka reissun tuloksena syntyi Mr Lothar & Damnation video - Kesäkauden avajaiset. Sen juoni menee jotakuinkin näin:"Mr Lothar on lähtenyt kesälomareissulle Ferrarillaan ja kysyy Savonlinnassa ohi kävelevältä tytöltä missä on uimaranta. Tyttö sanoo tietävänsä hienon uimarannan, mutta että sinne neuvominen on vaikeaa ja niinpä hän nouseekin Lotharin Ferrarin kyytiin oppaaksi. Perillä tyttö huomaa että Lotharilla ei ole uimahousuja mukana ja Lotharin kullin nähtyään tyttö imaisee sen heti huuliensa väliin. Tuossa vaiheessa kaksikko unohtaa uimisen ja aloittaa kiihkeän nussimisen Ferrarin konepellillä. Tyttö on aika äänekäs ja vaarana on että paikalle saapuu muitakin "uimareita". Lothar roiskii lopuksi spermat tytön vatsalle ja osa lentää kaaressa Ferrarin konepellillekin, mutta huomasivatko viereisellä uimarannalla olleet ihmiset touhun?"

Keskiviikkona kuvasin myös pari videota, tässä niiden selostukset:" Mr Lothar & Tampereen tyttö - Varaslähtö laiturilla. Mr Lothar saa aika paljon postia jossa tytöt kertovat haluavansa aikuisviihdevideoihin, tällä kertaa postia on tullut Tampereen suunnalta ja Lothar on päättänyt lähteä kuvaamaan koekuvausvideon. Tampereelle päästyään Lothar soittaa Tampereen tytölle ja sopii treffit Koskikeskuksen kulmille, sen jälkeen Lothar soittaa kaverilleen ja kyselee olisiko hänellä tiedossa hyviä kuvauspaikkoja. Kaveri sanoo että olisi yksi saunalautta jossa voisi kuvata mutta lautan kuski tulee paikalle vasta parin tunnin päästä. Lothar on sen verran malttamaton että käy nussimassa Tampereen tyttöä kertaalleen yhdellä laiturilla ennen kuin saunalautankuski ehtii paikalle, mutta onneksi tuokin nussiminen kuvataan eli sen näette tällä videolla."
Toiselle videolle tallentui seuraavanlainen tarina:"Mr Lothar & Tampereen tyttö - Seksiä saunalautalla
Mr Lothar on saapunut Tampereelle tekemään koekuvauksia ja kuvauspaikaksi on hommattu saunalautta jolla seilataan Pyhäjärvellä. Tällä videolla saunaa ei lämmitetä, sillä hiki otetaan riehumalla ja välillä käydään kylmässä vedessä pulahtamassa jonka jälkeen jatketaan taas nussimista saunan lauteilla sekä saunalautan terassilla. Välillä saunalautta meinaa ajautua liian rantaan, mutta onneksi valpas kuski korjaa tilanteen ennen kuin rysähtää. Tälle videolla kuvattiin hiukka erillaisia kuvakulmia kuin Mr Lotharin videoissa yleensä, siitä piti huolen uusi kuvaaja."

Torstaina vein Bemarin taas vaihteeksi huoltoon ja siellä menikin sitten melkein koko päivä eikä vika edes korjaantunut, ilmajousitus antaa siis edelleen vika ilmoitusta vaikka se toimiikin ihan normaalisti.

Perjantaina kävin päivällä asentamassa huvilalla autotalliin uusia räystäspeltejä ja ottamassa aurinkoa sekä uimassa, vesi olikin jo 24 asteista. Illalla kävin pyörähtämässä Mäntyharjun paikallisissa baareissa moikkaamassa tuttuja.

Lauantaina Jade ja Melany tulivat jo 10.30 minun kotipaikalle, josta läksimme ajelemaan Veteliä kohti. Matkalla pysähdyimme Jyväskylässä otamaan aurinkoa ja uimaan Lutakon uimarannalle. Virkistävän tauon jälkeen jatkoimme matkaa kohti Veteliä, mutta matkaan tuli hiukka mutkia sillä Saarijärven paikkeilla oli sattunut paha kolari ja me tulimme paikalle jo ennen ambulansseja. Minule jäi hiukka epäselväksi kuinka pahasti kolariin osallisille oli käynyt, sillä me jatkoimme matkaa heti ambulanssien saavuttua paikalle. Veteliin ja siellä tarkemmin Motoparkin moottoriradalle päästyäni kiertelin ensin tyttöjen kanssa varikolla jonka jälkeen kävimme syömässä ja aloimme valmistautumaan illan ensimmäiseen esitykseen joka oli K18 luokiteltu Vaahtoshow ala Mr Lothar & Jade & Melany. Meidän jälkeen lavalle asteli bändi nimeltä Bad Bombers, heidän jälkeen Aurium ja sitten Radalle.com Festivalsien ohjelmassa olikin taas meidän show. Jälkimmäinen esityksemme oli Erotic Fire show eli minä tein stripasin ja tein siinä samalla tulitemppuja, Jaden ja Melanyn keskittyessä enemminkin vesileikkeihin. Jadella oli nimittäin esityksessä mukanaan vesipyssy ja Melanylla ämpärillinen vaahtoavaa vettä ja pesusieni. Viimeisen biisin aikana esiin kaivettiin vielä öljypullot ja pääsipä joku yleisönedustajakin öljyämään minua. Meidän jälkeen Radalle.com kemujen lavalle nousi vielä Raaka-aine niminen bändi ja sen jälkeen olisi ollut vielä jatkot ravintola Konstassa, mutta minä läksin ajelemaan tyttöjen kanssa takaisin Mäntyharjulle sillä Jaden piti olla sunnuntaina kotonaan suht ajoissa. Harmi että jäi tällä kertaa mitä ilmeisemmin hyvät jatkobileet väliin, mutta 23.7.2011 Motoparkin Radalle.com Festivaleilla otetaan sitten tuokin tappio takaisin eli biletetään aamuun saakka.

Sunnuntaina Jaden lähtiessä kotiinsa, minä läksin Melanyn ja yhden muun minun luonani yöpyneen tytön kanssa Kurkiniemen rannalle ottamaan aurinkoa sekä ajelemaan vesiskootterilla. Kolmen jälkeen ukkonen alkoi kuitenkin jyristä ja lopulta alkoi sataakin, niinpä mekin poistuimme rannalta.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy jo nyt jonkin verran osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=800369 ja tällä viikolla kuvatut videot julkaistaan osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php heti kun vain ehditään.