Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kiuruvesi.

Mr Lotharin viikko 45/2013

Maanantaina lisäilin 1-2.11.2013 järjestetyiltä Helsingin sEXHIBITION messuilta sekä niiden jatkoilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

Tiistaina vietin syntymäpäiviäni ja julkaistiin minun aikuisviihdeuran 175. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Abigail - Elokuvatähdet K18! Kyseisellä videolla olen majoittunut hotelliin jossa huoneet on nimetty filmitähtien mukaan, aikansa ovissa olevia nimiä katseltuani valitsen huoneen jonka ovessa on Marlene Dietrichin nimi ja valinta on loistava. Huoneen sisällä odottaa nimittäin todella kaunis ja hyvänmuotoinen punahiuksinen nainen joka on pukeutunut vain seksikkäisiin alusvaatteisiin. Tyttö ottaa minun kullin heti käsittelyyn, herrasmiehenä minä annan suihinoton vastineeksi naiselle myös huulihoitoa ja sormeilee litisevää pillua oikein huolella. Lämmittelyn jälkeen siirrytään täyteen toimintaan ja huoneessa nussitaan huolella edestä, takaa, sivusta, alta sekä päältä niin että kokovartalomallin kauniit isot tissit heiluu. Tässäkin lajissa olen sen verran herrasmies että tuotan naiselle ensin orgasmin ja ruiskin spermani vasta sen jälkeen komeassa kaaressa naisen selälle. Mr Lothar ja Abigail - Elokuvatähdet video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviiko menikin sitten ihan vain lepäillessä.

Torstaina tuli kuvattua Alastonsiivooja niminen video, kyseisellä videolla minä olen päiväunilla kun alastonsiivooja tulee imurin kanssa makuuhuoneen ovelle ja kysyy tarvitseeko täällä imuroida. Olen hiukka äreä, mutta siirrän peiton sivuun esitellen kullia ja sanon että kyllä täällä jonkinlaista imurointia voisi suorittaa ja näin hyvittää herättämisen. Siivoojatyttö alkaa samantien imuiroida minun kullia suuhunsa ja hetken kuluttua tyttö kääntyy kuusysiin jolloin hän saa itsekin suuseksiä joka taas johtaa siihen että kohta makuuhuoneen täyttää lemmen äänet. Nussin muhkea takapuolista siivoojaa sen verran huolella että tyttö tärisee tällä videolla kaksikin kertaa orgasmin kourissa. Video julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

Perjantaina postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Lauantaina kävin päivällä kelkkacrossiradan kunnostustalkoissa ja sen jälkeen olikin aika suunnata Mikkelin sekä Juvan kautta Iisalmeen ja sieltä vielä illalla Erotic Night keikalle Pub Havannaan Kiuruvedelle.

Sunnuntaina ajelin Varkauden kautta Mäntyharjulle jonne päästyäni otin pienet päiväunet ja lisäilin viikon aikana otettuja kuvia kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari