Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Kokemäki.

Mr Lotharin viikko 11/2015

Maanantai meni Leppäniemen huvilallani hengaillessa.

Tiistaina oli vuorossa veroilmoituksen tekeminen.

Keskiviikkona huolsin huvilani uima-altaan eli imuroin sen sekä mittasin veden PH- ja CL-arvot.

Torstai meni myös huvilalla kaikenlaista pientä puuhastellessa ja lomaillessa.

Perjantaina pesin huvilan ikkunoita ja oli jo niin lämmin keli että otin aurinkoa ilman paitaa ennen vuokralaisten saapumista.

Lauantaina tuli viime hetken keikkakysely, Heikki Silvennoinen oli joutunut sairastumisen takia perumaan Kokemäen Stadium Live Clubin keikkansa ja niinpä ravintolan omistaja tilasi Erotic Night by Mr Lothar & Jessica shown sinne. Sikäli olimme luonteva valinta ohjelmaksi että lauantaina oli kansainvälinen pihvi & suihinottopäivä.

Sunnuntaina katselin Australian F1-kisan, Kontiolahden ampumahiihtoja ja Tähdet Tähdet televisiosta sekä lisäilin kuvia kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 9/2015

Maanantai meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommissa.

Tiistaina sovin että menen 28.3.2015 Nican kanssa Erotic Night keikalle Bar Neroon Tikkakoskelle.

Keskiviikkona tein aamupäivällä Tikkakosken keikan mainokset ja lähetin ne ravintolalle, loppupäivä menikin JS-Motorsilla Mikkelissä.

Torstaina kävin hiekoittamassa huvilan pihan ja katselin MM-hiihtoja.

Perjantaina vastaanotin huvilan vuokralaiset ja pakkasin keikkakamat viikonloppua varten.

Lauantaina olin Nican kanssa esiintymässä Saturday Orgy tapahtuma Porissa, menomatkalla vein Sarahin Erotic Night keikalle Kokemäelle. Ennen illan keikkaa kävimme syömässä hotellin ravintolassa ja ehdimme vielä levätä hetken huoneessa. Illan keikalla Nica esiintyi ensin soolona, sitten minä soolona, sen jälkeen oli vuorossa meidän yhteisshow ja illan lopuksi minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Sunnuntaina kotiin päästyäni lisäilin keikkakuvia kotisivuilleni ja loppuilta menikin television katselun parissa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari