Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Komia.

Mr Lotharin viikko 13/2012

Maanantai meni viikonlopun keikkareissuista toipuessa.

Tiistaina kävin ostamassa moottorisahaan uuden ketjun ja säädin 11-12.5.2012 järjestettävien Jyväskylän sEXHIBITION messujen sekä 18-19.5.2012 Helsingin sEXHIBITION messujen esiintyjä hommia.

Keskiviikkona kävin tekemässä huvilallani polttopuita tuulenkaatamista puista sekä huoltamassa uima-altaan, kotimatkalla kävin tsekkaamassa piilopirtillänikin että paikat on talven jäljiltä kunnossa.

Torstaina käytin Bemarin huollossa ja siihen vaihdettiin samalla uudet jarrulevyt sekä palat.

Perjantaina lähdin jo hyvissä ajoin ajelemaan Seinäjokea kohti ja sinne päästyäni kävin syömässä Gringos Locosissa. Ruokailun jälkeen lepäilin muutaman tunnin jonka jälkeen olikin aika siirtyä yökerho Komiaan Mr Lothar & BB Janica Erotic Tour 2012 keikalle, itse esiintymiset alkoi puolen yön jälkeen Janican sooloesityksellä, sen jälkeen oli vuorossa minun soolo, sitten meidän yhteisesitys ja illan viimeisenä numerona yleisöstripteasekilpailu. Valomerkin jälkeen läksin jatkoille hotellille ja loppujen lopuksi päädyin kahden tytön kanssa samaan sänkyyn.

Lauantaina läksimme Janican ja Marianan kanssa aamupalan jälkeen Kokkolaa kohti, jonne päästyämme tytöt läksi kaupungille shoppailemaan ja minä menin hotellihuoneeseemme nukkumaan päiväunet. Tyttöjen tultua shoppailemasta minä läksin syömään, tällä kertaa ruokapaikkana toimi Tex Mex Ravintola Pedrina´s ja voin hyvällä omallatunnolla suositella kyseistä ruokapaikkaa muillekin. Ruokailun jälkeen menin takaisin hotellille vielä hiukka lepäilemään ja kymmenen aikaan siirryimme Kokkolan Komiaan jossa meillä oli BB Janica & Mr Lothar Erotic Tour 2012 keikka. Illan kulku oli suht samanlainen kuin edelisenä iltana Seinäjoellakin, tosin sillä erotuksella että jatkoille lähti muutama tyyppi enemmin kuin Seinäjoella.

Sunnuntaina kävimme taas porukalla aamupalalla jonka jälkeen Janica ja Mariana läksivät ajelemaan Vaasa kautta Kirkkonummea kohti, minun suunnatessa Jyväskylän kautta Mäntyharjulle. Jyväskylässä kävin moikkaamassa yhtä tyttöä ja loppujen lopuksi saavuin Mäntyharjulle vasta seiskan aikaan illalla. Ilta menikin sitten ihan vaan Idolsia ja muutamia muita TV-ohjelmia katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php