Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Kotka.

Mr Lotharin viikko 30/2015

Maanantaina tein päivällä tarjouksen yhdestä liikehuoneistosta ja ilta meni kavereiden kanssa erään kirkon pihatalkoissa.

Tiistaina päivä meni kotipaikaltani turhia tavaroita kierrätykseen viedessä ja ilta taas kirkon pihatalkoissa, sen jälkeen läksimme vielä porukalla kaverini mökille syömään ja saunomaan.

Keskiviikkona jatkoin kotipaikallani tavaroiden järjestelyä ja sain tiedon että maanantaina tekemäni tarjous liikehuoneistosta oli hyväksytty, nyt tarvitsee enää odotella käyttääkö eräät tahot etuosto-oikeuttaan vai ei.

Torstaina kävin asentamassa JS-Motorsin omistajan kanssa kotipaikallani koekäytössä olleen Husqvarna robottiruohonleikkurin yhdelle asiakkaalle ja asensin kotipaikalleni pykälää isomman Automowerin.

Perjantaina julkaistiin minun uran 204. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Assassin Von Death - Hypnoosi seksiä! Menen tällä videolla hypnotisoitavaksi koska en saa nukuttua työstressin takia. Aluksi homma eteneekin suht normaalisti ja vaivun syvään uneen vaikka hypnotisoija onkin pukeutunut todella seksikkääseen PVC-asuun. Minun jouduttua hypnoosin valtaan, päättää hoitaja hyödyntää tilanteen ja alkaa harrastaa seksiä kanssani. Aluksi hoitsu ottaa minulta suihin, sen jälkeen nussin hoitsua edestä ja takaa sekä välillä rintojen väliinkin. Lopulta laukean komeassa kaaressa hoitsun täyteläisille rinnoille. Herääkin kysymys, olinkohan minä sittenkään hypnoosin vallassa? Mr Lothar ja Assassin Von Death - Hypnoosi seksiä video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta. Illalla kävin moikkaamassa kavereitani Kotkan Meripäivillä.

Lauantaina läksin heti aamusta Virtasalmen Motoparkia kohti. Päivä meni siellä Ferrarilla rataa ajaessa ja tyttöjen kanssa varikolla hengaillessa. Illalla oli vuorossa Mr Lothar & Sarah & Nica vaahtoshow ja Merirosvo show joiden välissä osallistuin myös Tauski ehkä tulee shown tekemiseen. Pieni videokooste Motoparkin reissustani löytyy https://www.youtube.com/watch?v=PqvdMD2znME osoitteesta.

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan viikonlopun riennoista toipuessa ja Unkarin F1-kisaa telkkarista katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 20/2013

Maanantaina julkaistiin minun uran 163. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Helena - Pullonhenki K18! Kyseisellä videolla Helena on yksin mökillä jossa ei ole mitään tekemistä. Nuori nainen on kuitenkin todella kiimainen ja niinpä hän alkaa tyydyttämään itseään jolloin hän omituisen mallista sinistä pulloa apunaan käyttäessä aukaisee pullon josta ilmestyy Mr Lothar niminen pullonhenki. Pullonhenki lupaa täyttää Helenan toiveet ja senhän arvaa mitä tyttö toivoo. Hetken kuluttua pullonhenki nussii Helenaa eikä lopeta vaikka tyttö kiemurtelee orgasmin voimasta, Helena on siis toivonut saavansa kerrankin huolella munaa ja minä teen työtä käskettyä laueten lopulta huolella tyydytetyn tytön rinnoille. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Maanantaina tuli myöskin kaivettua vesiskootterit talvisäilöstä ja tehtyä niihin pientä keväthuoltoa.

Tiistaina kävin ajamassa kevään ensimmäiset ajot vesiskootterilla ja hinaamassa samalla kaislat pois huvilani rannasta, sen jälkeen tyhjensin huvilani uima-altaan ja pesin sen.

Keskiviikkona huvilani pihaan kurvasi paloauto, yksi kaverini toi nimittäin sillä pari kuormaa vettä uima-altaaseeni. Uima-altaan täyttämisen ja PH- sekä CL-arvojen säätämisen lisäksi käsittelin päivällä huvilani laituria puuöljyllä, tosin puuöljy loppui kesken vaikka olin varannut sitä kyseiseen hommaan yli kymmenen litraa. Ilta menikin sitten kotipaikallani grillailun ja kevään ensimmäisen nurmikoiden leikkauksen parissa.

Torstaina olin matkalla huvilalle haravoimaan rantaa, kun toiselta mökiltäni haravoita hakiessa yksi mökin rakentamisen aikana sinne tehty rappunen alkoi häiritä minua ja niinpä teinkin sen tilalle uuden rappusen. Huvilalle päästyäni käsittelin edellisenä päivänä kesken jääneen laiturin loppuun puuöljyllä sekä haravoin rannan sekä vedestäkin suurinpiirtein polven syvyydelle saakka, vesi oli muuten yllättävän lämmintä.

Perjantaina olikin sitten vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jessica NightClub hello:ssa Kotkan Seurahuoneella. Ennen illan keikkaa kävin syömässä Amarillossa sekä moikkaamassa Jonne Aaronia joka esiintyi myös Seurahuoneella samana iltana meidän kanssa.

Lauantaina heräilimme kymmen aikoihin, kävimme aamupalalla ja läksimme ajelemaan kotejamme kohti. Mäntyharjule päästyäni olin ihan valmis menemään päiväunille sillä edellisen yön unet oli jäänyt aika vähiin mutta yksi naisesiintyjämme tuli kyläilemään luonani ja niinpä läksimme hakemaan Ferrarilla hiukka grillattavaa kaupasta sekä kävimme samalla jäätelöllä Mäntyharjun torilla. Grillailun jälkeen katselimme Suomi-Ruotsi lätkämatsin ja sen jälkeen pääsin vihdoin päiväunille, joilta herättyäni jatkoin iltaa Sveitsi-USA matsin sekä Euroviisujen katsomisella. Euroviisujen jälkeen läksin vielä käymään paikallisessa baarissa lonkerolla jonka jälkeen kävin vielä grillillä syömässä hiukka roskaruokaa. Lauantaina tuli myös ilmoittauduttua kilpailemaan parin kaverin kanssa veneellä 2-4.8.2013 Hangossa järjestettävään Poker Runiin sekä täydennettyä meidän paintball joukkuetta yhdellä pelaajalla 10.8.2013 Jämsässä käytävään Suurpeliin.

Sunnuntai meni ihan vaan laiskottelun ja jääkiekkomatsien katselun parissa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 30/2012  1

Maanantaina kävin maksamassa varainsiirtoverot viimeksi ostamastani kiinteistöstä, sen jälkeen kävin Mikkelin maanmittaustoimistossa viemässä kyseisen kiinteistön lainhuutohakemuksen sinne ja selvittelin samalla kiinteistöjeni rasitteita ja osuuksia vesialueisiin sekä saariin, sen jälkeen kävin vielä rakennusvalvonnassa selvittämässä eri tonttieni rantarakennusoikeuksia. Maanataina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 136. video, Mr Lothar ja Johanna - Kuka eka maalissa. Videon esittelyteksti on seuraavanlainen: Kuka eka maalissa - Mr Lothar ja Johanna. Erikoiskokeella haastavat olosuhteet... Mr Lothar on saanut rallilegenda Juha Kankkuselta lahjaksi ajopuvun. Lothar on päättänyt testata auttaako moninkertaisen maailmanmestarin ajopuku antamaan entistä kovemmat kyydit tytöille. Niinpä Mr Lothar on ottanut Johannan kartanlukijakseen suljetulle hiekkatielle jossa kyyti tarjoillaan. Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen siirrytään parkkipaikalle jossa Lothar testaa ajopukua ajaessaan Johannaa edestä ja takaa. Kumpi saavuttaa ensin maalin Johanna vai Lothar ja kestääkö laitteet rallin loppuun vai laukeaako ne kesken leikin. Erikoiskoe osoittautuu varsin haastavaksi - pääseekö Mr Lothar maaliin maailmanmestarin ajopuvussa? Kaikki selviää vain katsomalla video joka löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina läksin ensin ajelemaan yhden kaverin kanssa seisottavilla jeteillä, sen jälkeen vaihdettiin alle minun jettivene ja otettiin yksi tyttökin kyytiin kun lähdettiin käymään Vihantasalmella syömässä.

Keskiviikkona minun veli tuli perheineen käymään luonani kylässä, päivä meni aika perinteisellä kaavalla eli käytiin kävellen jäätelökioskilla ja kaupassa, sen jälkeen grillailtiin, sitten käytiin veneilemässä ja leikkipuistossa.

Torstaina hoidin päivällä pankkiasioita ja tein mökkiruohonleikkuriini pikku huoltoa jonka jälkeen testasin sitä ajamalla kotipaikkani nurmikot, illalla kävin paikallisessa ravintolassa Kake Randelinin keikalla.

Perjantaina sain päivällä erän Mr Lothar Production vaatteita painosta ja niinpä tein inventaarion jossa totesin että nyt varastosta pitäisi löytyä kaikkia malleja ja kokoja. Inventaarion jälkeen läksin kavereiden kanssa vesille, tällä kertaa kalustona toimi saunalautta, jettivene ja seisottava jetti. Ajoimme saunalautan ja jettiveneen ulapalle ankkuriin jonka jälkeen aloimme kurvailla seisottavalla jetillä miestä vaihtaen, lopuksi kävimme vielä saunomassa ja uimassa, kun olin kotona yhdentoista aikaan yöllä niin olin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Lauantaina läksin jo aamupäivällä Ferrarilla Kotkan Meripäiville. Kotkaan päästyäni tein ensin pienen kiertoajelun jonka jälkeen menin vierasvenesatamaan moikkaamaan tuttujani jotka olivat saapuneet Kotkaan veneillään. Päivä meni kivasti veneen kannella auringosta ja hyvästä seurasta nautiskellen, mutta illan tullen minun piti lähteä parille yksityiskeikalle ja niinpä saunomisen jälkeen suuntasinkin Ferrarin keulan Helsinkiä kohti. Eka keikka oli polttarit yksissä saunatiloissa ja toinen keikka oli yhden kaverini synttärit jonne jäin sitten vielä esiintymiseni jälkeenkin viettämään aikaa. Kaverini synttäreiltä lähdettäessä poliisit pysäyttivät minut, puhalluttivat ja ottivat huumetestinkin joista molemmista selvisin puhtain paperein vaikka olin juuri ollut ilmaisen viinan bileissä. Kotimatka olikin sitten aika hieno sillä salamat valaisivat välillä koko taivaan ja ukkonen jyrisi oikein huolella.

Sunnuntaina kävin ajamassa Lahnaniemen mökkini nurmikot ja laittamassa laiturin paremmin kiinni sekä testaamassa millainen pohja mökin rannassa on, sen jälkeen siirryin Hirviniemen mökilleni tekemään polttopuita ja tulipa sielläkin käytyä uimassakin kun polttopuiden tekemisessä tuli niin kuuma. Illalla olin suunnitellut grillailevani, mutta loppujen lopuksi päädyinkin paikallisen pitserian terassille syömään pizzaa.

PS. Lisää kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php