Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Kurkiniemi.

Mr Lotharin viikko 30/2014

Maanantaina jatkoin lomailua huvilalla siskon ja veljen sekä heidän perheidensä kanssa uinnin, jetteilyn, grillailun merkeissä. Maanantaina julkaistiin myös minun uran 189. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sarah - Liian iso maila K18 Kyseisellä videolla olen pelaamassa biljardia Sarahin kanssa, vaatteiden vähyydestä johtuen häiriköimme molemmat toistemme lyöntejä seksuaalisesti mikä johtaa siihen että hetkeä myöhemmin otetaan käyttöön minun oma keppi. Pienikokoinen Sarah voihkii kuin viimeistä päivää käsittelyssäni ja kun upotan kullini juurta myöten pieneen pilluun Sarah sanoo että se on liian iso. Tällä videolla selviää kuka voittaa tämän pelin ja miten. Mr Lothar ja Sarah - Liian iso maila video löytyy nyt osoitteesta http://www.aikuisvideo.com/video/index.php?p=video&id=816

Tiistaina tein veneretken siskon ja hänen kahden lapsensa kanssa huvilaltani Voikoskelle ja sieltä Orilammen Majalle jossa syötyämme läksimme ajelemaan takaisin huvilalleni. Paluumatkalla teimme soutuveneestä hybridin sillä koska vastatuuli oli niin voimaksa niin jouduimme soutamaan sähkömoottorin avuksi että pääsimme kovempaa.

Keskiviikkona pyysimme mukaamme yhden kaverinikin ja teimme vesiskootteriretken Repovedelle, ensimmäinen etappi oli Lapinsalmi jossa kävimme ottamassa muutaman kuvan riippusillalla ja grillasimme hiukka makkaraa, maissia ja halloumijuustoa välipalaksi. Lapinsalmelta matka jatkui Mustalammenvuoren juurelle josta patikoimme käymään vuoren huipulla sijaitsevalla näköalatornilla josta on huikeat näkymät Repovedelle. Vuoren huipulta takaisin veden äärelle laskeuduttua olikin niin kuuma että kävimme uimassa ja sitten jatkoimme matkaan vesiskoottereilla Kuutin kanavalle jossa olimme samaan aikaan Tuuletar 2 kanssa ja niinpä kävimmekin ostamassa sieltä jäätelöt. Kuutin kanavalta ajelimme Löppösenluolan kautta Karhulahdelle ja sieltä kaverini mökille jossa testasin elämäni ensimmäistä kertaa SUP-lautaa. SUP-lautailun jälkeen joimme vielä limsat terassilla ja sitten minä läksin siskon sekä hänen lastensa kanssa takaisin minun huvilalle.

Torstaina yksi siskon tyttöni kaverikin tuli kylään huvilalleni ja hänen hakureissulla minä kävin kurvailemassa hiukka Ferrarillakin siskon poikani kanssa, mutta huvilalle takaisin päästyämme siirryimme taas vesileikkien pariin eli uimaan, jetteilemään ja vetämään vetorengasta. Illallalla naiset valmisti salaatin, minä grillasin lihaa ja makkaraa minun siskon tytön grillatessa täytettyjä herkkusieniä ja halloumijuustoa. Pääruuan jälkeen grillasimme vielä vaahtokarkkeja jälkiruuaksi.

Perjantaina siivosin siskon kanssa huvilan vuokralaisia varten ja heidän saavuttuaan minä läksin postittelemaan Mr Lothar Production vaatetilauksia jonka jälkeen läksin yhden tytön kanssa jetteilemään Pyhävedelle. Pyhävedelle saapui myös muita kavereitani saunalautalla, jetteillessä ja saunoessa aika meni niin sukkelasti että päivä vaihtui illaksi ja kävimme vain välillä Kurkiniemessä syömässä sekä vaahtobileissä. Auringonlaskun aikoihin nostin vesiskootterit ylös järvestä ja suuntasin vielä kavereideni kanssa käymään paikallisissa baareissa joista toisessa tsekkasimme tankotanssijan shown.

Lauantaina oli vuorossa vesiurheiluviikonlopun pääpäivä eli Kurkiniemeen saapui enemminkin jetteilystä, vesihiihdosta ja muista vesiurheilulajeista kiinnostuneita ihmisiä. Päivään mahtui monenlaista toimintaa uimahypyistä, jetteilystä, vesihiihdosta, vetorenkaan vedosta ja saunomisesta stigalla vedenpäällä ajamiseen, pieni koostevideo päivän tapahtumista löytyy http://youtu.be/fDw9hVmpiwQ?list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta. Päivän vaihtuessa iltaan oli minun aika siirtyä Kurkiniemestä Orilammen Lomakeskukseen jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra.

Sunnuntaina heräsin jo aika aikaisin sillä jetski oli sukeltanut lauantaina sen verran että jouduin purkamaan siitä kaasuttimet pöydälle poistaakseni sieltä sinne joutuneet vedet. Pienien huoltohommien jälkeen läksimme taas kavereideni kanssa vesille ja jossain vaiheessa saunalauttakaverinikin saapuivat kellumaan Pyhävedelle. Päivä meni leppoisasti Kurkiniemen edustalla kelluen ja välillä vesiskootterilla kurvaillen sekä vetorengasta vetäen, illalla meinasin vielä lisätä kuvia kotisivuilleni mutta nukkumatti vei voiton ja päätin lisätä kuvat seuraavana päivänä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 28/2014

Maanantaina ajelin aamupäivällä kotipaikkani nurmikoita, sen jälkeen läksin yhden kaverini kanssa veneilemään ja ajelemaan vesiskootterilla. Välillä kävimme syömässä ravintola Kurkiniemen terassilla ja jatkoimme taas jetteilyä sen jälkeen.

Tiistaina päivä meni taas kavereiden kanssa veneilyn ja jetteilyn merkeissä, tällä kertaa otin mukaan seisottavan jetskiin, illalla vesileikkien jälkeen kävin pyörähtämässä ravintola Krouvin terassilla ja antamassa yhdelle tytölle hiukka Ferrari kyytiä.

Keskiviikkonakin vietin päivän vesillä kavereiden kanssa veneillen ja jetteillen, sen verran tuli käytyä välillä rannalla että kävin syömässä mummon lihapullat ravintola Kurkiniemen terassilla. Päivän aikana opettelin mm. ajamaan jetski:llä takaperin päälläni seisoen, illalla kävin pyörähtämässä Old Iiwarin terassilla jonka jälkeen katselin MM-futista telkkarista.

Torstaina oli vuorossa hiukka erilaista urheilua, pyysin pari kaveria mukaani ja läksin testaamaan superkart autoani Lahteen Pippon radalle. Aluksi auto puski aika pahasti, mutta pienien säätöjen jälkeen se vaiva poistui mutta auton välitykset olivat hiukka liian pitkät pienelle radalle. Ajoin kuitenkin yhtensä noin 80 kierrosta neljässä osassa ja voin sanoa että olin sen jälkeen aika loppu, G-voimat esimerkiksi vei niskasta voimat niin perusteellisesti että viimeisillä kierroksilla ei pää enää pysynyt suorassa. Videoita ajelusta löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari Kartingin ajamisen jälkeen kävimme syömässä, kotiin päästyäni lepäsin hetken ja kävin suihkussa jonka jälkeen läksin yhden kaverini kanssa katselemaan Kake Randelin keikan ravintola Krouviin.

Perjantaina päivä meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommia tehdessä ja auringossa makaillessa sekä sorsia syöttäessä, uusien vuokralaisten saavuttua ajelin kotiini ja otin pienet päiväunet jonka jälkeen läksin yhden kaverini kanssa käymään Ferrarilla Mikkelissä. Mikkelissä teimme pienen ravintola kierroksen jonka jälkeen ajelimme Mäntyharjulle ja kävimme vielä pyörähtämässä paikallisessa baarissa sekä syömässä grillillä.

Lauantaina otin jetskiin kärryyn Bemarin perään ja suuntasin jo aamupäivällä Jyväskylän satamaan jossa yksi kaverini oli flyboardin kanssa lentämässä itse sekä lennättämässä asiakkaita. Päivä meni aika nopeasti flyboardilla lennellessä ja jetillä temppuillessa, ajoimme jopa kahdestaankin seisottavalla jetillä yhden tytön kanssa. Illalla läksin parin kaverin kanssa käymään SuomiPop Festareilla ja sen jälkeen vielä baarissa, jonka jälkeen jäin vielä yhden tytön luokse yöksi Jyväskylään.

Aamulla läksin jo todella aikaisin ajelemaan Mäntyharjua kohti, sillä minun piti tehdä päivällä hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökilläni jonka jälkeen ehdin vielä uida ja nautiskella hiukka muutenkin loistavasta kelistä mökilläni ennen kuin seuraavat vuokralaiset saapuivat. Sen jälkeen ajelin vesiskootterilla ravintola Kurkiniemeen syömään ja sitten otin pienet ruokalevot Pyhävedellä veneen kannella. Illalla lisäilin kuvia ja videoita viikon seikkailuistani nettiin sekä katselin Argentiina-Saksa futiksen MM-finaalin jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 25/2012

Maanantaina kävin päivällä ostamassa uuden ruohonleikkurin ja ajamassa nurmikot kesämökiltäni, tein sinne myös jätehuoltosopimuksen ja vein roska-astian paikoilleen. Illalla tein pieniä säätöjä veneeseeni ja kävin ajamassa hiukka testiajoa, lisäilin myös kuvia nettiin. Maanantaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 132. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Angelica - Asuntoesittely K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina vaihdoin yhden kaverini kanssa huvilalleni uuden porakaivon pumpun.

Keskiviikkona tein taas veneeseeni pieniä parannuksia ja ajoin testiajoa.

Torstaina pesin päivällä molemmat autoni, grillailin, kävin saunassa ja illalla läksin pyörähtämään Himoksella. Himoksella tuli katseltua Kotiteollisuus, Poets of the Fall, Michael Monroe, Happoradio ja Herra Ylppö & Ihmiset, sekä sen lisäksi tavattua tuttuja ja solmittua uusia tuttavuuksia.

Perjantaina kävin päivällä huvilallani jonka jälkeen läksin veneilemään sekä hengailemaan kavereiden kanssa heidän saunalautalle. Päivä ja alkuilta meni siis vesillä mutta illalla suuntasimme porukalla Kurkiniemen juhannusjuhliin joissa esiintyi jotain paikallisia bändejä ja Frederik. Kurkiniemen juhannusjuhlien jälkeen kävin vielä pyörähtämärrä ravintola Old Iiwarissa yhden tytön kanssa ja menimme sen jälkeen minun kotipaikalle.

Lauantaina vein luonani yöpyneen naisen junalle ja läksin jo 12 aikaan päivällä kurvailemaan Ferrarilla Jämsää kohti. Himokselle päästyäni kävin ensin moikkaamassa tuttuja yhdellä mökillä jonka jälkeen menin katselemaan bändejä festarialueelle. Lauantaina tuli katseltua mm. Freeman, Haloo Helsinki, Erin, Kaija Koo, Popeda, Jukka Poika, Petri Nygård, Eppu Normali ja Lauri Tähkä. Lauantaina tuli myös hiukka tahattomasti järjestettyä pari showta muulle juhlakansalle sillä kävin harrastamassa seksiä yhden tytön kanssa järven rannalla enkä huomannut kuin vasta täydessä touhussa että ohikulkevalta tieltä näki suoraan kyseiseen paikkaan, toinen tahaton show tuli kun yksi tyttö otti minulta suihin festarialueella ja miten ollakaan kyseisen homman näki aika moni festariasiakas. Yöllä ajelin vielä takaisin Mäntyharjulle ja kävin pyörähtämässä paikallisessa ravintolassa jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Sunnuntaina kävin päivällä huvilalla jonka jälkeen tulin takaisin keskustan asunnolleni katselemaan F1-kisaa josta osa meni tosin sohvalla nukkuen. Illalla lisäilin vielä kuvia nettiin ja katselin jalkapallon EM-kisojen puolivälieriä televisiosta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 24/2012

Maanantaina kyselin facebookissa ihmisiltä pitäisikö kuvata aikuisviihdevideo veneellä vai piilopirtillä ja koska veneellä vaihtoehto voitti niin läksin puolenpäivän aikaan kuvaamaan videon veneelle. Kyseisen videon esittelyteksti on jotakuinkin seuraavanlainen: Mr Lothar on ostanut todella harvinaisen veneen ja pyytänyt Nitan koeajolle mukaan. Lotharin kurvaillessa jettiveneellä roiskuu vettä hänen päälleen sen verran reippaasti, että hän vähentää vaatetusta kesken ajelun pelkkiin uimahousuihin. Aikansa ajeltuaan kaksikko päättää kurvata pienen saaren kupeeseen testaamaan Shuttle Craftin Sport Deckin soveltuvuutta seksin harrastamiseen. Aluksi Nitta ottaa Lotharilta suihin, jonka jälkeen Lothar nussii Nittaa sen verran huolella joka suunnasta että Nitta kirkuu siihen malliin että lähistöllä pesivät lokitkin tulevat katsomaan mikä tytöllä on hätänä. Mr Lothar & Nitta - Shuttle Craft veneen koeajo video sopii erityisesti hienoista maisemista ja eksoottisista seksin harrastamispaikoista pitäville, se julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina kuvasin taas videon, tällä kertaa kuvaukset suoritettiin minun kesämökillä ja naismalli oli ensikertalainen. Tiistaina kuvatun videon esittelyteksi kuuluu näin: Mr Lothar ja Johanna ovat lähteneet mökkeilemään, heti mökille päästyä Lothar ilmoittaa että sängynjalkoja pitää tiukata. Sängynjalkojen tiukkauksen jälkeen Johanna ja Lothar päättävät myös testata niiden kestävyyttä ja alkavat harrastaa villiä seksiä sängyllä. Todella pienikokoinen Johanna joutuu testissä koville sillä Lothar nussii häntä hiukka joka suunnasta sellaista tahtia että hiki senkuin valuu päästä. Kumpi pitää kovempaa ääntä sänky vai Johanna ja miten käy sängynjalkojen kestääkö ne tämän todella rankan kestotestin, se selviää tällä videolla. Mr Lothar & Johanna - Sängynjalkojen kestotesti video julkaistaan myös osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon tekemisen jälkeen kävin syömässä Johannan kanssa ravintola Rosmariinissa, jonka jälkeen vein hänet junalle ja läksin itse ajelemaan kotipaikkani nurmikot. Ilta menikin sitten yhden kaverini kanssa kesämökilläni saunoessa, uidessa ja grillaillessa.

Keskiviikkona kesämökilleni tuli antenniasentaja viimeistelemään minun edellisellä viikolla aloittamat antenniasennukset. Antenniasennuksien lisäksi päivään mahtui viikatteen heilutusta, lauteiden korjaamista ja muutamia muita pikku juttuja kesämökilläni. Illalla kävin vielä tekemässä pikku säätöjä veneeseeni ja ajelemassa sillä testiajoa.

Torstaina kävin ostamassa huvilalleni vuodesohvan ja viemässä sen paikoilleen, muuten päivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Perjantaina päivä meni huvilalla laiturilla aurinkoa ottaessa ja luontodokumentteja livenä katsellessa, mutta illalla suuntasin auton keulan Helsinkiä kohti. Helsinkiin päästyäni kävin ensin pyörähtämässä BoomBox-festareilla jonka jälkeen suuntasin ravintola Tillikkaan jossa minulla oli Erotic Night keikka Melanyn kanssa. Keikan jälkeen ajelin vielä Mäntyharjulle ja loppujen lopuksi pääsin nukkumaan vasta kuuden aikaan aamulla.

Lauantaina kävin katsastamassa yhden kaverini avo Pontiacin ja pikku ajolenkin jälkeen tuli käytyä kavereiden kanssa parilla terassilla jonka jälkeen läksin käymään yhden kaverini kanssa veneellä Vihantasalmella syömässä. Paluumatkalla kävimme moikkaamassa kundeja jotka oli seilailemassa saunalautalla ja päätimme lähteä porukalla ottamaan janojuomat Kurkiniemen terassille. Terassivisiitin jälkeen läksimme ajelemaan Pyhävedelle ja sauna, uinti reissu venähti sen verran että kello oli kaksitoista yöllä kun rantauduimme ja läksimme käymään paikallisissa baareissa.

Sunnuntaina lisäilin tänä vuonna otettuja kuvia Kuvakkeeseen ja kävin pyörähtämässä kesämökilläni, muutenkin päivä menikin lähinnä laiskotellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php