Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Lahti.
Edellinen

Mr Lotharin viikko 49/2015  3

Maanantaina tilasin Pirtakalta uusia keittiökaappien ovia sekä tiskipöydän, sen jälkeen läksin JS-Motorsille Mikkeliin josta läksimme porukalla käymään Pieksämäellä.

Tiistaina postittelin Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille sekä kävin haravoimassa Torvilahden mökkini rannan.

Keskiviikkona aloin rakentamaan aitaa mökkitonttini rajan tuntumaan.

Torstaikin meni mökillä aitaa rakennellessa.

Perjantaina oli vuorossa Ladies Night by Mr Lothar Pub Pienessä Karhussa Lahdessa, oman keikkani jälkeen kävin pyörähtämässä kavereiden keikalla Ten Dollars Saloonissa jonka jälkeen päädyin vielä jatkoille Pink Roomiin.

Lauantaina aamupäivä meni Lahdessa shoppaillessa, iltapäivällä ajelimme Mr New Yorkin kanssa Ilomantsiin ja ilta/yö menikin sitten siellä ravintola Mendinissä Ladies Nightin merkeissä.

Sunnuntaina vietin Itsenäisyyspäivä kaivalla esiin isäni sotilaspassin sekä Mannerheimilta saadun kirjeen, näin kunnioitin isääni ja muita jotka taisteli Suomen itsenäisyyden puolesta sekä erityisesti setääni joka menehtyi taisteluissa, jonka mukaan minut on muuten nimettykin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 49/2014

Maanantaina postitin sunnuntaina kuvatun videon leikkaajalle, mutta muuten päivä meni Virransalmen ja Leppäniemen mökeilläni hengaillessa.

Tiistaina kävin korjuuttamassa BMW:n peilin Karikon Autotalossa Mikkelissä ja hakemassa yhden Saabin kavereideni kanssa Leppävirralta.

Keskiviikkona ostin aktiivisuusrannekkeen ja postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Torstaina kävin vaihtamassa Leppäniemen huvilani vessojen, kodinhoitohuoneen ja makuuhuoneen kaapistojen vetimet uusiin.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Pamela Night Club Americanossa Kankaanpään Viihdekeskuksessa.

Lauantaina kuvasin päivällä aikuisviihdevideon Nancy nimisen uuden tytön kanssa. Videolla olen majoittunut hotelliin Nancyn kanssa, sillä aikaa kun Nancy on valmistautumassa illan viettoon hotellihuoneen vessassa minä ajattelen ottaa pienet päiväunet ja varmistelen sitä että saisin nukkua rauhassa ripustamalla ei saa häiritä kyltin kulliini. Nancyn saatua seksihepenet päällensä hän tulee käymään huoneessa ja huomaa minun nukkuvan alastomana sängyllä eikä piittaa kiellosta mitään vaan alkaa heti ottamaan minulta suihin, kullini herää välittömästi ja huoneessa alkaa sellaiset päiväpanot että huh huh. Nussin Nancya edestä ja takaa, välillä Nancy ratsastaakin ja lopulta me molemmat laukeamme yhtä aikaa ja minä roiskin spermani Nancyn suurille rinnoille sekä osa taitaa lentää kasvoillekin. Videon kuvauksen jälkeen kävin syömässä hiukka iltapalaa Alan Mestassa jonka jälkeen oli vuorossa Ladies Night by Mr Lothar Järvelän ravintola Bulevardissa. Ekassa showssa tein strippaamisen lisäksi tulitemppuja ja toisessa showssa otin yleisöstä yhden tytön avustajaksi joka osoittautuikin aika tuhmaksi, omien esityksieni jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Sunnuntaina heräsin Lahden Cumuluksesta, kävin aamupalalla jonka jälkeen ajelin kotiin ja menin suoraan päiväunille joiden jälkeen katselin hiukka televisiota ja lisäilin kuvia viikon tapahtumista kotisivujeni kuvagalleriaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 22/2014

Maanantaina ajoin kotipaikkani nurmikot ja pesin Ferrarin sekä Bemarin.

Tiistaina kävin samoilemassa huvilaani ympäröivässä metsässä.

Keskiviikkona vein Lahnaniemen mökkini vuokralaisille perämoottorin.

Torstaina kävin imuroimassa Leppäniemen huvilani uima-altaan sekä mittasin altaan veden PH- ja CL-arvot.

Perjantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset huvilalleni ja antamassa Ferrarilla kyydin yhdelle synttärisankarille.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Paola ravintola Sulka Lahti. Keikan jälkeen kävimme vielä pyörähtämässä Club Chicagossa ja nukkumaan tuli mentyä vasta aamun jo sarastaessa. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 187. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Nitta - Äänekäs saunareissu K18! Kyseisellä videolla olen pyytänyt Nitta nimisen naisen testaamaan juuri ostamani kesämökin saunaa, ensin kannetaan vedet ja halot saunaan sekä laitetaan tulet kiukaaseen. Saunan lämpenemistä odotellassa testataankin sitten terassin pöydän kestävyys nussimalla sen päällä edestä ja takaa oikein urakalla. Saunan lämmettyä nussitaan sielläkin ja kun saunassa tulee liian kuuma siirrytään taas harrastamaan seksiä terassille ja välillä laiturillekin. Nitta rikkoo luonnonrauhan kiljuessaan kovaa kun panen häntä vähän joka suunnasta. Lopuksi roiskin lastini Nitan selälle ja sitten mennäänkin saunaan pesulle. Tällä videolla terassin pöytä joutuu todella koville! Mr Lothar ja Nitta - Äänekäs saunareissu video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina kävin tyhjentämässä veneen Virransalmen mökilläni, mutta muuten päivä menikin lähinnä auringossa makaillessa ja hyvästä kelistä nautiskellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 21/2014

Maanantaina laskin Shuttle Craft Sport Deck veneeni vesille ja kävin yhden kaverini kanssa ajamassa sillä kesän ensimmäisen reissun joka suuntautui Vihantasalmelle.

Tiistaina asensin päivällä kesävesipumpun Virransalmen mökilleni ja sen jälkeen kävin Leppäniemen huvilallani haravoimassa kaisloja rantavedestä, uimassa sekä ottamassa aurinkoa, illalla ajelin vielä kotipaikkani nurmikot.

Keskiviikkona kävin hakemassa superkart autoni omaan talliin Mikkelistä JS-Motorsilta.

Torstaina menin taas huvilalleni kaisloja haravoimaan, mutta kun huomasin rantavedessä uiskentelevan lauman suht isoja kaloja niin päätinkin kokeilla tarttuuko ne mato-onkeen. Lahnoiksi osoittautuneet kalat ei tarttunut syöttiin, mutta minäpä päätinkin olla ovela ja hain varastosta verkot jonka jälkeen saarroin kalat verkolla saaden saaliiksi kolme lahnaa.

Perjantaina kurvailin jo päivällä Ferrarillani Lahden ja Tampereen kautta Poriin, jossa läksin kavereideni kanssa käymään terasseilla ja syömässä. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jenna Cabaret Discothequessa, jossa vedimme esitykset kahdessa nipussa. Ensimmäisessä esityksessäni otin yhden minulle ennestään tutun tytön avustajaksi, mutta toiseen esitykseen otin sellaisen avustajan jota en tuntenut ennalta ja hän osoittautuikin todella villiksi. Keikan jälkeen kävimme vielä porukalla pitsalla, yms.

Lauantaina heräsin jo aika aikaisin, kävin hotellilla aamupalalla ja luovutin huoneen (jossa en edes ehtinyt käymään) pois. Sen jälkeen läksin Tamperetta kohti jonne päästyäni kävin koukkaamassa yhden tytön kyytiini ja kävimme pienellä ajelulla. Tampereelta matka jatkui Hämeenlinnaan, matkalla yksi BMW M5 olisi halunnut kovasti ajaa kilpaa minun Ferrarin kanssa. Hämeenlinnassa kävin moikkaamassa tuttuja Alebaatti M/S Teemulla ja kurvailemassa muutaman ringin kaupungilla, jonka jälkeen ajelin Lahteen jossa kävin pyörähtämässä satamassa. Lahdesta suuntasin Kouvolaan jossa kävin ensin kaupungilla ja sitten testaamassa veden lämpötilan Käyrälammella. Käyrälammelta ajelin Lappeenrantaan jossa kävin ensin tsekkaamassa illan esiintymispaikan, sitten pyörähtämässä satamassa ja sen jälkeen menin hotellille katselemaan Suomi-Tsekki lätkämatsia. Lätkämatsin jälkeen menin vielä hengailemaan parin kaverin kanssa joksikin aikaa satamaan ja sen jälkeen olikin vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica ravintola Happy Nights. Keikan jälkeen läksin vielä jatkoille yhdelle mökille ja sieltä ajelin aamun jo sarastaessa kotiini Mäntyharjulle, loppumatka oli kyl aika tuskaa sillä ajelin Ferrarillani viikonlopun aikana reilu tuhat kilometriä ympäri Suomea ja nukuttua tuli kahtena yönä yhteensä vain pari tuntia.

Sunnuntaina katselin Monacon F1-kisan, kävin vastaanottamassa vuokralaiset Virransalmen mökilleni, pyörähdin Leppäniemen huvilallani, otin pienet päiväunet ja katselin sen jälkeen Suomi-Venäjä lätkän MM-finaalin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 20/2014

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina kävimme kaverini kanssa viemässä superkartin teippaajalle.

Keskiviikko meni huvilalla hengaillessa ja mökkitalkkarin hommia tehdessä.

Torstaina vaihdatin bemariini uudet kesärenkaat ja kävimme kaverini kanssa hakemassa superkartin teipparilta.

Perjantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni jonka jälkeen katselin MM-lätkää telkkarista.

Lauantaina päivä meni Mikkelissä JS-Motorsin Duell Days tapahtumassa jossa oli minun Ferrarin ja superkartin lisäksi näytillä monenlaisia mönkijöitä ja moottoripyöriä, sen lisäksi tapahtumassa oli stuntshow, yms. Tapahtuman lopuksi annoin Ferrari-kyydit parille ihmiselle ja sitten kävin syömässä JS-Motorsin omistajan kanssa yhdessä Mikkelin ravintoloista. Sen jälkeen ajelin Ristiinan kautta Mäntyharjulle ja kävin kylässä parin kaverini luona, jonka jälkeen läksimme pyörähtämään porukalla paikallisissa baareissa.

Sunnuntaina sovin että menen 31.5 Pamelan ja DJ Cranen kanssa ravintola Sulkaan Lahteen pitämään yhdistetyn erotic nightin ja ysäribileet, muuten päivä menikin huvilalla hienosta kelistä nautiskellessa ja ilta Suomen lätkämatsia katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 16/2014

Maanantai meni viikonlopusta palautuessa.

Tiistaina postittelin Pornotähdelle Morsian DVD:t ja Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille jonka jälkeen läksin Mikkeliin JS-Motorsille auttamaan Jamoa moottorikelkkojen siirtelyssä.

Keskiviikkona sain superkartin katteet maalaamosta ja asensi ne paikoilleen.

Torstaina päivä meni huvilalla hengaillessa ja illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa ravintoloissa.

Perjantaina kävin päivällä vastaanottamassa huvilavuokralaiset, ilta meni kotona ihan vaan saunoessa ja televisiota katsellessa.

Lauantaina läksin jo kahdeksan aikoihin ajelemaan Helsinkiä kohti, jonne päästyäni kävin ensin tsekkaamassa yhtä autoa kaverilleni ja sen jälkeen menin yhden tytön kanssa käymään American Car Showssa. ACS kiertämisen ja yhden haastattelun jälkeen matka jatkui Messukeskukselta Kaivariin jossa kävimme ravintola Mattolaiturin terassilla juomassa aperitiivit ja sen jälkeen menimme syömään Cantina Westiin. Ruokailun jälkeen kävin viemässä seuralaiseni kotiinsa ja sitten minun pitikin lähteä taas yhteen haastatteluun. Haastattelun jälkeen suuntasin ravintola Hang Outiin jossa minulla oli Erotic Night keikka Safyran kanssa ja loppujen lopuksi pääsin nukkumaan vasta aamun jo sarastaessa.

Sunnuntaina oli niin hieno keli että päätin lähteä pienelle pääsiäisajelulle Ferrarilla, ajelin katto alhaalla ensin huvilalleni ja sieltä sitten Lahteen jonne olin saanut kutsun special guest stariksi yksiin gang bang bileisiin. Lahden kemuissa tuli sitten nussittua gang bangin kohteena ollutta naista sen verran huolella että häneltä läksi nahatkin olkapäästä kun se hankasi sohvaan. Bileiden jälkeen kävin vielä pyörähtämässä Lahden keskustassa sekä satamassa jonka jälkeen ajelin Heinolan kautta kotiin jonne päästyäni olin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 11/2014

Maanantai meni huvilalla lomaillessa.

Tiistaina kävin päivällä yhdessä haastattelussa kertomassa moottoriurheiluharrastuksistani ja kilpa-urastani erästä kirjaa varten, ilta menikin sitten Erotic Nightin merkeissä Valkealassa.

Keskiviikko meni yritykseni veroilmoitusta tehdessä.

Torstaina jatkoin viime viikolla aloitettua superkart autoni kiillotus urakkaa ja pääsinkin jo siihen vaiheeseen että laitoin uudet vesiletkut paikoilleen.

Perjantaina sovin muutaman esiintymiskeikan ja päivitin ne sen jälkeen keikkakalenteriini.

Lauantaina päivä meni ampumahiihtoa televisiosta katsellessa mutta illalla oli vuorossa Kinky-bileet Club Chicagossa Lahdessa. Alkuilta meni ihan vaan asiakkaiden kanssa hengaillessa ja jutellessa, puolen yön aikaan alkoi showt Pamelan soolo setillä jonka jälkeen oli vuorossa minun sooloshow, sen jälkeen minun ja Pamelan yhteisshow sekä sen jälkeen vielä yleisöstripteasekilpailu joka olikin yksi kovatasoisimmista mitä olen ikinä nähnyt ravintoloissa. Keikan jälkeen useampikin tyttö kyseli minua jatkoille, mutta tällä kertaa skippasin jatkot ja ajelin kiltisti omaan kotiin nukkumaan.

Sunnuntaina lisäilin kuvia kotisivuilleni ja julkaistiin minun uran 183. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Abigail - Sidontaa ja seksiä K18! Kyseisellä videolla talutan Abigailin hotellihuoneeseen ja sidon hänet kiinni sänkyyn, jonka jälkeen otan esiin ruoskan, yms. Kiusaan sänkyyn sidottua Abigailia hulluuden rajoille kunnes annan hänelle kullia oikein huolella. Abigailin kokovartalo-mallina tunnetut muodot saavat minut kuumaksi. Abigailin irti laskemisen jälkeen homma jatkuu vain entistä rajumpana, kunnes loppujen lopuksi roiskin spermani Abigailin jumalaisille pakaroille. Mr Lothar ja Abigail - Sidontaa ja seksiä video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 41/2013

Maanantai meni toimistohommissa.

Tiistaina kävin huvilallani ja harrastamassa samalla reissulla luontokuvausta.

Keskiviikkona sovin pari esintymiskeikkaa.

Torstaina kuvasin Abigail nimisen tytön kanssa Sidontaa ja seksiä videon. Kyseisellä videolla talutan Abigailin hotellihuoneeseen ja sidon sänkyyn kiinni, jonka jälkeen otettiin esiin ruoska, yms. Kiusasin sänkyyn sidottua Abigailia hulluuden rajoille kunnes annoin hänelle kullia oikein huolella. Abigailin irti laskemisen jälkeen homma jatkui vain entistä rajumpana, kunnes loppujen lopuksi roiskin spermani Abigailin jumalaisille pakaroille. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen kävimme syömässä ja sitten minun pitikin jo alkaa valmistautua illan esiintymiskeikkaan joka oli Porno-Appro bileet ja paikkana oli ravintola Brick´s Tampere.

Perjantaina heräilin jo aikaisin aamulla, kävin aamupalalla ja läksin ajelemaan Mäntyharjua kohti sillä minulle oli tulossa huvilavuokralaisia joita olin luvannut olla vastassa. Vuokralaisten vastaanotossa menikin sitten kolmisen tuntia, alkoi meinaan juttu luistaa sen verran hyvin. Sen jälkeen kävin kotona pyörähtämässä ja sitten olikin jo aika lähteä Lahteen jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Paola Ravintola Villiruusussa. Illan ohjelma oli sellainen että Paola esiintyi ensin soolona, sitten oli minun soolosetin vuoro, illan kolmas show oli Mr Lothar & Paola yhteisshow ja illan lopuksi juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun joka oli taas todella hauskaa katseltavaa. Keikan jälkeen pari tyttö kyseli minua jatkoille mutta tällä kertaa järki voitti ja ajelin sovinnolla kotiin nukkumaan vaikka olisikin tehnyt mieli lhteä tyttöjen kanssa jatkoilla.

Lauantaina päivä meni JS-Motorsin syyspäivillä Mikkelissä ja tulipa tuolla samalla reissulla avustettua heidän mainosvideon tekemistäkin yhden meidän promotytön kanssa. Mikkelistä ajelin Mäntyharjulle, otin pienet päiväunet ja sen jälkeen jatkoin matkaa Kuusankoskelle jossa oli ohjelmassa Erotic Night by Mr Lothar & Paola Ravintola Onnenpäivissä.

Sunnuntaina heräilin jo yhdeksän aikaan katselemaan Suzukan F1-kisaa televisiosta, sen jälkeen lisäilin hiukka kuvia kotisivuilleni ja muuten päivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa. Illalla katselin Vain elämää ohjelman netistä ja sen jälkeen Julkkis Big Brother finaalin, jonka jälkeen olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 9/2013

Maanantaina olin päivällä auttamassa yhtä kaveriani hänen kesämökin kelohirsikehikon kasaamisessa Mikkelissä ja illalla kävin saunomassa yhden vanhan koulukaverini luona. Maanantaina julkaistiin myös urani 156. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Marine - Kelkan tankkaus ja kuskin tyhjennys K18! Kyseisellä videolla olen lähdössä ajamaan kilpaa Kelkkakunkkuun ja minulla on Marine niminen kaunis mekaanikko joka on juuri tankkaamassa moottorikelkkaa kuljetuskärryssä kun menen tsekkaamaan että kaikki on kunnossa. Kysyn Marinelta miten saataisiin kuskikin siihen kuntoon että ajo kulkisi Kelkkakunkussa, johon hän vastaa että kuskin tarvis varmaan ottaa housut pois. Minä teen työtä käskettyä ja Marine ottaakin minun letkun välittömästi käsittelyynsä. Pienen virityksen jälkeen testataan miten Lynx toimii nussimisalustana, kieltämättä kyyti on kovaa ja alusta valittaa kuin pahemmassakin patikossa kunnes kuski laukeaa. Mitä luulette, kulkeeko kelkka kovempaa näillä keinoilla? Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina postittelin Mr Lothar Production tuotepaketteja niitä tilanneille.

Keskiviikkona kävin huvilallani sekä kesämökilläni ja hain Powder Pro sukset lainaan kaveriltani.

Torstaina kävin hakemassa moottorikelkkani huollosta JS-Motorsilta Mikkelistä ja ajoin samalla reissulla suksitestejä.

Perjantaina menin jo päivällä Lahteen ja kävin syömässä yhden kaverini luona jonka jälkeen läksimme Messilään rakentamaan varikkosysteemeitämme Kelkkakunkkua varten.

Lauantai meni Kelkkakunkussa kilpailijana, tässä pieni yhteenveto minun kilpailusta:
EK1:llä oli ihan sika liukasta ja tuli sitten ajettu pihallekin viimeisessä mutkassa.
EK2:lla ajoin ulos eka mutkasta ja suorilla loppui kulut kelkasta, ajotietokone rekisteröi huippunopeudeksi 158km/h.
EK3:lla kelkka jäi lähdössä viivalle, siitä sisuuntuneena järjestin yleisölle hupia hyppäämällä yhdestä nypystä sen verran nokalleen että lensin sarvien yli ja jotta yhdellä EK:lla olisi riittävästi ohjelmaa niin ajoin yhden risteyksen sen verran pitkäksi että piti kokeilla toimiiko kelkan pakki.
EK4:lla tuli myös ajettua yhdestä mutkasta pihalle, mutta tavoite tuli kuitenkin saavutettua sillä kuski ja kelkka tulivat molemmat ehjänä maaliin. Ai niin sijoitus oli 19.
Kisan jälkeen katselimme vielä kelkkacrossikisan finaalin ja sen jälkeen alkoi afterpartyt joissa tanssimme, saunoimme ja kävimme pulikoimassa paljussa sekä jotkut hiukka joikin.

Sunnuntaina heräsin jo suht ajoissa, ajelin Mäntyharjulle ja läksin kavereiden kanssa treenaamaan moottorikelkalla ajamista. Ensin treenasimme enduroa ja sen jälkeen ajoimme muutamat ajat Gillin crossiradalla, sillä seurauksella että Haverinen ajoi rataennätykseksi 1.05,6 ja minä ajoin omaksi ennätyksekseni 1.08. Illalla lisäilin vielä moottorikelkkailu videoita http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteeseen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.mrlothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 31/2012  1

Maanantaina kävimme yhden kaverin kanssa vesiskoottereilla Pyhävedeltä Kallaveden Keisarin Lähteellä, Ala-Kuhasella, Ylä-Kuhasella sekä Puukonvuoren laavulla ja lopuksi kävimme täysin toisessa suunnassa eli sulun kautta Vihantasalmella syömässä.

Tiistaina fiksasin paikallisen autokorjaamon omistajan kanssa hiukka minun Ferraria ja vesiskootterin vara-impelleriä, sen lisäksi kävin katsastamassa Bemarin.

Keskiviikko menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Torstaina kävin Lahden satamassa katselemassa JVG:n, Karri Koiran ja Ruudolfin keikan sekä sen jälkeen hiukka ralliautoja, jonka jälkeen läksin Jokimaan raviradalle katsomaan Neste Rally Finlandin yleisöerikoiskoetta. Jokimaalta suuntasin Ferrarin keulan Jyväskylää kohti, matkalla vauhtia oli kuitenkin hiukka liikaa yhden ohituskaistan kohdalla ja niinpä poliisit antoivat minulle siitä sakot samoin kuin aika monille muillekin samassa kohdassa liian raskaalla kaasujalalla ajaneille. Jyväskylään päästyäni menin moikkaamaan paria tuttuani Palviljonkiin jossa oli Neste Rallin huoltoparkki. Paviljongista matka jatkui kavereiden kanssa Jyväskylän keskustaan jossa käytiin ensin Punaisessa Lyhdyssä, sieltä jatkoimme matkaa Giggling Marliniin ja sieltä edelleen Escapeen jossa tapasin lisää kavereitani joiden kanssa menimme jatkamaan juhlimista heidän karaokekoppiinsa. Yleensä en juurikaan tykkää karaokesta, mutta kavereideni meininki oli sen verta railakasta että se oli hauskaa eikä meininkiä yhtään huonontanut laumallinen naisia samassa seurueessa. Loppujen lopuksi pääsin nukkumaan vasta hiukka ennen kuutta aamulla.

Perjantaina heräsin kymmenen aikaan, jonka jälkeen läksin huvilalleni hiukka lepäilemään ja ottamaan vastaan venäläisiä vieraitani. Illalla suuntasinkin sitten taas Ferrarin keulan Jyväskylää kohti ja sinne päästyäni menin taas Paviljonkiin syömään ja nauttimaan rallitunnelmasta, Suvi Teräsniskan esiintymisen jälkeen läksin Jyväskylän keskustaan ja siellä suuntasin taas Giggling Marlinin terassille jossa tapasin aika joukon vanhoja tuttuja. Valomerkin aikaan minulla olikin sitten pikku ongelma sillä seurassani oli neljä tyttöä ja Ferrarihan on kaksipaikkainen, päätin kuitenkin lähteä koko lauman kanssa ulos ja ongelmasta selvittiin sillä että ajoin pari lenkkiä että saatiin kaikki tytöt jatkoille. Yhden tytöistä kanssa pysähdyin tosin matkalla hiukka toisenlaisellekin ajelulle yhdelle syrjäiselle tielle jonne Ferrari sitten meinasi jäädä jumiinkin sen jälkeen kun olimme testanneet sen ominaisuuksia hiukka toisenlaistenkin kyytejen alustana. No onneksi pääsimme pois pikkutieltä ja kyseisen tytön jatkoille heitettyäni päädynkin sitten yhden toisen Giggling Marlinista mukaan lähteneen tytön viereen yöksi.

Lauantaina heräilin taas aika aikaisin todella lyhyiden unien jälkeen ja läksin taas katselemaan rallia, mutta kesken päivän alkoi väsyttää niin paljon että menin lepäilemään Lutakon uimarannalle ja sieltä päädyin yhden tytön asunnolle päiväunille. Päiväunien jälkeen menin taas Paviljongille jossa törmäsin taas muutamaan tuttuun ja palkintojen jaon jälkeen läksin taas Jyväskylän keskustaan jossa tapasin kolmen tytön porukan joiden kanssa päädyin Giggling Marliniin. Ilta meni sujuvasti terassilla tuttujen ja tuntemattomien kanssa hengaillessa ja täytyy myöntää että VIP-tilojen unisex vessat ovat myös ihan hyvä juttu sillä siellä tuli myös tehtyä hiukka lähempääkin tuttavuutta yhteen tyttöön. Lauantaina läksin tavoistani poiketen baarista jo ennen valomerkkiä, sillä läksin jo kolmen aikaan yhden tytön luokse yöksi vaikkakin nukkumaan pääsimme vasta kuuden aikaan aamulla jostain kumman syystä.

Sunnuntaina heräsin yhdentoista aikaan ja ehdinkin juuri sopivasti hakemaan kaverini hotellilta jonka jälkeen läksimme syömään aamupalaa Memphisin terassille. Aamupalan jälkeen kävimme vielä pyörähtämässä satamassa mutta tuttuni olivat jo lähteneet veneilemään Lahtea kohti ja niinpä vein kaverini junalle jonka jälkeen läksin itse ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyäni kävin uimassa yhdellä kesämökilläni jonka jälkeen menin kotipaikalleni katselemaan olympialaisia televisiosta, tosin nukahdin telkkarin ääreen mutta heräsin juuri sopivasti katsomaan 100 metrin miesten finaalin jonka jälkeen siirryinkin sitten sänkyyn nukkumaan.

PS. Lisää kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Edellinen