Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Levi.

Mr Lotharin viikko 8/2016

Maanantaina teimme ensin lumityöt parin kaverini mökillä, sen jälkeen moottorikelkkailimme Leviltä Ylläkselle ja sieltä Muonion kautta takaisin Leville eli noin 260km lenkin. Rankan kelkkaretken jälkeen kävimme saunomassa yhden kaverini mökillä ja sen jälkeen syömässä Ravintola Myllyn Äijässä.

Tiistaina läksin moottorikelkkailemaan eri kavereiden kanssa, nyt ajelimme noin 140km Leviltä Hettaan jolla matkalla meinasi yhdestä kelkasta loppua polttoainekin mutta onneksi pääsimme perille. Hetasta kurvailimme Palojärvelle Galdotievaan jossa söimme porokebabit ja sen jälkeen läksimme ajelemaan Karesuandoa kohti, mutta jouduimme kääntymään takaisin Norjan rajan kulmilla koska ylemmäksi tunturissa noustuamme näkyväisyys oli niin huono. Niinpä ajoimme takain Palojärven kautta melkein Hettaan saakka ja siitä Palojoensuun kautta välillä Ruotsinkin puolella koukaten Sonkamuotkaan jossa otimme hiukka välipalaa. Sonkamuotkasta ajoimme Muonioon jossa tankkasimme vain kelkat ja sitten matka jatkui takaisin Leville eli ajoimme päivän aikana noin 450km lenkin.

Keskiviikkona kelkkailu kaverit vaihtui taas maanantaisiin ja ajelimme Leviltä Kittilän kautta Kumputunturin juurella olevalle Erämaakeitaalle ottamaan välipalaa ja sen jälkeen takaisin Leville. Ilta meni taas saunoessa, syödessä ja yhden kaverin tallilla josta matka jatkui Bar Ihkuun.

Torstaina liittyi kelkkailu porukkaan taas yksi uusi kaveri ja ajelimme Leviltä Lainion Snow Villageen josta matka jatkui Kittilän kautta takaiin Leville. Saunomisen jälkeen läksimme isommalla porukalla syömään Ravintola Narraniin ja sen jälkeen päädyimme taas Bar Ihkuun.

Perjantaina teimme aamupäivällä hiukka mökkitalkkarin hommia ja iltapäivällä läksin yhden kaverini kanssa käymään moottorikelkoilla Sonkamuotkassa, matka katkesi siihen kun kaverini moottorikelkka hajosi mutta onneksi saimme korjattua sitä sen verran että pääsimme ajamalla takaisin. Illalla oli taas vaihteeksi ohjelmassa saunomista ja syömistä jonka lisäksi kävimme tsekkaamassa Mikael Gabrielin keikan Hullu Poro Areenalla. Loppuillasta löysin itseni taas Bar Ihkusta ja törmäsin siellä muutamiin vanhoihin tuttuihinikin.

Lauantaina päivä meni Leviltä Mikkeliin ajellessa. Mikkeliin päästyämme siirsin tavarani omaan autooni ja kurvasin Vaakunaan SM-rallin virallisille jatkoille jossa oli aika lauma vanhoja tuttujani kemuttamassa. Valomerkin jälkeen läksin vielä parin tytön kanssa jatkoille heidän hotellihuoneeseen ja niinpä olin kotona vasta aamulla.

Sunnuntai meni kavereideni kanssa Clas Palmbergin vieraana hänen tiluksilla, tutustuimme mm. hänen automuseoonsa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 7/2014

Maanantaina meidän oli tarkoitus moottorikelkkailla Leviltä Ylläkselle, mutta kaverini ajoi yhden risteyksen pieleen ja päädyimme Raattamaan. Raattamasta takaisin Leville ajettuamme kävimme saunomassa toisen kaverini mökillä ja sen jälkeen läksimme syömään ravintola Myllyn Äijään jonka jälkeen kävimme vielä Vanhassa Hullussa Porossa tsekkaamassa Levin 50 vuotisjuhlien avajaisia joissa esiintyi Mikko Alatalo.

Tiistaina ajoimme Levi tunturin huipulla olevan ravintola Tuikun kautta Kittilän keskustaan josta matka jatkui Kumputunturille ja sieltä sitten takaisin Leville. Kelkkareissun jälkeen kävimme taas vaihteeksi saunomassa kaverin mökillä ja rentoutumassa porealtaassa, jonka jälkeen läksimme syörään hotelli-ravintola Sirkan Tähteen.

Keskiviikkona läksinkin moottorikelkkailemaan yksin kun kavereillani oli muita hommi, ajelin Leviltä Ylläkselle jossa kävin tunturin huipulla ravintola Kammissa kaakaolla. Ylläkseltä takaisin Leville ajellessa satuin paikalle kun yksi poromies oli siirtämässä porotokkaa aitauksesta toiseen kelkkareittiä pitkin moottorikelkkoja apuna käyttäen ja niinpä autoin häntä hiukka urakassa. Illalla pakkasimme kelkat auton kyytiin jonka jälkeen kävimme taas saunomassa kaverini mökillä jonka jälkeen kävimme syömässä poronkäristykset Panimo Pubissa.

Torstaina kävimme aamulla katsomassa yhtä asuntoa Leviltä jonka jälkeen ajelimme Rovanimelle jossa meille oli järjestetty tehdasvierailu BRP:n kelkkatehtaalle. Rovaniemeltä matka jatkui Mikkeliin jossa purimme kelkat autosta ja minä jätin oman kelkkani 500km huoltoon JS-Motorsille. Torstaina julkaistiin myös minun uran 181. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Anissa - Poliisi löytää aseen K18! Kyseisellä videolla poliisi on päättänyt tehdä minun asuntoon kotietsinnän ja tyylikin on aika raju. Heti kun avaan oven naispuoleinen (kuinka ollakaan?) poliisi laittaa minulle käsiraudat jonka jälkeen on vuorossa ruumiintarkastus jossa poliisi huomaa housuissani pullottavan jotain. Naispoliisi avaa minun housun napit ja kun pullotus paljastuu kulliksi alkaa suihinotto, johon sanon että asetta pitää käsitellä varovasti ettei se laukea. Poliisin keskittyessä kullin käsittelyyn, tiirikoin käsiraudat auki ja yllätän poliisin laittamalla raudat hänelle jonka jälkeen on poliisin vuoro saada pamppua. Naispoliisi osoittautuu aika äänekkääksi... Miten homma etenee sen näet vain tällä videolla. Mr Lothar ja Anissa - Poliisi löytää aseen video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Mirayah ravintola Hang Out Helsinki. Keikan jälkeen läksin parin tytön kanssa jatkoille huvilalleni ja tytöt olikin sen verran kiimaisia että ottivat minulta vuorotellen suiin jo automatkalla josta homma jatkui perille päästyämme.

Lauantaina vein tytöt Lahteen ja jatkoin itse matkaa Kankaanpäähän jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica Night Club Americano, meidän lisäksi Kankaanpään Viihdekeskuksessa oli esiintymässä Timo Rautiainen ja Valtteri Tynkkynen sekä Johanna Tukiainen. Keikan jälkeen olin jo ehtinyt hotellihuoneeseeni kun kolme tyttöä laittelivat viestiä että voisivat tulla jatkoille luokseni, jatkoilla kaksi heistä sitten esiintyi minulle ja senhän tietää mihin se johtaa.

Sunnuntaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan Kankaanpäästä Mätyharjua kohti, mutta pysähdyin yhden tutun tytön luona Tampereella ja kun pääsin vihdoin Mäntyharjulle olinkin sitten taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 6/2014

Maanantaina yksi tyttö tuli luokseni kylään ja läksimme lomailemaan minun huvilalle.

Tiistaina kävimme moottorikelkkailemassa, ajamassa jäärataa moottoripyörällä ja grillailemassa makkaraa nuotiolla.

Keskiviikkona pari päivää luonani kylässä ollut tyttö läksi jatkamaan matkaa eteenpäin ja minä läksin JS-Motorsiin Mikkeliin vaihdattamaan moottorikelkkaani uudet ohjainraudat.

Torstaina sovin että järjestämme 15.3.2014 Kinky Bileet Club Chicagossa Lahdessa.

Perjantaina pakkasimme päivällä moottorikelkat ja ajovarusteet kaverin autoon Levin reissua varten. Illalla kävin vielä esiintymässä polttarikeikalla Heinolassa.

Lauantaina läksin jo puoli kuuden aikaan aamulla ajelemaan Mikkeliin josta jatkoimme matkaa kaverin autolla Leville, jonne päästyämme kävin heti ajamassa 60km lenkin yhden kaverini kanssa. Kelkkareissun jälkeen kävimme kaverini mökillä saunomassa ja rentoutumassa ulkoporealtaassa jonka jälkeen läksimme ulos syömään.

Sunnuntaina ajoimme moottorikelkoilla Leviltä Pokkaan ja sieltä hiukka eri reittiä takaisin Leville eli ajoimme noin 240km. Illalla kävimme taas saunomassa, poreilemassa ja ravintolassa syömässä jonka jälkeen nukkumatti tulikin suht sukkelasti.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari