Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Lynx.

Mr Lotharin viikko 13/2015  1

Maanantaina hain Bemarin huollosta ja kävin samalla reissulla suunnittelemassa kaverini kanssa yhden kirkon muuttamista asunnoksi.

Tiistaina postittelin Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille.

Keskiviikkona suunnittelin 8-10.5.2015 järjestettäviä Kevätkemuja.

Torstaina varasin venepaikan ensi kesäksi.

Perjantaina kävin yhden kaverini kanssa tsekkaamassa 2016 vuosimallin Lynxit ja Ski-Doot Kouvolassa.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica Bar Nerossa Tikkakoskella.

Sunnuntai meni kuumeessa sängyn pohjalla makaillessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 12/2013  1

Maanantaina kävin tilaamassa itselleni 2014 vuosimallin Lynx Rave RE 800R E-TEC:n JS-Motorsilta Mikkelistä.

Tiistaina vein aamupäivällä kaverini F 800 Tucker Hibbert Race Replica Artic Catin Lahteen Pro Assistancelle alustan laittoon. Päivä meni huvilalla talonmiehen hommissa ja illalla kävin kavereideni kanssa Lappeenrannassa katsomassa BRP:n kiertueella livenä milaisia ovat vuoden 2014 moottorikelkat ja tulihan niillä hiukka ajettuakin.

Keskiviikkona kävin yhden kaverini kanssa Vantaalla ja paluumatkalla Lahdessa katsomassa kuinka Artic Catin alustanlaitto edistyy.

Torstaina tein aamulla hiukka keikkojen laskutushommia, jonka jälkeen läksin hakemaan pari Artic Catia Pro Assistancelta Lahdesta ja vein ne Mikkeliin JS-Motorsille.

Perjantaina menin päivällä Mikkeliin josta ajelimme JS-Motorsin omistajan kanssa moottorikelkoilla Anttolan kautta Ristiinaan ja sieltä sitten vielä takaisin Mikkeliin, jonka jälkeen kävimme saunomassa ja siten minun olikin jo aika lähteä esiintymiskeikalla Suolahdelle. Illan keikka oli Erotic Night by Mr Lothar & Miss Nica Night Club Lulussa ja keikan jälkeen ajelin vielä Jyväskylään yöksi. Perjantaina julkaistiin myös minun uran 158. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Kathrine - Itku pitkästä ilosta K18! Kyseisellä videolla olen huvilalla lomailemassa Kathrine nimisen tytön kanssa, minun kohentaessa takkatulta Kathrine astelee paikanpäälle seksikkäisiin alusvaatteisiin sonnustautuneena ja miten ollakaan takka jää toiseksi ja siirryn kuumaakin kuumemman Kathrinen kimppuun. Aluksi Kathrine ottaa minulta suihin saaden itse samaan aikaan sormihoitoa, tämän jälkeen siirrytään nussimaan sohvalle. Nussin Kathrinea todella rajuun tyyliin sekä edestä että takaa ja Kathrinen tyyli ratsastaakin on lähinnä kiitolaukkaa. Kathrinen lauetessa todella rajusti hän alkaa itkeä onnesta eli vanha sanonta pitää siis paikkansa. VAROITUS! Tämä video sisältää myös minun videoille ei niin tyypillistä toimintaa eli halailua, suutelemista, yms. Tämä K18-video löytyy nyt osoitteesta http://www.aikuisvideo.com/video/index.php?p=video&id=695

Lauantaina ajelin jo päivällä Tampereen kautta Poriin jossa otin pienet päiväunet Cumuluksessa, jonka jälkeen kävin syömässä. Ruokailun jälkeen pari kaveriani tuli morjestamaan minua hotellille ja sitten lähdimme porukalla Discotheque Cabaretiin. Illan keikalla esiinnyimme Jessican kanssa molemmat ensin kertaalleen yksin ja sen lisäksi vedimme yhteisshown jonka jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun johon osallistui ennätysmäärä yleisöä. Keikan jälkeen oli vielä pienet jatkotkin ja nukkumaan pääsin joskus puoli viiden aikaan aamulla.

Sunnuntaina heräsin jo puoli seitsemän aikoihin ja läksin ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyäni vaihdoin vain mootorikelkailuvarusteet päälleni, kävin tankkaamassa kelkan ja läksin yhden kaverini kanssa moottorikelkkailemaan. Kelkkareissun jälkeen katselin F1-koosteen telkkarista ja kävin saunomassa, jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.mrlothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php