Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Mamba.

Mr Lotharin viikko 26/2014

Maanantaina kävin Mäntyharjun markkinoilla ja ostin perinteisen Viipurin rinkelin sekä karkkisäkin.

Tiistaina tilasin Ferrariini uudet renkaat.

Keskiviikkona pesin ja imuroin Ferrarin.

Torstaina vaihdoin serkkuni kanssa aamupäivällä Ferrariin jarrunesteet, iltapäivä meni Leppäniemen huvilallani venettä pestessä ja aurinkoa ottaessa.

Perjantaina ajoin päivällä kotipaikkani nurmikot ja illalla kävin tsekkaamassa Petri Nygårdin keikan ravintola Kurkiniemessä.

Lauantaina päivä meni jalkapallokentällä, ensin katselin muiden pelejä ja sitten pelasin Fc Kurkipotkun joukkueessa yhden matsin jonka jälkeen olikin jo kiire valmistautumaan polttarikeikkaan. Polttarikeikka oli Järvenpäässä ja sen heitettyäni ajelin huvilan kautta takaisin Mäntyharjulle katsomaan Mamban keikkaa Kurkiniemeen.

Sunnuntaina kävin tekemässä mökkitalkkarin hommia ja suorittamassa vuokralaisten vaihdon Virransalmen mökilläni, ilta menikin sitten ihan vaan MM-futiksen katselun sekä laiskottelun merkeissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari