Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Meripäivät.

Mr Lotharin viikko 30/2012  1

Maanantaina kävin maksamassa varainsiirtoverot viimeksi ostamastani kiinteistöstä, sen jälkeen kävin Mikkelin maanmittaustoimistossa viemässä kyseisen kiinteistön lainhuutohakemuksen sinne ja selvittelin samalla kiinteistöjeni rasitteita ja osuuksia vesialueisiin sekä saariin, sen jälkeen kävin vielä rakennusvalvonnassa selvittämässä eri tonttieni rantarakennusoikeuksia. Maanataina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 136. video, Mr Lothar ja Johanna - Kuka eka maalissa. Videon esittelyteksti on seuraavanlainen: Kuka eka maalissa - Mr Lothar ja Johanna. Erikoiskokeella haastavat olosuhteet... Mr Lothar on saanut rallilegenda Juha Kankkuselta lahjaksi ajopuvun. Lothar on päättänyt testata auttaako moninkertaisen maailmanmestarin ajopuku antamaan entistä kovemmat kyydit tytöille. Niinpä Mr Lothar on ottanut Johannan kartanlukijakseen suljetulle hiekkatielle jossa kyyti tarjoillaan. Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen siirrytään parkkipaikalle jossa Lothar testaa ajopukua ajaessaan Johannaa edestä ja takaa. Kumpi saavuttaa ensin maalin Johanna vai Lothar ja kestääkö laitteet rallin loppuun vai laukeaako ne kesken leikin. Erikoiskoe osoittautuu varsin haastavaksi - pääseekö Mr Lothar maaliin maailmanmestarin ajopuvussa? Kaikki selviää vain katsomalla video joka löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina läksin ensin ajelemaan yhden kaverin kanssa seisottavilla jeteillä, sen jälkeen vaihdettiin alle minun jettivene ja otettiin yksi tyttökin kyytiin kun lähdettiin käymään Vihantasalmella syömässä.

Keskiviikkona minun veli tuli perheineen käymään luonani kylässä, päivä meni aika perinteisellä kaavalla eli käytiin kävellen jäätelökioskilla ja kaupassa, sen jälkeen grillailtiin, sitten käytiin veneilemässä ja leikkipuistossa.

Torstaina hoidin päivällä pankkiasioita ja tein mökkiruohonleikkuriini pikku huoltoa jonka jälkeen testasin sitä ajamalla kotipaikkani nurmikot, illalla kävin paikallisessa ravintolassa Kake Randelinin keikalla.

Perjantaina sain päivällä erän Mr Lothar Production vaatteita painosta ja niinpä tein inventaarion jossa totesin että nyt varastosta pitäisi löytyä kaikkia malleja ja kokoja. Inventaarion jälkeen läksin kavereiden kanssa vesille, tällä kertaa kalustona toimi saunalautta, jettivene ja seisottava jetti. Ajoimme saunalautan ja jettiveneen ulapalle ankkuriin jonka jälkeen aloimme kurvailla seisottavalla jetillä miestä vaihtaen, lopuksi kävimme vielä saunomassa ja uimassa, kun olin kotona yhdentoista aikaan yöllä niin olin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Lauantaina läksin jo aamupäivällä Ferrarilla Kotkan Meripäiville. Kotkaan päästyäni tein ensin pienen kiertoajelun jonka jälkeen menin vierasvenesatamaan moikkaamaan tuttujani jotka olivat saapuneet Kotkaan veneillään. Päivä meni kivasti veneen kannella auringosta ja hyvästä seurasta nautiskellen, mutta illan tullen minun piti lähteä parille yksityiskeikalle ja niinpä saunomisen jälkeen suuntasinkin Ferrarin keulan Helsinkiä kohti. Eka keikka oli polttarit yksissä saunatiloissa ja toinen keikka oli yhden kaverini synttärit jonne jäin sitten vielä esiintymiseni jälkeenkin viettämään aikaa. Kaverini synttäreiltä lähdettäessä poliisit pysäyttivät minut, puhalluttivat ja ottivat huumetestinkin joista molemmista selvisin puhtain paperein vaikka olin juuri ollut ilmaisen viinan bileissä. Kotimatka olikin sitten aika hieno sillä salamat valaisivat välillä koko taivaan ja ukkonen jyrisi oikein huolella.

Sunnuntaina kävin ajamassa Lahnaniemen mökkini nurmikot ja laittamassa laiturin paremmin kiinni sekä testaamassa millainen pohja mökin rannassa on, sen jälkeen siirryin Hirviniemen mökilleni tekemään polttopuita ja tulipa sielläkin käytyä uimassakin kun polttopuiden tekemisessä tuli niin kuuma. Illalla olin suunnitellut grillailevani, mutta loppujen lopuksi päädyinkin paikallisen pitserian terassille syömään pizzaa.

PS. Lisää kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php